Randizom a BKV-n

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
semmit fenntvolt egy weboldalon ahol utazgatók keresnek partnert akit láttak 😄

u dont have to listen anybody else but me

Morphin
lol ez a srác velem jár egy fõsulira sztem...legalábbis szoktam látni...mijez a totyik?? mit csinált?<#eplus2>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

somdav95
Csöppet sem piás xD

Enosh Chan
Plane ha ilyen arccal bamult

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

VRSDM
meg is van tigrisünk, 😊 a veledutazok.huról.

nemcsoda hogy pofozott. szerintem megilyedt.

u dont have to listen anybody else but me

Atti12
showder club 😄

tugyiti
😄😄😄😄😄DDDddddddd
sz4bolcs
LOL, ez mekkora osztás. 😄😄😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Enosh Chan
KAP

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

somdav95
Phúúúúj te majdnem hánytam <#idiota>

lol weblap

tobias88
amúgy ez a bámulós dolog szórakozóhelyen abszolúte bejön <#ravasz1>, na de bkv-n megpróbálni? jó hogy nem már olyan csajra megy így rá, aki 6 órája vár a máv sztrájk miatt <#vigyor>
abab? Az ki? Már nem emlékszem, ki nyomta a sztorit. De nem Kiss Ádám?

nearo
szerintem a showderklub nyúlta tiger-tõl -.-

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

John Cena
abab msképp montaxD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Ezt a sztorit nem a showder-klubból nyúltad?😄

somdav95
Csak kubaiak meg indiaiak <#eplus2>

Különc
Magyarországon nincsenek cigányok... <#ejnye1> <#idiota><#idiota><#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

magus
cigány volt, vagymi? miért nem ölted meg?

John Cena
jéégcsapXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Prince of Máté
ja sry, most nézem, hogy hogy ez a topik a randikról szól <#hehe>

Prince of Máté
Még tavaly decemberben történt, mikor egy villamoson utaztam.
Egy hajléktalan aludt az egyik ülésen, láttam, hogy folyik valami a bajszán😄 Rá 1-2 percre felébred, erre egy félméteres takony lóg kifelé az orrából, aztán a kezével lecsapta a szembelévõ ülésre, leszáll, majd egy felszálló csaj pedig beleült 😄DD

tigerbácsi
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

somdav95
Csoda hogy nem kaptál egy sallert 😄

tigerbácsi
ehhh! igen az ellenõrök java ilyen!

de van kivétel! én távolsági buszon utaztam, s jött az ellenõrnõ, s kérte a jegyem, persze volt, de nem találtam, s mivel húsvét volt, gondoltam vicces gyerek leszek mikor a kezembe akadt a kölni, s elkezdtem szavalni a locsolóverset, majd megengedte hogy locsoljam, s meglepetésemre a zsebébõl jött egy piros tojás. a busz megállt s az ellenõrök leszálltak. leültem, s akkor vettem észre a lábanál heverõ jegyet! de nem kérte el! :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Zizou5
hát nekem egy majdnem 1 éves kapcsolatom a 7es buszon kezdodott. 4 megallot szemeztunk, odamentem felszedtem, eshat 1 evig tartott😊
bar ez reg volt, de mar 14evesen nyomtam az ipart😊

masik tortenet, pedig egy 150 kilos bkv ellenor felszalt, akkori csajomal smaroltam, odajott, jegyek berletek, flegmaskodtunk, majd leszallitott, fenegetozott hogy megver, hat kivancsi letem volna ra, node nem lényeg, mondta h rendort hiv, jott egy haverja kamu rendor, elkeztem mind2vel ordibalni moricz zsigmond korteren, odajott egy nem szolgalatban levo IGAZI rendor, a kamu rendor eltunt, eszre se vettuk. majd a rendornek elmondtam h fenyegetozott a dagadt, elzavarta az ellenort aki tagadott mindent, majd tagadasa kozben meg 30x megfenyegetett a rendor elott😄 aztan elment, es setalunk a bnommel tovabb, megjelent egy õszes haju uriember, hogy o ottvolt buszon es az index ujsagnak azthiszem ujsagiroja, es meseljek el mindent, mer o errol kutat, hogy milyen buinkok a bkv ellenorok😄

mind2 tortenet igaz!

somdav95
De még mekkorát <#nevetes1>

tigerbácsi
fel voltam, de a fejemre nem rakhatok commandossatyekot mert minden rendõr megállít igazoltatni! :-DDDD

mumpic
nem kapcsolódik az eddigi szálhoz, de a topikhoz igen:
http://www.veledutaztam.hu/
érdekes

sz4bolcs
Mondom én.. öltözz föl, mielõtt nyilvános helyre mész. 😄

tigerbácsi
most jöttem rá mért kaptam a pofont! mert rusnyább vagyok az ördögnél is! :-DDD tuti ez volt az oka!

tigeroo
kis vadmacska<#vigyor2>
tigerbácsi
ehhe ez mekkora indok! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tigerbácsi
jaja az biztos! majd látom odamegyek s megköszönöm neki! :-DDDD

nearo
szerintem csak meg akarta simogatni az arcod, csak kicsit elkapkodta...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

sz4bolcs
Máshova üt, az sokkal jobban fájhatott volna.

tigerbácsi
ehhh :-D ez így igaz! végülis akkor szerencsés vagyok!

másrészt meg már éreztem a tapintását is! :-DDDD

sz4bolcs
Én örülnék a helyedben, hogy nem kábított el, nem vitt haza, nem darabolt föl és falatozott belõled vacsorára a kisgyerekével.
Szóval még jól jártál, lehetett volna sokkal rosszabb is.

tigerbácsi
:-DDDDD ennyi! én vagyok a hibás! :-D

sz4bolcs
Kell neked pszichopata nõket nézegetned. 😛

tigerbácsi
hát Ti betegek vagytok! ☺ (persze csak jóértelemben!) kis ártatlan történetbõl már több mint 100 hsz! :-DDDDDD

szóval nem a gyermekét néztem! :-DDDD kép sajnos nincs róla, mert nemtom mit kaptam volna ha elõveszem a telót s még le is fényképezem a pofon után! :-DDDD

mivel pomber volt rajtam nehezen hihette azt hogy recskázok!

én nagyon sok olyan gyerekes Nõt ismerek ki nem foglalt sajnos!! :-(

sajnos nem nyalt bele a fülembe! :-) viszont tényleg nem is vetkõztettem le gondolatban, egyszerûen csak bambúltam s tényleg csak az arcát! egyszerûen csak nem tudtam levenni a szemem róla! de utána sikerült! :-DDDD
☺😉

sz4bolcs
Nagyot néznének? 😄

somdav95
Hát nincs valóságalap, nyugi xD

a kommentek alapján a topik címe inkább: szemezek a BKV-n oszt vagy pofán vágnak v nem <#hehe>

Azt birom mikor megyek valahova,(én nem vok már iskolás) felszáll pár kis fruska(van aki jolnéz ki van aki nem) és vihorásznak kacsintgatnak stb.. aztám legközelebb csak egyedül van egy egy csajszi és odaülök akkor bezzeg kussol!😊
Jó a kis csordaszellem!😊
SLICK
egyébként ez a lebuzizás is olyan, hogy mindenkire rámondják legalább egyszer. Aztán vagy van valóságalapja vagy nincs. <#idiota>

Lehet, hogy tényleg a gyereket stírölte, és az volt a baj <#idiota>

somdav95
Hát már ott vagyok hogy leszarom az összes ilyen embert, és csak röhögük rajtuk <#nevetes1>
sz4bolcs: Néznének ám nagyot xD

Sir Quno Jedi
Én már annak örülnék, ha meg is szûnne a BKV 1xcsak. Meg a MÁV, meg a Volán, meg a MALÉV stb. és itt álnánk ZÉRÓ tömegközlekedéssel. Érdekes tanulmány lehetne belõle... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3