Randizom a BKV-n

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
ebben nem veszek részt! már a gondolatot is büntetném egy 9 mm -es golyóval!!!!!!!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

ewuk
minden esetre gázspré legyen nálad, hátha elfajul a csajozás :D
chelseafan
igazad van, a tél tényleg szopás nõk, ismerkedés, bulizás szempontjából...:C

Ilyen hidegben nem jó ismerkedni bkv-n!
Sok a beteg ember,nagykabátban mindenki,nemlehet nagyon közel kerülni egy egy csini lányhoz :S
ja és nem érezted az illatát?

Gladiator
<#idiota>

Ha sikerül megsimogatnod Kitti haját, vagy ilyesmi, minden részletrõl tudni szeretnék, milyen selymes volt, vagy milyen bársonyos a bõre stb.. :D

tigerbácsi
jah tényleg s még Nikolett is kaphatna! :-DDDDD

(mondtam én ha Nõvel kezd az ember az kész anyagi csõd! ☺ ☺ ☺)
/de itt most két Hölgyrõl beszélünk/ ☺☺☺☺☺

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

ez egy jó ötlet!!:D

vagy adj te csokit Kittinek :D
Én legalábbis biztos adnék neki :D

tigerbácsi
én is ilyesmire gondolok! :-) de már telebeszéltétek hajam! kíváncsi leszek köv találkára! :-) azt sem tom hogy oda menjek e beszélgeni! :-( ???? (de csak olyan haverilag!!!!) (hátha kapok még csokit!!! ☺)

ja amúgy lehet h ez van. meg az is lehet h elmesélte az esetet a barátnõinek aztán azok leoltották és akkor érezte magát szarul és belátta h hülyeség volt és akkor ezért vett csokit, hát igen.

tugyiti
szóltam
klart
közönséges vagy,különben totál ez jön le az említett emberrõl,tehát mit urgrabugrálsz,lyaly istenem :|

tugyiti
klart
ok,kussolJ

klart
pedig kúrvára így tûnik

tugyiti
takaroggy korzy
ok..kinek mit jelent..

tigerbácsi
nem vagyok boldogtalan még van munkám, s a családom jól él!

tigerbácsi
:-DDDDD

tigerbácsi
ezt nem lehet tudni!!!!!

tigerbácsi
na akkor halna ki a topik! :-DDDD básélhetnék a jobb és balkezemrõl! :-DDDD

szia!!
ezt értjük..senki nem kérte hogy ne szeresd a feleségedet vagy felejtsd el..de már több, mint négy éve volt...attól mert mást is megszeretsz, õt is szeretheted..szeretetbõl jut mindenkinek!!:-)
Amiket meséltél Róla, nagyon szeretett és nem akarna boldogtalannak látni..

Molnibalage
Upsz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hülyeségeket ne beszélj!!!!

a kis kujon :)

klart

klart
pedig pontosan ezt akarja

hát az elmondottak alapján én is szívesen vigyáznék Kittikére <#ravasz1><#szeret><#wilting>

de azt biztos nem akarná, hogy életed végéig egyedül maradj

lassan át lehetne javítani a téma címét tigerbácsi szerelmi életére :)

tigerbácsi
wow!!!!! ☺ de szerintem nem akart valami márkátlan csokit adni! :-)elvégre akkora taslást kaptam, hogyha nem ülök tuti pörgök mint a ringlispire! ☺

nem csak olyan izom kék nekem! :-DDDDD

jah és még szívesen vigyáznék a gyermekre is! :-DDDD

Gladiator
Hat, ismerosnek felesleges, vagy szurd meg, vagy semmi, maskulonben ha csak ismeros vagy, majd allandoan rad sozza a gyereket, hogy vigyazz ra, amig o elmegy uj apukat becserkeszni:D

...hogy vagy nekem"

a végét mér nem írtad le? mondta h nem néz reklámot...

nearo
Tiger, növessz magadnak rand izmot!

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Morphin
,,merci, én ezzel mondom el..."<#vigyor2>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

tigerbácsi
jaja láttuk egymást többször fõleg rögtön utána, így tényleg ki tudta figyelni! :-DDDD

viszont tényleg nem tom mi a marketingszövege a csokinak, mert nem nézek tv-t, ha meg ritkán igen reklámnál meg egybõl kapcsolok el! :-D ☺

tigerbácsi
én a Feleségem szeretem hiába is halt meg!

de megértem érzéseid! :-)

Az egy dolog ha jó egyedül de egy uj ismerös jól jön föleg,ha csinos dekoratív!
Amugy azt nem vágtam,hogy már a pofon óta láttátok egymást akkor biztos kifigyelte,hogy reggelente eszel csokit :)
Báár azért a Merci csokinak mi a szlogenje....?<#felkialtas><#heureka>
Molnibalage
Na ezt én ritkán érzem. Nekem nõre van szükségem. Darwin most tapsikolhat örömében, mert az evolúciós késztetés nagyon erõs bennem! :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigerbácsi
most jó vagyok így egyedül!

Molnibalage
Szerintem meg érdemes minden sikert meglovagolni fõleg, ha mindkét fél teljesen szabad.

tigerbácsi
:-DDDDD nagyon optimisták vagytok! sztem csak símán rájött, hogy hogy is mondjam nem helyesen cselekedett! ☺ s mivel többször is egy buszon utazunk sztem kényelmetlenül érezte magát! s így talán megnyugodott a lelkiismerete! ☺

nem hiszem hogy akar valamit tõlem! néztem már tükörbe, s ismerem magam!

merci (kék hátterû) de a buszon megettük! :-D mivel nem vaok annyira bunkó így megkínáltam Õket is! :-) s a kislány aranyos volt, mert addig nem mert venni meg az anyja nem mondta hogy vehet, de utána ette kétpofára mint én szoktam! :-D ☺

jaja szerintem is dumálni lehet Velük! ☺

attól még dumálni szabad vele<#crazya>

<#eljen>

Gladiator
Legkozelebb csinalj mar rola(uk) egy kepet. Mondd el neki, hogy itt a neten tucatnyi ember koveti nyomon eme megkapo szerelmi tortenetet es szeretnenk latni a foszereploket. De azert rolad nem kell:D

Meg gondolj bele!27éves,egyedülálló,23évesen egy emberke beverte neki nem védekeztek... kell egy apa a gyereknek!:)))
tugyiti
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
biztos h akar.
nem mindenki olyan tökös mint tigerbácsi, õ megmondta a tutit és ezt a csaj sztem értékelte is csak nem tudta hogyan fejezze ki :D
biztos ritkán találkozik ilyen talpraesett és normális emberrel mint tigerbácsi, és erre rájött, h nem csak a suttyókból áll a világ, és nem hiába figyelte meg h szereti a csokit stb...

amúgy milyen csokit kaptál? :D