5-ös lottó nyerőszámainak kitalálása!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor õ beteg😊
Sadist
Ja, hogy a v[ i ]-nél eltûntette a szögletes zárójelet, és azért lett dõlt betûs a többi szöveg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
j mondjuk nem kell már.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
#include <algorithm>
#include <iostream>

int main(int argc, char* argv[]){

vector<int> v;
int j = 1;

for (int i = 1; i < 91; i++) v.push_back(i);
random_shuffle(v.begin(), v.end());

for (i=0; i<5; i++){
cout << v << endl;
}

}

Parancsolj. Ennél egyszerûbben nem fogod kikerülni az ismétlõdést. A lentebb vázolt megoldásnál pedig nem igen találsz hatékonyabbat.

5c0rp330n
inkább lenne mondjuk értelme olyan programot írni, ami megmondja, hogy az aktuális fõnyeremény nagyobb-e, mint 43949268*, ha teljesül, érdemes megjátszani az összes számot, aztán ha másvalakinek is bejött és osztozni kell, csúnyán ráb@sztál 😊

nearo
ez biza számomra ismeretlen nyelv...
egyébként nem hülyeség, for ciklusra nem is gondoltam, de mondjuk még mindig ki kell szûrni valahogy az egyforma számokat

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

5c0rp330n
3. nem rendezi a kisorsolt értékeket. mondjuk ez már inkább kényelmi funkció, de akkoris, ne legyünk már ilyen igénytelenek.

Sadist
1. random szám generátort nem inicializáltad
2. nem ellenõrizted, hogy kidobja-e ugyanazt a számot többször
"Hát keciokos vagy <#wilting>"

Jim Morrison
Ez tényleg jó! (Én delphibe írtam be)
Grat!<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fail

Ennek nyugodtan lehet ez is a kimenete: 43, 2, 76, 2, 15

Márpedig ez nem valid lottószám

greg benz
edios
Hát keciokos vagy<#wilting>

#include <iostream>
int main()
{
for ( int i = 0; i < 5; ++i ) {
std::cout << rand() % 90 + 1 << std::endl;
}
return 0;
}

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

John Cena
lol topic... én Szemlédi Andrást kérdezném meg😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

dogfish
upaszmek

😄!
RAZOR27
Nem akarom elrontani a mulatságot, de már van ilyen topik :/

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Viktor99
Azt kellene ami a minden6ó-ban volt... 1684320-an nyerték meg a lottófõnyereményt és mindenkite kb 23 cent jutott 😄. Tuti mindenki leszokna errõl... 😊
Sir Quno Jedi
Olyat írj inkább, amiben nincsenek felesleges ciklusok (ergó nem dob ki már kihúzott számokat, ami miatt újra húzatsz vele). Ez így nem hatékony és nem is túl szép.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

N1ggA
1 2 3 4 5-öt semmi értelme megjátszani, mert körülbelül 60-an játszák meg hetente. Régen volt valami honlap, már nem emlékszem, ahol beírtad az 5 számot és kiírta hogy hányan szokták megjátszani. Érdemes olyat, amit csak te játszol meg. De igazából mindegy mert úgyse nyertek!!! 😛

Spread De Love!

greg benz
Tökéletesen egyetértek veled😄 és egyébként beletrafáltál,nem százas<#eplus2>

hunbasser
igen,biztosan...

nagyon faszagyerek vagy,hogy bejössz és megmondod a frankót.

ReaL MaDRid x siempre

nearo
most hirtelen elgondolkoztam rajta, hogy a nyeremény az a szelvények árából van, nem? tehát ha kifizetjük azt a 44millió szelvényt, és megnyerjük, akkor mindenki visszakapja az árát, és még pluszba egy kevéske pénzt is azoktól, akik nem szálltak be a buliba
tehát a dolog csak nyereséges lehet. vag nincs igazam?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sadist
Akkor a tanárod egy hülye.
Kb. olyan, mint a dohányzó tüdõgyógyász. Az ilyet el kéne zavarni a picsába.

Sadist
Remek ötlet.
Inkább a nyeremény és a szelvények ára közti különbséget adja mindenki nekem. Én sokkal hasznosabban el tudom költeni.

nearo
nn, ez így nem igaz, apukám pl volt már matekórán, és nem is beteg, mégis lottózik (réges-régen egy messzi-messzi galaxisban be is jött egy 4es)

greg benz
nekem a matektanárom megszállott lottómániákus..erre mit lépsz?<#ravasz1>

Sadist
Te sem figyeltél oda matek órán, ugye?

mondjuk tipikusan azok lottóznak akik sosem voltak még matekórán vagy betegek.
5 86 36 28 23

nearo
na hova tûnt mindenki? elmentetek delphit vadászni?

nearo
szerintem osszunk ki magyarországon az összes lakos között 5 különbözõ kombinációt (az kb 50000000, szóval a 43000000 belefér bõven), és aki megnyeri, az szétosztja a többiek között (persze õ is kap belõle), és kap mindenki 30 forintot. na mit szóltok hozzá?

greg benz
ROLLA!!!!4444<#idiota>

elsõ lépés:
kijárni az általánost

fotográfik kolomp edisön :D

Viktor99
Szevasztok!
Hát nekem meg van EZ a könyv de nemhiszem hogy érne valamit. Az egész ilyen fantázia szülemény szerintem. De ha valakit érdekel nézzen utána, nem hosszú könyv és vannak benne érdekes dolgok is. 😊
FZoleee
43.949.268 😄
nearo
gg, pontosan (90*89*88*87*86)/(5*4*3*2*1) kombináció létezik, ha a sorrend nem számít

Több millió, milliárd, billió számkomnináció létezik 1 és 90 között. Szerintem lehetetlen kitalálni... de ha mégsem vessetek rám követ...
egylottó nyerõszámát se tudnám kitalálni nemhogy 5-ét
precision
LiMK

eztet tessék frissítgetni és mondjuk 500000 számkombót megjátszani
akkor kicsit javul a nyerési esély 😊 😛

amúgymeg hülyetopik nem?

Bazinga!

nearo
A másik, meg hogy az alcímben rendesen kiírja, mert oda kifér. -.-

nearo
Mi az, hogy nyszámainak?

Egyébként megértetted, hogy mit akart közölni a címmel, ami gondolom azért néz ki így, mert ha hosszabb, akkor nem fér bele, szóval minek kötsz bele?
Nem kötekedésként mondom, csak megjegyzés.

nearo
23 31 51 55 57
ezt dobta ki... egyébkét mindig mást ad, szóval vigyázni kell vele 😛

n3whous3
😄F:ASD:ADSAS:😄ASDSAa

púúúúú

JAG1
Mi az, hogy ötlottó?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

nearo
mûködni tuti mûködik, mert meg is írtam gyorsan (:
lehet, hogy nem ez a legésszerûbb megoldás, de így hirtelen ez tûnt a legegyszerûbbnek...

nearo
hát elõször is szerzel egy pascalt/delfit/akármit, ami le tudja fordítani, aztán ctrl+c-ctrl+v, és futtatod

n3whous3
érteni megértem, de még nem láttam ilyet, legalábbis nem minden úgy van, ahogy...

talán hmmm...

FÚJJJ DELPHI

púúúúú

w77d
és hogy kell használni????

w77d
ezt nem értem én sem.....

nearo
igen, pascal nyelvû... de érted, most ilyen topicba mit írjon az ember?

nearo
htx (: