Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyelitek, hogy bezárt az ö.e. topik? Ez csak véletlen lehet! <#action>#action>
Van egy frappáns konteó arra, miért terjednek azok a konteók, hogy titokban már mindenhová ingáznak: tudják hogy ez soha nem fog sikerülni, és jól jön nekik hogy a nép (egy része) legalább feltételezi róluk hogy ilyen tökösek! <#nevetes1>#nevetes1> Így majd könnyebb lesz beadni a CGI Marsraszállást - ja persze lehet hogy tényleg odamennek, de azért biztos ami biztos csinálnak pár snittet stúdióban is, nehogy a pórnép anyag nélkül maradjon ha valami balul sikerül, esetleg véletlenül letörlik az igazi felvételeket <#mf1>#mf1>
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
<#alien>#alien><#bohoc>#bohoc>
Utoljára szerkesztette: maki85, 2020.04.25. 15:29:38
Aszongya, hogy:
"És miért akarják felmelegíteni a Földet? Azért, hogy magasabb vibrációs szint alakuljon ki, mivel ők a rezonanciából táplálkoznak. Logikus, nem?"
Pedig ezt még ti is tudjátok, hogy mekkora marhaság, ha máshonnan nem akkor tôlem vagy 15 éve. <#szomoru2>#szomoru2>
"Világuralmunk és a feletted való teljes kontrollunk végső sikere abban áll, hogy te ostoba ezt nem hiszed el" (George Bush)
Pedig az az ELTE !!!!!!
Utoljára szerkesztette: maki85, 2020.04.17. 16:26:02
így távolról tudják lehallgatni őket
mint az emberi tudósok a vadon állataiba
<#falbav>#falbav> <#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2020.04.17. 15:48:40
Alig ismertelek meg <#wow1>#wow1>
"Világuralmunk és a feletted való teljes kontrollunk végső sikere abban áll, hogy te ostoba ezt nem hiszed el" (George Bush)
Te kis gyenge, hát te nem tudod, hogy bennünket a gyikok beavatkozása tett emberré az állatvilágból ???
Különben még mindig csak makognál <#awink>#awink>
Most is napi szinten vigyáznak ránk, csak sajnos van akire nem jut idejük.
Ugye érted mire, illetve kire gondolok????<#alien2>#alien2>
Utoljára szerkesztette: maki85, 2020.03.06. 20:41:45
<#idiota>#idiota>
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
<#wave>#wave><#falbav>#falbav> <#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2020.03.02. 14:17:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az, hogy idegen jármû legyen, nagyon valószínûtlen. Az nem így viselkedik, és ha nekik úgy tetszik, nem is válnak láthatóvá az ember számára.
midenki gyíkember
Még te is papa, mert te is mindenki vagy😊)
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.10.02. 19:00:16
Nyugoggyá+ IGAZAD VAN 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Lehetőségekről.
Világtalannak azért tartom a másik tábort, mert ők képtelenek bármit is letölteni maguknak. Nekik az a valóság ami hivatalos és csak akkor vannak biztonságba, ha már 100 helyen lepecsételték. Vagy is: az sem az ő világuk, hanem azoké, akik a "biztonság" hamis kényelmét nyújtják nekik.
Bocsi, a #6425 re ment volna
Utoljára szerkesztette: zserni, 2019.09.27. 15:13:04
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.09.27. 14:43:13
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.09.27. 14:12:01
Pedig én a te SAJÁT!! szavaiddal elmondott válaszra lettem volna kíváncsi, nem pedig holmi zagyva idézgetésekre.
Persze, ha nem megy, az más, viszont akkor ne feledd: Aki nem tud arabusul, az ne beszéljen arabusul.
De, hogy konkrét is legyen a dolog, te azt mondod, sugallgatod, hogy kishitű vagyok, mivel nem hiszek el egy ezerféle módon prezentált "bizonyítékot", miszerint vannak ufo-k.
Talán jobban tennétek, ha ti, nem kishitűek összebeszélnétek, és kitalálnátok egy egyfajta módon elmondott történetet.
DE ha szerinted akkor nem lennék kishitű, ha minden kontroll nélkül elfogadnám az alien történeteket, akkor ám legyen:
IGEN!! vannak ufok, én már láttam is, találkoztam is velük, sőt lehet, hogy te és én is azok vagyunk.
Ja és még valami: Ne szégyeld ha számodra az önkifejezés nehézkes, ne spoilerezz, XDDDD
ui: nem azt mondom, hogy nincsenek, nem lehetnek idegen életformák, hanem azt, hogy egyenlőre még nincs megdönthetetlen bizonyíték létezésükre
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.09.27. 13:59:26
Basszus, akkor elég hülye vagyok, mert nem igazán értem mit is akarsz vele mondani.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Megtennéd, hogy nem hagysz kétségek között😊)
Köszönöm😊)
Az utolsó mondat neked szólt á m 😄
Ennek ellenére tökéletes leírást ad róluk.<#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.09.25. 21:31:40
Pedig ők aztán igazán illetékesek lehetnének az üggyel kapcsolatban, hiszen hivatásuk, munkájuk az égbolt fürkészése.
Sőt valójában a felszerelésük is meg van rá, hogy egy igazán értékelhető dokumentumot lőjenek.
Ezzel szemben mit tesznek, mondanak: Elképzelhető, hogy a Jupiter egyik holdján esetleg valamiféle kezdetleges életforma lehet a jég alatt.
Erről ők direkte nem akarnak tudomást venni???
Egy kicsit sem fura????
<#email>#email>
csupán a volt pilóta az egyik estén olyan jelenséget látott, amit nem tud megmagyarázni
Az pedig felettébb fura, hogy a mai technikai viszonyok mellett nincs egy igazán értékelhető felvétel az idegenekről
https://www.citatum.hu/szerzo/Osho
Ide mindig jön vki aki nagyonmegcáfol mindent 😄 Boldogság szeretet meg a kibaszott nagy tufás 😊))))))))))))
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/09/osi-idegenek-115-os-elem-eszkoz-lehet.html

https://www.youtube.com/watch?v=RFhdoc2cw4E&feature=push-sd&attr_tag=1RUQELX4r3m8Rylo%3A6
<#falbav>#falbav> <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2019.09.23. 09:55:05
A filmen inkább egy bumeráng alakú objekt látható, melyeket már többször is láttak L.A. felett átvonulni.... És ha a technikája túllép a hivatalos földi fizikai szabályokon, akkor titkos is kell, hogy maradjon... vagy a birkáknak kell újra oskolába küldeni.. <#wink>#wink>
Másnap az eligazításon: TE HÜLYE!!!!!!! Ballon alakú, és te lelőtted?!
Ez még jobban rávilágít arra, hogy milyen sebezhetőek is az idegenek űrhajói
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.09.22. 16:11:35
Az alábbi videón az irániak megpróbálnak lelôni egy idegen repülô objektumot, (ami lehet, hogy nem is annyira idegen) ami minden lövést kikerül. Ha nem egy hologram a videó, akkor azért annyi leszûrhetô, hogy valóban (legalább) két technikai szint létezik itt is. (ellentétben az okos topik lakói véleményével)
https://twitter.com/khaamenei_ir/status/1170901706269450240
Az elsô "nagy felfedés" csak egy hoax lesz, hivatalos csak az lesz, amit az épeszûek most is tudnak. De miért fednék fel azt, amit 100 évig sikerült nekik eltitkolniuk ? Hogy lekerüljön a humanoid az étlapjukról ?