Internetes ismerkedés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nem az a mindennap mozizos 7végén trendibbnél trendibb szorakozohelyen idejét eltöltõ lányka
AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.
Thrash \'Till Death
de ha akarok vmit,azért tennem kell
sokat csalódtam én is...de ha meg sem próbálom soha...sokkal többet vesztek,mint így
Thrash \'Till Death
én csak az olyanokra "haragszom", mint pl. egyik bnõm
velem egyidõs, és még sosem volt pasija...persze,h szeretne...de nem tesz érte semmit
otthon van mindig...nem jár el sehova, neten se ismerkedik
az ilyen emberek mit hisznek? h a nagy Õ majd becsenget egyszer az ajtón?
Aki nem akar egyedül maradni, az igenis vegyen erõt magán, és ragadjon meg minden lehetõséget...
(Mondjuk nem kávézok, de ez legyen a kisebbik gond. <#idiota>#idiota>)
de az életben hány jó nõ mellett sétálsz el naponta úgy,h nem szólítod le? és lehet hogy mások meg leszólítják?
hogyha nem fektetsz idõt és energiát a dologba...nem lesz belõle semmi se...ez igaz a képernyõ elõtt és igaz szemtõl szemben is
semmi sem pottyan az öledbe
De attól, hogy nem vagyok valahol regisztrálva még tudom, hogy hol keressem.....<#vigyor3>#vigyor3>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ja, kapaszkodj meg. SOHA egyetlen chat oldalon sem voltam jelen még. MSN fiókomat is, ha 5-ször használtam akkor sokat mondtam...
Szóval nem egy általános helyet kérdeztem, hanem ott ahol normális emerekkel és nem tizenéves kis lotyókkal és 0 IQ-ja elmeroggyant emberekkel lehet beszélni. A chat.hu nem az elõbbrõl híres.
A "chat" szó elé odaírod a szokásos három azonos betût és egy pontot, majd a "chat" szó után ".hu".<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Nemrég kezdtem újra a chates ismerkedést az oldalak helyett, meglepett hogy mennyivel könnyebben megy, két hét alatt már a 4.talim beszélem meg, az oldalakon ahhoz hogy 4 csajjal összehozzak randit 2 hónap kellett. Persze itt is van hogy nem válaszol vissza, elakad a beszélgetés, összejön valakivel, de jóval kevesebbszer mint az oldalakon. Apróbb hátrány hogy kevesebbszer van kép róluk fent mint ismerkedõs oldalakon, de a legtöbb ilyenkor megadja az Iwiw nevét és meg tudom nézni, vagy levélben küld képet. Az meg hogy a kép nem felel meg a valóságnak velem nagyon kevés alkalommal fordult elõ, talán 2 ilyen talim volt, és akkoriban elkövettem a hibát hogy 1 képem volt a másikról. Mindenképp kérni kell többet, és neked is küldeni hogy ne talin csalódjon.
Nekem jóval több kapcsolatom és sikerem volt chatrõl mint az oldalakról, és sokkal inkább ajánlanám mindenkinek. Az mindenképp kell hogy kommunikatív legyél és legyen rólad pár jó kép, de ennyi elég a sikerhez, ellentétbe az ismerkedõ oldalakkal..
Kezdem az ismerkedõ oldalakkal:Nem mûkõdik, legalábbis nekem alig volt jó tapasztalatom ezekkel kapcsolatban. A probléma ugyanis az hogy sokkal több férfi regisztrál mint nõ, és sokkal többet is írnak, ezáltal még egy átlagos kinézetû csaj is kap naponta 20 levelet. Köztük a tiédet is, amire lehet hogy válaszolt volna ha nem kap ennyit, így viszont gyakran eltûnik a sülyesztõben a többi levéllel. Sajnos a levél áradat azzal jár hogy hihetetlen módon megnõnek a fent lévõ csajok elvárásai, ugyanis akkora tömegbõl tud választani hogy nyugodtan megteheti hogy csak annak ír vissza aki minden szempontból tetszik neki. Szintén ezért van hogy a pasik elenyészõ része kap levelet ilyen oldalakon, a csajok nem fáradoznak azzal hogy írjanak ennyi levél mellett. Vicces volt egyébként, vidéki csajok gyakran visszaírtak hogy "végre egy normális levél", ugyanis õk nem kapnak annyit, viszont Pesti csajok sokkal ritkábban írtak vissza. Szintén igaz amit korábban írt itt valaki, elég hamar eljutnak oda a csajok hogy nem veszik komolyan az ismerkedést ilyen oldalon, és le is regisztrálnak róla. És ugye ottvan az is hogy csomó csajnak 1-2 mondat van magáról az adatlapján vagy annyi se, nehéz ám így irni egy jó elsõ levelet amire válaszol.
Ettõl függetlenül tegyük fel hogy kapsz válaszleveleket (én is kaptam bõven). Itt még bõven nincs vége a problémáknak, egy részükkel ugyanis elhal a levelezés, míg másoknál kapsz egy MSN címet vagy szerencsés esetben telefonszámot.Ez sajnos marhára nem jelent talit is. Sok csaj ugyanis egy rakat embernek megadta az MSN címét, ami azt jelenti hogy van hogy elsõ beszélgetésnél is csak 3 percenként kapsz választ mert annyi emberrel beszél, vagy csak tõmondatokat válasznak amin nagyon nehéz továbbmenni. De tegyük fel hogy jót beszélgettek MSN-n, és eljutsz a taliig (nekem is sikerült, legalább tízszer), mielõtt más felszedte volna csajt, vagy mielõtt elege lenne a netes ismerkedésbõl.
Sajnos a sok levél problémája ide is elkisér. Rajtad kívül egy csomó pasival talizik az oldalról, tehát általában magas lécet kell átugranod hogy megfelelj neki, és mégha jó is a randi, bizony-bizony van hogy második talid elõtt összejön valaki mással. Nem viccelek, volt hogy végig csókoloztunk elsõ talin, bemutatott a barátnõinek, aztán nem volt második tali, beleszerett egy másik pasasba. Szintén nemrég volt egy hogy tali végén gyakorlatilag õ maga írta bele a telefonomba a számát hogy "hívjam majd fel mindenképp". Felhívtam, megbeszéltünk 2.randit, aztán elõtte 1 nappal lemondta, azóta eltûnt, sehol nem ír vissza. Általában másik pasit jelent az ilyesmi.
Egyébként volt kapcsolatom ilyen oldalról, csak azért írtam a rossz tapasztalatokat mert abból jóval több volt mint pozitívbõl. Nehéz eljutni a taliig, és ott is hátrányban vagy. Ráadásul a legtöbb fizetõs lett azóta, a franc fog ezért fizetni, fõleg hogy a chat sztem sokkal jobb alternatíva netes ismerkedésre..
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
de fiúknál is sok van,akik csak az izmaikat fotózzák,meg ott a kép a kocsiról, és a helyesírás mint olyan számukra ismeretlen fogalom
szóval nem csak defektes nõk vannak fent...hanem pasik is