Randizom a BKV-n

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk41
Facebook a legjobb,csak mo-n kevesen használják...

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Picar77
iwiwnél jobb ^^
de lehetne azon is mit javitani 😄

()() (^^)

Mert a myvip aztán olyan nagyon jó. Szerintem az iwiw teljesen jó arra, amire való. Normális közösségi oldal pl. a Facebook, de hát az teljesen más világ 😄

Picar77
inkább myvipre, iwiw egy fos :S

()() (^^)

kéne olyan iwiw app-ot csinálni API-val amin be lehetne jelölni milyen járatokkal utazol és úgy keresni meg minden, szal ezt a veledutazok-ot beleintegrálni iwiw-be

heppi börszdéj tigerbácsi!

be lehet számítani, ha akkor láttad elõször😊

89
lehet, hogy félreértette hogy zsebre tett kézzel ülsz elõtte és bámulod <#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Bassza meg, akkor ez kibaszás 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

csak akkor számít ha az illetõ nem bkv sofõr😊

Szóval senki nem kefélt még meg nõt a busz hátsó ülésén az utolsó kanyar helyett? 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

threat
ezt majd a bíróságon<#eplus2>

Ó, ne haragudj, nem akartam én neked rosszat a topikkal!!
Csak témaindításnak szántam a sztorit, sajnos 1-2 kivételtõl eltekintve, nem jött be..
És hogy kivívja a többi utas szimpátiáját! 😊

Gladiator
Vagy add neki vissza. Az még érdekesebb lehet😄

Akkor lehet szarul kezelte le a dolgot. Lehet szar napja volt. Ha szoktad látni a buszon, akkor legközelebb köszönd meg Neki a pofont. Érdekes szitu alakulhat ki.

egyébként velem is fordult már elõ, hogy elbambultam a buszon. Ezer felé szálltak a gondolataim. pl korábbi diákcsínyek jutottak az eszembe, ezen el is mosolyodtam. Aztán azon kapom magam, hogy egy arc felé bambulok. Egy negyven körüli nõnek az arcába mosolyogtam, õ meg ijedtem nézett vissza rám. Röhögtem ezen egyet, majd leszálltam.

John Cena
erre gondoltam😛😄

#131 de õ volt😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

tigerbácsi
ja s kb 24 - 26 éves lehetett! ergó fiatalabb nálam.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
ehhh!

szóval! basszus nem szándékosan néztem! érted! egyszerûn nem tudtam levenni a szemem. igen nem néztem, hogy az ujján volt e gyûrû! ok lehet fent volt a férje a buszon! de akkor kérdem én lehet nem is a gyermeke volt hanem a testvére? na mind1! én nem haragszom a nõre de nem értem meg!
s részemrõl ez a téma le van zárva!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Geb... azt válaszolta, hogy most jó! Akkor nem az van, hogy meglehetett volna, ha bírod picit a szado-mazót? 😉

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Azért érdekes lehet itt a korkülönbség is. Ha a mi Tigrisünk dömpert tologatott amikor a férjes, gyerekes asszony már javába bulizgatott és élte az életét akkor konkrétan egy generációnyi különbség van. Ebben a korban ez még rengeteg idõ. Ezen kívül vannak még jócskán konzervatív családok ahol az etikai kódex mond még valamit. Ebben a világban sajnos az egymás iránti tisztelet nyomai is eltûnni látszanak. Nem csoda. Ahol rózsaszínbe öltözött buzik vonaglanak egy teherautó tetején a város legszebb utcájában, nem mellesleg a világörökség részében, ott a nejedet jobb ha csadorba öltözteted.

Morphin
<#eljen>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Úristen. Egyrészt ez a topik a hülyéskedésrõl szól. Másrészt meg ne mondd már nekem, hogy a nõ helyesen viselkedett. Még hogy ne higyjék, hogy flörtölt....istenem, forduljon el, álljon fel, vágjon durcás arcot (véleményem szerint ez is ostoba reakció - egy normális nõ ilyenkor elmosolyodik és megköszöni a bókot), de ha engem egy nõ pofonvágna minden ok nélkül, hát tudod mit kapna tõlem, nem hogy tiszteletet. Ne hülyéskedj már...

Látom, hogy az agyasok már lassan 200 hsz-t idebiggyesztettek, de értelmes dolgot nem mondtak. Tigris! Ha a gyerek otthon köp apukának akkor este nem lesz kufirc, sõt ha úgy adja elõ, hogy anyu flörtöl a buszon, akkor még tovább. A mai világban már nem divat, de azért hasznos dolog, az esküvõ. Én szeretném ha a párom a nejem lenne ha rendezõdnek az anyagi és lakhatási problémáink. Lehet, hogy maradi vagyok, de a család számomra mindennél fontosabb. Ha nem szeretnél hasonló kellemetlen esetet magadnak, akkor értsd meg a következõt. Ha nem üt meg, azt hiszik, hogy kedvére való a dolog. Illetve ez lélektani kérdés. Õ hiszi azt, hogy mások így fognak rá tekinteni. Ezzel addig nincs is gond amíg a hölgy egyedül van. Nem a gyermeke jelenlétét értem ez alatt, hanem a párját. Ugyanis egy szót nem mondtál a párjáról/férjérõl. Lehet, hogy ott volt Õ is csak Te nem vetted észre. Ezt nem úgy értem, hogy két üléssel odébb ült, bár láttam én már olyat is. Hanem a gyûrûs ujján kell keresned egy kõ nélküli gyûrût. Ha ott volt, akkor gondold magad a nõ helyébe, hogy látják mások, hogy férjezett asszony vagyok és egy srác ennek ellenére flörtölni akar velem. Ha nem kéri ki magának, kurvának nézik. Mondjuk Õ az elsõ lépést kihagyta. Nem kellett volna megütnie, de Neked sem kellett volna akkor ilyen alapon szemezni Vele. Értem én, hogy szabadon nézhetsz a szemeddel de ez etikátlan volt. Persze mindez csak akkor igaz, ha férjezett a hölgy, illetve ez esetben asszony. Gondolom Te sem örülnél ha a nejedet flörtölésre csábítanák a buszon a közös gyermeketek jelenlétében vagy anélkül. Nem tájékozódni kellett volna affelõl, hogy jól érzi-e magát ettõl vagy mittomén fejbe rúgni kellett volna hanem bocsánatot kérni. Ezzel a tisztelet jelét máris megadtad volna. Ha nem tiszteled embertársad személyét, házastársi kötelékét, mit vársz a Te feleségeddel, barátnõddel mit fog csinálni a következõ generáció?

hihetõ <#merges3>

fotográfik kolomp edisön :D

plu604
Csak az a nõ foglalt akin éppen fekszenek <#hehe>

utóbbi fél év legjobb topikja, hatalmas😄DD

Beismerem, csak azért írtam be ezt, mert szemet szúrt, és más értelmes postot nem tudtam írni. 😄

De! Az, hogy így írtam, azt jelzi, hogy ez csak úgy, nemtörõdömségbõl odavetett "leszólás" volt. Na de elég ebbõl mert elkések a suliból <#idiota>

VRSDM
vitatkozzunk? az én mondanivalóm és hibám elvétése nem változtatott az információn. megijed a szó, hiába írtam helytelenül még a jelentése változatlan maradt.

de ez hogy " megijed fail " ez teljesen értelmetlen ne is próbálj bele értelmet magyarázni 😊

szóval legközelebbi odafigyelek a mijen szómra. de csak ha beismered hogy oktalanul kötekszel 😄

u dont have to listen anybody else but me

Az írásjelek és nagybetûk hiánya másodlagos jelentést hordoz <#idiota>

VRSDM
Megijed. Fail!
ha már precízkedsz te kis munkás

megijed fail

legalább nem volt átlagos a mai napod.

😊))

VRSDM
te most komolyan azt hiszed hogy én azthiszem hogy õ az. csak hülyeségeskedek. :C

Gladiator
Hát ez elég ciki lehetett a többi utas elõtt😄

Legközelebb ilyen van, kezdj el jó hangosan ordibálni, hogy "MOST AZÉ MEGPOFOZ, MERT SZERINTEM NEM ÉR MEG 10.000T EGY SZOPÁS?"

Aztán szépen leszállni, a nõ meg had gondolkozzon el azon amit tett😊

tényleg nem õ az.

Enosh Chan
Nem hagyod elni, mi? 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

VRSDM
mármint rajtad munkálkodik 😄

VRSDM
szóval õ dolgozik te meg az öledbekapsz egy lapost és iwiw-ezel közbe. egy szebb kis kapcsolat.

nem, csak láttam a fejét iwiwen, és nem õ az.

Enosh Chan
1. Grand Theft Auto IV
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. F1CHL - Retro
4. Euro Truck Simulator
5. Ismerd fel a képrõl az autót
6. Randizom a BKV-n
7. Modellautók
8. XBOX360
9. Prison Break (FOX)
10. Football Manager

oh god lawdy <#idiota><#idiota>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

VRSDM
aha. szóval te meg tigeró összejártok ágytornára. minden tiszta :]

még szerencse, hogy nem õ az.<#smile>

Morphin
?? én fiú vagyok, így hát nem látom meg benne a szunnyadó tigrist :X de nemis ismerem személyesen csak a buszon,suliba szoktam látni...de most majd megkérdem milyen volt a pofon^^

VRSDM
na. és véletlen nem tigris? 😄😄😄 :CCCCC

Morphin
ááá õ az...mert azzal a busszal járok énis...

Morphin
lol^^ megkérdem hnap (ha látom) hogy õ-e a tigris<#zavart1> biztos bevallaná...<#nyes>

VRSDM