Internetes ismerkedés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
kétféle ember van:
aki számára egyértelmûen lehet
és aki számára egyértelmûen nem lehet

aki feladja
és aki kitart
tigerbácsi
ha azt olvastam volna hogy milyen franko, meg meg milyen tuti, s egyértelmû lenne hogy lehet ismerkedni, akkor lehet megpróbálkoznék vele! mert így jópár évvel Feleségem halála után lehet el kellene kezdeni ismerkednem, bár még nem úgy érzem! de ki tudja!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
jah mert véleményt kérdeztek, s én elmondtam a véleményem. aztán meg beszélgettünk.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

chhaya
csajozas.hu - én itt találtam, de ajánlani nem tudom, elég erõsen meg kell szûrni a népet...

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
Egy másik fórumon egy elég beteg csajszi több mint fél évig elhitette magáról, hogy õ fiú, s kitalált magának egy életet. Voltak ott olyanok is, akiket már régebb óta, több mint 1 éve ismert, aktívan beszéltek msn-en is, és nem bukott le... Folytathatta volna a végtelenségig, ha egy közös ismerõs nem leplezi le. Utólag persze el lehetett mondani, hogy mennyi gyanús dolog adódott és ez meg az meg amaz is arra utalt, hogy itt valami nem okés, de közben senki sem feltételezett ilyet.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Én éppen most fogok majd megint bele a kersésbe... Ti melyik oldalt ajánlanátok?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

salsoul
akkor nem értem miért vagy itt, és miért foglalkozol egyáltalán társkeresõkkel
sz4bolcs
Mókás egy figura vagy. Bejössz egy ilyen topicba, elmondod, hogy szerinted nem mûködik a netes ismerkedés, vagy legalábbis te nem bízol benne, de a végére kiderül, hogy végülis tökmindegy, mert ha mûködne, akkor sem kellene más. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tigerbácsi
én már megtaláltam de sajnos el is vesztettem! más meg nem kell!

salsoul
(én a magam részérõl inkább csalódok ha kell százezerszer ha ez kell ahhoz, hogy rátaláljak az igazira)
salsoul
na, hát ez egy totálisan teljesen differens tészta, probléma
tigerbácsi
nem tom! én nem bízok a társkeresõkben! bár az is igaz nem is keresek már! szeretem ezt a szingli életet! :-)

salsoul
egyetértünk
és ezt nem lehet tettetni

egyébként társkeresõbõl is többféle van, többféle rendszerû
pl ilyen: egy adatlap és mégegy adatlap példának.
tigerbácsi
twe mondtad, ha már homéroszt vagy komolyabb gondolatot mondasz Nekik akkor nem írnak vissza! én meg azt hogy nem is kell ha az értelmi szinvonala csak a bulikon, a pián meg csak a szexen nem lép túl!

salsoul
ezt most nem értem, hogy hogyan és hová
tigerbácsi
jah de ki akar magának egy buta Nõt! nem azt mondom hogy legyen az iq-ja 190 de ne is 30 alatt!!

salsoul
sokszor elég ha csak Homéroszt a szádra veszed... többet vissza nem írnak...
salsoul
barátom pár magasröptûbb és komolyabb gondolat, régies elegáns szóhasználat vagy megfogalmazás úgy kivágja a biztosítékot a ribancoknál... hajjaj... kerülik mint a pestist
tigerbácsi
a túrót ki okosan csinálja az kis apró hazugságokat ejt el!

felesleges kamuzni
aki meg kamuzik...az úgyis nagyot kamuzik...azt meg le lehet vágni

tigerbácsi
erre mondtam azt hogy a net mindent elvisel! azt állítok magamról amit akarok! csak egy a lényeg! a szerepet jól kell játszani!
nem azt mondom, hogy nincs olyan aki igazat mond, de valahogy én már nem tok hinni az embereknek! fõleg neten keresztül nem! mert egy találkozókor meg tudod figyelni a mozdulatokat a mimikát a reakciókat stb.

salsoul
akkor karban kell tartani

tényleg sokminden alapján el lehet dönteni, hogy kinek érdemes írni

bemutatkozó szöveg stílusa és megfogalmazása, disco-sság és rock-kerség vizsgálata, "szeretek partyzni járni" felfogás, koktél-dívaság vizsgálata, dohányosság és italosság vizsgálata, aztán mennyire kérkedõen/ribancosan fest a képeken, kedvenc olvasmánya, filme, tv mûsora sat.
Sanyix
neten lehet ismerkedni, én multis játékokon megismertem pár embert, és néha személyesen is találkozunk, és egyébként akár több éve is együtt játszunk. Párkeresésrõl nem tudok nyilatkozni, igazából nem próbáltam még, de hallottam róla, hogy az is szokott menni. Én magamat szoktam adni. (ugyanúgy hülyéskedek, megmondom a frankót, meg utálom a rendszert, mint a valóságban 😄)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

tigerbácsi
értem! :-DDDD

tigerbácsi
mért kezdem a hülyeségeket? s nem találtam csajt!
akkor ezek szerint én vagyok a pancser! mert én még nem találtam magamnak társat neten!
igen emlékszem!
viszont nem azt mondtam, hogy fater kocsijával kell villogni meg a szülõk pénzével, s kamuzni sorba! mert ennyi erõvel a fater péniszét rakhatod be a csajba!

tigerbácsi
egy szûrõrendszer néha eltömõdik kilyukad, s átcsorog rajta majd a kosz!

Sadun Tryst
IRL is elég sok lehetõség van. rendezvények (most nem a könyvtári napokra gondolok), koncertek, szórakozóhelyek (disco, kocsma, stb) és ismeretségi kör.
igazából elég sok lehetõség van, csak az a baj, h a legtöbben már egyszerûen úgy állnak hozzá, h ezeken a helyeken tök fölösleges ismerkedni, mert max 1 dugás lesz belõle. és tényleg nem is lesz belõle több ha az ember nem akar a másiktól többet... bevállalósnak kell lenni, különben várhatunk arra, h bármi is történjen. elvégre a legrosszabb ami 1 rossz ismerkedésbõl összejöhet, h jól beégsz. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

salsoul
De nem is csalt volna meg aztán...
Molnibalage
Én nem ismerkedési céllal leveztem valakivel és véletlenül jöttem össze vele, mert átacsapott másba a beszélgetés.

Egy apró bibi volt. 2 hónap után eljutottunk egy pontra amikor én többet akartam, de õ vallási okokból nem és kötötte az ebet a karóhoz. Semmi más nem hibázott, csak ez az egy. Viszont ez tönkre is tett mindent sajnos...

Ettõl függetlenül pozitív tapasztalat volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

(még) vidéki vagyok

sz4bolcs
BKV-n. <#hehe>

Nem olyan ritka...sztem egyre gyakoribb.
Különben megfogalmazódott bennem a kérdés, h hol is lehet ismerkedni (neten kívül)???
Azoktól várom fõleg a választ, akik azt mondják,h neten nem ismerkednek...

Megint kezded a hülyeségedet. Találtál már csajt?
Gondold át, ha Valaki komolyan érdeklõdik irántad, és nem csak leszopni akar, ezt azért észreveszed neten is, nem? Annyira nem hülyék az (fiatal) emberek sem, mint ahogyan Te azt elképzeled. Mint ahogyan irtam, Neten ismertem meg barátnõm, pedig nem azért logtam neten, hogy csajozzak, de talán még emlékszel.
Irl is elég csak apuci kocsijat elcsorni és kimenni egy szorakozohelyre megmutatni, hogy Te mekkora fasza gyerek vagy, és eloadni, hogy mekkora jo állásod van Taktaharkányon, reggel meg mikor felkelsz a friss csajjal, apád jol szetcsapja a szádat.
Igenis sok ember van, nagyonis sok, aki nem bassza át a másikat. Unokabatyamek tavaj hazasodtak ossze, neten ismertek meg egymast.
Szerintem siman lehet, persze "biztos" ritka(?).

sz4bolcs
A volt barátnõmmel egy chates oldalon "találtunk egymásra". Két és fél évig voltunk együtt.
Aztán egy barátra is sikerült szert tenni több év közös fórumozás után.

Lehet, hogy én leszek az egyetlen ezzel a véleménnyel, de szerintem a legmélyebb dolgokat lehet megtudni a másikról írás alapján.

Ha valaki elvárás nélkül ül le chatelni, az nagyon könnyen kiszúrja a kamusokat, mert nem csigázzák föl azok a felületes dolgok, amikkel a kamusok általában operálnak.

davidka003
I don't need to get a life, I'm a gamer, I've got many lives.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Picizöldfül
get a life

dettó
kurvasok emberrel beszélgettem msn-en
magamat adtam...akinek nem tetszett...azzal nem beszélgettünk tovább
fordítva szintén, és ugye senki nem fakadt sírva 😄

Atti12
De azért kivételek is vannak, mármint olyanok akik nem kamuznak 😊. Én pl próbálom magamat adni mindig, aztán ha valakinek nem tetszik akkor így járt! 😄

elég rutinom van már hozzá,h kiszúrjam a kamusokat

Amúgy meg nem találkozom olyanokkal személyesen,akirõl nem vagyok 100%-ig meggyõzõdve róla,h az akinek mondja magát...sõt magamról sem adok ki addig lényeges infókat.

Elég sok emberrel megismerkedtem már neten, és találkoztam is sokkal személyesen. Nem ért még ilyen tekintetben meglepetés...elég jó szûrõrendszerem van. 😊
Óvatosnak kell lenni...meg gyanakvónak (mint amilyen én is vagyok) 😄

tigerbácsi
jah ebben van valam, de egy személyes kontaknál könnyebb lebukni!

mert pl én most azt mondom Neked, hogy szõke hosszú hajú srác vagyok, erõs kidolgozott izmokkal! 200 cm magas vagyok iq-m a felmérés szerint 198
s apa anya ügyvéd! máris jobb színben festek mindha azt mondom, hogy 150 cm magas vagyok görbe púpos háttal, 180 kg - al fürdõvíztõl rettegve!
ok ez most túlzott, de nem tod lecsekkolni mi az igaz!
tovább is mehetek! az ember belsõ tulajdonságai is meglátszanak a viselkedésen, még gép mögé bújva nem! pl hogy néz utána egy csajnak, a beszédstílus s stilisztika stb!

az a probléma,h tök mindegy h net vagy nem net
aki szar alak, az bárhol,bárhogyan más szerepet játszik
aki neten átvág az simán a szemedbe is hazudik
és nem feltétlen kell az ilyeneknek géphez ülnie
lehet azt se tudja mi az a számítógép és csak nézel,h átkúrja a fejed

tigerbácsi
ehhh na én a nagy hódító megmondja! (kik ismernek tudják hogy nem vagyok az! :-D )

az én véleményem szerint neten nem lehet, vagy nagyon nehéz találni Barátot/Barátnõt! mármint ha párkapcsolatokról van szó! mivel itt az embert nem veszik olyan komolyan mint az életben, amit meg is értek. mert a net mögött az ember az lehet aki akar lenni, ha jól játsza a szerepét!

ha csak emberi kapcsolatokról van szó, azaz havert azt szerintem lehet szerezni, de az ember itt úgymond Barátot (ami több mint haver) nem fog szerezni csak ha meglesz a személyes kontaktus is. de ez csak az én véleményem! dehát ezt kérdezted! ha van még kérdésed csak mond! :-)
(környezetvédelmi téma érdekel! amint láttam a szöszke csajszi elég sötéten látta a témát! :-DDDD)
+fav totyik!

Atti12
Szvsz barátot lehet szerezni, párt csak személyes találkozás után, de ez ritka 😛

ZilogR
...mint ahogy a Coca Cola-t és a Pepsi-t is ugyanaz a cég gyártja...!

Ha valaki egyetemi évei végéig nem talál normális társat, annak marad a net... Vagy 18 évesen csináljatok egy jó kis vállalkozást, majd kezdjétek az egyetemet 25 évesen...! 😛 Csupa fiatal csaj fog szaladgálni körülötted - le se' tudod õket vakarni...! 😛 😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

honnan szedted a képet?

megnéztem, de most ennek mi értelme? 1 csaj valaszolt 20mpben, nem nagyon értem, hogy ez minek kellett.
Barátnõmet neten ismertem meg.

xD

netes szermélyiség nem mérvadó, az internetes stílusom csak annyiban egyezik a hétköznapival, hogy mindkét esetben fasz vagyok.
daemonervosa
;>

Trolling is a art.

sok barátot szereztem neten keresztül is...és néhány románc is született belõle
sajnos az emberek nem nagyon tudnak már hol ismerkedni...
aki melózik, és csak a hétvégéje marad jóformán...akkor meg nincs kedve kocsmához/discóhoz (ahol tízenévesek rohangálnak körülötte)annak túl sok lehetõsége nem marad...