T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden ugyanaz másképpen.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
#3755: lehet ehez folyamodok
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én ezt így tudom.
Kérd egybõl a legmagasabb beosztású embert, a fõnökét, annak a fõnökét, és akkor azért másképp viselkednek, mert féltik az állásukat!
Muszáj ilyennek lenni!
Sok sikert!
beszart a modemem...jajdejó, holnap vihetem vissza megint.multkor az arogáns fasz gheci figura trémobilnál meg sem halgatott...csak adjam oda frissítik...odaadtam frissítették, majd közölte a faszi hogy mostmár 100% hogy menni fog...hazahozom...és fos...kula...szar...hányás...barátnõm modemével tökéletesen mûködik...a baj az hogy nincsen sem idõm sem pénzem ötpercenként elrohangálni trémobilhoz...holnap visszaviszem és ha nem hallgatnak meg, vagy megint jönnek a szaros "szoftverfrissítéssel" (ami mellesleg nem szoftverfrissítés volt hanem a régi szoftver újrarakása) akkor kajak kiverem a balhét, majd ha ez nem jön be akkor az ügyfélszolgálatosból a lelket.sajnos mást nem lehet tenni....szomorú...
Lenne egy gyors kérdésem.
Most menyi a havi engedélyezett adatforgalom?
Én is korlátlan opciós voltam.
És nem váltottam csomagot.
\"Erről van szó!\"
Pedig nagyon úgy tûnik. Ha Domino-s vagy, akkor nincs havi számlád, és ami nincs az nem mehet fel 80.000 Ft-ra, hanem gyorsan elfogy az egyenleged és vége.
Döntsd el, melyik történetet akarod elmesélni...
Alig várom, hogy már jövõ év Január vége legyen és lejárjon a hûségem a mobilnet-re. <#violent>#violent>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
(kérésre részletezem a felháborodásom okait)
ott meg azt irtad hogy napi több órát netezel webnwalkkal meg 3g -t is használod...
\"Erről van szó!\"
azóta le van tiltattva a net és csak wifirõl megyek fel a netre , máshogy nem is tudok szerencsére.
attól hogy nem fizettél elõ külön mobilnetre attól még el tudod érni csak nagyon magas díjjal.
1000ft/1mb ,elég szemétség ez azért, hatalmas számlát lehet csinálni ha nem figyel az ember és nincs vele tisztában mit csinál a telefonjával.
majd ird meg mit mondtak.
\"Erről van szó!\"
Kérdésem lenne!
T-mobiltól hívtak hogy valami gebasz van a számlával. mégpedig hogy kb 80.000 forintnál járok...namost igen ez gyakran elõfordul a béna mobilneteseknél a roamingolósoknál, elõfizetéseseknél...DE.
Ennyire hülye nem vagyok. Dominos vagyok, olyan sim kártya van benne, ha van wifi csak arról nyomulok fel a netre, mivel nem fizettem elõ semmiféle mobilnetre. Nem is enged fel máshogy csak a 0.facebookra ami ugye köztudottan ingyenes...
Holnap bemegyek és beleverem valamelyik értékesítõ arcszerkezetét az eladópultba amíg kellemesen pimpós nem lesz az orrnyerge, addig is diszkréten itt is felhoztam a témát, lehetséges ez?
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
\"Erről van szó!\"
Elvileg nem lehet baj ha levan tiltva. De én ebben sem bíznék. Én ilyenkor biztonság kedvéért azt is csinálni szoktam, hogy törlöm a wapos/internetes beállításokat a készülékrõl teljesen, így ha elnyomok valamit, vagy csak magától, és felakarna menni a netre, akkor se tud a helyes beállítások hiánya miatt! Ez a legbiztonságosabb megoldás. 😊
bármit nyomok nem lehet baj ?
\"Erről van szó!\"
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Bla. bla. ügyfeleink visszajelzései alapján és saját kutatásainkat, méréseinket felhasználva igyekszünk fejleszteni termékeinket és hálózatunkat.
Akkor tessék visszaadni a 20gigát vagy emelni a korlátozást legalább 40kb/s-ra visszatenni. Vagy legalább új díjcsomagokat kitalálni.
Egyébként nekem is jelenleg 212.51.122.137.
A netmeter meg ezt mutatja ami meg csatlakozásonként változik: 10.251.205.97 - azt hittem a netmeter mutatja hülyén a címet...
Nem vagyok én sem egy profi hálózati technikus, szóval ha valaki pontosabb adatokkal tud szolgálni errõl, az jobb lenne, de nagyjából ez a lényege.
Próbáld ki Te is ezt! 😊
Internetszolgáltató nincs a világon, aki csak õgy passzióból fix IP-t osztogatna a usereinek.
Legalábbis ugyanúgy mûködik mindkettõ.