Miért, vagy miért nem szereted

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
ha hallottál már ilyet, nem kell lefordítani...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Fido4life
Utálom azt a szart, ami manapság megy mindenhol (rádió, tv, cigánygyerek mobilja etc.) "Rapzene" néven. souljahboy,young jeezy,fiftifillér, és még sorolhatnám.... Sanyixhez hasonlóan R&B-tõl is hányok, szvsz undorító hogy manapság fekák így bebuzulnak, r&b a csajok stílusa volt...(jorégen)

Igazából manapság minden szar ami a médiába kerül, persze vannak kívételek: Duffy, Amy Winehouse, Gabriella Cilmi etc. tehát énekes nõk terén még nem annyira fos a helyzet.

U.I.: "utálom az ilyen szpájdögószt(hogy rohadna meg az a tetû aki csinálja) szerû idióta szarságot, és minden ilyen tojng-tojng-tijng-tojng szerû fospunepát (tehát a tipikus magyardiscos szarokat)." ezt a mondatot lefordítanád ? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A techtonik az tánc, nem zenei stílus. 😊
Sanyix
Utálom az árenbít:
-mert szar
-mert összevissza visítoznak, meg nyáladzanak
-mert a csapból is ez folyik
-mert mostanában ez a "menõ", én meg a "menõ" ("trendy") dolgoktól alapból hányok 😄

utálom az ilyen szpájdögószt(hogy rohadna meg az a tetû aki csinálja) szerû idióta szarságot, és minden ilyen tojng-tojng-tijng-tojng szerû fospunepát (tehát a tipikus magyardiscos szarokat).

Ezeken kívül kb mindenfélét hallgatok, olyanokat hogy:
Armin van Buuren, Hybrid, PMT(False Prophet) remixek, Sunlounger, The Crystal Method, Prodigy, Depeche Mode, Iron Maiden, Metallica, Iced Earth, Black Sabbath, Pink Floyd, Deep Purple.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

na látod, én ennyire vagyok képben! 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Az dzsoss és jutta!

Avanti Roma!

Hird, Plej, Sade, De-Phazz, Lemongrass, Madrid de los Austrias, Sofa Surfers....

roger sanchez, desyn masiello, Tonka, terry lee brown Jr, pryda, timewriter, anorganik...

sok van!!!

amit kifejezetten utálok, az a gagyi VAVA tv-s germéán pumpálós fos zene
dzsoss és dzsutta féle ótvar!
lakodalmas-, cigány-, rockzene...

szóval többet utálok, mint amit szeretek!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Nitramk
Ó, és kifelejtettem a Red Hot Chilli Peppers-t. Hogy is felejthettem el azokat a remek basszus gitározásokat. 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
Úgy 6. - 7. táján kezdem el komolyan ízlelgetni a zenét, ha jól emlékszem. Igazából akkor még csak abból éltem amit apám mutatott: Madness, Police, LGT, Tankcsapda, Depecke Mode... Azóta megismertem rengeteg együttest, szinte minden héten mást hallgatok, fõleg punkot, rockot, meg hát ami éppen megtetszik. Nagyjából egy éve szerettem bele piszkosul az Offspringbe. Azzal a lendülettel el is mentem a VOLT-ra, amit azóta sem bántam meg. 😄
Azóta már egyre kevesebbet hallgatom õket. Amit viszont nem tudok megúnni az az AC/DC, és a Tankcsapda. Újabban Supernem-et, meg hát a jó öreg magyarokat - Beatrice, Bikini - hallgatom. Természetesen szeretem a Kispál-t is, ezt egyik barátom által ismertem meg. Aztán néha még Foo Fighters, Blink-182, Billy Talent, és Elvis Presley. 😄

Nemrég kezdtem el gitározni is. Hát szerintem az élet egyik alapfeltétele a zene. Nem is tudnám elképzelni az életet enélkül.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

gercse
fõleg punk/rock/metal/alter/hardcore
A.F.I., Blink 182, Deftones, Foo Fighters, Metallica, Raunchy, Sikth, Soilwork,SR-71, Subscribe, Supernem, SOAD, The Cure, The Killers, Underoath

hirtelen ezek jutottak eszembe, mint kedvencek, amiket szeretek

de olykor trance is jöhet (Alex Morph, Markus Schulz, Above @ Beyond)

kas123
15 évesen kezdtem el ténylegesen hallgatni zenét, addig nem volt az életem 😊

elõsször az 1ik haverom hatására rock (black sabbath, iron maiden), késõbb punkrock (green day és társai)
utánna új táraságba kerültem, és bejött az életembe a disco 😊 (trance, house, dance)
manapság 75%(disco) és 25%(rock) teszi ki a napi zenelistámat

leszarom h milyen zenét halgattok, és nem várom el h titeket én érdekeljek,

ilyewn felesleges topikikat...

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

tigeroo
kiskoromban gigi d agostino, sub bass, prodigy, united, enimen meg ilyeneket hallgattam😄

aztán...!
12-évesen megláttam a by the way klippjét a vivatv-n, azóta a red hot chili pepperst a kedvenc zenekarom.

aztán bejött még pár zenekar, de már nagyon sokféle rockzenét hallgattam már pl. depresszió, junkies, kispál-t is hallgattam egy idõben, system, iron maiden,turbonegro,slipknot,bullet for my valentine, road, subscribe,taking back sunday,rómeó vérzik, echo of dalriada, nirvana,my chemical romance (szigorúan a régi vonal), dream theater, in flames,jimi hendrix, children of bodom,guns n roses, metallica és még sorolhatnám...

clubzenéket amióta bulizok csak azóta szeretem,olyan egy éve de úgy különösebben nem hallgatok mixeket a gépen...

amikor tavasszal elkezdtem bassgitározni akkor kezdtem el funky-t hallgatni (victor wooten, jamiroquai, marcus miller, black eyed peas)

nyáron meg reggae-t sokat hallgattam, és rap-et, reppbõl fõleg magyart (deego, diggieman,anonim mc, norba, pixa, tibbah, mc gõz, dopeman)
pár hete pedig a dnb és techtonikba szerettem bele.

nagyon szeretem még a "classic" zenéket (sting, scorpions, doors...világ legjobb dalai tõlük származnak)
meg a mai popzenék között is van 1-2 jóság pl. lady gaga, katy perry, craig david - insomnia c. dala most nagy fav nálam, akkor neyo...)
Red Hot Chili Peppers are an American rock band formed in Los Angeles, California, in 1983

ez is uj xD

Atkamon
Nightwish a legkedvencebb kedvencem, de minden zenét szeretek, amibõl azt érzem, hogy sokat foglalkoztak vele, és van benne kreativitás.

ja, slipknot meg soad 95os...manson 89

Met
azon belül is az újabb bandákat(slipknot, soad, rhcp, manson)

A Slipknot meg a RHCP kifejezetten új banda<#wow3>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kuci06
Beleírhattad volna, hogy a helyesírást nem szereted...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

flashpointer
neideblogolj

Emancipate yourself from mental slavement!

SpiritFire
Én eléggé sokszínû vok zene terén, fõleg a rockzenét szeretem, azon belül is az újabb bandákat(slipknot, soad, rhcp, manson), magyarok közül is sok bandát szertek(tcs, depi, road, subscribe), de régi nagy bnadákkal sincs semmi bajom, azokat is szivesen meghallgatom(led zeppelin, acdc), meg most különösen rá vagyok kattanva Jrockra(dir en gray, maximum the hormone). Más mûfajok terén és elég sok midnet meghallgatok, magyarok közül mondjuk csak szinte rockot hallgatom meg, de kispál és a borz és iylen alternativ zenék jönnek még. Külföldiek közül viszon elég sok pop zen is bejön (dido, pink meg épp amit adank a zenecsatornákon, de ezekrõl nem jellemzõ hogy azért egy albumot meg tudnék hallgatni, csak épp aminek klipje van, de azt szívesen). Disco terén nem sok mdient hallgatok meg, de eléggé sokat járok aprtykba és ott elég fura lenne a slipknot😊. Egyedül amit itthon is hallgatok az a dnb. Jazzt és komolyzenét is szivesen meghallgatom(vivaldi a legjobb😄). És amelyik mûfajt nem szeretem az a rapp, söt a magyar rapp az egyenesen gáz, de max kosarazás közbe nigger rapp az bejön, mert akkor jó ütemet ad, de máskor nem hallgatom szivesen. Én ezeket szertem vagy épp nem szeretem.

Voltam nyitás után!

← ElőzőOldal 4 / 4