Hogyan kedvelted meg?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ZTE)
azthittem hogy megint vmi fiu lany kapcsolatos faszsag lesz
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
De Matyi, ez nem elég piros amugymeg?:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Nem csak lobogtatják az elõítéletek elleni küzdelmet, hanem tudomásom szerint az egyetlen olyan csapat Magyarországon aki egy cigányszármazású labdarúgóról nevezte el a stadionját. Korábban rendszeresen foglalkoztattak zsidó és cigány játékosokat. Általában ezzel is csúfolják õket. Ezzel azonban csak saját sportszerûtlenségüket bizonyítják az ellenfél szurkolói. A Magyar Testgyakorlók Köre már nem egyértelmûen zsidó csapat, bár kétségtelen ma is van a vezetésben, a támogatók közt ilyen. Az, hogy mindazon gyülölet, sportszerûtlenség, elõítélet dacára ott vannak, és meghatározõ szerepet töltenek be a magyar labdarúgásban becsülni való.
Sajnos a jelenlegi üzletpolitikájuk megfelel a negatív hangvételû sztereotípiának. Így sohasem lesznek igazán nagy csapat. Én mégis büszkén mondom, hogy nekik szurkolok.
Ferrari =Maranello viszont a Fiat az egyik fõszponzoruk ami ugyebár Torinoból származik ezért lehet köze a Juvéhoz
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
bódóttágos karacsonyt mindenkinek ;)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
#acm
FIFA 97-ben válsztottam ki ott szimpatikusnak tüntek azóta élõben is szimpatikusak lettek és hát
így xD De komolyan :)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Amikor itt az itteni fórumozók még csak tervbe voltak véve, akkor szomszédom elvitt egy Fradi-Honvédra. Fater Mtk-s <#idiota>#idiota>
Palermo meg úgy jött, hogy régen efemezés közben találtam egy fasza csapatot Szicíliában (még a szérijabében voltak), na azóta dúlaláv.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Inter: Argentín válogatott fan voltam mindig is és érdekelt h hol is játszanak az argentínok és elég nagy részük az Interben játszott és azóta követem és beleszerettem a csapatba
asd
Az Olasz válogatottat pedig a 2000-s EB óta. (Mivel a Milan olasz csapat, így egyértelmû volt ^^)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Manchester United
M.Schumaher(Ferrari)
több piros nem jut eszembe:)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
94 Brazil-Olasz döntõ -> ITA :)
96 Német-Cseh -> utálom a német foci minden formáját:)
98 Argentin,Holland válogatottak megkedvelése
Bergkamp, Batistuta voltak a kedvencek
99- Manchester mánia :)
2000-tõl olasz válogatott, Fiorentina, Juventus drukkolás
Barcelona, Inter, Milan, Bayern és a többi, Chelsea stb iszonyatosan utálás:D:D:d
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Voltam zárás elõtt. _______________
Gol1
Gol2
Gol3
(uristen ezt megkonnyeztem baszki! a mostaniak hol vannak? HOOOOOOOOOL, szet tud vetni az ideg ilyenkor -.-)
Klubszinten meg szinten CSAK A FRADI!!!44 ugyanugy 86 ota... talan kornyezet? nagyapam(Isten nyugosztalja) is Fradi drukker volt, vele neztunk sokat meccset anno :(
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"