kisteherautók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#132 Elsõ ránézésre elég furán néz ki😄
Én reménykedek benne hogy a Crafterek ára zuhanni fog. Jó lenne.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Tess!

Ez helyett
Europában is jobb lenne ez a forma világ szerintem!
Ez semmi szállítási módszer!
Vmikor hajdanán még ez volt a jellemzõ az utcákon!😊
Lemaradt egy lezáró ],az IMG parancs után.
Igen a transporterekhez,sokféle chip van!😊
Énmég nm vezettem transitot,de ismerek soföröket akik járnak vele,és a kuplungra panaszkodik mindegyik,hogy gyakran kell javítani!
en is ilyennel jarok meloban, najo nem... csak a munkahelyi zsir uj meg dizel 😄 (gyengebb is 😄)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
-45 kilós 160 centis japánoknak készült!
-A dodge ram azért akkora mert az meg 150 kilós dagadék amcsiknak.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
Motor se valami tiszta😊
És a már említett hatalmas és csodálatos vezetõ fülke...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A fogyasztásán kivül más nem tetszett benne.
szegény nem normális de jó arc XD
ಠ_ಠ
Ez így elég zavaros,mit is akartál írni?
Hátsókerekes-4 db kardánkereszt van benne oszt csókolom!
Filléres cucc,kicserélni 15 perc./már csináltam/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Hát igen.. A Partneren is érzem ha városba van ellustúl.. Pedig én forgatom rendesen.. Mert akkor megy igazán jól.. De igy is lustul itt.
De ha menni kell vidékre akkor a pályán egy 10-20 km-et megyek vele 160-170 el😄 Utánna vissza 145 körülre (mert azért nem akarom széthajtani) teljesen megváltozik..
Ki kell égetni.. Mondjuk amiatt hogy 1.6-os elvbeszett már belõle az a diesel filing.. Majndnem ugy kell vezetni mint egy benzinest.. Ha azt akarod hogy nagyon jól menjen tehát gyors legyen simán el kell forgatni 3500-3900 körülig.. Ha csak tötymörgés van akkor 2000-2500 elég😄
Downhill!!
Apámmal szeretnénk a kocsi hátulját "kicserélni" , pontosabban úgy akarjuk hogy a hátuljáról levágnánk a ponyvát meg az ajtót és oda szerelni portálajtót/konténerajtót. Valaki nem tudná hol lehet ilyen zárakat venni és ilyen profilokat méretre vágatni?
Ilyesmi ajtóra gondolok.