Randizom a BKV-n

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
mindenki ezt mondja... a végéig 😄

Olyan mint amikor a börtönben mindenki ártatlan 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lullaby
hát jah <; Nem illik ismeretlenben pofozkodni, bár ki tudja valójában mi is történt d:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Tigristank
Azért egy pofon a villamoson, az 1 kicsit megalázó lehetett. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tigerbácsi
pedig nem! csinos volt ápolt, s kulturáltan viselkedett addig még nem szólt hozzám illetve nem kaptam a maflást! :-(

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

sz4bolcs
Ezért nézem a földet. Ha felnézek, és valaki mosolyog rajtam, hogy milyen kis gyámoltalan vagyok, akkor visszamosolygok, és le sem veszem a szemem róla. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Bakker, kívülrõl nem igaz, hogy nem látszott rajta, hogy ennyire nyomorék...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

klart
ez mind így igaz

Tigristank
Pontosan. Persze 1 kevés smink még nem gond, de amikor már "5 kg" van rajtuk, az már nem mutat jól.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Sir Quno Jedi
Behonyám. Természetes nõ, kevés sminkkel (vagy anélkül) és diszkrét illattal...Hmmmm...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pedig attól, hogy festik magukat, egyáltalán nem néznek ki jól. Elveszik az egyéniség, mindegyikük ugyanolyan.
Természetesben jobb.

Sir Quno Jedi
Nemigazán. Sõt nõket sem nagyon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

laslandes
férfiakat is szoktál stírölni? :o

Sir Quno Jedi
jAH, így virtuálisan mindenki bátor! Neeem, amikor szépen pofánvágsz, szemtõl-szembe, puszta kézzel, miközben érzed a büdös lehelletemet az arcodban és nem futsz el utána, hanem maradsz és várod, hogy most mi lesz! Az az igazi...

tigerbácsi
remélem! ☺

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
:-DDDD

tigerbácsi
akkor igen kaki a helyzet budapesten! nem tok pontos adatot, de akkor is itt van a világon a legtöbb buzi!

Sephi
/slap
/run

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Nemtom, engem még sosenem mertek pofánverni a nõk (igaz, még a férfiak is óvatosak velem).

n3whous3
Nemfog <#bohoc>

púúúúú

prezi
retina-petting training lessons -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

n3whous3
Áh ez csak valami elvetemült lehetett, nem igaz, hogy mindenki így kiakadna ezen, sõt 😄

púúúúú

Sir Quno Jedi
maj elmúlik fiam.

n3whous3
-.-

púúúúú

n3whous3
Még tavaly egyszer sikerült valakit a nézéssel megfognom, de végülis akkor nem mentem oda hozzá, aztán meg soha büdös életbe nem láttam 😊 Nem is baj, mert most azzal a nõvel vagyok, akit "nekem teremtettek" 😄

púúúúú

Apus
legközelebb mondd neki azt: tuknám!!!44négy
azt úgyse érti, nemkapsz sallert.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Sir Quno Jedi
Biztos perverznek hitt téged. Naná, aki nõket bámul... 😄DD Ja és BÉKÁVÉN??!?!?! Aki békávéra ül, eleve buzi ugye. 😄DDDDD

tigerbácsi
de bakker nem akartam én semmit csak néztem, s nem szándékosan! rajtafelejtettem a szemem! vagy nemtom! .-)

5c0rp330n
a gond feltehetõleg részben ott volt, h a kiszemelt hölgy egy férjes asszony lehetett 😊

Én sem bírom az ilyen beképzelt majmokat..
Még direkt dobálják is magukat, hogy figyelj rá, de ha kommunikálni támad kedved, na azt nem!!

Sajnos egy lebuzizáson kívül, nem emlékszem semmilyen esetre..
És még csak nem is nõ volt..
Ez a nö nem lehetett normális! Egy értelmes nö elpirul ilyenkor és megköszöni ennyi! Szerintem legalábbis!
klart
loltopik :S_ADSdsd

Sanyix
ez a jó a nõkben, hogy semmi logika nincs bennük, így tök kiszámíthatatlanok. Festik magukat, kenegetik, hogy jól nézzenek ki. De ha esetleg megmondod neki hogy jól néz ki akkor öeöeee pofon stb. Ha azt mondod szarul néz ki, akkor is. Most akkor ez mi? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Apus
akkor 2 pofontot is kapott volna 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Ha ebben a stílusban válaszolsz, biztos nem fog megütni, mert sanszos, hogy visszaadod. 😊 Szerintem a háromezernél a szeme is felcsillan. 😊

tigerbácsi
bazz lehet! :-DDDDD na majd kövre! :-DDDDD úgyis szoktam látni a buszon a Nõt csak nem ilyen közelrõl!! :-DDD

Arcor
😄D

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

A kérdés stílusában kellett volna válaszolni.
A "Miva?" kérdésre a "Jóas..ged, kõkóla?" vagy a "Háromezeré oboa?" a helyes válasz.

tigerbácsi
látom jót szórakoztok rajtam! :-( ☺

😄DD!

Picar77
ez brutális 😄D

()() (^^)

De gáz. Mondjuk aki feltûnõen bámul az ne csodálkozzon semmin.

ChuckyHUN
DODODODODOOO
AAASSDASDASD😄DD
énis nézelõdtem már pár lányal a buszon a ~3 év odavissza úton, de ilyen még nem volt😄D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Tinman
Örök érvényû:
A nõ verve jó... kezdek benne hinni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az alábbi sztori adta az ötletet..
Szerintem, akinek hasonló élménye van, írjon a topikba..

09:55 tigerbácsi: bazz én ma kaptam a bkv egy akkor pofontot! :-DDDD
ülök a négyes ülésen,
felszáll egy bomba nõ!
tényleg gyönyörû volt
egy kisgyerekkel, s leülnek velem szembe!
s én meg le nem tudtam venn a nõrõl a szemem!
csak bambultam a képébe! :-)
aztán megkérdi a csaj hogy miva?
én meg elnézést kértem,
de a csaj kérdezi hogy mért néztem ennyire,
hát bevallottam neki,
hogy csak legeltettem a szemem a gyönyörû arcán,
tigerbácsi: s erre akkora maflást adott aszthittem a villám csapott meg! :-D
aztán ránéztem megint s megkérdeztem, hogy most akkor örül?
elkezdi igen!
mondom akkor ez legyen a legnagyobb öröme az életbe!!!!
aztán bambúltam ki az ablakon még 3 megállót! :-DDDD
← ElőzőOldal 8 / 8