kisteherautók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Iveconál pl ha olyan melód van ami hosszútávú és folyamatosan megy a kocsi, vagy pl városi döcögéshez kell semmi képp se szabad 2.3-as motort venni. Sok gond velük. Elõl hátul és hátul van a hajtáslánc és a hátsó kisebb hajtáslánc rendszeresen cserélni kell egy bizonyos km után. Meg halottam olyanokról hogy a postások ugye mindig takarékon járnak és városba is járnak a 140lovas ivecocal és kipufogó gázokat vezetnek vissza a hengerekbe asszem egy kis 6mm-es lyukon. És ha folyamatosan alacsony a fordulatszám nincs akkora nyomás benne és eltömõdik, ettõl kicsit zavarosan viselkedik a motor bár ez a 3ezres motornál is megvan. Még mikor a Sprinterbe Debrecen-Nyíregyháza-Mátészalkai kanyart egy Mátészalkai srác csinálta õ is egy 160 lovas ducato maxival járt. És õ mondta hogy volt olyan hogy letapadtak a szelepek és akkor kell visszarakni 5. -be és magasabb fordulatszámon kell pörgetni, bár nála ezzel nem volt gond😊 Kérdeztem is tõle, "magasabb fordulatszámon kell pörgetni", hogy ez nálad mit jelent? visszaraksz 5.-be és nyomod neki. Vagy hagyod 6.-ba és hagy szóljon 150-el?😄
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Platos duplakabinos,ott a mitsubishi canter,de ott a toyota dyna is,és az is elérhetõ 3,5-esben.
De volt amikor én is már csak azt vártam,csak érjek haza!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nekem mindig az volt a módzser hogy benzin kut egy csoki azt go tavább😄 Mindig bevállt😄
Mondjuk jobban szerettem mint a mostani melót, de végülis ez se rosz.. csak más.
Downhill!!
A Ducatóban már a motor más.. De attól az egész autó ugyan az😄
Downhill!!

Amikor ezt a partnert kaptam, nem ez volt a dolgom mint most. A Kávégépekhez jártam (ráadásul cucc nélkül) ellenörizni stb..
Országos volt az ügy.. Ilyen köröket nyomtam le: Dunaújváros, Pécs, Kaposvár, Tab, Balatonfüred, Velence Budapest.. És ehhez hasonlókat.
Napi 500-600km..
És az a kép, amit a 21 esbe látsz akkor készült😄
Szóval értem, de nem értem😄 Akkor is lehet és van idõ velük foglalakozni!
Downhill!!
Boxerokat annyira nem ismerem. Ducatot igen, de mondok én hülyeséget. Mind a 3 szinte ugyan az csak más motor van bennük. Bár a ducatoba 163lovas kivitelbe 3ezres iveco motor van.
De az alatt az idõ alatt,be is hozza hasznát.
Én ezzel járok
szép járgány.
Bár "minnél nagyobb annál jobb" 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mondjuk ha törik akkor azt nem (de szerencsére ilyen nem is volt eddig... Kopp kopp)
Downhill!!
Én is igy állok hozzá! Pedig nem vagyok nagyon idõs.. Bármi gondja van megpróbálom megjvaítani, (igaz egy csomó cuccom saját benne pl: radió, hangszorok stb) Vigyázok rá.. Kicsit ugy használom mintha a sajátom lenne.
De szerencsére a cégünk engedi is magán célra a használatát.. GPS-el igaz meg vagyunk figyelve, tehát mucsa röcsögére azért nem mehetek vele, de városon belûl mindig és elõzetes megbeszélés után akár hova is elmehetek vele..
Szóval én ugy gondolm, hogy mivel én töltök benne, napi 8 órát munkával, annak tipp toppnak kell lennie. Tisztának, és jónak!!
Downhill!!
És szerinted azzal mire megyek?😄
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Felsõ Crafter alsó Sprinter.
Itt egy kis összehasonlító teszt.
Vonalok is ugyan azok így elsõ ránézésre pár elemi eltérés van csak.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
l300 4x4
-na ezzel csak az nem nyúlt mellé,aki 2008 10 hó elõtt meghalt!<#hehe>#hehe>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Amúgy is 20 éve önhordó mindegyik!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
- túl nagy (pláne az orra)
- túl drága
- gazdasági válság