kisteherautók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
de még nem akarom elkiabálni...
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Viccet félre téve nem véletlenül kell ellenörizni az abroncsokat naponta!
És amint látni holnap elvisszük megnézetni a futómûvet mert a bal keréknek a belsõ peremét a jobbnak meg a külsõ peremét eszi.
De elején jó volt a ducato is motorikusan csak elektronika volt szar második naptól kezdve végig:D De már inkább szabadiidõ verda lett mint árufuvarozó:D eredeti magnó helyén 7colos monitor ülések alatt erõsítõk meg 1200wattos mélyláda ha jól tom raktérbe körbe fennt hangfalak inkább hamegyünk vele filmet nézünk:) de pesten a dugóba klímával hûtõvel teljesen jó meg filmekkel:D
A 2.8 jtd ducato motor,ami megegyezik a peugeot/citroen hdi-vel az egyik legtöbbet dícsért blokk
párat hajtottam jumperben 3-400 ezernél még hibátlan volt mind,de ki tudja azokban valójában mennyi volt
az ivecómban is az a motor van,csak itt unijet-nek ivják
Lassan a Japánban is eljön a vezérmûszíj csere ideje.
kerékcsapágyakat kormányösszekötõket kardáncsapágyakat cseréltek,meg hûtõt mert elrepedt
szélvédõt meg lámpát kavics miatt
autópályaparkoló leállítás elõtt minimum 1 perc járatás,hideg motor 5 perc alapjárat addig semmi!
sõt a hengerfej is igényli ugyanezt
-ez alap,aki siet az meg késõbb kifizeti!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Utoljára kb. 1 tonnával mértem 9 literes fogyasztást,igaz a szar utak miatt nem tudtam nagyon 100 fölött menni.
Autópályán 110-ig elmegy 10-el,140-nél viszont durván elkezd kajálni,úgyhogy inkább lassan megyek.
frankón mûködik minden,és a chippelés óta nagyon megy tegnap egy páncéltõkés zongorával és egy motorral a dobozban aláztam le egy c-osztályt aki kakaskodott-<#nyes>#nyes>
Én körbejártam/telefonáltam jó néhány Ford kereskedést.
Solymáron volt a legolcsóbb. Meg ott voltak a legnormálisabbak.
Tudom hogy messze van Miskolctól, de hátha megéri.
Tavaly még egyik ismerõsöm munkahelyére vettek egy 16 köbös 180 lovas fehér sprintert, szinte full extra volt, pályára mikor kimentünk 5-ös BMW-t szó szerint levillogtuk a középsõ sávból 160-nál:D Sajnos már 4 hónaposan totálkárra törték.
http://www.ford.hu/ns7/transit/-/sbe_tv_prices/-/-/-/-
Az árból lejön még -12,5% meg -100 000 ft. Így már egész baráti az ár.
Nekem közel nettó 5,5 mft-ra jött ki egy hátsókerekes 140 lovas Jumbo Trend felszereltséggel. De azért számolj utána.
Az enyémet tavaly szeptemberbe vettem. Most 29000 van benne. Ponyvás 20 köbös. 140 lovas dupla kerekes. Ez egy dög :)
Nagyon megy, hamar harap. Sokan mondták, hogy télen majd alig indul el,
mert hátsókerekes. Direkt beletolattam kb 20-25 cm-es hóba üresen, kifele enyhén emelkedett,gond nélkül kijött. ASR-nek hála.
A fûthetõ tükrök, és szélvédõ télen hálás dolog.
A magas felépítmény miatt sajnos "csak" 140-150-ig bírja.
Másfél tonnával szélbe, esõbe, emelkedõn, szépen visz 120-al a tempomat.
Igen, azt a sok pofátlan majmot tényleg jó alázni :))
Azt hiszik, azért mert teherautó, akkor már csak cammogni tud.
Olaj nem fogy egyátalán,megcsipeltettem a vásárlás után,így 10-10.5-bõl kijön a fogyasztása pedig extramagas leghosszabb verzió.
A hidrós ülés,kartámasz,tempomat is tök jó benne.
140 körül viszont nagyon elkezd zabálni,amúgy is ha meg bemérnek ennyivel lelõnek a helyszínen itthon.
Olaszban lehet tolni neki a kutyát nem zavarja.
Eredetileg 130 lovas verzió,most 160 ló körül tudhat.6.-ban 75 tõl húz mint a mozdony,pár pofátlan személyautós majmot már megszégyenítettem vele.:)
Furgont, vagy platóst?
Amikor vettem a Fordot, elõtte végigpróbáltam jó néhány teherautót.
Véleményem szerint a legmasszívabb a Daily és a Mascott.
Legkényelmesebb Ducato-Jumper-Boxer.
Legdrágább a Sprinter és a Crafter.
A legjobb meg a Transit :))
A Transittal egy baj van: a felépítmény max. 4,5 m. lehet.
Viszont benne legalább elférek kényelmesen. Csak egy fokkal marad a
Ducato alatt kényelem szempontjából.
Ha megkérdezhetem, mennyi lenne az az Iveco?
Mit fogtok vele szállítani?
Ha nem haragszol, akkor ajánlom hogy próbálj ki néhány típust.
Érhetnek meglepetések:)
Engem egy 157 lovas Jumper lepett meg, amikor belepréselt az ülésbe.
Most mindenképp akarunk venni egy új autót, én Ivecoval nyaggatom apám hogy azt vegyünk, most van is egy igen olcsó iveco annyi hibája van hogy az oldalán a lemezen van egy kis sérülés és egy a szélvédõn van egy kavics által okozott repedés, amúgy 48ezer km van benne, duplakerekes 150lovas elég gazdag felszereltségû és olcsóbbat nem is találtam ennél ahogy nézelõdtem neten. Ezt a két hibát meg orvosolni lehet egy 40ezer forintból fõleg a karosszéria javítást megcsinálja egy ismerõs. Amint sikerülne eladni a Toyotát már vennénk is meg. Kértem 3 helyrõl ajánlatot iveco furgonra még nem jött ajánlat gondolom holnap, de az a baj hogy újan olyan 6 millió forint körül mozog az áruk. Apám azt mondta hogy vegyünk Ducatot de én azt annyira nem akarok szerintem sokkal szebb, és erõsebb is. Legyen már azért nekem is egy kis beleszólásom elvégre én is dolgozni fogok a saját teherautónkal:) Crafter, Sprinter meg kilõve, pedig a Sprinterek nagyon szépek csak meglátszik az árán is, ugyan úgy a crafterén is.
Nem kell senkinek sem a Toyota?:P
Konya. Igaz nem most kérdezted,de ha még kell infó az új Transitról,
akkor szólj. Tudok mesélni.
Mûszaki vizsga érv.: 2011 / 2
Futott km: 126000 km
Állapot: Kitünõ
Üzemanyag: Diesel
Hengerûrtartalom: 2500 cm³
Teljesítmény: 80 kW (110 LE)
Kivitel: ponyvás
Szállítható szem. száma: 3 fõ
Szín: kék
Önsúly: 2030 kg
Összsúly: 3500 kg
Ajtók száma: 2
Raktér hossza: 5 m
Raktér szélessége: 2 m
Raktér magassága: 2 m
Bocs egy kicsit koszos a felni csak most vettem elõ.
Ha érdekel írj privátot.
16",5x120 ET45
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Dodge dízelmotor?Még viccnek is rossz,a duramaxokat is az isuzu fejlesztette nekik!Nem tudnak azok semmit maguktól!
ಠ_ಠ
Nem csalás,nem ámítás,de ez nem pontosan az aminek látszik,vagyis csak félig az!:D
Egy ilyen DODGE SPRINTER ment el a pályán mellettem román rendszámmal.
Mert abba a 140 ló a legerõsebb,meg létezik egy 200 lovas motoruk is,de szerintem az csak limitált szériás transit kapja meg.