Internetes ismerkedés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
nah igen, szerintem is ez a legjobb.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Szerintem is ez a legjobb ismerkedési lehetõség. Így elérhetõséget sem "kötelezõ" kérni, sokat meg lehet tudni a másikról, stb...

FlyHigh
Szórakozó helyes ismerkedés hosszútávú kapcsolat reményében szerintem már halott. Én azt szeretem a legjobban mikor elmegyünk ilyen beülõs helyekre, mindig valakinek a barátnõjének a barátnõje, meg még annak a barátnõje is hozzánk csapódik, aztán megy a beszélgetés és akármi is lehet belõle.<#vigyor>Az már más kérdés, hogy milyen bonyodalmakat tud szõni késõbb ez, hogy szinte ismer mindenki mindenkit.<#vigyor2>

Thrash \'Till Death

Aki nem keress sehol az nem is talál! És ha magadba nézzel ha te olyan vagy, aki neten keress társat akkor az akit te keresel az is olyan mint te tehát neten keress téged. Szórakozó helyen meg nem nagyon lehet csajozni ott *****-zni lehet, de azt nagyon.

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Molnibalage
Nem, neten kersztül nem. Nem jönnek át a gesztusok, a mimika, a henglejtés és még számos más dolog. Viszont az IQ nullaság már kiütközhet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

REPS0L
nah igen, bírom amikor beszélnék csajjal msnen, és semmi értelmes választ nem tud adni, csak annyi hogy igen, nem, stb. nem kérdez vissza vagy valami, aztán ha kifogyok a kérdésekbõl akkor meg már bukta. MSN után meg találkozni, hm, szinte már nem lehet mit mondani, úgy kiísmeri az ember a másikat neten keresztül.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

sok szerencsét!<#wink>

Molnibalage
Na ez az... Ilyen szitû ismerkedéshez jó a net! A többi élõben elindul. Az elõzõ kapcsolatom is ilyen volt. Sajnos csak azért lett vége, mert a lány nem akart egy bizonyos ponton túl menni. Kár. Ezt az egy hibáját leszámítva szép volt amíg tartott.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

na igen...de hol ismered meg?

Molnibalage
Attól, hogy nem jár mindenfelé azért eljöhetne velem pl. kanuzni a Dunára, sétálni a Duna parton, bringázni, bowlingozni, billiárdozni stb. Ehhez nem kell bulizósnak lenni. És sem járok bulizni szinte semennyit.

kár,h nem akadtatok még egymásra<#vigyor4>

nah 1 ien csaj kell nekem!
nem az a mindennap mozizos 7végén trendibbnél trendibb szorakozohelyen idejét eltöltõ lányka
BaliBoy
Amatõrök. Ott az iwiw. 😉

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Vass Gábor
http://www.milliomostarskereso.hu/
Itt lehet csajokat keresni szép számmal.

A való életben jóval kevesebbszer szólítják le a jó csajokat mint amennyi levelet kap az oldalon 😊 Legalábbis az nõi ismerõseim elmondása alapján jóval kevesebbszer szólítják le mint azt férfiak gondolják, emberek élõben korántsem annyira bátrak mint a neten. Szvsz élõben ha van egy kevés bátorságod próbálkozni jóval jobban jársz mintha ezt az energiát egy ismerkedõ oldalba fektetnéd.

AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.

Molnibalage
Az hagyján látnád, hogy mekkora helyet foglalunk! <#vigyor1>

FlyHigh
akkó elég drágán utazol.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

<#vigyor3>

Molnibalage
Szoktam mondani, hogy nekem 3 BKV bérlet kell utazáskor. Egy nekem, egy a szerénységemnek és egy az önbizalmamnak. 😊

az

FlyHigh
Szerintem a mai világban már szinte senki sem teng túl önbizalomban, akinek meg van egy jó adag önbizalma, arra meg a többség rásüti h nagyképû és lehúzza. Elbaszott dolog ez.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

én sem tengek túl önbizalomban
de ha akarok vmit,azért tennem kell
sokat csalódtam én is...de ha meg sem próbálom soha...sokkal többet vesztek,mint így

ennyi

Molnibalage
Hát én sem vagyok az a bulizni járó típus, de járok olyan helyekre ahol az ember belefutha valakibe. Egyetem alatt erre több idõ volt. Most marad a net. Ilyet még úgysem csináltam célirányosan neten. 😊

FlyHigh
Nagyon sokszor ennek az önbizalom hiány az oka, sajnos ez az önbizalom hiány is csak fokozódik a fiataloknál. Pedig mind emberek vagyunk, többnyire nem harapunk.<#vigyor0>

Thrash \'Till Death

ez is egy módszer
én csak az olyanokra "haragszom", mint pl. egyik bnõm
velem egyidõs, és még sosem volt pasija...persze,h szeretne...de nem tesz érte semmit
otthon van mindig...nem jár el sehova, neten se ismerkedik
az ilyen emberek mit hisznek? h a nagy Õ majd becsenget egyszer az ajtón?

Aki nem akar egyedül maradni, az igenis vegyen erõt magán, és ragadjon meg minden lehetõséget...

Molnibalage
Néha már ott tartok, hogy a villamoson odamegyek valakihez és megkérdezem, hogy ráérne egy kávéra. 😊

(Mondjuk nem kávézok, de ez legyen a kisebbik gond. <#idiota>)

és lányok után sem?

teljesen igazad van aban,h fennállnak ilyen problémák...
de az életben hány jó nõ mellett sétálsz el naponta úgy,h nem szólítod le? és lehet hogy mások meg leszólítják?
hogyha nem fektetsz idõt és energiát a dologba...nem lesz belõle semmi se...ez igaz a képernyõ elõtt és igaz szemtõl szemben is
semmi sem pottyan az öledbe

Szerintem a chat.hu is fejlõdött ebbõl a szempontból, mostmár találni értelmesebb csajokat, vagy nõket ha keres az ember. Én régebben a trefortot használtam, nem hogy tudom hogy létezik-e még. Oda gyakran jártak egyetemisták meg fõiskolások.

salsoul
nem kétlem, biztosan így van - nem szoktam pasik után kutatni
Rita79
Nem azért írtam....
De attól, hogy nem vagyok valahol regisztrálva még tudom, hogy hol keressem.....<#vigyor3>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Molnibalage
Azért kérdeztem, mert pont ettõl tartottam. Amennyre halottam ez az oldal nem alternatíva számomra.

Ja, kapaszkodj meg. SOHA egyetlen chat oldalon sem voltam jelen még. MSN fiókomat is, ha 5-ször használtam akkor sokat mondtam...

Szóval nem egy általános helyet kérdeztem, hanem ott ahol normális emerekkel és nem tizenéves kis lotyókkal és 0 IQ-ja elmeroggyant emberekkel lehet beszélni. A chat.hu nem az elõbbrõl híres.

Picar77
chat.hu 😄

()() (^^)

Rita79
Ne haragudj, de ezt nem néztem ki belõled.....<#idiota>

A "chat" szó elé odaírod a szokásos három azonos betût és egy pontot, majd a "chat" szó után ".hu".<#ravasz1><#idiota>

<#heureka>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Molnibalage
A chat az kokrétan mit takar? Hol megy ez? Milyen oldalon?

tigerbácsi
Na ezt jól megfogalmaztad! gratulálok! én is pont ezeket az indokokat hallottam a partnerkeresõkkel kapcsolatban! viszont meglepett ez a chates dolog! de el tudom képzelni! bár én nem vagyok a szavak embere, de teljesen igazat kell adnom neked!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

És akkor folytatnám a chattel: Itt jóval nagyobb sikereim voltam mint ismerkedõ oldalakon, és idõvel rá is jöttem miért. Jóval kisebb a konkurencia, és ez egy nagyon lényeges különbség. Nem nézzel szembe oriási elvárásokkal meg nõkkel akik tömegekbõl válogatnak. A legtöbb csajra az ismerõsein (és pár szexmániás idiótán) kívül senki nem priviz rá, azaz ha jó beszélgetõ vagy (nekem ez az erõsségem) akkor bõven van idõd hogy jó benyomást kelts rá miután rápriviztél, és válaszolnak is. És ha ez megy akkor gyakran egyenes út vezet a taliig, ugyanis MSN-n sem foglalja le egy rakat idióta. Másik nagy elõny az az hogy rögtön beszéltek a levelezés helyett ami sokkal nehézkesebben megy csajoknak, nem nagyon szeretnek és tudnak mit írni levélben, ellentétbe chattel ahol bõven van mit írni magáról.

Nemrég kezdtem újra a chates ismerkedést az oldalak helyett, meglepett hogy mennyivel könnyebben megy, két hét alatt már a 4.talim beszélem meg, az oldalakon ahhoz hogy 4 csajjal összehozzak randit 2 hónap kellett. Persze itt is van hogy nem válaszol vissza, elakad a beszélgetés, összejön valakivel, de jóval kevesebbszer mint az oldalakon. Apróbb hátrány hogy kevesebbszer van kép róluk fent mint ismerkedõs oldalakon, de a legtöbb ilyenkor megadja az Iwiw nevét és meg tudom nézni, vagy levélben küld képet. Az meg hogy a kép nem felel meg a valóságnak velem nagyon kevés alkalommal fordult elõ, talán 2 ilyen talim volt, és akkoriban elkövettem a hibát hogy 1 képem volt a másikról. Mindenképp kérni kell többet, és neked is küldeni hogy ne talin csalódjon.

Nekem jóval több kapcsolatom és sikerem volt chatrõl mint az oldalakról, és sokkal inkább ajánlanám mindenkinek. Az mindenképp kell hogy kommunikatív legyél és legyen rólad pár jó kép, de ennyi elég a sikerhez, ellentétbe az ismerkedõ oldalakkal..

Az én véleményem, több évnyi internetes ismerkedés után, körülbelül 22 talim volt összesen.

Kezdem az ismerkedõ oldalakkal:Nem mûkõdik, legalábbis nekem alig volt jó tapasztalatom ezekkel kapcsolatban. A probléma ugyanis az hogy sokkal több férfi regisztrál mint nõ, és sokkal többet is írnak, ezáltal még egy átlagos kinézetû csaj is kap naponta 20 levelet. Köztük a tiédet is, amire lehet hogy válaszolt volna ha nem kap ennyit, így viszont gyakran eltûnik a sülyesztõben a többi levéllel. Sajnos a levél áradat azzal jár hogy hihetetlen módon megnõnek a fent lévõ csajok elvárásai, ugyanis akkora tömegbõl tud választani hogy nyugodtan megteheti hogy csak annak ír vissza aki minden szempontból tetszik neki. Szintén ezért van hogy a pasik elenyészõ része kap levelet ilyen oldalakon, a csajok nem fáradoznak azzal hogy írjanak ennyi levél mellett. Vicces volt egyébként, vidéki csajok gyakran visszaírtak hogy "végre egy normális levél", ugyanis õk nem kapnak annyit, viszont Pesti csajok sokkal ritkábban írtak vissza. Szintén igaz amit korábban írt itt valaki, elég hamar eljutnak oda a csajok hogy nem veszik komolyan az ismerkedést ilyen oldalon, és le is regisztrálnak róla. És ugye ottvan az is hogy csomó csajnak 1-2 mondat van magáról az adatlapján vagy annyi se, nehéz ám így irni egy jó elsõ levelet amire válaszol.

Ettõl függetlenül tegyük fel hogy kapsz válaszleveleket (én is kaptam bõven). Itt még bõven nincs vége a problémáknak, egy részükkel ugyanis elhal a levelezés, míg másoknál kapsz egy MSN címet vagy szerencsés esetben telefonszámot.Ez sajnos marhára nem jelent talit is. Sok csaj ugyanis egy rakat embernek megadta az MSN címét, ami azt jelenti hogy van hogy elsõ beszélgetésnél is csak 3 percenként kapsz választ mert annyi emberrel beszél, vagy csak tõmondatokat válasznak amin nagyon nehéz továbbmenni. De tegyük fel hogy jót beszélgettek MSN-n, és eljutsz a taliig (nekem is sikerült, legalább tízszer), mielõtt más felszedte volna csajt, vagy mielõtt elege lenne a netes ismerkedésbõl.

Sajnos a sok levél problémája ide is elkisér. Rajtad kívül egy csomó pasival talizik az oldalról, tehát általában magas lécet kell átugranod hogy megfelelj neki, és mégha jó is a randi, bizony-bizony van hogy második talid elõtt összejön valaki mással. Nem viccelek, volt hogy végig csókoloztunk elsõ talin, bemutatott a barátnõinek, aztán nem volt második tali, beleszerett egy másik pasasba. Szintén nemrég volt egy hogy tali végén gyakorlatilag õ maga írta bele a telefonomba a számát hogy "hívjam majd fel mindenképp". Felhívtam, megbeszéltünk 2.randit, aztán elõtte 1 nappal lemondta, azóta eltûnt, sehol nem ír vissza. Általában másik pasit jelent az ilyesmi.

Egyébként volt kapcsolatom ilyen oldalról, csak azért írtam a rossz tapasztalatokat mert abból jóval több volt mint pozitívbõl. Nehéz eljutni a taliig, és ott is hátrányban vagy. Ráadásul a legtöbb fizetõs lett azóta, a franc fog ezért fizetni, fõleg hogy a chat sztem sokkal jobb alternatíva netes ismerkedésre..

<#finom>

Sanyix
pedig a bundáskenyér mindig jó, fõleg sajtosan 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

tigerbácsi
az biztos

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

sok buta picsa van fent (akinek a pénz a lényeg,és felületes, IQ=0)
de fiúknál is sok van,akik csak az izmaikat fotózzák,meg ott a kép a kocsiról, és a helyesírás mint olyan számukra ismeretlen fogalom
szóval nem csak defektes nõk vannak fent...hanem pasik is

sztem meg amíg nincs tapasztalatod (megfelelõ mennyiségben)...nem vagy kompetens a téma reális megítélésében

tigerbácsi
csak beszélgettem! mondtatok érveket mellette én mondtam rá az én érveim ellene! s ennyi!

Vuk85
Üdv hölgyek urak

Munkaidőm kötetlen, megyek mint a töketlen

salsoul
akkor?
tigerbácsi
nem!

salsoul
most kéreted magad?
tigerbácsi
az ember változik! pl régen nem szerettem a bundáskenyeret ma meg már igen! minden ember befolyásolható ha megfelelõ érveket sorakoztatnak fel.