--
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
és mivel több a kedves fiúka az sgn, ezért nyilván beleszólnak a topikba (sõt, õk szólnak bele igazán), mely inkább lányoknak szól. és hát persze ezek a fiúkák érdekes mód a fiúkhoz értenek inkább, nem a lányokhoz: ha nem így volna, rávágnák az összesre, hogy ribanc, mint ahogy nem teszik.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

mondom a címem<#finom>#finom>
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Egyébként jó kis topik ötlet hajrá <#wink>#wink>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem írná le valamelyikõjük, mennyit nézegetik azt a bizonyos másik topicot?
Hát most mééééé? A pasiknak lehet nézelõdni? Na ne már! Hajrá csajok!
<#boxer>#boxer>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ezért: #183 - #188 -ig törlés kellene.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!