Salvia / Látnokzsálya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
<#nezze>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

VRSDM
ha szilveszterkor elszívja akkor csúnyán póruljár
EZ NEM PARTYDROG! CSAK ROSSZ ÉLÉMÉNYEKET SZEREZ ÍGY AZ EMBER

nagyon rosszat 😄

u dont have to listen anybody else but me

Montanosz
beszerzés szarítva, palánta,stb:

LINK1
LINK2
LINK3
LINK4
LINK5

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

nemhiszem, most mindenki éppen veszi, szilveszterkor elszivja, és beszámolok ezreit láthatod itten😄
Lacee
minden csoda három napig tart, úgy tûnik ez a téma is lecsengett... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

VRSDM
beszámolók alapján igen, de csak pipázva. rágcsálva csak a 3. állapotig jut el az ember.

N1ggA
elérhetõ sima levéllel is az a hatás, ami bizonyos kivonatokkal?

Spread De Love!

Morphin
én 25g-t vettem 2500ért asszem, de volt régen 25g 2000ért is a zöld paradicsomban, most 2500ott is asszem...

amugy van egy storym a zöld paradicsomról^^
abszolut nem vagyok sem füves,se semmilyen droggal nem éltem még,csakhogy tudjátok az elõéletem...
szal haverral megyünk a nagy gettoban a zöld paradicsomhoz.benyitok,mindenhol pipák,szárítók,kis sátor^^ mondom ez lesz az.kérdem a srácot h akkor van-e salvia divinorum. mondja igen,szokott lenni de most nincs.kérdem mikor lesz.mondja h nemtudja.de mondom ugy mégis.hát õ ezt így nemtudja megmondani mert az elosztók totál kész vannak mindig,és ritkán informálják a szállítókat(mondom magamban, szakmai ártalom^^) na kérdem nem-e tud vmi jó helyet.ááá de épp tud.kérdi h tudom-e hol van a ZöldErdõ.mondom röhögve(a név miatt) h nem.ááá simán megtalálom,kálvinon leszállok és üllõin séta egy kicsit.de kérdem most mégis mennyit.válasz : figy indulj el,elszívsz 1-2 cigit és ott vagy. (nem dohányzom,sõt ink. csak szivar,pipa) haverral röhögve jöttünk ki. mind1 a lényeg megtaláltuk a zölderdõt és megis vettem...de pipa nincs még. zöldparadicsomban vannak jók!!majd visszanézek,nagyon laza az eladósrác^^

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Gando
jóvan... majd egyszer... úgyis terveztük haverral, osztán kiderül mi sül ki belõle

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

nemdrága

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Gando
kihitte volna hogy ennyien élnek ilyesmivel 😄
én is kipróbálom majd egyszer valamikor vagy több alkalommal (hatástól függ)
de asszem most még nemérzem késznek magam rá 😊 de majd egyszer, meg ha lesz rá zsé

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Lacee
olvass vissza itt, illetve a daath-on akad beszámoló dögivel legújabb

Ha valaki kipróbálta a Salviát élménybeszámolóval jöhet.

N1ggA
hát nem tudom, nekem a hideggel sose volt problémám. becsavartam a szifonba, akkor persze lefagyott a hirtelen nyomásváltozás miatt, de utána finoman nyomva a szifonon azt a mütyürt, fokozatosan ment be a tüdõmbe, mintha levegõt vennék, ugyanannyi jött ki egyszerre, és nem éreztem a hideget. Tél van, a levegõ így is 3-4 fokos aztán mégis belélegezzük 😄

Spread De Love!

VRSDM
egy szó mint száz felelõtlenség egybõl szifonból csinálni.

pláne még hogy a lufinál beszívás utáni visszafújásnál ugye erölködik a szervezet, vagyis a vérnyomás megnõ picit, méghamarabb jut végig a véráramon a cucc. lehet baromság, ezt sehol nem olvastam, csak saját tapasztalat, de mélyebbre és több ideig visz ha jó nagyokat visszafújok...

VRSDM
aham. jópofa, fõleg hogy fagyott már meg az újjam mikor a lufiból mellément a gáz és ment az ujjamra is egy kevés, szó szerint lilára fagyott és napokig fájt egy kis körben... azóta csak kesztyûben.
nem szívesen tölteném a tüdõmbe egybõl azt a hideg gázt, a lufin keresztül is látszik ahogy a lufi szája keményre fagy, és gõzõlög a fagy os levegõ át a lufi gumiján... szóóval, tovább a hirtelen tágulás miatt a levegõben lévõ vízrészek (a pára) is megfagy és apró jégtûcskék formájában repülnek elég gyorsan, még a kezedet elé rakva is fáj nem hogy a tüdõmbe. a harmadik ha éppenséggel bekrepálna a szifonfej, és nem egyenletesen adagolná akkor a hajszálerek a tüdõben szétpattannak a hirtelen nyomástól szintén nem lehet kellemes 😊
szerintem az a plusz két mozdulat amivel felrakod és leveszed a szifonfejrõl megéri... amúgy is így a lufiba mire töltöd fel szép lassan felmelegszik amíg leveszed a szifon szájáról. rákészülsz stb. a szifonból szívásnál meg várni kéne hogy az elõbb említett fagyásos dolgok ne jöjjenek elõ. ígyigy úgyis várni kell egy fél percet. akkor már hasznosan teljen . persze kinek hogy. nekem így szimpatikusabb. nomeg kezdõknek fõleg jobb...

N1ggA
1 patron szifonba, aztán a tüdõbe a szifonból. Egy normális tüdõ pont megtelik egy patronnyi "levegõvel". Legalábbis én így láttam.

Spread De Love!

Köszönöm szépen.

VRSDM
nitró mint gáz. NO2
belélegezve, (ált. lufiból nagy levegõ egybõl tüdõre, majd lufiba visszafújás és ezt folytatni amíg el nem repít (3-4 szívás)) elrepít a belsõ önmagad felé, lezsibbad minden testrészed érzed ahogy pumpálnak az ereid és kinyílik a szemed a külsõ behatásokra...

okosan kell csinálni, mivel nem oxigént lélegzel be, ezért oxigénhiányos állapot léphet fel az agyban ami ugye károsodást okoz (ehhez nagyon-nagyon butának és felelõtlennek kell lenni), érdemes lefeküdni mellé, mert a zsibbadás következménye hogy elesel ha nagyon sokat szívsz.

elvesztheted a látásodat, és csak bizsergõ foltokat látsz (mint amikor csukott szemmel nyomod a szemgolyód és így bizsereg) a hangok elnyúlnak, torzak mintha valami hatalmas barlangban visszhangozánank. minden érzés a sokezerszereseként hat rád. ezért fontos a jó behatás kívülrõl.

egy lufi általában 1, max 2 perces hatást okoz, az elején üt egy nagyon nagyot, aztán szép lassan kiszalad, de még percekkel utása is bizsereg az agyad, mintha pacman-ek mászkálnának benned, persze mindez kellemes értelemben.

totálisan legális készítmény, autókban gyorsításra, emberekben lassításra használják 😊, altatógázban is van ilyen, mivel érzéstelenítõ hatása is van, biztos láttál már filmekben hogy a fogorvos nevetõgázt ad a gyerek páciencsnek, na ott pont ezt adagolja be neki. az orvosok, 70%okszikén és 30%nitró arányban adják, itt ugye 100% nitróból 3-4 slukk, kb. fél percig nem veszel emiatt levegõt, de utána FONTOS AZ APRÓ KIS LEVEGÕVÉTELEK SOROZATA! különben ugye károsodhatsz. ilyen károsodott állapotban meg ha elfelejtesz levegõt venni (kieshet az inger) akkor bizony meg lehet fulladni, de ez még senkivel nem fordult elõ, vannak akik lufihelyett zacskóból csinálják, ott rátapadhatsz a zacsira ha elájulsz stb. a lufi a legbiztonságosabb és legkellemesebb, mókásabb...

és természetesen teljesen legális 😊
a habpatronban is ez található. tiszta NO2, veszel 3-4 doboz patront, belecsavarod egy szifonba, szifonból lufiba... egy haver adagolja folyton de meg mész turázni a képzeleteddel.
olyan 10patron után már egyre hosszabbak a hatások, és egyre mélyebbre lehet repülni!

azon kívül hogy kivonja a B12vitamint a szervezetbõl egyéb káros hatása nincsen, (ha az ember ésszel és odafigyeléssel használja)

18 év felett lehet csak venni. a cég fõnöke ezt mondta nekem
Laikus vagyok ilyen téren, elmesélné nekem mi az a nitró?

Morphin
ezt támogatnám énis!!

Lacee
<#eljen><#eljen>

személy szerint ezen kívül például a gyerekvállalás engedélyezését is valamiféle pszichológiai teszthet kötném, tekintettel a mérhetetlen felelõsségre. de ez nagyon offtopic...

GregSB
*munkájukban

GregSB
Pff. Mert csak olyan emberek léteznek akik belõve dolgoznak. Én konkrétan ismerek egy emberkét, aki egy elég nagy külföldi cégnél középvezetõ. Tudom róla hogy hetente szív, és gombázni is szokott ritkábban. (nevet és céget nem említek érthetõ okokból)

Mégis tökéletesen el tudja látni a feladatát, sikeres a munkahelyén. Hasznos tagja a társadalomnak.

A te normáid szerint már rég börtönben kéne ülnie, vagy valahol elvonón, pedig csak olyan szereket fogyaszt amiket az emberiség már több ezer éve. Ott nõ kint a természetben mindkettõ...

Számomra ez a srác egyáltalán nem különb azoktól, akik hetente beb@sznak egy kocsmában vagy szórakozóhelyen hétvégente, hétköznap viszont tudatosan ott vannak a munkályukban.

Szóval szerintem az olyan embereket, akik tudnak bánni ezekkel a szerekkel azokan nem kéne büntetni vagy korlátozni semmilyen formában amíg hasznos tagjai a társadalomnak. Abban viszont igazat adok Neked, hogy sok a függõségre hajlamos és gyenge önismerettel, akaraterõvel létezõ ember, akiknek az éltetét bizony el tudják rontani örökre ezek a cuccok.

Szerintem egy egészségügyi és pszichológiai vizsgához kéne kötni hogy ki fogyaszthatja õket és ki nem, de semmiféleképpen nem kéne büntetni.

Lacee
szerintem nincs értelme kevéssel kezdeni, mivel akkor csak a negatív élmény fog megmaradni (hogy szar az íze, hatása meg nem sok). ha ki tudod mérni, érdemes kb 1 grammot összetörve pipába rakni, SEMMIKÉPP sem cigibe tekerni, ugyanis a hatóanyag csak magas hõmérsékleten aktiválódik (salvinorin-a), a pipánál is folyamatosan égetni kell, miközben szívod.
ha nem jönne be, kb fél-egy óra múlva nyugodtan lehet próbálkozni, de kettõnél többször szerintem nincs értelme. ha nem akar jönni az istennõ, akkor nem, majd legközelebb 😊

bõvebben itt:
http://salvia.tvn.hu/hogy.htm

..és végül, tudom hogy már unalmas, de még egy figyelmeztetés, ezúttal angolul:
"SALVIA IS NOT A PARTY DRUG. This is important to understand. Salvia is not "fun" in the way that alcohol or Cannabis can be. If you try to party with Salvia you probably will not have a good experience.

Salvia is a consciousness-changing herb that can be used in a vision quest, or in a healing ritual. In the right setting, Salvia makes it possible to see visions. It is an herb with a long tradition of sacred use. It is useful for deep meditation. It is best taken in a quiet, nearly darkroom; either alone (if a sitter will not be used, see below for discussion of sitters), or with one or two good friends present. It should be taken either in silence or (sometimes) with soft pleasant music playing."

alexisonfire
még mindig én, tudom daath, végigolvastam már kb. minden ott, de ide már regelve vagyok és megbízok xy-ban.
szóóval. alacsony dózissal indítva (0.5g száraz levél pipába) értelemszerûen nem lesz hatalmas hatás, nem is gond, szép lassan szeretnék rácsúszni a csodaszánkóra, szóval hogy mennyi idõ elteltével érdemes a következõ adagot elszívni? olvastam több félét, de 1óra bõven elég ha jól sejtem?!

alexisonfire
jó én voltam a béna, már megvan 😊

alexisonfire
ejj mennyi probléma van evvel. crackpipát sem találok akárhol ha jól sejtem, a rendes pipák vagy rondák vagy drágák nagyon 😄 betépni mennyivel egyszerûbb, és még õk mondják a zsályát a csórók füvének. -_-

alexisonfire
azért lett szimpatikus a majszolgatás, mert akkor bárhol ahol csak jólesik, nem elrepítõset, csak apró érzékelés növelést jó lenne elérni 😊 nem mindenhol pipázhat az ember, ha meg már pipa akkor veszek valami szépet, de olcsót. 4000-5000 körül már láttam elég jóféléket 😊

Morphin
crackpipa sztem több mint elég(ZöldParadicsomban mondta a srác), de én olyan régi nagyot keresek amivel a dohányosok tolják...abba jó sok fér^^
növény termesztés lehet nem éri meg(amugyis olcsó a salvia levél szárítva), csak akkor hogyha tényleg minden adott a növénynek.lassan alkalmazkodik a környezethez.nem szabad mozgatni a helyérõl stb,mert megszokja a levegõt,napfény mennyiséget etc.,szal sok minden befolyásolja h mennyire életképes itthon.persze kertészetekben könnyû mert ott üvegházak vannak,mindig optimálisak a paraméterek...

alexisonfire
egyenlõre mint elsõ próba vele, veszek szárított leveleket, és megnézem hogy hogy smint tud mélyre vinni, aztán ha úgy érzem hogy jól megvagyunk akkor tervezem csak a saját növény növesztését. ezért kérdeztem hogy elsõre próbaképp a szopogatós rágicsálós módszer milyen, nem akarok mélyre zuhanni lufinál is jó 4-5 alkalom után jöttem rá hogy nem a mennyiség a lényeg hanem a milyenség 😊 szóval eleinte na még had üssön szinte ájulásig, azóta meg ráéreztem hogyan lehet 10patron alatt olyan mélyre elmenni hogy megtaláljam a belsõ egyensúlyt a világban.

na valami ilyesmi tervem van a zsályával is.
de lehet akkor veszek egy pipát én is valami szép elegánsat 😊

Morphin
hát nyelv alá én nem tenném..borzasztó íze van a szárított levélnek...(friss levelet rágcsáld el^^ v enyhe szárítás után tedd nyelved alá max)
1-2héten belül veszek egy pipát,aztán kipróbálom.bár ittvan már jóideje a zacskó a fiókomban :S

alexisonfire
valaki próbálta már a nyelvalatti és pipás technikával is?
nagy különbség van közte? csak hogy szerezzek-e pipát valahonnan.

a nitrózásban már kimerítettem magam, amit csak lehet megtapasztaltam, és a sok antidrogosnak üzenném hogy hatalmas dolgokra jöttem rá magamma, a világgal, a egész ittlétünknek a megértésével kapcsolatban.

Timbo

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

alexisonfire
apropo, a zolderdobe vasarolt levelet, hagyomanyosan weedmodjara elszivva megfelelo lesz a hatas? milyen dozisban erdemes kezdeni? sok massal de ezzel meg nem volt dolgom

Azért mert irigy.

alexisonfire
xy alregje vagyok. csak vannak ismerõsök is sg-n, aztán nem biztos hogy jó ha belefutnak ilyesfélébe 😄

szóval.
volt már hogy folyamatos lufizás mellett (barátom töltötte sorra) a 10-15patron között egyszerûen megállt mindent, elindultunk boltba, ami az utcánk végében van, namost én két lépésenként hátranéztem hogy mi a rák van menynit haladtunk már, és olyan jó másfél órának tûnt az amúgy fél perces séta 😊 szóval vannak jópofa dolgok.

VRSDM
te csak hiszed hogy a drogok jól kordában vannak tartva, jónak tûnik ez a látszat. de biztos forrásból tudom hogy 1órán belül elõbb találom meg amit keresek DRÓGBÓ' mint mondjuk egy nívósabb alkoholból. ami azért nem kis szó. hogy 10perc vagy 100perc kell a hozzájutáshoz.

amúgyis, eltekintve a halucinogénektõl (a füvet nem sorolnám ide), nem is hinnéd hogy mennyi ember szokott betépni idõnként, nem minden nap, nem is minden héten egyszer, de hogy minden 5.ember a metrón szokott idõnként szívogatni erre a nyakamat teszem (persze ne gyere a nyugdíjassal meg az ovodással)

Gladiator
lál😄

Egyébként baromi jó lenne, ha nem OFF topikolnak szet nehanyan a topikot. Senkit nem erdekel, hogy ki kit tart drogosnak es miert, engem spec a salvia erdekel.

Zetorg
beszerzési helyrõl volt már szó? :$
elolvastam az utolsó oldalt és pont egy ilyen cucc kéne rég óta...
próbáltam már sok mindent, de több mint 1 éve semmit. lsd jó cucc, 3 alkalommal próbáltam, de megutáltam, mert szarul vagyok utána pár napig :S
viszont az az éjszaka jó, talán ezzel lehetne helyettesíteni 😊

Frosty01
micsoda gondolatmenet <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Adam II
És amikor azt képzeled, hogy néhány évig festék vagy a falon akkor azt tényleg néhány évnek érzékeled? Mert az kurva unalmas lehet. Mondjuk attól függ milyen falon vagy és hol.

30Dani
😊

thank you for helping us help you help us all

theone91
Már megint az "angol kutatók"...

Morphin
mint írtam énis, mindenkinél máshogy hat, már ha egyáltalán hat is. sztem az sem mindegy hogy mennyit szívsz,és tényleg a környezet,idegállapot is közrejátszhat a trip identitásában...rossz avagy jó. jó story volt. én azért inkább itthon próbálnám ki...vagy vmi nyugis helyen.

Lacee
na ebben maximálisan egyetértek, mindent csak ésszel szabad csinálni, csak sajnos kevés az az ember, aki valóban képes racionálisan döteni akármirõl is. ugyanakkor szerintem az is valahol szomorú, ha valaki érzelembõl/ösztönbõl vitatkozik ilyesmirõl, pl jelen topicban benyögni olyat, mint "mocskos drogosok, ezek nem is emberek"...

máshogy: átlag kéthetente borozunk pár barátommal, alkoholista lennék? na ez kb ugyanaz a kategória. sõt... akár az egyén épülésére is szolgálhat, kicsit megismerheti a tudatalattiját, belsõ énjét, amit máshogy sokkal nehezebb megtenni.

Kicsit félek hozzászólni a topik eredeti témájához, valószínûleg bennem van egy kis félsz hogy csattan a fejemen a "nem ember/drogos/hulladék" pecsét, de azért megosztom a saját élményem.

Körülbelül egy fél éve történhetett, hogy teljes laikusként összefutottam ezzel a növénnyel, egy parkban próbáltuk ki este, a set/setting alapelvét teljesen figyelmen kívül hagyva, úgy, hogy szinte semmit nem tudtam a hatásáról. (Nem szeretek belemenni olyan dolgokba, amiket nem ismerek meg elõtte amennyire csak lehet, de így visszagondolva a hatásra nem igazán lehet felkészülni.)

Megtömtünk egy pipát, gyújtás, egy hatalmas slukk, és szinte azonnali hatás. Hogy mit láttam, éreztem, hallottam, nagyon nehéz szavakba önteni, a hatása hihetetlenül intenzív és nincs idõ felkészülni rá. Egy különálló entitásnak éreztem magam, E/3ból figyeltem a saját testem ahogy nézek magam elé. Embereket láttam, akik nem voltak ott, teljesen paranoid téveszmék kerítettek hatalmukba, és gyakorlatilag nem tudtam visszaemlékezni rá hogy hogy kerültem ide, mikor indultam el és honnan, hány perce, órája, évtizede ülök ezen a padon, és hogy hány évig marad ez még így. Tehát a 3-4 perces hatásidõt nem szabad lebecsülni.
A lejövetel már sokkal lágyabb, miután az utolsó kis színfolt is eltûnt annak a másik világnak a palettájáról, egy elég erõs újjászületés érzés vesz erõt az emberen, rosszul esik a hangos beszéd, de hatalmas késztetés van aziránt hogy valakivel megbeszéld amit átéltél. Órák, napok múltán is nehéz feldolgozni, és az is marad.

Jöjjön a csattanó: Nekem összességében akkor sem tetszett volna a Szalvéta, ha nem lett volna "bad trip". Az élmény túlságosan agresszív, nem hagy esélyt sem arra, hogy az ember bepillantást nyerjen a tudatalattijába, azokba az érzelmekbe, gondolatokba, melyet agyunk saját beépített korlátai takarnak el elõlünk, márpedig az ilyen dolgoknál ez a lényeg. Egy grandiózus, minden összefüggést és evilághoz való kötõdést nélkülözõ nagy-nagy flash.
Egyszer kipróbálni érdekes élmény, de fontos hogy biztonságos, nyugodt helyen.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Morphin
épp ezért vettem meg,mert nem az van h elszívom és milyen jóarc vagyok,röhögök az estébe, hanem lehet tapasztalni érdekes dolgokat...legalábbis ezt mondják. kíváncsi vagyok a salviatrip-re.végülis a régi indián sámánok is használták,mivel mexikóból ered ha jól tudom...és hát õk is jövendöltek épp eleget vele^^ (->'látnok'zsálya)

Lacee
arról nem is beszélve, hogy pl azon ritka antidepresszánsok és/vagy vérnyomáscsökkentõk egyike, melynek alig van mellékhatása.

de szerintem ne ebben a topicban vitatkozzatok/vitatkozzunk a különféle drogokkal kapcsolatban, ez nem arra jött létre. egyébként továbbra is fenntartom, hogy az egész topicot beolvaszthatnánk a Pszichedelikus növények részlegbe a Tudományos fül alatt.