Salvia / Látnokzsálya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
neked se ártana felkeresni 1et, te is elbõgnéd magad egy idõ után úgyis
Én sajnálom a pszichológusokat. Azt a sok hisztis önzõ majmot vigasztalni nem lehet könnyû.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Falcon87
Állandóan játszod a szentet, felsõbbrendû lénynek képzeled magad. Most nem fogok nekiállni keresgélni.
Embergyûlölõ vagy, keress fel egy pszichológust. Komolyan.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

n3whous3
mé nem beszéltünk eleget már msnen régen? Tudom, hogy drogellenes voltál meg minden, nem ítélek, túlságosan szélsõséges gondolkodású vagy, de az fõleg már kicsit lehangoló, hogy elveidet se vagy képes úgy látszik betartani. Igen, közöm nincs hozzá végülis.

púúúúú

tommygear
hagyd már el az sg-t
MILYEN SZENTET??? ISMERSZ TE ENGEM BASZD MEG??? Idézz olyat, ahol elítélem azokat, akik néha szívnak.

Falcon87
Nagy szavak, kis embertõl. Tényleg nevetséges, hogy játszod a szentet a ,,fújalkoholdrogokmegmindenszervetlenanyagéljenanaturalizmus" mentalitásoddal, de azért honnan rendeljek drogot 😄DDD

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Mi az hogy elvek? Nem ismersz, nem tudod mit érzek, nem tudod mit gondolok. Ne ítélj FELÜLETESEN!

n3whous3
ez mind igaz, én is kávét szoktam néha, de

aki papol a drogellenes elvekrõl

az aztán vagy ne papoljon

vagy ne szívjon tudatmódosítót

azt hittem te ilyen nagy elvek embere vagy, de látom nem. Nem mintha nem szarnám le 😊

púúúúú

Szerinted ha egy bérgyilkos nem használ tudatmódosítót, és egy ártatlan remete drogozik, melyik a különb ember?

n3whous3
azért mert valami nincs a tiltó listán, minden tudatmódosító drognak számít, kávé is, ennyire nem tudsz vazz?

púúúúú

A Salvia nem drog. És nem vagyok antialkoholista. És leszarom ki mit csinál.

n3whous3
papolsz itt az antialkoholizmusról meg az anticigirõl, de azért bedrogoznál, grat <#banplz>

púúúúú

és rendelni honnan lehet mert pécsi vagyok :-)
VRSDM
bp.nyugatitól 3vilimegálló a wesselényi utca.
ott leszálsz elindulsz balra a rózsák tere felé.
és ottlesz egy tér ottvan a zöldparadicsom nevû bolt.

u dont have to listen anybody else but me

hol lehet ilyet olcsóért beszerezni ?
Lacee
(vízi)pipából, folyamatosan lánggal égetve, kevés nagy belégzéssel. Sima levélbõl kb 1-1,5 grammot, kivonatból arányosan kevesebbet.

(részletesebben)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hali. ki szeretném próbálni a cuccot.elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren, és azt szeretném megkérdezni, hogy neten melyik a legmegbízhatóbb rendelés? Lehetõleg kivonat legyen. És mivel szívjam el, és mennyit, hogy utazzak a tudatalattimban?

Zetorg
mekkora szar reklám volt már 😄

épp ezért kérdeztem én is: az oldal és az õ neve is bumir? és õ is onnan rendelt? nem kicsit ütõs a cucc! 😛
Lacee
😄D

avagy nem tudj a jobb kéz, mit csinál a bal...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

magadtól rendeltél és így is két napba telt? rendesen be lehettél lassulva...

Sziaasztok! Ha Salvia levelet szeretnétek rendelni akkor én ezt az oldalt ajánlom : http://bummir.atw.hu Nekem 2. napra kihozták és elég olcsó volt szerintem!
bummir, te foglalkozol Salvia-termesztéssel?
A technikám? Pipa+pipagyûjtó(viharlángos) +sok salvia +friss salvia
mi volt a technikád?

Sziasztok! Én nemrég rendeltem salvia levelet a http://www.bummir.atw.hu -rol és nekem nagyon bevállt! pár nap alatt kiküldték és 50g Salvia csak 3000ft! Én 100g-t vettem és az csak 5000Ft volt! és a hatás... 😄 nem kicsit kész voltam
Tényleg annyira nehéz termeszteni a Salviát, mint sokan állítják? Nem érdemes vele foglalkozni?
VRSDM
nagyon necces hogy lesz-e hatása.
nekem a tapasztalataim... mire rájöttem...
- egyedül a legjobb. max egy fõ, de vele is a lehetõ legnyugodtabb légkörben
-folyamatosan kell adni neki a hõt!!!
-saját készítésû bong-ból csináltam
-az éppen aktuális füst amit kijött az a legeslegjobb, ami megrekedt benne az már szart se hatott nálam.
-hiába dohányzok 3éve napi1doboz, akkor is megfulladok olyan karaj szar a füstje
-sokszor kell csinálni mire rájössz hogy hogyan okozhatod magadnak azt hogy hasson.
-szóval magától nekem sokszor nem volt hatás, hanem elõre rá kellett koncentrálnom hogy akkor most mi is fog következni 😊

am. már nem zsájázok. egy 25-öst eltoltam. volt néhány apró fúkuszálózavaros flessem, mikor egyszerre hatott minden infó az agyamba, ami a 180%-os látómezõmben volt. (mintha minden tárgyra egyszerre néznél rá)
volt néhány pillanatnyi zavarom, hogy a barátomra azt hittem hogy egy anyafarkas... láttam hogy nem az, de mégis annyira hasonlított rá 😊
a legjobb meg az volt, amikor láttam magam kívülrõl. amerre mászkáltam az erdõbe, ilyen elmosódóott csíkban ottmaradtam végig, mint a mozgásbeli fotókon, és volt kb. 5méterenként egy éles pillanatkép az akkori állapotomról, és mindig amelyikre ránéztem azt akkori gondolataim, és hangulatom érzéseim belehasítottak a fejemben.
ez speciel eléggé dúrva egy élmény volt.

zölderdõben is elég olcsó. mi is 2500ért vettük, már nem emlékszem hogy 25 vagy 50g-t, de még mindig megvan a fele, és már probálkoztunk párszor (azért probálkoztunk, mert eddig még hatása nem volt ,de vszeg a technika a rossz)

VRSDM

marad majd a palánta inkább...
de nem tudom, mennyire érzékeny ez a kis növényke? vagy csak kiteszem az ablakba, locsolgatom és kész?
vidéki vagyok, igen messze a fõvárostól! 😞
VRSDM
figy. zöldparadicsom (bp. négyhattal elmész a wesselényiig, onnan mész a faszomtudja milyen park lesz jobbra, ott átvágsz a parkon jobbra elõre átlósan. az az az utca amiben vagy ott jobbra kb. a 3. bolt lesz.
ott 2500 - 25g.
énis ott vásároltam

a Salvia Hungary Kft oldalán 1 gramm kerül 2500 Ft-ba! :S
hûûû, ez tényleg olcsónak tûnik... hol jutok hozzá ennyiért a neten? (a palánta, ha jól tudom, drágább ennél + a nevelése, stb., fõleg, ha nem is sikerül!)
VRSDM
figy.
25gramm 2500
konkrétan olcsóbb mintha söröznél 😄 pedig az se egy drága sportág ám 😄

gondolom, a termesztése nagyon nehéz: hõmérséklet, páratartalom, táptalaj folyamatos figyelése és még ami ezzel jár, ugye?
VRSDM
én rágcsáltam már és geciszar íze van. némi lassuláson kívül semmit nem éreztem.

N1ggA
csak akkor érdemes rágni, ha nyers leveled van, ami még nem száradt ki (bár gondolom ez triviális volt). Kisebb a hatása de állítólag hosszabb ideig tart (még nem próbáltam)

Spread De Love!

Lacee
el éehet rágni, de borzasztó íze van, 15-20 percig kell a szádban forgatni (mivel a nyálkahártáyn szívódik fel, a gyomorban már nem) és legjobb esetben is csak alacsonyabb szintû hatása lesz (lásd S-A-L-V-I-A szintek)

teljesen legális minden formában.

hali!
ugye nem csak az elszívása az egyetlen fogyasztási módja? úgy értem, el is lehet rágni, attól a hatása nem csökken...
amúgy magának a növénynek a tartása nem illegális?
Fórum meghalt? 😄

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

Hali skacok!
Aki szeretne szalvia palántát gyökeres garanciával ( tehát ha nem gyökeres kap másikat ) az irjon egy e-mailt a [email protected] címre . Csak személyes átvétellel a ( növények érdekében 😉 ) és egy kép csábitásként : ) ->>> http://sjmp.eu/PYQB (generált link mer a forum nemszereti a képfeltöltést .. )
Tegnap zsályáztunk. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de 2 cigi után bezsályázni nagyon fless volt😄 Haversrác meg volt gyõzõdve róla, hogy meg fog állni a szíve😄 Nem parázott rá, tök jól viselte, csak közölte, hogy most ez lesz.XD

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

VRSDM
minek nevelni? csak a baj van vele. 2500ért annyit veszel hogy rengeteg ideig el vagy...

Gando
bírnál szerintem valami növénykereskedésben... vagy nem tom 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

St0RmTr00pEr
Üdvözletem! Aki tudja hol birnák rendelni salvia palántát gyors kiszálítással az küldjön egy PM-et! Elõre is köszönöm!

U.I: Kertészeti célokra... 😄😄😄

http://st0rmy.blog.hu

Gando
Én nem rég próbálatam ki, és megfeküdtem a füstjétõl... undorítóóó :S fáááhh.. mind1, leküzdöttem az ízét, szívtam egy kicsit, aztán egy nagyobbat és vegül egy egész tüdõset... erõs az nem volt, tartom tartom... de már kezdi marni a tüdõmet... próbálom kifújni erre pont akkor záródik össze a garatom osztán csak öklendezek XD... szal nem volt valami rózsás hatása nálam. Bár több mint valószínü a környezet miatt. Talán egyszer még valamikor kipróbálom, csak nem mostanában az biztos.

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

VRSDM
senki nem zsájázik már?
én most kezdtem el igazán megérteni hogy mit is szeretne ez a zöldség 😊
egyre konkrétabb képek maradnak meg bennem utána is.