Randizom a BKV-n
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
nemcsoda hogy pofozott. szerintem megilyedt.

u dont have to listen anybody else but me
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Egy hajléktalan aludt az egyik ülésen, láttam, hogy folyik valami a bajszán😄 Rá 1-2 percre felébred, erre egy félméteres takony lóg kifelé az orrából, aztán a kezével lecsapta a szembelévõ ülésre, leszáll, majd egy felszálló csaj pedig beleült 😄DD
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
de van kivétel! én távolsági buszon utaztam, s jött az ellenõrnõ, s kérte a jegyem, persze volt, de nem találtam, s mivel húsvét volt, gondoltam vicces gyerek leszek mikor a kezembe akadt a kölni, s elkezdtem szavalni a locsolóverset, majd megengedte hogy locsoljam, s meglepetésemre a zsebébõl jött egy piros tojás. a busz megállt s az ellenõrök leszálltak. leültem, s akkor vettem észre a lábanál heverõ jegyet! de nem kérte el! :-D
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
bar ez reg volt, de mar 14evesen nyomtam az ipart😊
masik tortenet, pedig egy 150 kilos bkv ellenor felszalt, akkori csajomal smaroltam, odajott, jegyek berletek, flegmaskodtunk, majd leszallitott, fenegetozott hogy megver, hat kivancsi letem volna ra, node nem lényeg, mondta h rendort hiv, jott egy haverja kamu rendor, elkeztem mind2vel ordibalni moricz zsigmond korteren, odajott egy nem szolgalatban levo IGAZI rendor, a kamu rendor eltunt, eszre se vettuk. majd a rendornek elmondtam h fenyegetozott a dagadt, elzavarta az ellenort aki tagadott mindent, majd tagadasa kozben meg 30x megfenyegetett a rendor elott😄 aztan elment, es setalunk a bnommel tovabb, megjelent egy õszes haju uriember, hogy o ottvolt buszon es az index ujsagnak azthiszem
mind2 tortenet igaz!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
másrészt meg már éreztem a tapintását is! :-DDDD
Szóval még jól jártál, lehetett volna sokkal rosszabb is.
szóval nem a gyermekét néztem! :-DDDD kép sajnos nincs róla, mert nemtom mit kaptam volna ha elõveszem a telót s még le is fényképezem a pofon után! :-DDDD
mivel pomber volt rajtam nehezen hihette azt hogy recskázok!
én nagyon sok olyan gyerekes Nõt ismerek ki nem foglalt sajnos!! :-(
sajnos nem nyalt bele a fülembe! :-) viszont tényleg nem is vetkõztettem le gondolatban, egyszerûen csak bambúltam s tényleg csak az arcát! egyszerûen csak nem tudtam levenni a szemem róla! de utána sikerült! :-DDDD
☺😉
Jó a kis csordaszellem!😊
sz4bolcs: Néznének ám nagyot xD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3