5-ös lottó nyerőszámainak kitalálása!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
for(vector<int>::iterator itr=v.begin();itr!=v.end(),itr++)
cout << *itr << endl;
direkt nem azokat írtam be és lett egy hármas.
se elõtte se azóta nem nyertek soha semmit...szóval csak így.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ha megírom assembly-ben akkor mindenki kiszív és én nyerek? 😄
btw így:
#include <algorithm>
#include <iostream>
#include <vector>
using namespace std;
int main(){
vector<int> v;
for(int i=1; i<91; i++){
v.push_back(i);
}
random_shuffle(v.begin(), v.end());
for(int j=0; j<5; j++){
printf("%d ", v
}
printf("\n");
return 0;
}
Az meg még exponenciálisan növeli a hányásfaktort, hogy szar is. 😄
Te komolyan reménytelen vagy.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
nem. elõször azt mondtad, hogy nem mind1-e, hogy hány szelvényt vettek, itt már megkérdõjelezõdött, hogy valaha hallottál volna olyanról, hogy kombinatorika vagy statisztika.
statisztikailag pedig semmi sem biztos, fõleg nem az, hogy hány találat lesz. az is lehet, hogy a következõ 3ezer év alatt egyetlen találat sem lesz sehol a világon.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Link
"The trees move. Do you not see it?"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
😊
sõt, inkább azt nevezném annak, aki még az esélyét sem adja meg magának...
😄
fotográfik kolomp edisön :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gondoljunk csak bele, mennyi a bevétele a Szerencsejáték Rt-nek csak a lottóból. Egyetlen játékhéten 1 millió szelvény van játékban (volt már 10 millió is, amikor nagyjából 4 milliárd volt a nyeremény), ami 175 millió Ft bevételt jelent. Ha az 5-öst nem húzzák ki 20 héten keresztül, akkor a bevétel 3,5 milliárd. Ekkor 1 milliárdot simán kifizetnek, hiszen nyertek 2,5-öt. Viszont ekkor már nem csak 1 millió szelvény szokott játszani. Az a 4 milliárdos nyeremény kb 40 héten keresztül halmozódott. Az utolsó hónapokban már majdnem 10 millió játékszelvénnyel.
Szóval mirõl is beszélünk? Tudom nehéz elfogadni, de a matek ilyen, lehet csûrni csavarni, saját szád íze szerint értelmezni, de átbaszni nem fogod.
Ha valaki buta és nem tanult matematikát, az így járt, nem gondol bele, hogy feleslegesen szórja a pénzét. De ha valaki matek tanár létére ilyen -EV-s játékot játszik, arra csakis a hülye a megfelelõ szó.
ha annyira pro -k lennének akkor egy kezdetleges grafikus felületet is írnának hozzá 😊
<#beka2>#beka2>
Bazinga!
Ja hogy úgy. Szerintem neked kellene elgondolkodnod valamin.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://goo.gl/gd6Zi5
Hol kell ezt lefuttatni?😄
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
#include <iostream>
#include <list>
using namespace std;
void print_list(const list<int>& l)
{
cout << "Jovo heti lottoszamok: " << endl;
for (list<int>::const_iterator iter = l.begin(); iter != l.end(); iter++)
cout << *iter << " ";
cout << endl;
}
int main()
{
list<int> l;
list<int>::iterator iter;
srand( time(NULL) );
while ( l.size() < 5 )
{
l.push_back(rand() % 90 + 1);
l.unique();
}
l.sort();
print_list(l);
char ch;
cin >> ch;
return 0;
}
1-90 -ig 5 random számot dob ki 😊
Bazinga!
a random_shuffle elé nem kéne egy v.?
Amúgy ha már for ciklus, akkor szebb iterátorral. Jó megoldás, nem is ismertem ezt a keverõ tagfüggvényt.
azt elismerem, hogy lehetett volna szebben is csinálni, de most nem ez volt a célom, hanem hogy gyorsan összedobjak valamit
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(