Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
hahaha

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fejben... 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

DarkSector
hol kell eldönteni hogy avatar vagy katonának a küldetését csinálod meg????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Atkamon
Nem tom, mondom nekem semmilyen nehézségi problémám nem volt a játékkal, sõt, nagyon sokszor túl könnyûnek találtam.

Fehercsoki
És szerinted egy olyan gépfegyver a valóságban mennyi idõ alatt szedne szét 1 navit?😮

balee4
Ez baromság, az RDA kampány tényleg könnyû, de a Navi..., irreálisan erõs a katonák sebzése, pillanatok alatt szétdarálnak. Persze késõbb az erõsebb fegyverekkel jobb lesz a helyzet.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Atkamon
Nekem az elõre gombra felszáll... nem tudom, neked miért nem megy.

Üdv!

Miért nem indul az a qrva madár? Odamegyek mellé, írja, hogy "F", megnyomom, ráülök és annyi! Ülök a hátán és semmit sem tudok vele csinálni!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Shep
Mondjuk ez igaz, csak hát itt meglepõ 😊 de ha a játékmenet kárpótol akkor rátudok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mindent alul lehet mulni. :-)

Egyébként meg a befejezést az addig megszerzett infókkal együtt kell nézni és értelmezni.
Ennyibõl a navi sztori összetettebb és jobb, a szereplõi életszerûbbek és a reakcióik is azok.

Az emberi alapvetõen a darálásról szól (rendes magyarázatot sehol nem kapsz és lelsz), némi minimális, elõre kiszámítható sumákolással, meg egy beépített választási lehetõséggel ami szerintem sokat nem változtat a végkimenetelen, max a rizsa lesz más a végén és más célpontok halódnak el a karakterünk fegyverei által.

Ha a filmet láttad, akkor pár utalás érthetõ lesz a játékot végigjátszva mindkét oldallal.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Shep
A NAvistól is rosszabb? Azt alul lehet múlni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem akarlak lelombozni, de szerintem az emberi kampány vége laposabb és vacakabbra is sikeredett. Mondjuk a filmbõl legalább egy arcot betettek aki felismerhetõ lesz (no még véletlenül sem a pofázmányáról, sokkal inkább a leírásából derül ki ki is az).

Ámbátor az emberek esetében 2 vége is leeht majd a dolgoknak, attól függõen hogy az utolsó nagy területen milyen döntést hozol mielõtt a vége helyszínre mennél.

Az is tény, hogy gyakorlatilag két eltérõ játék van egy cím alatt, mert nehézség, felfedeznivalók/scannelni való dolgok, irányítható lények/jármûvek szempontjából nagyon eltér a két módozat. Az is tény, hogy az emberi kampány majdhogynem csukott szemmel végigvihetõ annyira könnyûre sikeredett sajna (ez egy komoly hibája szerintem a játéknak).

Shep
Jó teljesen mindegy számomra több szót nem is ér a navi kampány, unalmas ötlettelen az egész. A vége is áááááááááá.

Én ezt nem így vettem észre, teljesen mást tapasztaltam mikor a kékségekkel játszottam.

Pisztollyal még közelrõl is gyakran mellé lõttek a manusok.

Assault rifle közelre valóban nagyon pontos, de két vetõdésnyi távból csak lestem mennyire szórják a lövéseket mindenfelé az emberek. Ilyen távolságban már csak jó 30%-os találati esélyt produkáltak.

A shoti messzire, sõt középtávra is nevetségesen gyengén szerepelt az ellenfelek kezében. Közelrõl persze pusztító és szinte kikerülhetetlen de van sérülés csökkentõ skill is ami ez ellen prímán beválik.

A gránát, amennyiben figyelmetlen az ember, valóban baromi pontos tud lenni, de mindig oda céloznak az ellenfelek és oda megy a gránát, ahol a tüzelés pillanatában állt a navi karakter. Ha arrébb mész máris nincs gond. Az oldalra szökkenésekkel meg lazán kikerülhetõ mindegyik. Sõt a gránátosok aktívan közremûködhetnek saját társaik ritkításában is csak ügyesen kell manõverezni.

A géppityuk sem veszélyesek. A nailgun az a pontosabb de kisebb sebzésû, a másik a pontatlanabb és erõsebb. Elitek kezében nem rosszak, de másoknál vicc kategória amit produkálnak.

A sima puska, na arra figyelni kell. Az valóban egész pontos, bár hosszabb távra már leromlik a pontossága, viszont közelre és középtávra tényleg elég precízen kezelték az ellenfelek. Ugyanakkor nem tud gyorsan lõni így nem komoly ellenfél ha már észleltük a veszélyt.

Én ezért csekkoltam le mindig az ellenfeleket támadás elõtt messzirõl, kinézve magamnak a legveszélyesebbeket és azokkal kezdtem a gyilkolást. Persze ha a nyakamba szakadtak közelrõl, akkor csak a földrecsapás után juthatott volna erre idõm, de akkor már inkább felszecskáztam mindet.

Közelrõl meg a futásos skill is ütõs, mert a találati esélyük baromira lecsökken a támadóknak míg mi vígan apríthatjuk õket. Plusz gyorsan töltõdik is.

Ja igen, meg ott van még a lángszórós manus. Õt nagyon könnyû észrevenni. mellélõni nem szokott de annyira kicsi a lõtávja, hogy egy vetõdéssel már kinn is vagyunk a veszélyzónából, õ meg caplathat utánunk ha akar valamit (és csak les ki a fejébõl mikor szétkapja a segítségül hívptt viperwolf).

Shep
És ki mondta, hogy ez baj, én leírtam a véleményem és elkezdtek páran megszólni, inkább õk nem tudják elviselni ,hogy szerintem nem jó a játék. Egyébként emberekkel elkezdtem és mintha egy másik játék lenne élvezetes és jó, igaz még csak most kell elindulni a kristályokat keresni.

w77d
Shep, neked nem tetszik a játék, nekünk igen, ez van.... valõszínûleg van olyan játék ami neked tetszik és másnak nem...

Shep
Most nézem, tényleg pont 1 hétig játszottam a Navi részt úgyhogy ... futóbolondozzál mást ha lehet.

Shep
Ne kezdjük már jó, hajszál pontosan lõ a gép és 2-3 golyó elég hogy elintézzen. Egyébként meg 1 hétig játszottam szóval ...

w77d
egyetértek, itt lehet a hiba...

vear
Akkor érthetõ miért halsz annyit, mert te nem játszod a játékot, hanem átfutsz rajta. Szal, speedrunos futóbolondok ne reklamáljanak ha halnak.

Shep
Egyébként már a legvégén vagyok 😛PPPPPPPPPPPP

Shep
Hát akkor lehet nem ugyanazzal a játékkal játszunk, mert 3x eltalálnak és meghalok úgyhogy ennyi.

Atkamon
Lehet, hogy régebben játszol, de attól még igaz az, amit leírtam, hogy szinte lehetetlen meghalni ebben a játékban... Nem volt bekapcsolva célzásrásegítés, eddig nem is tudtam, hogy van olyan a játékban.

Shep
Azt amúgy hagy kérdezzem már meg, hogy te bekapcsoltad a célzás rásegítõt?

Shep
Hát lehet régebb óta játszom mint, te de ilyen hülyén megcsinált játékkal még nem találkoztam és képzeld jóval nehezebb játékokat is végigvittem úgyhogy tudod kit bénázzál le ...

Atkamon
Elég béna vagy, ha te minden fél percben meghalsz... 2x vittem végig a játékot, egyszer na'vi-val, egyszer emberrel, és összesen haltam meg maximum 6x... Pont a nehézséget hiányoltam a játékból, hogy szinte lehetetlen meghalni. Tök gyorsan le lehet nyilazni mindenkit, közelharcban meg még gyorsabb, ha véletlenül lemegy az életed, akkor meg a gyógyító skillel visszamegy maxra...

Nem 5 perc, de az elsõ pálya vége. Hogy ez most 20-30 perc vagy egy óra barangolás után következik be az csak rajtad áll. 😊

Shep:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beindítod" a well of souls-t és ez pillanatnyilag segít visszaverni az embereket. De mivel jön az újabb hullám (ez lesz a film történéseiben) emiatt ez csak ideiglenes gyõzelem.

Prince23
És az is már 5 perc játék után van?
oldal választás)

Shep
Mondom már megoldottam. Úgy döntöttem a navikkal nem szenvedek tovább úgyhogy ha esetleg te már végigvitted spoilerben leírhatnád mi lett a vége, mert azon kívül, hogy ezt megtudjam semmi nem vonz a játékban számomra hamar unalomba fulladt. Egészen addig jó volt míg nem kellett választani a 2 oldal között.

Ha ennyire nem tetszik minek játszol vele?

Amúgy meg vannak megoldások a problémáidra. Van ugye lopakodás, lehet gyógyulni, lehet meglepetésbõl támadni, lehet ideiglenesen elég nagy körben lebénítgatni az ellenfeleket és így tovább. Fegyvereknél az íj max akkor hatékony ha teljesen kifeszíted (jön a zoom). Ha a célzással vannak problémáid akkor semeddig nem tart bekapcsolni a rásegítést a programban és onnantól már könnyebb lesz a dolgod. A nyílpuska nagyon ütõs, de mivel a lövedék kevés hozzá, így legtöbbször marad a meglepetésbõl támadás (sunnyogás lopakodó üzemmódban, majd földrecsapás és ak ábultak mészárlása). De legalább ilyen jól használható a területi támadó képesség is (a neve nem jut eszembe, de valami madárraj támadja be az ellenfelet), meg a segítõ hívása sem rossz (fõleg max szinten mikor a nagy dög jön segíteni nem sima viperwolf variáns).

Ha minden szövegelésre odafigyelsz elmondták mit kell csinálni már a feladat elején is(mind az embereknél, mind a kékségeknél ugyanazon dologért megy a harc, életre kelteni a lelkek kútját, amihez elõbb meg kell azt találni azáltal, hogy a pályákon lévõ "fûzfákat" aktiválod).

A fûzfánál le kell tenni azt a 3 kristályt amit begyûjtöttél a pályáról.
Mászkálj körülötte és figyelj a hangokra. Ha erõsödik a hang akkor ott lesz valahol a telepítési hely, de ha elég közel érsz egy ilyen ponthoz a képernyõre is kiírja hogy aktiválni lehet valamit és nyomj F billyentyût. Ennyi.

A megvalósítás más a két fél esetében, de a céljuk közös, mert csak ugyanott tudják elérni.

Shep
Megoldottam.

Shep
Kék macskákkal mi a frászt kell csinálni mikor a 4 helyszínen eljutok a térkép tetejéhez ott áll a 3 fõnök és a vén azt mondja To the willow tree. Nivin. Fast. és a küldetés jelzõ oda jelez ahol állok. Milyen fûzfáról vartyog nem tudok semmit csinálni ott. Akkor hova a frászba menjek?

kakateve
Este feltettem az új nvidia drivert. Hajnalban az 1.2-es patch-et is. Fagyott, letöröltem, újratelepítettem. És egy idõ után kifagy. Miért?

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

w77d
én most még az emberekkel megyek, a történet 10-bõl kb 7-es, a játékélmény 10-bõl 9-es és agrafika is 10-bõl 9-es...

Shep
Akkora fos ez a játék ,hogy valami félelmetes. Ki volt az az idióta aki kitalálta ezt a rendszert? 2-3 golyótól megdöglik a kék macskaember, aztán jön a töltõképernyõ. Újraéledés akit megöltem elõtte az már nincs ott, de akkor ennek így mi a szar értelme volt? Játék abból áll ,hogy futsz lõsz meghaltál töltõ képernyõ, lõsz meghalsz töltõ képernyõ, lõsz kicsit futsz meghaltál töltõképernyõ. Egy játékban nem láttam még ilyen idióta megoldást, ráadásul öcsém játszani akarok nem töltõ képernyõt nézegetni. Nyilazás förtelmes azt hittem a pixelvadászat (jó most már poligon) az õsrégi kalandjátékok specialitása. A fejlõdés kb annyit ér, hogy elmondhatták ebben a játékban ilyen is van. Történet 0, változatosság 0, egyedül a grafika szép de amúgy üres az egész. Azt hiszem szedek egy trainert és gyorsan végigszaladok rajta, mert ha már eddig elszenvedtem a végét megnézem, aztán kipróbálom az emberekkel is, de ha ugyanez a szer lesz törlöm a csába.

Halihó. Remélem tudtok segíteni, mert a logikám cserben hagyott. :S Ott tartok, hogy a n'avi oldalt választottam és a táborból elindulva 7 töltetet kell összeszedni. Megyek, ahogy kell, aztán ilyen magasban lévõ sziklákhoz érek, ott meg le kell csúszni néhány "gyökéren". Lent találom magam egy ilyen "völgyben", ott egy másik társ is...de sehogy se tudok feljutni. :S
DarkSector
avatar kizárva, valamelyik a 2 másik cím közül.

w77d
Talán a Witcher...

Prince23
Az alábbiak közül melyik játékoknak a legnagyobb a bejárható területük?

1. Avatar
2. The Witcher
3. Dragon Age (bár ezt enm nevezném sandboxnak, mindegy)

Én még nem mélyedtem bele a játékba, azért kérdem. Számomra elég unalmas a játékmenet.

Atkamon
Nincs mit😊

Köszi. Két napja néztem, akkor még nem volt 😊
Atkamon
Nagyon tetszik a játék a videók és a fórumos hozzászólások alapján. Gondoltam ezt érdemes megvenni, de internetes boltokban nem lehet kapni. Vagyis még decemberben több helyes is láttam, de most már sehol sem.
Tudja valaki miért nem lehet? Én arra gondoltam, hogy biztos úgy elkapkodták, mint Dan Brown új könyvét, amire 3 hetet vártam, mert mindet elkapkodták az elsõ nyomtatáskor.
vear
Kijött ma az 1.02-es patch a játékhoz. Amit javítottak:

-crash javítha ha az audio 48kHz felé van állítva
-javítva a bug (ami nekem is elõjött) amikor a játék beragad egy átvezetõ animációba a Na'vi kampányban
-bizonyos D3D10 bugok javítva
-javítva a bug, ami bizonyos videokártyák esetén problémát okozott a játék ujraindítása esetén

Remélem a multiplayert is javítják egyszer.

<#worship>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

DarkSector
menüben a displayben a 3D-mellõl szedd ki a pöttyöt a kék karikából.

w77d
valszeg be van kapcsolva a 3d mód..

DarkSector
én piros kéket vettem, de szinte mindegyik ien, hallottam zöldesrõl is, aminél az egyik lencse zöld, de szerintem tökmindegy.
Nekem ezt ajánlották, és a sárga keretes 1400-asból vettem 1-et 900ft a posta.
3D szemüvegek vásárlása

Milyen szín összeállítású szemüveg szükséges <#kerdes>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

DarkSector
jah mielõtt félreértené bárki is, élõben szemüveggel, ingame játék alatt ez sokkal, de sokkal intenzívebb és jobban lehet látni, ez azért kicsit szarabb, mert egy fénykép!!!!

a 3D Vision meg még attól is jobb mint ez ingame verzióban.