Salvia / Látnokzsálya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Állandóan játszod a szentet, felsõbbrendû lénynek képzeled magad. Most nem fogok nekiállni keresgélni.
Embergyûlölõ vagy, keress fel egy pszichológust. Komolyan.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
púúúúú
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
aki papol a drogellenes elvekrõl
az aztán vagy ne papoljon
vagy ne szívjon tudatmódosítót
azt hittem te ilyen nagy elvek embere vagy, de látom nem. Nem mintha nem szarnám le 😊
púúúúú
púúúúú
púúúúú
ott leszálsz elindulsz balra a rózsák tere felé.
és ottlesz egy tér ottvan a zöldparadicsom nevû bolt.
u dont have to listen anybody else but me
(részletesebben)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
avagy nem tudj a jobb kéz, mit csinál a bal...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nekem a tapasztalataim... mire rájöttem...
- egyedül a legjobb. max egy fõ, de vele is a lehetõ legnyugodtabb légkörben
-folyamatosan kell adni neki a hõt!!!
-saját készítésû bong-ból csináltam
-az éppen aktuális füst amit kijött az a legeslegjobb, ami megrekedt benne az már szart se hatott nálam.
-hiába dohányzok 3éve napi1doboz, akkor is megfulladok olyan karaj szar a füstje
-sokszor kell csinálni mire rájössz hogy hogyan okozhatod magadnak azt hogy hasson.
-szóval magától nekem sokszor nem volt hatás, hanem elõre rá kellett koncentrálnom hogy akkor most mi is fog következni 😊
am. már nem zsájázok. egy 25-öst eltoltam. volt néhány apró fúkuszálózavaros flessem, mikor egyszerre hatott minden infó az agyamba, ami a 180%-os látómezõmben volt. (mintha minden tárgyra egyszerre néznél rá)
volt néhány pillanatnyi zavarom, hogy a barátomra azt hittem hogy egy anyafarkas... láttam hogy nem az, de mégis annyira hasonlított rá 😊
a legjobb meg az volt, amikor láttam magam kívülrõl. amerre mászkáltam az erdõbe, ilyen elmosódóott csíkban ottmaradtam végig, mint a mozgásbeli fotókon, és volt kb. 5méterenként egy éles pillanatkép az akkori állapotomról, és mindig amelyikre ránéztem azt akkori gondolataim, és hangulatom érzéseim belehasítottak a fejemben.
ez speciel eléggé dúrva egy élmény volt.
de nem tudom, mennyire érzékeny ez a kis növényke? vagy csak kiteszem az ablakba, locsolgatom és kész?
ott 2500 - 25g.
énis ott vásároltam
25gramm 2500
konkrétan olcsóbb mintha söröznél 😄 pedig az se egy drága sportág ám 😄
Spread De Love!
teljesen legális minden formában.
ugye nem csak az elszívása az egyetlen fogyasztási módja? úgy értem, el is lehet rágni, attól a hatása nem csökken...
amúgy magának a növénynek a tartása nem illegális?
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Aki szeretne szalvia palántát gyökeres garanciával ( tehát ha nem gyökeres kap másikat ) az irjon egy e-mailt a [email protected] címre . Csak személyes átvétellel a ( növények érdekében 😉 ) és egy kép csábitásként : ) ->>> http://sjmp.eu/PYQB (generált link mer a forum nemszereti a képfeltöltést .. )
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
U.I: Kertészeti célokra... 😄😄😄
http://st0rmy.blog.hu
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!