T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudja hogy mi a külömbség a "internet" és a "wnw" APN beállítás között? Miben más a kettõ?

Azt még kihagytam, hogy azt hiszem 3 T torony van itt (amit elér a modem, de mind messze van(-95,-91Db térerõ)) amire csatlakozna. Legalábbis a MDMA szerint, mert 3 féle CellID-t ír ki. Egyszer ezt, egyszer azt. És véletlen kérdése hogy éppen melyikre csatlakozik. A túlterheltre, vagy a szabadra. Ezis lehet egy ok a nagy sebesség változásomnak.

Ellenkezõleg. Nekem pont hogy nem lassú. Általában az 1mbit-et se éri el.

Viszont egy érdekes dolog ami nem tudom minek tudható be. Az elõbb 5-10kb/s-el töltött le, szakítottam netet, majd csatiztam és ezt mérte:

Amit megfigyeltem, hogy egy bizonyos IP cím kezdetûvel megy ilyen sebeséggel mint felül. 94.xx.xx.xx-el. Ami pl. 188.xx.xx.xx, vagy 79.xx.xx.xx, annál alig 1 mega a sebesség. Bár lehet véletlen, és semmi köze hozzá. Akkor meg nem tudom egyszer miért nem éri el az 1 megát se, azt egyszer meg 5 mega. Ja, és ez a mérés vasárnap (amikor mindenki netezik otthon) készült.

atila4
Nálam is elõ jött ez a helyzet <#szomoru1> Dög lassú :S

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Csoda. Sajna hajnali 1-kor...

A firmware frissítéssel vigyázz, mert könnyen el lehet vele cseszni a modemet.
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki,hogy miként lehet firmware-t frissíteni GlobeTrotter Connect modemen?..Amit a honlapjukról letöltöttem SuperFire programot,azzal teljességgel lehetetlen..Mindig kiír valami hibaüzenetet..Segítségeteket elõre is köszönöm!..
Köszi, kíváncsiságból rákerestem, hogy mibe kerülne nekem e vodánál, ott ilyesmi célokra reflexbõl az 500-asat mondja, csak ott nincs adatmennyiség feletti forgalmi díj. De gondolom a t-mobilnál csak küldenek smst, amikor túlléptem nem?
Azé köszi, minden jót!
Egyszerû Vegyél egy 100-asat, számold pár napig-hétig, hogy mennyi adat fogy, és ha nem elég, akkor válts át 500-asra.
Figyelj a túlforgalmazásra, mert azt idõarányosan ki kell fizetni...
Ha 100-ast veszel, akkor 100/30= 3.33 MB jut egy napra...
Ha ez sem elég, akkor Relaxnet M, de az már jó drága lesz...
Hmmm, ez gáz. Szerintem jár utána, hogy _miért_ nem kaptad meg a számláidat. Nehogy újra eltûnjön minden.
Másrészt azért annyira ne lepõdj meg, hogy 3 hónap nemfizetés után nem virággal köszöntöttek. Te azt vállaltad, hogy fizetsz havonta. Aztán nem fizettél. Ezt ilyen bevett módon honorálják sajnos mindenhol...
Az nem tûnt fel, hogy letiltották a szolgáltatást? Vagy nem használtad mostanában?
Az elõleg tényleg nagy túlzás, ekkora havidíj mellé...
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy szeretnék telefonon internetezni. Ellenben nem tudom eldönteni, hogy nekem olyan igények mellet, hogy szinte állandó msn elérhetõség illetve email küldés/fogadás, meg ritka esetben weblapnézegetés esetén elég e nekem a 100 mega, vagy inkább az 500-at válasszam. Lényegében az msn-t nem tudom mekkora adatforgalommal jár, meg az állandó email-es kapcsolat. Ha van valakinek ez ügyben tapasztalata segíthetne...
Elõre is köszi!
"Jobb veled a világ? na meg a nagy l......!" <#nevetes1>

Szevasztok,

nem rég irtam hogy volt egy kisebb elmaradásom a nyáron(egyéb okokok miatt) tehát bementem tök büszkén hogy majd utolag kicsengetem a 3 hónap elmaradásom, azonban bemegyek t-akármibe az ügyintézõ elösször pofán röhögött hogy miért most jövök, pedig küldték folyamatosan a leveleket, amibõl 1et se kaptam meg. Tehát szépen kiszámolja kamattal együtt 3 hónap elmaradás a 3GB adatforgalmú mobilnetemre RelaxM ha jól emlékeszem amire kijött 15 ezer, igen ám de ezután még 10ezer FT visszakapcsolási díjjat és + 15ezer elõleget kellett kifizetnem hogy tudjam használni újra drága mobilnetemet aminek a használatára tavaly rákényszerültem....igen én is hibás vagyok hogy nem fizettem idõben, de nevetséges hogy 1 felszólitás sem érkezett, sõt mióta nem fizettem akkor láttam utoljára t-mobileos levelet, meg ezt a kaukciót is viccnek tartom... hát igen igy jártam... Jobb veled a világ? na meg a nagy l......!
atila4
nlam hozz a a 7 megát

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Aki még T netet használ, annak mekkora a letöltési sebessége? Mert nekem elég gyászos (kb. 300kbit-700kbit között mozog. Ritkább esetben 1mbit). Most itt szar a hálózat, vagy mindenhol így megy?!

Sajnos ez megy. Mind a három cég ilyen. "Éljen Magyarország!!!"
Mi lesz még itt???
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget. Nemrég vettem egy samsung monte-t és kipróbáltam egy haverom pannonos kártyájával a netet . mûködött fasza volt videók minden. Aztán vettem egy wifi s routert is .Rácsatlakozok és kb 5-6 weblap után kiírja hogy a memória megtelt és hiába törlöm az elõzményeket coockie kat csak az segít ha kilépek meg vissza.JA, és a videóknál kiírja hogy pufferelés 0% .....és tölt tölt addig míg ki nem írja hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel.Szóval az lenne a kérdés hogy hogy lehet ezt megoldani mert még azzal sem vagyok tisztában hogy a RAm memóriája fogyott e el vagy a telefon fizikai memóriája?A segítséget elõre is köszönöm!
Petka
Telepont, aztán felhívod a 1430-at és 10 perc múlva vissza lesz kapcsolva.

Csõ, ahogy vége lett a sulinak valahogy sikerült a mobile netes számláktól is búcsút vennem, annyi lenne a kérdésem hogyha bemegyek t-mobileba helyszinen betudom fizetni a 4 hónap tartozásom és viisszakapcsolják vagy postán kéne feladni és várjak a csodára?
Zomil
nem a t-mobile-t védem(én sem szeretem tulzottan öket), de szvsz máshol se sokkal jobb a helyzet 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Maximus4
A történet folytatódik.

Múlt héten tönkre ment a töltõm.Garanciás papíron hozzám legközelebb lévõ hivatalos Lenovo szervízbe bevittem és egy végtelenül lepusztult üzlet és totál dilettáns "eladók" fogadtak.Folyamatosan érkeztek az üzletbe vásárlók és egyetlen nõ próbált kiszolgálni egyszerre két embert.Másfél óra szarakodás után kiderítette,hogy tényleg hibás a töltõm.Hozott másikat,kipróbáltuk és minden rendben volt.
Gondoltam én naívan,hogy akkor megkapom,mivel a rosszat elküldik a Lenovónak,de nem így történt.Ha szerencsém van három nap múlva mehetek az újért.Na most ez múlt hét szerdán volt és azóta sem történt semmi.Természetesen telefonáltam nekik és azt a választ kaptam,hogy 3 hét,1 hónap múlva talán lesz valami belõle.Hozzáteszem,érdeklõdtem,hogy a szoftverfrissítés,hogy zajlana le,mivel megállapították nekem,hogy hibás.Azt a választ kaptam,bármit ráraknak 10ezer körüli pénz befizetése után!Hiába mondtam,hogy pár hónapos a noti,az õket nem érdekli.Megint beszéltem egy t-mobile szervízzel is és szerintük azt a szakszervízt messzirõl kerüljem el,de ha fölrakok xp-t és nem jó,akkor azt õk megcsinálják nekem.De ha az eredeti Win7 starter van fönn azzal nem tudnak mit kezdeniKi a rák érti ezt!

Erre már egyszerûen nem tudok mit mondani.Ennyire szánalmas,sz@r egy társaságot mint ez a t-mobile még nem láttam!Már gondolkodtam,hogy a fogyasztóvédelemhez fordulok,de kár az idõt pazarolni rájuk!
Remélem sok embernek elvettem a kedvét ezzel,hogy a jövõben bármi közük is legyen ehhez a tetves társasághoz!

(Bocs mindenkitõl,de ki kellett adni magamból).

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Sziasztok!

Egy kis személyes "élményemet" szeretném megosztani veletek.

Júniusba vettem 2db Lenovo notit mobilnettel.Az utóbbi idõbe elkezdett szarakodni a net,nem csatlakozik ledobál és csak úgy lehet netezni ha újraindítom vagy kikapcsolom.Próbaként kicseréltük a kártyát a másik notiba(ami hibátlanul mûködik) és ott is szarakodott.1 órát sem ment a net folyamatosan.

Ügyfélszolgálatot fölhívtam és ott telefonon keresztül a szervízrészleg megmondta,hogy szoftver is rossz és a kártya is,vigyem egy t-pontba.Bevittem.Sry,nincs szervízrészlegünk,menjek egy kifejezett t-mobile szervizbe.Megtettem.Ott azt mondták,hogy ha ez a baja,bár nem tudják elképzelni,hogy lehet ezt telefonon keresztül megállapítani,telepítsem újra a rendszert de ne az operációs rendszer visszaállító gombbal.

De!A Lenovon nincs cd meghajtó,szóval ez esélytelen.A kártyát csak a tulaj személyi bemutatása ellenében cserélik ki(nem az én nevemen van).Különben is,vigyem el egy hivatalos szervízbe.Hazajöttem,ügyfélszolgálatot felhívtam és ott elmondták,hogy egy kártya cseréhez csak a szerzõdés kell semmilyen más okirat nem szükséges.Ha nem akarok venni 20ezerért külsõ meghajtót,kijön egy kollégájuk és 8ezerért feltelepíti nekem(anyád)!Azt is mondta még,hogy Pesten ne is várjak mást,mert tojnak a fejemre.

Hát "röviden" ennyi.Mindezt csak azért osztottam meg veletek hátha van aki most gondolkodik t-mobilos notebook vásárlásán.Ne tegye!Szánalmas ez az egész.3 helyrõl 4 helyre küldtek el.Szóval jól gondoljátok meg!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

atila4
Látom kihalt a topic... Ennyien elhagyták a mobil netet?

Ma egész nap nem mûködött a t-email kiszolgáló nálam. Se a POP3, se az SMTP. Valaki másnál is hibás, vagy az én gépem szarozik?

Nagyon szépen köszönöm a programot!!! Persze én cs*szt*m el a dolgot.. mert elsõ használatkor kikapcsoltam a CD-ROM funkciót gondolván h már úgyis telepítve van a gépre... aztán meg újratelepítettem a winfost azt elõtte nem kapcsoltam vissza...
Mobilinternet függetlenítés! * USB modem * Express modem * WWAN netkártya * Routerek * PCMCIA kártya * Továbbá típusok: Option ,Sierra Wireless,GT Express 7.2, GT Max, GlobeSurfer ICON 7.2, Icon 225, Huawei összes!!, Vodafone összes!!, ZTE MF636, dell Expedite EU740,EU870D, AirCard MC8781,merlin U740, XU870, Maxon USB3-852, Orange AMOI, AC 881...stb * Budapesten garanciával, megvárhatóan * 2000Ft./db., 5db.felett 1000Ft./db * Érdeklödni: 06204741545
Gery85
Nekem sikerült átadni,de addig fizettem.

Petka
Én...

Fabio Capello
õszintén. ki az aki potyára fizeti ki a havi x rugót csak a hûség miatt, mert nem bonthatja?

Én lementettem közvetlenül minden ami található a modememben (Csak a manager telepítõ fájljai voltak), és felis töltöttem neked ide: T-mobile Internet Manager

Valaki nem tudna megszánni vmi segítséggel? van egy ZTE MF 626 -os modemem T-éknél a IV -es stick és nem akarja telepíteni a tmobile internet managert.... akármikor bedugom a gépbe, modemként akar egybõl mûködni, nem pedig cd-módban( amikor is telepítené a managert) bevittem a karcagi T-be azt ott leráztak hogy tökéletesen mûködik.. én meg már 10 különbözõ számítógépen kipróbáltam és nem megy... esetleg vkinek nincs lementve a T-mobile internet manager? nemtudná feltölteni vhova és belinkelni?
Próbáltad ezt a drivert ?
http://rapidshare.com/files/287833931/zte_drivers_mf626.zip
Shiwo
Hali !

Látom, hogy ez elvileg mobilhoz kapcsolódó fórumrész, de talán tudtok segíteni. Tesómnak van egy usb-s t-mobile kütyüje, amivel netezni lehet. Egy fekete ZTE HSDPA USB Modem, MF626-os model. Win7 és Vista alatt szépen müxik is, de XP alatt az istennek nem akar. Mikor bedugjuk a gépbe, elõször feltelepít magának egy T-Mobile Internet Manager nevû progit, ami aztán ha érzékeli a kütyü bedugását, akkor PIN kódot kér, oszt már lehet netezni.. csak nem XP alatt, ott feltelepül a progi, de az istennek nem akarja látni a kütyüt...próbáltam keresgélni hozzá a neten másik xp-s drivert (x86-ost), találtam is, de azzal se látja...esetleg tippek, hogy hogyan is lehetne megoldani ? (az asztali gépe nem elég combos ahhoz, hogy elvigye a vistát/win7-et)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ha lejárt a 2 év, akkor csak bemész egy t-pontba aláírod a szerzõdést és viszont látásra
Nos nem tudom ki mondta már fel a netet,de mi szükséges hozzá SIMet meg szerzõdéseket leadom és kész modemet le kell adni? eléggé leamortizált állapotba van mivel vettem jobbat és a régit szétszedtem <#szomoru1><#vigyor3><#wow3> én hülye,remélem ez miatt nem lessz gond.
Ma délután 5kb/s kínlódtam msn-re bejelentkezett de ha crome-t megnyitottam minden leesett 0kb-ra nem csinált semmit... aztán most felkeresem a szembe szomszédot mert vettem wifi adaptert csak nem tudom honnan jön a jel meghát kóddal védett. Remélem belemegy valamennyi pénzösszegért én nem kinlódok 10kb-al. Meghát le is járt a 2évem.
KranaZoli
Mire való a mobil net:

<#hehe> Úgy is mondhatnám, hogy "ezt megcsináltuk", vagy(!) "elkúrtuk". <#hehe>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Aranykártyásoknak van.

Zomil
Jah elég hülyén fogalmaztam meg :S

Amugy meg miért ne lenne? Ott van a honlapon is, meg tudom, h nekünk az van már jóideje 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"Olyan gondom van, h eddig soha nem volt semmi gondom a mobilnetemmel"
Ez a mondat kurv@jó<#hehe><#vigyor><#vigyor><#nyes>
14gb korláttal van---> ilyen meg már nincs is.
Zomil
Sziasztok!
Olyan gondom van, h eddig soha nem volt semmi gondom a mobilnetemmel, 14gb korláttal van. Most megvettem steam-en a serious sam hd: the second encounter-t és most elöször tapasztaltam azt, h miközben probálok felcsatlakozni egy szerverre, egyszerüen disconnectel magátol a net, mintha megnyomtam volna h disconnect gombot.
Hátha találkozott már valaki ezzel a problémával, azért kérdezem itt.
Elöre is köszi!

KranaZoli
Figyuka! Asszem elfogadom azt, hogy vannak dolgok az életben, amiket a büdös életben nem fogok megérteni az idealista felfogásom miatt. Mivelm már a T-s mobil net-et sem használom, csak várom, hogy mikor módosítanak már újra úgy az ÁSZF-en, hogy bontani lehessen, így dobjuk ezt a témát és akkor nem lesz nagyobb "vita" ebben a topicban.

BKV, ami totál off: Be Creative! Lehet akciós hét is! Lehet próba is! Ha beválik és a bérletesek többsége azon a napon vásárolna bérletet ill. még egy bizonyos százaléka azoknak, akik pl. 5ezer pénzt már kiadnának érte, akkor meghagyni. Ha nem, akkor mutugathatnak, hogy tessék nép, Nektek ez sem kellett, Mi "nyitottunk". Aztán ezt még lehetne úgy is finomítani, hogy mi a rákért kell egész Bp. bérletet venni?! Miért nincsenek szakasz bérletek; "munkába járó" bérletek, stb...

Az ehhez hasonló kezdeményezéssel lehet javítani egy cég megítélés a közhangulatban...

BKV jegy bevétele nem felezõdne! De a BKV-nak nem is a bérlet és jegy pénzekbõl kellene jobban mûködnie, hanem meg kellene nézni, hova ment és megy az a sok pénz, amit beletoltak a BKV-ba.

Totál OFF. Hagyjuk....

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

"Nem értesz ember. Leszarom a másik oldal problémáját. "

Nyugodtan leszarhatod. De ettõl még nem fognak a kedvedért olyan üzleti modellt követni, ami mûködésképtelen. Nincs ebbe semmi hülyesség, kár izgulni. Nekik jobb, ha sok kis forgalmú ügyfelet látnak el. A Te szóhasználatoddal szarnak az ügyfél fejére. Ezt nem minden ügyfél érzi így, hiszen páran csak megveszik a szolgáltatást. Ha nagyon szar, majd lemondják, nincs itt gond.

"Ha szerinted a jelenlegi helyzet reális(!), akkor Te pöcs vagy. "

Miért, szerinted ez itt az Alice csodaországban? Szerintem ez a valóság. Ennyiért adnak valamit, amit megvesznek. Nagyon is reális bevételük van, nagyon is reális ügyfelekbõl.

"A BKV-s példát meg már végképp semmi kedvem levezetni Neked... 😞"

Nyilván, mert nem is tudnád. Mindenki a félárú napon venné meg a bérletet, tumultus lenne, szívnának az utasok meg a jegypénztárosok, a BKV jegybevétele meg lefelezõdne. Ezért csak zseniális ötlet lehet az akciós BKV bérlet.
KranaZoli
Nem fogják. Én abban bízok, hogy mikor "hibáznak" már újra, amikor bontható lesz az ÁSZF.

KranaZoli
"Elég vicces elvárásaid vannak"

Nem értesz ember. Leszarom a másik oldal problémáját. HADD NE NEKEM KELLJEN MÁR AGYALNI AZON, HOGY EGY MULTIRA MILYEN TERHET RÓ AZ ÁLTALA(!!!) NYÚJTOTT SZOLGÁLTATÁS!

Aztán többet nem szeretnék kiabálni. Csak felnyomod az agyam a hülyeségeiddel.

Vicces?! Ebben mi a vicces?!
A szolgáltatás amit nyújtanak, aaaaaz a nevetséges!

De hagyjuk, mert valóban csak felkúrod az agyam. Az Én feladatom, hogy fizessem a szla-kat ennyi. Az Õ feladatuk nyújtani egy szolgáltatást. Ez utóbbit lehet többféleképp is. A jogokról már ne is beszéljünk...

Ha szerinted a jelenlegi helyzet reális(!), akkor Te pöcs vagy.
Nem kicsit, hanem nagyon.

A BKV-s példát meg már végképp semmi kedvem levezetni Neked... 😞

Gery85
Az a baj,hogy nem lehet kiszámítani,hogy most egy cellán hány elõfizetõ kapcsolódik,mivel mozgásban vannak az ügyfelek(kivétel aki asztalin használja) legalábbis én hol Pesten,hol Gyálon,hol Alsónémedin...használtam.

Pusztán azért, mert neked nem tetszik, attól még a szolgáltatók nem fognak cellánként 2 ügyfélnek internetet eladni.
Azért mert egy cella X ügyfélnek elég, attól még többszörösen el fogják adni a kapacitását. Nem fogják azt feltételezni, hogy két ügyfél éjjel nappal forgalmaz. Errõl szól az internet, minden kapacitást többszörösen eladnak. Vicces is lenne, ha mondjuk 10000 ügyféllel akarnák kifizettetni az összes költséget. Számolj csak a hálózat építésre költött tizmilliárdokkal, amit a 3G licenszért cserébe bevállaltak...

Ha õk jobban járnak azzal, hogy a kis forgalmú ügyfeleknek megfelelõ szolgáltatást adnak és nem heti 20 GB-ot a nagyoknak, akkor azt csinálják.
Ha sokat akarsz forgalmazni, akkor menj vezetékesre, nem kötelezõ a mobilinternet.
Már írtam korábban, szerintem kipróbálták, hogy mûködik-e ez a korlátlanság koncepció. Valamiért nem mûködött, kiszálltak belõle. Ez van.

Elég vicces elvárásaid vannak, ugye érzed, hogy a BKV sem véletlenül nem csinál akciós napot, amikor féláron van a bérlet...
Választási nagygyûlésen elpuffogtatott szólamnak jó az ilyen, de gyorsan bajba kerülsz, ha ki akarod számolni, hogy mivel járna...
atila4
Hát reménykedjünk, hogy egyszer megcsinálják 😊

Gery85
Régebben volt errõl szó,és akkor a digi is belépne a mobilinternet szolgáltatók közé, volt errõl cikk is valahol, õk akkor azt mondták,hogy megvan a tõkéjük a saját hálózat kiépítésére,tehát nem függenének senkitõl.

Hello Mindenkinek.

Új szolgáltatóval sem biztos h jobb ár/helyzet lenne. Nekem az a gyanúm h a magyar piac már rendesen fel lehet osztva, az újak is a "nagyoktól" függnének azok árnyékában tudnának csak mûködni.Újonnan kiépíteni egy költséghatékony rendszert nem kis befektetés lenne.Még lehet h rendesen jattolni kellene annak aki a piac nagy részét uralja. Megoldás a piac újra felosztása(ez nem fog bekövetkezni mostanában). A legjobb lefedettsége a Tnek van, így a legtöbb felhasználó/piac rendelkezhet. Vagyis azt csinálhat amit csak akar.(h t*ssza meg minden nap 1 talicska apró majom azt, kinek e "zseniális" korlátozó ötlete támadt.)

Egy gondolat: már erõteljesen ráállhattak az új rendszer fejlesztésére és oda gyûjtik a lóvét. Majd mikor már a fejlettebb országokban kiépült az LTE az ott már elavult 3G-s rendszert átcsoportosítva, nálunk is újból lehet sok GB és jó sebesség hozzá. Remélem nem így van.