Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Miért nem indul az a qrva madár? Odamegyek mellé, írja, hogy "F", megnyomom, ráülök és annyi! Ülök a hátán és semmit sem tudok vele csinálni!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként meg a befejezést az addig megszerzett infókkal együtt kell nézni és értelmezni.
Ennyibõl a navi sztori összetettebb és jobb, a szereplõi életszerûbbek és a reakcióik is azok.
Az emberi alapvetõen a darálásról szól (rendes magyarázatot sehol nem kapsz és lelsz), némi minimális, elõre kiszámítható sumákolással, meg egy beépített választási lehetõséggel ami szerintem sokat nem változtat a végkimenetelen, max a rizsa lesz más a végén és más célpontok halódnak el a karakterünk fegyverei által.
Ha a filmet láttad, akkor pár utalás érthetõ lesz a játékot végigjátszva mindkét oldallal.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ámbátor az emberek esetében 2 vége is leeht majd a dolgoknak, attól függõen hogy az utolsó nagy területen milyen döntést hozol mielõtt a vége helyszínre mennél.
Az is tény, hogy gyakorlatilag két eltérõ játék van egy cím alatt, mert nehézség, felfedeznivalók/scannelni való dolgok, irányítható lények/jármûvek szempontjából nagyon eltér a két módozat. Az is tény, hogy az emberi kampány majdhogynem csukott szemmel végigvihetõ annyira könnyûre sikeredett sajna (ez egy komoly hibája szerintem a játéknak).
Pisztollyal még közelrõl is gyakran mellé lõttek a manusok.
Assault rifle közelre valóban nagyon pontos, de két vetõdésnyi távból csak lestem mennyire szórják a lövéseket mindenfelé az emberek. Ilyen távolságban már csak jó 30%-os találati esélyt produkáltak.
A shoti messzire, sõt középtávra is nevetségesen gyengén szerepelt az ellenfelek kezében. Közelrõl persze pusztító és szinte kikerülhetetlen de van sérülés csökkentõ skill is ami ez ellen prímán beválik.
A gránát, amennyiben figyelmetlen az ember, valóban baromi pontos tud lenni, de mindig oda céloznak az ellenfelek és oda megy a gránát, ahol a tüzelés pillanatában állt a navi karakter. Ha arrébb mész máris nincs gond. Az oldalra szökkenésekkel meg lazán kikerülhetõ mindegyik. Sõt a gránátosok aktívan közremûködhetnek saját társaik ritkításában is csak ügyesen kell manõverezni.
A géppityuk sem veszélyesek. A nailgun az a pontosabb de kisebb sebzésû, a másik a pontatlanabb és erõsebb. Elitek kezében nem rosszak, de másoknál vicc kategória amit produkálnak.
A sima puska, na arra figyelni kell. Az valóban egész pontos, bár hosszabb távra már leromlik a pontossága, viszont közelre és középtávra tényleg elég precízen kezelték az ellenfelek. Ugyanakkor nem tud gyorsan lõni így nem komoly ellenfél ha már észleltük a veszélyt.
Én ezért csekkoltam le mindig az ellenfeleket támadás elõtt messzirõl, kinézve magamnak a legveszélyesebbeket és azokkal kezdtem a gyilkolást. Persze ha a nyakamba szakadtak közelrõl, akkor csak a földrecsapás után juthatott volna erre idõm, de akkor már inkább felszecskáztam mindet.
Közelrõl meg a futásos skill is ütõs, mert a találati esélyük baromira lecsökken a támadóknak míg mi vígan apríthatjuk õket. Plusz gyorsan töltõdik is.
Ja igen, meg ott van még a lángszórós manus. Õt nagyon könnyû észrevenni. mellélõni nem szokott de annyira kicsi a lõtávja, hogy egy vetõdéssel már kinn is vagyunk a veszélyzónából, õ meg caplathat utánunk ha akar valamit (és csak les ki a fejébõl mikor szétkapja a segítségül hívptt viperwolf).
Shep:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg vannak megoldások a problémáidra. Van ugye lopakodás, lehet gyógyulni, lehet meglepetésbõl támadni, lehet ideiglenesen elég nagy körben lebénítgatni az ellenfeleket és így tovább. Fegyvereknél az íj max akkor hatékony ha teljesen kifeszíted (jön a zoom). Ha a célzással vannak problémáid akkor semeddig nem tart bekapcsolni a rásegítést a programban és onnantól már könnyebb lesz a dolgod. A nyílpuska nagyon ütõs, de mivel a lövedék kevés hozzá, így legtöbbször marad a meglepetésbõl támadás (sunnyogás lopakodó üzemmódban, majd földrecsapás és ak ábultak mészárlása). De legalább ilyen jól használható a területi támadó képesség is (a neve nem jut eszembe, de valami madárraj támadja be az ellenfelet), meg a segítõ hívása sem rossz (fõleg max szinten mikor a nagy dög jön segíteni nem sima viperwolf variáns).
Ha minden szövegelésre odafigyelsz elmondták mit kell csinálni már a feladat elején is(mind az embereknél, mind a kékségeknél ugyanazon dologért megy a harc, életre kelteni a lelkek kútját, amihez elõbb meg kell azt találni azáltal, hogy a pályákon lévõ "fûzfákat" aktiválod).
A fûzfánál le kell tenni azt a 3 kristályt amit begyûjtöttél a pályáról.
Mászkálj körülötte és figyelj a hangokra. Ha erõsödik a hang akkor ott lesz valahol a telepítési hely, de ha elég közel érsz egy ilyen ponthoz a képernyõre is kiírja hogy aktiválni lehet valamit és nyomj F billyentyût. Ennyi.
A megvalósítás más a két fél esetében, de a céljuk közös, mert csak ugyanott tudják elérni.
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
1. Avatar
2. The Witcher
3. Dragon Age (bár ezt enm nevezném sandboxnak, mindegy)
Én még nem mélyedtem bele a játékba, azért kérdem. Számomra elég unalmas a játékmenet.
Tudja valaki miért nem lehet? Én arra gondoltam, hogy biztos úgy elkapkodták, mint Dan Brown új könyvét, amire 3 hetet vártam, mert mindet elkapkodták az elsõ nyomtatáskor.
-crash javítha ha az audio 48kHz felé van állítva
-javítva a bug (ami nekem is elõjött) amikor a játék beragad egy átvezetõ animációba a Na'vi kampányban
-bizonyos D3D10 bugok javítva
-javítva a bug, ami bizonyos videokártyák esetén problémát okozott a játék ujraindítása esetén
Remélem a multiplayert is javítják egyszer.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Nekem ezt ajánlották, és a sárga keretes 1400-asból vettem 1-et 900ft a posta.
3D szemüvegek vásárlása
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
a 3D Vision meg még attól is jobb mint ez ingame verzióban.