Miért, vagy miért nem szereted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Igazából manapság minden szar ami a médiába kerül, persze vannak kívételek: Duffy, Amy Winehouse, Gabriella Cilmi etc. tehát énekes nõk terén még nem annyira fos a helyzet.
U.I.: "utálom az ilyen szpájdögószt(hogy rohadna meg az a tetû aki csinálja) szerû idióta szarságot, és minden ilyen tojng-tojng-tijng-tojng szerû fospunepát (tehát a tipikus magyardiscos szarokat)." ezt a mondatot lefordítanád ? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-mert szar
-mert összevissza visítoznak, meg nyáladzanak
-mert a csapból is ez folyik
-mert mostanában ez a "menõ", én meg a "menõ" ("trendy") dolgoktól alapból hányok 😄
utálom az ilyen szpájdögószt(hogy rohadna meg az a tetû aki csinálja) szerû idióta szarságot, és minden ilyen tojng-tojng-tijng-tojng szerû fospunepát (tehát a tipikus magyardiscos szarokat).
Ezeken kívül kb mindenfélét hallgatok, olyanokat hogy:
Armin van Buuren, Hybrid, PMT(False Prophet) remixek, Sunlounger, The Crystal Method, Prodigy, Depeche Mode, Iron Maiden, Metallica, Iced Earth, Black Sabbath, Pink Floyd, Deep Purple.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Avanti Roma!
roger sanchez, desyn masiello, Tonka, terry lee brown Jr, pryda, timewriter, anorganik...
sok van!!!
amit kifejezetten utálok, az a gagyi VAVA tv-s germéán pumpálós fos zene
dzsoss és dzsutta féle ótvar!
lakodalmas-, cigány-, rockzene...
szóval többet utálok, mint amit szeretek!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Azóta már egyre kevesebbet hallgatom õket. Amit viszont nem tudok megúnni az az AC/DC, és a Tankcsapda. Újabban Supernem-et, meg hát a jó öreg magyarokat - Beatrice, Bikini - hallgatom. Természetesen szeretem a Kispál-t is, ezt egyik barátom által ismertem meg. Aztán néha még Foo Fighters, Blink-182, Billy Talent, és Elvis Presley. 😄
Nemrég kezdtem el gitározni is. Hát szerintem az élet egyik alapfeltétele a zene. Nem is tudnám elképzelni az életet enélkül.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A.F.I., Blink 182, Deftones, Foo Fighters, Metallica, Raunchy, Sikth, Soilwork,SR-71, Subscribe, Supernem, SOAD, The Cure, The Killers, Underoath
hirtelen ezek jutottak eszembe, mint kedvencek, amiket szeretek
de olykor trance is jöhet (Alex Morph, Markus Schulz, Above @ Beyond)
elõsször az 1ik haverom hatására rock (black sabbath, iron maiden), késõbb punkrock (green day és társai)
utánna új táraságba kerültem, és bejött az életembe a disco 😊 (trance, house, dance)
manapság 75%(disco) és 25%(rock) teszi ki a napi zenelistámat
ilyewn felesleges topikikat...
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
aztán...!
12-évesen megláttam a by the way klippjét a vivatv-n, azóta a red hot chili pepperst a kedvenc zenekarom.
aztán bejött még pár zenekar, de már nagyon sokféle rockzenét hallgattam már pl. depresszió, junkies, kispál-t is hallgattam egy idõben, system, iron maiden,turbonegro,slipknot,bullet for my valentine, road, subscribe,taking back sunday,rómeó vérzik, echo of dalriada, nirvana,my chemical romance (szigorúan a régi vonal), dream theater, in flames,jimi hendrix, children of bodom,guns n roses, metallica és még sorolhatnám...
clubzenéket amióta bulizok csak azóta szeretem,olyan egy éve de úgy különösebben nem hallgatok mixeket a gépen...
amikor tavasszal elkezdtem bassgitározni akkor kezdtem el funky-t hallgatni (victor wooten, jamiroquai, marcus miller, black eyed peas)
nyáron meg reggae-t sokat hallgattam, és rap-et, reppbõl fõleg magyart (deego, diggieman,anonim mc, norba, pixa, tibbah, mc gõz, dopeman)
pár hete pedig a dnb és techtonikba szerettem bele.
nagyon szeretem még a "classic" zenéket (sting, scorpions, doors...világ legjobb dalai tõlük származnak)
meg a mai popzenék között is van 1-2 jóság pl. lady gaga, katy perry, craig david - insomnia c. dala most nagy fav nálam, akkor neyo...)
ez is uj xD
A Slipknot meg a RHCP kifejezetten új banda<#wow3>#wow3>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Voltam nyitás után!