Internetes ismerkedés

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Havernak már sikerült így kóbor numerát összekaparni, de az szvsz elég egyedi eset volt (nem társkeresõ és szexpartnerkeresõ oldalon talált a csajra).

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Vannak, akik hazudnak. De olyanok is akadnak, akik nem.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Sadist
"a másik személyiségének megismerésében"

Azt hitted mi? 😊 Hogy egy klasszikust idézzek: "Mindenki hazudik." Neten fõleg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A netes ismerkedés épp abban segít(het), ami a való életben csak nagy nehézségek árán megy: a másik személyiségének megismerésében. Sokan csak ily módon merik megmutatni igazi valójukat a világ fele, mert úgy vélik, a külsejük és a külsõségeik miatt hamar, még azelõtt elmarasztalnák õket az emberek, mielõtt egyáltalán vennék a fáradságot, hogy közelebbrõl is megismerjék õket.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

n3whous3
dettó

púúúúú

n3whous3
miután megismered, úgyis találkozni akarsz és akkor meglátjuk ki a nyápic... egyáltalán nem nyápicság

púúúúú

Csak szigorúan a topic nevéhez és vélhetõen a témájához szólva: szerintem nem olyan rossz dolog a netes ismerkedés. Az ember olykor könnyebben találhat a virtuális világban olyat, akivel megértik egymást, mint a való világban. Én az ország távolabbi szegleteiben szereztem így jóismerõsöket, sõt barátokat. Mondjuk én nem myvip-en meg (oldalnevet nem akarok emlegetni)-szerûségû társkeresõ oldalakon nézek szét, azután fõleg nem, hogy ismerek pár csajt, akik elmondták nekem, csak azért regisztráltak arra az oldalra, hogy beszivathassanak pár pasit <#szomoru2>...

Lehet, hogy csak szerencsés vagyok, de a legtöbb netes ismerõsöm nagyon értelmes, az így szerzett barátaim pedig bebizonyították, hogy számíthatok rájuk. A mostani szerelmemre is neten bukkantam rá, élõben sem volt csalódás, sõt! Nekem segített az internet ebbõl a szempontból. 😊

sambauer
miért nem hívtad föl magadhoz, ha fáztatok ?

Turn Me On Dead Man

tényleg reklámozzák ezt a videoriporet.hu-t! humoros aranyos topikban furcsa nevû egyének linkelgetik 😄

A másik arcnak elég laza hangja van 😄

plck
Nekem egy lánynál elsõdleges az arc.Az az elsõ ami feltûnik

Pheel
Ha törölni akarnám, akkor már régen nem hagynám, hogy itt osszatok.
[HUN]FaTaL
Akkor töröld az összes HSZ-t amiben youtubeos videó van, az is reklám. nc

http://goo.gl/gd6Zi5

Pheel
Nem a megosztó a baj, csak annyi reklámot láttam már itt, hogy önkéntelenül is gyanakszom. Márpedig a három egymás után gyanús.
0 kötekedéssel és a téma maga se érdekel, de akkor, ha probléma egy videómegosztó oldal linkelése, akkor az összes youtube és egyéb mehetne a banamákra.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Atkamon
Ja hát akkor az SG csináljon videómegosztót is, és akkor majd oda tölti fel... szerintem tök mindegy, melyik megosztósite-ra teszik fel, egyátalán nincs hangsúly a megosztóoldalon... Ha odaírta volna, hogy "ja és nézzetek körül ezen a site-on mert tök jó", akkor még azt mondom reklám, de így...

Petka
Úristen, mind meghalunk... <#idiota>
Bazz jó, hogy abba nem kötsz bele, hogy nem 16:22-kor nyitotta, hanem 16:23-kor...

milyen mikrofonnal rögzítetted?

Ramadamammy rapidrandi

Pheel
"Teljesen a topik témájához kapcsolódik"
Õ nyitotta a topikot. Még jóhogy kapcsolódik!

"nem reklámoz semmilyen céget meg oldalt"
Videomegosztó site.

"belinkelt egy videót"
Hát ez az!

"amit õ készített a témával kapcsolatban"
Legalábbis ezt állítja róla...

Viszont egymás után három topik is indult, amiben ugyanaz az ismeretlen videomegosztó linkje szerepel az elsõ hozzászólásban. Nem gyanús?
Atkamon
Miért reklám? Teljesen a topik témájához kapcsolódik, és nem reklámoz semmilyen céget meg oldalt... belinkelt egy videót, amit õ készített a témával kapcsolatban...

Gladiator
Nekem semmi pozitiv elmenyem nincs netes ismerkedessel kapcsolatban. Joparszor elofordult mar, hogy MyVipen megneztem egy csaj adatlapjat, o visszanezte az enyemet. Ha valamikor a jovoben ismet megnezte az adatlapom, akkor azt jelnek vettem, es ha jo csaj volt, irtam neki valami trefas levelet, aztan felvettuk egymast msn-re, aztan tali... Soha nem ugy nezett ki a csaj eloben, mint a kepeken😄 Egyszer kifogtam egy (bar a teste rohadt jo volt), de iszonyat paraszt csajt, akivel setaltunk az utcan, az meg ordibalt ilyen parasztosan. Hat, aszittem elsullyedek😄 Volt kb. -10 fok, mondta, hogy uljunk be valahova, hat mondom a faszt, azt kell meg, hogy esetleg osszefussunk valami ismerosommel😄 Mondom uljunk csak be ide a parkba. Kivalasztottam a legsotetebb park, legeldugodtabb padjat, aztan ott szarakodtam vele egy kicsit, majd befagyott a seggem, de inkabb mint, hogy meglassanak vele😄 Azert a csajert nagyon kar volt. Teste-feje fullos volt, a parkos dologbol itelve sokat nem is kellett volna noszogatni semmi fele pajzansagra, csak hat megszolalt...

Na mind1. Tapasztalat, hogy az a csaj, aki eloben nem tud maganak pasit talalni, azzal valami nincs rendben...

kuci06
itiz

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Pheel
Hogy is hívják ezt? Reklám?
jó topig!
én dekoratív szöszi csajszit keresnék komoly ismi céljából! <#idiota>

bertino
és kit érdekel ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem vagyok riporter, csak egy pályázatra készült😊
Narxis
riporter úr XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Most már ha belekezdtem, itt marad😊
Pluskast
Aha ok. Bár szerintem a riportod szempontjából mindegy, hogy itt vagy ott van a topik a modik meg legalább lehet nem fognak "kiabálni" érte<#whatever>
De ez csak egy ötlet 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azért nem oda raktam mert ezt a topikot a riportom köré szeretném építeni.
joebacsi
azok is fiúk <#miaz>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pluskast
Õõõ ez nem inkább a fiuk, lányok, kapcsolatok totyikba való?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

joebacsi
szija <#puszis>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

tigeroo
és mivan azokkal nõkkel, akik netes ismerkednek? XD

ha nagy leszel riporter leszel?

amugy szerintem van rá esály hogy legyen valami a netes ismerkedésbõl, de... pfff... ugyan, aki nem szemtõl szemben próbálkozik, az egy nyápic alak...

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Nemrégiben készítettem egy riportot. Nézzétek meg és utána kíváncsi vagyok a véleményetekre a témával kapcsolatban.
← ElőzőOldal 8 / 8