Fergie, az énekesnõ

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
te is be szoktál pisálni
Elsõ fellépése volt a Beppel, túl sok pezsgõt ivott.
Dehát ilyen mindenkivel elõfordulhat, részegen <#mf1>
plasztika, drog, bepisa... egyre több a pozitív tulajdonsága a nõnek....

mekkora szar!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Véletlen volt, csak nagyon izgult, én is elõször furcsán tekintettem rá, dehát van ilyen.
Jah, pont nincs neki gyereke, 32 éves, szóval ilyen korba már szoktak gyereket vállalni. Örökbe fogadhatná mama2-õt, bár akkor gondolom ideg összeroppanást kapna, és megint elkezdene drogozni. <#vigyor3>
nézzétek már meg a kezét egy olyan képen, ahol nincs retusálva...

mamának meg üzenném: megasztáron meg lolán kívül más zenét te nem is ismersz...
mama 2
De amúgy hogy pisáét be? Énekelt azt egyszer csak csurgott?xD

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

talán õ dugna téged!

amúgy tényleg bepisált? te jó isten........... ha volt róla pozitív kép, most az is leamortizálódott....

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Mindenhová ezt a képet teszik be, mert ez az egy amivel tudják cinkelni.. <#lookaround>
Count Adyn
Anyád lehetne kb, ne zavarjon😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mama 2
Amúgy komolyan: Én a BEP-et nem hallgattam, nagyon nem is jött be, Azt meg nem is tudtam hogy van szóló lemeze<#idiota>

Szerintem a bandában és szólóban is fantasztikus.
Csabesz6
X-boxot?
Hogy áll a jogsid?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
"kurvázás stb. nélkül."
Nehéz dolgunk lesz.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mama 2
Azt hogy: dugnám<#smile>

kuci06
förgi

idegesítõ egy jelenség... a BEP-ben még elment, de egyedül nem nagyon megy neki a zenélés...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Helló!
Már jó néhány évvel ezelõtt, amióta csatlakozott a Black Eyed Peashez, azóta imádom õt, s csak rátett egy lapáttal, hogy már majdnem 3 éve megjelent a szólólemeze, a The Dutchess. Azóta milliók rajonganak a szõkeségért, köztük én is. <#hawaii>
Nem csak gyönyörû, de a hangja is elképesztõ.
Most tekintsünk el a nemrégi botlásaitól, mikor bepisilt a koncerten, megplasztikáztatta magát stb. 😄 Csak úgy objektíven, kurvázás stb. nélkül.
Végezetül egy kép:

Ti mit gondoltok róla?
← ElőzőOldal 3 / 3