Randizom a BKV-n
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Csak témaindításnak szántam a sztorit, sajnos 1-2 kivételtõl eltekintve, nem jött be..
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
szóval! basszus nem szándékosan néztem! érted! egyszerûn nem tudtam levenni a szemem. igen nem néztem, hogy az ujján volt e gyûrû! ok lehet fent volt a férje a buszon! de akkor kérdem én lehet nem is a gyermeke volt hanem a testvére? na mind1! én nem haragszom a nõre de nem értem meg!
s részemrõl ez a téma le van zárva!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
fotográfik kolomp edisön :D
De! Az, hogy így írtam, azt jelzi, hogy ez csak úgy, nemtörõdömségbõl odavetett "leszólás" volt. Na de elég ebbõl mert elkések a suliból <#idiota>#idiota>
de ez hogy " megijed fail " ez teljesen értelmetlen ne is próbálj bele értelmet magyarázni 😊
szóval legközelebbi odafigyelek a mijen szómra. de csak ha beismered hogy oktalanul kötekszel 😄
u dont have to listen anybody else but me
Legközelebb ilyen van, kezdj el jó hangosan ordibálni, hogy "MOST AZÉ MEGPOFOZ, MERT SZERINTEM NEM ÉR MEG 10.000T EGY SZOPÁS?"
Aztán szépen leszállni, a nõ meg had gondolkozzon el azon amit tett😊
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. F1CHL - Retro
4. Euro Truck Simulator
5. Ismerd fel a képrõl az autót
6. Randizom a BKV-n
7. Modellautók
8. XBOX360
9. Prison Break (FOX)
10. Football Manager
oh god lawdy <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"