Fergie, az énekesnõ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mabbak
Lényegtelen nekem bejön élõben, cdrõl tökmind1, neked nem. Kész passz.
najó, sokan tudnak olyan minõségben énekelni, ahogy a cd-n hallod de mind1, bocs, hogy szóbahoztam...
mabbak
Koncerteken azért van más hangja az elöadóknak, mert nem mind1, hogy egy sportcsarnokot kell telekiabálni, vagy 1 3*2-es szobában kell elénekelgetni, amit erõteljesen újrakevernek.

Persze, hogy nem énekel cd minõségben, ugyanúgy, ahogy más elõadó sem fog cd minõségben énekelni élõben.
na ez most fájt... tiszta meg erõteljes attól, hogy csúcstechnikás cuccokkal jönnek koncertezni, de egyébként tényleg nem tud õ sem cd minõségben énekelni, manapság ez ritkaság, akár hogy nyalod ki most a seggét, akkor sem fog tudni...
Szép komment lett és teljesen igazad van.
Grat.
Én meg voltam a szeptemberi bep koncerten és elképesztõ hangja van.. :D
Olyan tiszta és olyan erõteljes egyben.. Egyébként meg persze, az összes elõadó számán javítanak egy kicsit hangilag, valószínûleg ez tûnt fel neked.
élõ koncerten nincs olyan jó hangja, láttam pár BEP koncertet és feltûnt, hogy ott senkinek nincs olyan jó hanghja mint a cd-n :S
mabbak
Bepisilésrõl annyit, hogy már láttam embert bepisilni, de az vhogy nem úgy nézett ki, hogy középen egy aranyos kis kör alakú képzõdmény, hanem szépen összefolyatta magát egész naci olyan lett. Ha a pisi megindul sztem azt utána nem lehet visszatartani és ha sok van benned másért miért pisilnél ugye be akkor az nem fél deci lesz, mint alant képen látni. Másik meg az, hogy ez szimplán izzadtságfolt is lehet, saját tapasztalat, nagy darab ember vagyok, 2 órányi vezetés után olyan gyönyörû kis foltok tudnak összeállni egy-egy kevésbé szellõs gatyámon, hogy öröm nézni, gondolom egy ilyen koncert kivesz belöle, annyit, hogy beizzad, ha szar mûszálas nadrág van rajta.

És ha mégiscsak bepisilt, akkor kérdezem én, hogy hány ember van itt aki esetleg még nem hányta össze magát?

Mindenki csak fikázni tud, ahelyett, hogy egy kicsit rendet tenne a saját házatáján. Mellesleg tökjó hangja van nemcsak albumokon, hanem élõ elõadásokon is, az ha nem jön be vkinek az egyéni dolog nem vagyunk egyformák, de a kurvázásnakfikázásnak nem sok értelme van.

Részemrõl Fergie for life...
tigeroo
ez már beteges, bocs.
Hányszor linkelitek még be ezt? 10x már bevan :D

Amúgy jobb lenne a lábairól vitázni, ugyanis, õ nyerte meg ezt az elismerést :P
Fergie is nõies külsõvel van megáldva, akár hiszed akár nem. A Kids Incorporatedben volt benne gyerekként, és tiniként már akkor is nagyon jól nézett ki. Sõt, a Wild Orchidos idõszakban is roppant jól nézett ki eltekintve a hidrogénezett szõke hajától(pedig sok problémája volt):
Link
Egyébként meg ezek a nagy modellek 90 százaléka átoperáltatta magát, csak eltitkolja(nem nehéz, valami keleti országban kell megcsinálni, aztán senki sem tudja, még olcsóbb is)
kuci06
maga a nõiesség xD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

HöfEE
Úgyis a másik lapfülön az index.hu-t bújom, úgyhogy onnan szúrok egy képet:
Ez egy szép nõi áll.

HöfEE
Neked gõzöd sincs arról szerintem milyen az a "nõies".
De segítek, mondok egy példát: Iga Wyrwal, lengyel fotómodell.
Keress rá.. Na Õ nõies. De mondhatnék még rengeteg mást is aki Fergienél nõiesebb külsõvel van megáldva, amúgy szerintem ha valaki mûtteti magát már eleve nem lehet szép.

tigeroo
HEH..

ha ez férfi áll akkor mutass egy nõit...
ez hülyeség.
Szerintem Fergie maga a nõiesség, nincs benne semmi férfias.
redbull0304
Jaja, nekem is elég férfiasnak tûnik, de nem csak az álla!

alsó kép elég botoxxxx

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

HöfEE
Már nem azért , tudom hogy ízlés dolga, de ez az arc a széptõl eléggéééé messze van. Fõleg az álla. Azt már észrevettem, hogy az amcsiknál a nõi "sztároknak" mindig férfi álla van. De miért?

tigeroo
"ezt dugjad...ne azt az agyonretusált szart"

nem kell orrba-szájba nyomatni azt a képet...kész

amúgy nagyon szép arca van a csajnak, nekem kifejezetten az ilyen nõk jönnek be. szép áll, arc, mosolygás közben azok a gödröcskék...

Matt07
én leszarom h bepisált..attól nem lesz rosszabb ember..

de ezek a szétretusált képek.. <#vomit>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
szvsz ez h jön ide? <#wilting>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Látszik, hogy csak 6(!) éves szar képekkel tudtok felvágni, hiszen fikázni mindig könnyebb..
John Cena
hoyga francba tudott be pisálni koncerten:D na m1

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Hát kérlek, 2 éve komoly kapcsolatban élnek (már) a férjével . Most volt az esküvõjük, nem hiszem, hogy Fergie minden vágya más pasikkal, aztán meg égni az egész világ elõtt.
tigeroo
atyaég, te nem hibáztál még életedben?

másban a szálkát is, magában a gerendát sem...
Brolly
ennyi:D
amúgy meg vannak jó számai.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Matt07
ezt dugjad

ne az agyonretusált ratyit :|

Az a baj, hogy a kábszer megmaradt a rút fején...

dugnám az biztos :D leszarom h bepisált stb :D
John Cena
csöppet csak azt látom tvbe riszálja magát feszülõs cuccokba szája jó fényesre nyelvét ki dugja pucsít minden faszom HA egyzser jól meg basznák ezt a nõt észhez térne... ez is kb. oylan mint aparis hilton csak ez jobban énekel mellé..

Fido4life
ja meg persze a cigányozás huhh, védjük szegény lelküket.. áhhá SZÁNALMAS

Fido4life
Hangja szerintem is jó, bár nekem a csaj valahogy nem jön be olyan mû feje van meg sokkal idõsebbnek néz ki a korához képest...

OFF:
Amúgy ezt meddig fogják hagyni a modik ? Hogy egyszerûen nem lehet végiglapozni egy oldalt, anyázás, baszakodás meg minden FOGYATÉKOS komment látása nélkül !? Persze ha valaki warezol már rögtön bann, kurva anyád, mocskos tolvaj de ezzzz hát ez teljesen normális...

klart
húgyos gecy,hülye kúrva,stb.amúgy nemszeretem a zenéjét sem õt,idegesítõ nagyon<#wow3>

valahogy be kell vagodni mediaba xD bepisilös csaj cimlapra kerul, egy uncsi koncert utan nem.

Te pinket is dugnád.

fergie meg egy gusztustalan nõ sztem es hangjat is utalom

elég szép világot élünk ! :D

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

ForzaInter
na itt a másik 12 éves

Yo, Bitch!

Falcon87
Jáháháhá de kanos .D

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

dragon11
Úgy ahogy Te.. bár sry, nem sértegetlek, Neked pelenkád van.

hogy mi? rosszul láttam, nem ? mivel dugnád?

Jah, minden nap beszélünk msnen, webcamon <#eplus2> Szóval nem ismerem, mindössze mikor nem showmûsorokban van, intelligens nõnek tûnik(nem a paparazzi képekre gondolok, hanem mikor rádiókban ad interjút, rajongókkal beszélget). Lehet, hogy ez csak egy megjátszott személyiség, de mindenesetre tökéletes játsza ha az.
Csabesz6
Aki manapság a médiában riszálja magát az olyan amilyen.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Ismered?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

most te ezt honnan tudod ennyire? spanod?
Csabesz6
:DDDDD
ott a pont.

Gratulálok a stílusos véleményedhez, egyébként meg csöppet nem az a buta plázacica agya van, mint sok más énekesnek.
John Cena
hülye ribanc

ProGabe
ez a 3 jelzõ kb. minden külföldi befutott énekes(nõ)re igaz...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
meg karib tenger melegségen kívül
A drogot már letette, nem tudom szabatja e még magát, a bepisilés meg csak egyszer volt.