Fergie, az énekesnõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy nem énekel cd minõségben, ugyanúgy, ahogy más elõadó sem fog cd minõségben énekelni élõben.
Grat.
Olyan tiszta és olyan erõteljes egyben.. Egyébként meg persze, az összes elõadó számán javítanak egy kicsit hangilag, valószínûleg ez tûnt fel neked.
És ha mégiscsak bepisilt, akkor kérdezem én, hogy hány ember van itt aki esetleg még nem hányta össze magát?
Mindenki csak fikázni tud, ahelyett, hogy egy kicsit rendet tenne a saját házatáján. Mellesleg tökjó hangja van nemcsak albumokon, hanem élõ elõadásokon is, az ha nem jön be vkinek az egyéni dolog nem vagyunk egyformák, de a kurvázásnakfikázásnak nem sok értelme van.
Részemrõl Fergie for life...
Amúgy jobb lenne a lábairól vitázni, ugyanis, õ nyerte meg ezt az elismerést :P
Link
Egyébként meg ezek a nagy modellek 90 százaléka átoperáltatta magát, csak eltitkolja(nem nehéz, valami keleti országban kell megcsinálni, aztán senki sem tudja, még olcsóbb is)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ez egy szép nõi áll.
De segítek, mondok egy példát: Iga Wyrwal, lengyel fotómodell.
Keress rá.. Na Õ nõies. De mondhatnék még rengeteg mást is aki Fergienél nõiesebb külsõvel van megáldva, amúgy szerintem ha valaki mûtteti magát már eleve nem lehet szép.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
nem kell orrba-szájba nyomatni azt a képet...kész
amúgy nagyon szép arca van a csajnak, nekem kifejezetten az ilyen nõk jönnek be. szép áll, arc, mosolygás közben azok a gödröcskék...
de ezek a szétretusált képek.. <#vomit>#vomit>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
amúgy meg vannak jó számai.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
ne az agyonretusált ratyit :|
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
OFF:
Amúgy ezt meddig fogják hagyni a modik ? Hogy egyszerûen nem lehet végiglapozni egy oldalt, anyázás, baszakodás meg minden FOGYATÉKOS komment látása nélkül !? Persze ha valaki warezol már rögtön bann, kurva anyád, mocskos tolvaj de ezzzz hát ez teljesen normális...
fergie meg egy gusztustalan nõ sztem es hangjat is utalom
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
hogy mi? rosszul láttam, nem ? mivel dugnád?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ott a pont.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.