Randizom a BKV-n

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mumpic
Micsoda randi-téma :P

Ramadamammy rapidrandi

KITTIKE <#szeret><#finom><#guluszem1><#gonosz1>

Nem éppen ilyen orális dologra gondoltam <#smile>
<#nevetes1><#nevetes2><#smile>
Gladiator
loál:D

egyébként üdvözlöm Kittikét...<#puszi>

nearo
múltkor adtam egy mercicsokit egy kedves fiatalembernek, akit korábban hirtelen felindulásból felpofoztam <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

egyszer héven ettem egy nagyon finom sütit

Végülis valahol Tigerbácsinak igaza van!
Ne csak ezzel az egy esettel foglalkozzunk. Csak van valaki aki ismerkedett esetleg orális élményt stb... folytatott bkv járaton!?
amíg nincsenek feljelmények, miért baj ha offolgatunk?
ki akart beszólni a Hölgynek? sztem ha vki ilyet írt biztos csak poénból mondta.

nem kéne zárni ezt az epikus tápigot

azért számolj be hogy fogadta

tigerbácsi
azthiszem zárást fogok kérni ennek a totyiknak! tele van offal azaz már szinte csak az van benne!

amúgy meg szerintem kár is lenne bárkinek is beszólni a Hölgynek! mit értek el vele? pár kellemetlen estét? + lejárattok engem is, de ez a kisebb baj! meg szerintem magatokat is! na mind1! tegyetek úgy ahogy akartok! s nem nem fogok a Hölggyel semmit kezdeményezni! nem lesz ebbõl semmilyen kapcsolat. valószínû még haveri sem! veszek majd én is egy csokit Nekik odaadom s ennyi!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

és ha kerekes és lehet húzni?

csak cipelni nehéz...
bizony, bizony, legmocskosabb bûn lenne!

ewuk
de ciki vele utazni... nem szabad egy szépkislányt elrondítani!
Morphin
...nagy kufferba jó pakolni...<#idiota>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

jajj azt nem bírnám lelkileg feldolgozni <#szomoru1>

Aztán a végén elhízlalnánk szegény gyereket :)
gondolod a csaj nem lenne kellemetlen helyzetbe hozva??
inkább azt kéne megbeszéni h minden nap valaki be lenne osztva és mindig más adna csokit kittinek, elõbb utóbb furcsálná az anyuka

Báár egyszerüen oda kéne menni elmondani mi a szitu és kész! csak ezzel mondjuk tigerbácsi lenne kellemetlen helyzetbe hozva.
Báár ha a csaj megnézné ezt az oldalt.. nincs szerintem olyan dolog ahol szétlenne szídva nem?? Csak ki lett beszélve a pofon stb...
ewuk
vagy a hubble ûrteleszkóp
ezért kell zoom meg 10mpx-es gép

Báár miért is ne!? Lehet bevállalná.. :)
Mert távolról mi látszódna?? Na majd jövöhéten :)
Gladiator
hat csak igz tavolrol, mintha a buszmegallot fenykepezned. nem azt mondtam, hogy kerd meg oket, hogz meg pozoljanak is melle:)

Ha megyek is csak jövöhéten! :) Na ja milyen indokkal? Hogy olyan gyönyörü?? Aztán kapom a pofont mi?? És nem járok arra nemfogok kapni engesztelésül csokit!
Gladiator
csinaljal mar kepet legyszi:D

gondolom van alatta harisnya

sg-s kockafej mi!? magadból indultál ki!? <#wilting>
Ilyen hidegben szoknya :S

ja, és elindítunk egy polgári engedetlenségi mozgalmat a feminizmus ellen :D sztem volt a nõnek vmi ismerõse a bkv-n és nem akarta, hogy kurvának nézze, ezért nem tudta másképp lereagálni, minthogy pofán vágott:D amúgy ezt a sztorit fel lehetne rakni bash.hu-ra :D

A kivétel erõsíti a szabályt, kivéve ha nem

tigerbácsi
úgyis van rá papírom! :-DDDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

szegény nõ. már látom magam elõtt, hogy holnap sg-s kockafejek fogják körbelihegni :) ez még jól is jöhet neked, majd neked kell megvédeni :)

tigerbácsi
:-DDDD jobbra! lemész a metróhoz, s az elõtte lévõ feljáró! :-)

barna szem, szõkített félhosszú haj, olyan 165-170 cm magas lehet, igencsak karcsú, szürkésbarna hosszú kabát, általában szoknya.

mármint a csaj.
Annyira nemvok ismerös arrafelé,Leszállok az 1es vill.ról a stadionok felöl ami jön,onnan nézve merre van a buszmegálló?? Hogy néz ki??
tigerbácsi
103 népligetnél felszállsz, Õk is ott szállnak fel.

változó az idõpont. 7.00-8.00 között.

Merre van ez a csaje a gyerekkel?? Hánykor és merre?? Elmegyek én arra és megnézem magamnak :) Vannak ellenörök?
tigerbácsi
:-DDDDDD

tigerbácsi
részegen?

lehet

:D:D:D

Milyen már,hogy szemeznék egy csajal,de csak addig amig le nem szállunk,mert utána kurvára nincs kedvem a hidegben lökni a sódert,hogy hazakísérhetlek stb hisz kitudja merre lakik lehet szétfagyok mire odaérünk.ha jó az idö a bkv is jobb:)
upsz...:D:D:D

chelseafan
te meg nem veszed a lapot?:D

te pedo vagy??????????

te mirõl beszélsz? sztem itt te gondolsz vmi rosszra <#ejnye1>
menj töltsd meg azt a glockot...

lehet más szerrel élt mivel rossz napja volt

ewuk
de feltételezhetjük hogy reggel a buszin nem volt totál bekarmolva a nõ, aki a kislányával utazik.
önkontroll?
lehet a csaj pont neked való :D

tigerbácsi
ehh az van nálam mindig paprikaspray, persze kivétel a bulikon, mert lerészegedem s mindenki fújkálnék! :-DDDDD