--
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
fõleg a kandúrok, úgy fikázzátok a berakott képeket mintha buznyákok lennétek
Azért mert te meg leszólod az ízlésem én nem foglak leszólni. Ennyi.
Mindenkinek más a szép, a helyes. Nem tudom mit kell itt pattogni ezen. Sztem zárjuk le a témát, és jöhetnek a képek, rendben?
na mivel kérted, akkor ittvan tessék
bár én nem tartom magam olyan nagyra, hogy fú de idevaló lennék
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
én is elmondtam párszor már,h ez a topik nem rólam szól ill. az ízlésemrõl
ezen kívül a lányos topikban én kb. 5x ha megjegyeztem,h hú az a lány az,...stb.
Mégsem fikázom az ízléseteket, amiért futószalagos mûanagy ribancok az ideáljaitok folyamatosan és személyre szólóan.
Szóval be lehet sztem fejezni.
Ha úgy gondolod,h rossz az ízlésem ám legyen, szíved joga.
Ha mást nem nézel,haverokról nem teszel...akár magadról is rakhatsz.
Az ide látogató összes fiúra vonatkozik. Ha ilyen rendkívül fejlett a kritikai érzéketek jó lenne látni,h ti mennyivel néztek ki jobban ezeknél a fiúknál.
csak megmondtam a véleményem az általad linkelt képekrõl, némelyikrõl már csak a kapa meg a vetõmag hiányzik...
csak megmondtam a véleményem az általad linkelt képekrõl, némelyikrõl már csak a kapa hiányzik...
köszönöm
Nem az én ízlésemrõl szól a topik, és nem annak a fikázásáról. Mindenki beteheti annak a képét,aki neki tetszik, ill. azt akit túl magabiztosnak talál.
Flémelni lehet menni máshova. Tegyél képet. Ha meg nem tetszenek a képek...akkor lehet menni másik topikba. Nem kötelezõ ezt nézegetni. ENnyi.
és a te fejeddel inkább meg se szólalnék -.-
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
annyira köcsögfejû az összes akiket ide extra pakolász,ahogyan az elõttem szólók is jellemezték kb úgy most énis.nemhogy nem helyesek még azonkívül is átlagon aluliak.tipikus foshdarab mind,hiába vagyok fiú,de aki jólnézki mondjuk énis meglátom,és semmi buziság nincs ebben mint elõttem is mondották már.de hogy ekkora elbaszott ízlése legyen valakinek mint nekeed nagyseggû Évikém,ez má' a véglet:|

Õ az egyik ismerõsöm.
Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.