Salvia / Látnokzsálya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Aki tud egy erõs középfokon angolul, annak ajánlanám a következõ 6 részre bontott dokumentumfilmet: Secret Weeds: Salvia Divinorum
Én a 3. résznél járok. Arról szól az egész, hogy vizsgálják a salviát önkénteseken. Az elsõ önkéntes jó nagy dózist kapott, az elején meg se bírt szólalni, nézték az agyhullámait meg minden, a végén már bírt beszélni. A 2. emberke csak kisseb adagot kapott, és nálla is ugyanaz volt, mint nállink: megállíthatatlan kacagás😄
Tehát a linkek:
1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
u dont have to listen anybody else but me
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
valami hõálló csõ . szóval fém 😄
kell bele két háló ami közé berakod a zsáját, ez sima drótháló, kivágod, belerakod, ha picit nagyobbra van vága még szorul is. közé kell rakni a zsáját. amit alulról öngyújtóval (nekem a vihargyújtó vált be igazán) melegíted majd befüstöl mint a szemét elsõre csak picit füst. közbe ha rászívsz akkor nagyon belobban és elkezd ömleni, onnantól lehet szipuzni...
ennek a csõnek a végére meg én egy 2literes kólásflakont tettem, amire vágtam egy szájméretû lukat... így pompás 😊
A kivonatot "lehet/érdemes" vpbõl szívni, vagy ahoz kéne egy bong sztetek?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szóval nem könnyû elérni a hatást. fõleg az igazán jókat.
amúgy én így simán a füstöt többet be nem szívom, valami botrányosan szar tüdõmaró íze van... vizipipából még kipróbálom hogy milyen. ott hátha szûr rajta a víz.
na mivel mindig ott lógunk, és ma estem egy nagyobbacskát, nem volt erõm újra bicóraülni, inkább élveztem az erdõt 😄
nevetés az volt , majd egy pár perc után lecsengett az érzés és elmélyült egészen, álltam az erdõbe, és ahogy néztem a fákat, (mesterséges erdõ, szóval sorba vannak a fák ültetve) úgy hívtak engem 😄 nagyon fura érzés volt. elindultam, és éreztem hogy mintha a fülembe bele lenne rakva két tölcsér, szinte gondolatban láttam a piros tölcséreket a fülembe, úgy hallottam hogy a fák susogása az számomra egy kellemesen esõ, hívó hang 😄 nagyon furcsa volt. hátborzongató de kellemes 😊
itt is leírták már, de én is megjegyzem, hogy a salviával a legtöbben nem érnek el eredményt elsõ kipróbáláskor, pl nekem sem volt a nevetésen kívül semmi. Úgy tartják, hogy "rá kell hangolódni" a hatásra, mire megérzed hogy mit akar üzenni a növény.
Kivonatot én még nem próbáltam, de valószínû hogy nagyobb a hatsfoka, hiszen kevesebbet kell belélegezni belõle ugyanakkora flashekért. Minél több füstöt, minél kevesebb idõ alatt, minél forróbban égetve - ennyi, amit tenni tudsz az ügy érdekében.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ha veszek kivonatot, hányszorosat érdemes, és attol ugye garantált lesz a hatás?
érdemes úgy próbálkozni, hogy elõször csak egy kis slukkot szívsz be, amit nem is nagyon kell lenntartani, ez arra szolgál hogy egy kicsit érzésteleníti a légcsövedet, torkodat, a második minél nagyobb szívás már nem fog úgy kaparni.
az elsõ hatás egyébként tényleg olyan, mintha nagy mennyiségû füvet beszívnál egy levegõvel, azt is jól érezted 😊
beleraktam a levelekt, ha weed-hez mérem akkor olyan 1g körül lehettek, alulról láng, flakon a csõ végén, flakonon lyuk ugye. lángolom jó nagy lángol, semmi-semmi-semmi (ez lehet hogy a lukak a csövem alján túl picik) aztán egyszercsak elkezdett ömleni felfele a füstje, de mint valami füstbomba, na mondom csak beindult 😊 rádokkoltam a flakonon vágott lyukra, jó mély levegõ tüdõre, lenntart és kööööhöööököööh nem bírtam lenntartani, 2x is próbáltam, de kiszakadt a tüdõm :S komolyan.
hozzátenném hogy napi1doboz piros marlboro-t szivok, szivarokat legyen akármilyen szó nélkül letüdõzöm (tudom hogy azt nem úgy kell, csak próbálkoztam vele régen viccbõl) és attól sem köhögök, kb. semmitõl. de ez nagyon betett, ma majd próbálom úgy hogy valahogy kevésbé szopkodom az üveg lyukat, hogy jöjjön mellé valami levegõ is.
a leveleknek vöröses parázslással el kell égniük nem? vagy nemtudom mert az elsõ slukk után éreztem furcsa búgást a szemeimben (persze közbe próbáltam lenntartani, közbe köhögte kifele a reflexszervezet ...
és úgy láttam a levelek parázslását, ahogy a doom3ban a démonon elégnek a haláluk után. a másik hogy éreztem ott a nagy füstfelhõben az illaton, hogy kb. mintha 10gramm fû egyszerre lenne shot-ba nyomva a fejembe, na most kérdezem a már tapasztaltakat 😊
rendes ez a köhögõsdi, mármint hogy ennyire? így hogy a tüdõm is edzett?
vagy én rontottam el valamit? a leveleknek szabad így perzselõdve füstölniük stb... 😊
Élmények:
-Mindenkinek kacagási kényszer, kb 2 percig, hatalmas kacagásokkal😄
-Nekem egyszer a nevetés közbe csukott szemmel ilyen kockák jelentek meg, és mondom a többieknek boldog arccal: gyertek nézzétek ti is velem a kockákat.. a hanga fejemben: hülye vagy bazd+, te be vagy salviázva.. dee dee gyertek ti is, ti is látjátok..
kb ennyi.
Ha összegyûlik egy kis pénzem, jön a kivonat..😊
hazafele rágcsáltam belõle, némi bizsergés az arcomon, meg a gondolataim furcsán jártak mindenen. ezen kívül semmi.
szóval hétvégén kiprószlom milyen 😊
végülis mûködhet, de szerintem is inkább fel fogod szipkázni az összes levelet a szádba...
egy tolltartó fémhenger, de ilyen nõi, valami rózsás mintás 😛 (hugomtól kértem ) a lényeg hogy kb. 5toll ha belefér, szóval pont jó méret a kellõ mennyiségû salvia tárolásához...
szóval a talpát kilyuggattam, jó sûrûn körzõvel, így a hõ lazán átmegy (tesztelve) de a levelek nem tudnak lepotyogni majd.
szóval a csõ puszta véletlenbõl meg pont akkora átmérûlyû, mint egy kólásflakonnak a menetes szájrésze...
de a menet végén ugye van egy szélesebb perem (meg lehet nézni aki nem tudja elképzelni) az meg már pont nem megy bele ebbe a fém cerkatartó hengerbe. szóval tökéletesen szorul.
a végét le kell vágni egy flakonnak és készenvan a tökéletes szalvia-szipkám 😊 rózsás 😄
egy kis magyarázat...

holnap veszek suli utan 10got a greenshop-bol. aztan kiprobalom egy sajat keszitesu pipaval 😊
fél gramm saccra egy nagy csipet az összedarabolt szárított levélbõl. kábé feleannyi, mint amennyi vízipipadohányt tennél egy töméshez (persze súlyra sokkal több lenne abbóla nedves cuccból, de mennyiségre nagyjából oké). Túladagolni nem nagyon tudod magad, úgyhogy szerintem inkább kicsit fölébecsüljétek a mennyiséget, mint túl kevésre, ugyanis akkor csak a förtelmes íz és negatív eredmény fog megmaradni - szerintem.
mi úgy szoktuk csinálni egyébként, hogy a kerámia legaljára egy kevés VP-dohány kerül (mivel a kerámia lyukai túl nagyok, és leesne az összetört levél) és arra a majdnem porállagú salvia.
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
nézem majd a mókusokat 😊 meg a nyuszikat.. a nyúúúl öcséém!😊
égetni kell, belekurod a kerámiába, és öngyújtóval (jobb ha kettõvel) égetitek, közben jó mély slukk, bentartod. 2-3 nagy szívás, de mindenképpen égetni kell a levelet, ne memggyujtani vagy szenet tenni rá.
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
A kérdésem még az lenne, hogy ha vizipipából szívom a leveleket, akkor pontosan hogy is tömjek? Kerámiába a levél, rá fólia, arra lyukak arra egy jóképû izzó szén? Tehát ugyanúgy tömjem, mintha sima pipa lenne? (ez azokhoz szól, akik vizipipából szokták)
Köszi!