Randizom a BKV-n

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Biztos jót tesz az önbecsülésednek.

sz4bolcs
ilyenkor vedd elõ és mutasd meg! 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

somdav95
Hát nem vagyok homi<#idiota> Mondjuk már sokszor megkaptam ezt a jelzõt xD Végülis két éve még lánynak néztek, nem tudom meik a jobb... 😄

sz4bolcs
xDDDDDDDDDD beteg poén.

sz4bolcs
Nem kéne nyilvánosan pusziszkodnod a barátoddal.. 😉

SLICK
érdekes, velem minden nap szemben ül egy gyönyörû nõ. Mosolyog, szemezik is, én is ezt teszem, de pofont nem kaptam még. Igaz beszélgetni sem beszélgettünk...

na jó, lecserélem a hátteremet

somdav95
Engem is lebuziztak már párszor... Meg egyszer majdnem megvertek xD BKV-val meg azért nem járok mert itt a suli tõlem 50 méterre

sz4bolcs
Ha már ostoba elméleteket gyártunk akkor... lehet, hogy látáskárosult volt a csaj, és azt hitte, hogy a gyerekét stírölöd. 😄😄😄:

sz4bolcs
tényleg... a nõ 'strike'-olt. 😄

Slayerboy
Lehet, hogy az a gyerek a pasija volt és tõle kaptad a pofont csak nem vetted észre annyira képszakadás volt a jócsaj miatt XD

Voltam zárás előtt. _______________

Balumann
Gyerekes nõt nem érdemes bámulni, általában úgyis foglaltak :|

Molnibalage
Csak a buszosok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ja. Ma reggel is egy olyan szép hölgy ült velem szemben a 19-es villamoson, hogy már az széppé tette a napomat. Pedig szinte még el sem kezdõdött. 😊

(És nem elõször láttam már õt...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Na szép....
Inkább örülne a nõ, hogy valaki bókol neki, erre megjátsza a sértõdöttet. Tipikus p*csa viselkedés.

D4nY
Hazafele egyszer az osztálytársam felállt az ülésbõl a megállóba, hogy kivegye a mobilját.. épp szálltak fel és egy néni azt hitte a helyet akarja átadni és hát beleült az ölébe 😄😄😄 aztán a gyerek meg hátrafutott 😄 igaz ezt inkább látni kellet volna 😛

xP

Viktor99
HOLNAP ILYET NEM CSINÁLSZ ME SZTRÁJKOL AZ A ROHADT BKV!!!! xD
Am a történet fasza volt...
Apus
😄DD

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Adam II
Lehet az volt a gond, hogy zsebedben volt a kezed. Azt hitte recskázol😄

klart
biztosan lefotózta gyorsan,a felállás és a pofon közti idõben 😄SA_Ss

Narxis
képet a nénirõl!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sir Quno Jedi
Visz dobozos orchideát, az el van hetekig/hónapokig.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
és akkor milyen példát mutatott volna a kisgyereknek?

egy kegyetlen és emancipunci világban kell az erõs anyai kép 😄Dd
Apus
nade a virág hama elhervad😊 szállhatna le minden körben újat venni, és lehet,hogy pont elkerüli a nõt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Na ja, de a védekezés nem ugyanaz, mint hogy visszakézbõl jobb egyenest adsz neki 😄

Valami ilyesmi válasz lett volna ildomos: "Te mi a kurva anyádat képzelsz magadról?"

tigeroo
én azt mondom hogy bejött a nõnek.

én tuti hogy egy bocsánatkérõ virággal (és egy randi-ajánlattal) járnám a bkv-t egy ideig😊))))

(az más kérdés hogy tigerbácsi az sg magányos farkasa)
sz4bolcs
a pofon után nem nyalt bele a füledbe? 😄

sz4bolcs
Igen, tigerbácsi gondolatban már letépte róla a ruhát. 😄

MerlinW
Velem is volt anno, hogy jól megnéztük egymást egy lánnyal, majd mikor leszálltunk (Expressz busz, végállomás powa), elhívtam kávézni (nem éppen fantáziadús, de többnyire bejön).

Az más kérdés, hogy nem minden arany ami fénylik😊

Lényeg, hogy ha egy lány megnéz téged, esetleg még rád is mosolyog, az már kezdeményezés. A következõ lépés a tied. Lehet ez bárhol, nem csak bkv-n.

Persze aki az önbizalomhiány topikot népszerûsíti, az felejtse el...😊

[merlinw.org]

tigerbácsi
:-DDDD nem tom! tényleg! nem mertem már ránézni! :-DDDDDD

de tényleg? az biztos hogy csendben volt!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigeroo
alap,
bevan fenyítve azis<#gonosz1>
Apus
és a kiskölyök az mit csinált közben? nézett bambán, vagy kihúzta magát, hogy milyen durva anyukája van? 😊

tigerbácsi
:-DDDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigeroo
az a nõk stunning feature-e
annyi a szerencséjük hogy olyankor totál KO a férfinak egy kis idõre, máskülönben szerintem több lenne a nõi elhalálozások száma 😄Dd
tigerbácsi
jah! :-(

tigerbácsi
:-DDDDDD

de ha komolyan veszi akkor most fogatlan lennék! :-DDDDD

Sir Quno Jedi
Vagy tökönrúgja, abban nagyon jók... 😞

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Apus
mondtad volna neki: ahhhh üss még te nõstényállat!
tuti farcolt volna 😄

tigerbácsi
egy gúnyos mosoly volt mikor azt mondtam neki hogy ez legyen a legnagyobb öröme! :-)

tigerbácsi
nemhiszem! meg ha igen igencsak bukta a helyzetet! :-) akkor inkább vörösödjön el, s akkor én még kellemetlenebbül érzem magam talán mint így!

tigerbácsi
:-DDDD remélem nem! :-DDDD

legalább a képébe röhöghettél volna
tigeroo
adhatta*

kéne már az a vip :l
tigeroo
amúgy lehet tigerbácsi hogy bejösz neki😄

csakhogy az oviban a szerelmes fiúk nem a haját húzgálták a nõnek hanem felpofozták (+bukakke, esetleg).
az élet kemény.
tigeroo
hm..képzelem hogy athatta tovább a "hírt" a nõ a barátnõinek...

"valami perverz habzó szájú állat egész úton bámult,és amikor megkérdeztem tõle hogy uram, ön mégis miért néz rámfele ennyire(!) akkor megnyalta az ajkát, azt felelte hogy jó csaj vagyok és dugna mint a lopott biciklit."
tigerbácsi
ez is benne van! mármint hogy néztem! 😊 de mind1 megtörtént! :-D

*oda
Lehet azt várta,hogy bemutatkozni jön öda😊
Vagy még mindig nézte csak a pofon keltette fel😊
tigerbácsi
hát nem is gondolta, hogy ilyen reakciója lesz, másrészt kabátzsebben volt a kezem, harmadrészt pedig nem emelek soha kezet Nõre! lehet akár milyen tapló is!

tigerbácsi
buszon volt! s igen kellemetlen volt! :-(

Hát szerintem inkább a nõ pofája égjen

#41: de hogyhogy nem tudtad kivédeni? Csak vártad maflán, hogy elérjen a keze? Vagy olyan gyors volt?