Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Aki szokott multizni, az vegyen fel: Ravynne89
Pl nagyon hiányolom a közelharci fegyvert - a lángszóró nem az - a fegyvertárból.
Na'vi-val állati jól le lehetett ugrani a katonák közé, azt csapkodni, mint eszelõs, és hullott a sok arc <#hehe>#hehe>
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Next PC upgrade: 2022
Mellesleg az emberes rövidebb valamivel.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
az alapjátékot vettem meg és láttam hogy a special edition-ban(vagy nemtom hogy hívják) vannak még páncélok és ilyesmik.
arra lennék kiváncsi hogy valamivel elõ lehet e hozni ezeket?
kösz
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Elõször véletlenül kapcsoltam be a 3d-t, és csodálkoztam hogy kettõs látásom van.Sebaj.
A grafikai hiba jobban zavar. Megpróbálkozok frissebb ATIval és a patchel.
ez önmagában elég, de ateljes élvezhetõséghez egy 3D vision szett kell, 3D monitorral, de az drága.
piros - kék szemüveges téma, csak Nvidia driverrel mûködik, vagyis ha Ati videókártyád van, akkor nem fog menni!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem is megvan a játék, de az elsõ kültéri pályán minden bokor és fa téglalap alakú levelekebõl áll.
Próbáltam keresni google, de nem találtam semmit.
3d szemüveggel tényleg jobb az élmény. Megéri venni egyet?
Ha igen, akkor mindegy melyike?
(Piros-kék, polarizációs)
Segítséget elõre is köszönöm.
Letöltöttem ma az avatar game-t és orosz. Valaki tudna linkelni angolosítást?
Elõre is köszi!
Farki
avatar mobil theme (sony ericsson 240x320)
shake it tipus, rázásra vált hátteret :)
reg kell oldalhoz ami ingyenes és theme-k letölthetök
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Changes in v1.02
* Fixed crash issues when using an audio output frequency greater than 48kHz.
* Fixed a bug where the player could remain stuck in a cinematic screen after the Banshee cut-scene in the "Cloud Walk" quest.
* Fixed some D3D10 errors.
* Fixed shutdown issues, happening on some video cards, that were causing problems when restarting the game.
na'vi nyelv
pontosan nem egy naavi képe, hanem az irányító ember kivetülése naavi faj formájában..
vagyis ez a külsõ az emberen egy avatar, egy naavi képe...ugye?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mert azt hiszi, hogy a kékeket avataroknak hívják.
én meg mondom, az csak a film/játék címe....:D
most akkor a navi az kicsoda?
a katonák vagy a kékek, mert haverom aszonta hogy a katonák a navi-k!!!
lehet bebugoltam....:S
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
végignyomtam az elsõt, de nem lehet választani.
semmien felirat nem jött ki hogy mivel akarok lenni, csak csináltam a küldetéseket, azt ennyi, és katonákhoz tett.