Randizom a BKV-n
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ne csak ezzel az egy esettel foglalkozzunk. Csak van valaki aki ismerkedett esetleg orális élményt stb... folytatott bkv járaton!?
ki akart beszólni a Hölgynek? sztem ha vki ilyet írt biztos csak poénból mondta.
nem kéne zárni ezt az epikus tápigot
amúgy meg szerintem kár is lenne bárkinek is beszólni a Hölgynek! mit értek el vele? pár kellemetlen estét? + lejárattok engem is, de ez a kisebb baj! meg szerintem magatokat is! na mind1! tegyetek úgy ahogy akartok! s nem nem fogok a Hölggyel semmit kezdeményezni! nem lesz ebbõl semmilyen kapcsolat. valószínû még haveri sem! veszek majd én is egy csokit Nekik odaadom s ennyi!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
inkább azt kéne megbeszéni h minden nap valaki be lenne osztva és mindig más adna csokit kittinek, elõbb utóbb furcsálná az anyuka
Báár ha a csaj megnézné ezt az oldalt.. nincs szerintem olyan dolog ahol szétlenne szídva nem?? Csak ki lett beszélve a pofon stb...
Mert távolról mi látszódna?? Na majd jövöhéten :)
A kivétel erõsíti a szabályt, kivéve ha nem
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
barna szem, szõkített félhosszú haj, olyan 165-170 cm magas lehet, igencsak karcsú, szürkésbarna hosszú kabát, általában szoknya.
változó az idõpont. 7.00-8.00 között.
lehet
menj töltsd meg azt a glockot...
lehet a csaj pont neked való :D