--

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igeeen! 😊)

Szimpatikus bácsi.

A Kaszas
pofádra zipzár😄

SLICK
ne nyilvánosan rontsd már el... :|

😄

Zsófy
<#wink>

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

A Kaszas
majd gyere csetre is😄

Megjött a segély? <#oooo>

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

De azért annyira nem raj a csákó 😄 a 20ezrest nem ismeri 😄

GYILKOLNÁM! XD XD Biztos most lopta valakitõl ezt a zsét.
igazad van, ne foglalkozz velük. a csajos topikba alig kerül be olyan, akihez hozzászólnék, nemhogy megdugnám. mégis mindegyik oda van értük, pedig nagy része ribanc. hogy miért? mert a "magabiztos" jelzõ pont azokra illik - a normális lányok nem csinálnak "magabiztos" (bevállalós a helyes jelzõ) képet, nem érdekük, hogy tetszelegjenek ugyanolyan pózban, ruhában, sminkben, hajjal, szemüveggel, stb.
és mivel több a kedves fiúka az sgn, ezért nyilván beleszólnak a topikba (sõt, õk szólnak bele igazán), mely inkább lányoknak szól. és hát persze ezek a fiúkák érdekes mód a fiúkhoz értenek inkább, nem a lányokhoz: ha nem így volna, rávágnák az összesre, hogy ribanc, mint ahogy nem teszik.

megrökönyödésemre felkacagtam.
NeverwinterKING
én nem vágom 😄 mond már el!

\"You are fucking crazy people!\"

én is közösségi portálos vagyok, remélem bejövõs vagyok =)))))))))9999999999
bardocz
gondolkodok rajta,hogy ez miez,nem értem,aztán rájövök,hogy értem én,csak annyira szar,hogy még mosolyogni sem lehet rajta😄
Biztos sokat járt konditerembe. (ezdeszar de nem tudom kihagyni 😊

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

clio1616v
ez kasza bmeg <#smile>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

TothLaci
Mindenesetre darabig én voltam az egyik legnépszerûbb közösségi portál legnézettebb pasija. Csak miután rájöttem, hogy komolyabb, mint elõször hittem, töröltem magamat. 😄
zeli
Jaj már megint a kondenzátor 😄DD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Anaid
Nem rossz..esze is van, meg szíve is?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Igen,kajakos,meg mostanában modellkedik is 😊 De megszólalásig szép,sajnos 😊

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

#207-208 jöhet 😛
mondom a címem<#finom>

Zsófy
De aljas vagy😄... komolyan<#boxer><#boxer><#mf1><#mf1>😛😄

csak neked <#eplus2>

bazza
Kajakos? Látásból ismerem! 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Na,ezeket a képeket akartam már egyszer berakni. Szóval õ ismerõsöm.

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

Zsófy
fuuuu asszem lassan lekattanok a pasikról... olyan illúzióromboló képeket toltatok be, h jajjjjjj:S:S

õ a legnagyobb sztár elmondom !! 😄
SLICK
szinte gondoltam, hogy te leszel az, aki berakja ide :_D?S_A:S

terron
lol nah igen a csajos topikba is ment a szopatás az elején rendesen , de túlélte remélem ti is kibírjátok majd csajok.
Egyébként jó kis topik ötlet hajrá <#wink>

tigeroo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezen kb. igy röhögtem fel: "MU HA HA" XD

Bandee1987
Azt hittem a pzs másra kell.<#idiota><#idiota><#idiota>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Anaid
Ja, ja. Szóljatok majd, ha kell pzs a nyálat letörölni amikor a másik topicot nézitek.<#hehe>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Bandee1987
tényleg csúnyán viselkedtek srácok, szétszpemmelitek szegény csajok pasis topikját <#hehe>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Anaid
Szerintem, csak nem tetszik a fiúknak az egyenjogúság....
Nem írná le valamelyikõjük, mennyit nézegetik azt a bizonyos másik topicot?
Hát most mééééé? A pasiknak lehet nézelõdni? Na ne már! Hajrá csajok!
<#boxer>

Legend Killer
nekem8 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

tigeroo
aza fasirtszáj<#gonosz1>
Sadist
Guten Tag Herr Günther!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

_A:SAD:A_S:A_D:

A topik címe: Közösségi portálos pasik

Ezért: #183 - #188 -ig törlés kellene.

Legend Killer
jöhet még Kobe Bryant, LeBron James, meg satöbbi néger kosaras csávók azoknak a csajoknak, akik négereket akarnak 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Brolly
tééényleg, jogos, õ is simán befér a top3-ba, ahol egyenlõség van😄

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Legend Killer

Legend Killer
ok, akko most jöhet David Beckham 😄. legyõzi jóképûségben sztem õt :S 😄. De majd Extra megmondja 😄.

Brolly
ehh, majd késõbb keresek közösségirõl is, most ezeket muszáj volt😛

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"