Internetes ismerkedés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Azt hitted mi? 😊 Hogy egy klasszikust idézzek: "Mindenki hazudik." Neten fõleg.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
púúúúú
Lehet, hogy csak szerencsés vagyok, de a legtöbb netes ismerõsöm nagyon értelmes, az így szerzett barátaim pedig bebizonyították, hogy számíthatok rájuk. A mostani szerelmemre is neten bukkantam rá, élõben sem volt csalódás, sõt! Nekem segített az internet ebbõl a szempontból. 😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Bazz jó, hogy abba nem kötsz bele, hogy nem 16:22-kor nyitotta, hanem 16:23-kor...
Ramadamammy rapidrandi
Õ nyitotta a topikot. Még jóhogy kapcsolódik!
"nem reklámoz semmilyen céget meg oldalt"
Videomegosztó site.
"belinkelt egy videót"
Hát ez az!
"amit õ készített a témával kapcsolatban"
Legalábbis ezt állítja róla...
Viszont egymás után három topik is indult, amiben ugyanaz az ismeretlen videomegosztó linkje szerepel az elsõ hozzászólásban. Nem gyanús?
Na mind1. Tapasztalat, hogy az a csaj, aki eloben nem tud maganak pasit talalni, azzal valami nincs rendben...
én dekoratív szöszi csajszit keresnék komoly ismi céljából! <#idiota>#idiota>
De ez csak egy ötlet 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amugy szerintem van rá esály hogy legyen valami a netes ismerkedésbõl, de... pfff... ugyan, aki nem szemtõl szemben próbálkozik, az egy nyápic alak...
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x