LG KP500
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ezért a pénzért (7 vagy 8ezer Ft) megfelel a telefon, de van egy dolog, ami nagyon zavar: rettentõen lassan reagál. Másodpercek kellenek, mire a-ból b-be lép, vagy pl. ha keresek a névjegyzékben, stb.
Van valami szoftverfrissítés, ami segít ezen, vagy ezzel együtt kell élnem?
Más: a gyári zenelejátszó képes az albumokat a megfelelõ számsorrendben lejátszani? Mert erre még nem jöttem rá, valami random rendszerben játssza le (nem, nincs bekapcsolva), vagy ABC sorrendben, vagy a jó ég tudja. Nekem a számok mindig 01-számcim.mp3, 02-számcím.mp3 verzióban vannak lementve.
Köszi,
g.
Megpróbálom megcsinálni. Ha jutok vmire majd írok. Kösz mégegyszer<#integet2>#integet2>
Az alábbilinkrõl letöltjük az Idle_keylock.dll-t.
Ezt a WinImagine nevû programmal berakjuk a telefon CUST-jába (errõl tutorialItt)
Ha ez kész akkor a témát Itt megtalálható bemásoljuk a telefon memóriájában a FlashContent nevû mappába ( Idle_Keylock.swf és keylock.xml )
Ezek után kikapcsoljuk a telefont és feltöltjük a CUST file-t a telefonra (LGUI nevû programmal mejrõl itt van leírás
Katt)
LGUI letöltése
Remélem tudtam segíteni :)
http://facebook.com/musicleander
Itt megtalálható
És itt van a magyar fórum ahol van leírás is hogyan kell telepíteni(de ha mégse akkor meg lehet kérdezni mert válaszolnak ^^)
Köszönöm szépen a gyors választ! :)
Ha valahogy pontosabb valaki elmagyarázná vagy küldene egy jó linket ahol könnyen megtalálom akkor megköszönném.
Amúgy kösz az eddigi tanácsokat is!
sõt volt hogy leraktam az asztalra és magától felhívott valakit(mondjuk akkor egy iPhone téma volt rajta és lehet valami bezavart)
De szerintem a legjobb megoldás,ha lecseréljük a billzárat.
Láttam Itt valahol egy olyan billzárat aminél egy kombinációt kellett leütni.Na azt biztosan nem nyomja le magától :D
Legalábbis nekem nem indított így:P
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nekem eddig csak 1 bajom van a telefonnal mióta megvettem (1 hete):
Ha a zsebemben tartom könnyen kiold a bill.zár és hívásokat indít el.
Ez ellen tud valaki tanácsolni vmit?
pl. kimenõ hívásokat blokkoljam vagy valahogy nem-e lehet átállítani a bill.zár mûködését?
Elõre is kösz!
Holnap megyek a javított készülékért kíváncsi vok meddig bírja:D
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
inkább maradj lszi a Kingston, ScanDisk vagy LG kártyáknál. Azok biztonságosan mûködnek minden LG készülékkel.
Üdv
LG Info
bármilyen meglepõen hangzik, ezt be kell állíttatni a szolgáltatódnál. Külön kérned kell, lszi csörögj rájuk.
Reméljük, amúgy szereted a készüléket.
Üdv
LG Info
Ha igen és gyakran és sokat akkor várom, hogy 3 hónap múlva is ezt mondod e...:(
Ha csinál olyant, hogy átkapcsol külsõ hangszóróra ha a zsebedben van a teló (kb 1 hónap múlva max 2) akkor ne lepõdj meg, azért van mert leszakadt a nyákról a csatlakozó és azt érzi, hogy nincs bedugva füles...
De remélem csak az enyém volt gyári hibás és nemkívánom nektek, hogy ez legyen, de én eddig csak ellenérveket tudok a telefon elle.
Bár 1 pozitívum van:
Amíg semmi baja a telefonnak (1 max 2 hónap) addig igenjó!:) utánameg...:(
NAGYON NEM!
De ha ragaszkodsz hozzá akkor vegyél ilyent!
Nekem egy 4 gigás Kingston SD HC kártyával ment. Szal viszi a HC-t és nagyon stabilan megy vele. (Csak az oldalában a rendszercsati egy fos és halódik meg....)
http://www.headhunterz.nl/
Én szeretnék érdeklõdni hogy a KP500-ba belelehet tenni az új fajta micro sd kártyákat? Mert van az az új fajta micro sd ami "HC" nevet kapta...
Bele lehet tenni a telefonba? :) vagy a régi fajtával üzemel csak? :)
Ha van akinek ilyennel üzemel az nyugtasson meg hogy belelehet rakni.
Nem akarok feleslegesen venni egyet :)
Köszönöm a választ elõre is :)
írjátok,hogy aksiérintkezési gondok vannak.igen sajnos a kp500ban az aksi kisebb,mint a neki szánt hely.lehet,hogy hüének néztek,de én ezt egy egyszerû dologgal oldottam meg.egy fogpiszkálónak a hegyét belenyomtam az aksi meg a ház közé és beletörtem.tõle kicsit távolabb ezt újra megismételtem.ez volt kb 2 héttel az után, hogy megvettem. most 8 hónapos a telefon és tökéletesen mûködik.egyszer nem kapcsolt ki. ajánlom mindenkinek. a fogpiszkáló csodákra képes!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
igen, van ilyen, de nincs köze a készülékhez. Lszi hívd fel a szolgáltatódat és kapcsoltasd be vele a hívószám kijelzés szolgáltatást. Ha ez megvan, akkor tökéleten kell mûködnie a készüléknek.
Köszi,
LG Info
Kövi egy nokia lesz megnézzük az hogy szeret:P
Ezeket én csak onnan tudom írni amit visszahallok..
Nekem ez az elsõ LG telefonom ( ÉS AZ UTOLSÓ IS!! ), eddig SE, nokia volt, még mindig azt mondom, hogy visszasírom a SE-t bárki is bármit mondd rá.:D
Legközelebbi telefonom remélem xperia lesz. :D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nekem pl mindössze annyi vele a gondom (de õszintén szólva hidegen hagy) hogy WIFI-n keresztül nem megy a YT.
Az Arena nem véletlen kapott remek értékeléseket anno. Tényleg nagyon eltalált kis készülék.
Az 5530 meg ez..szal maradjunk abban hogy nem egy kategória. Az 5800-val szokták hasonlítgatni, de tapasztalatom szerint annál sok mindenben jobb.
MEg ugye a HTC de kinek van 175kja egy telóra....:D
Mondjuk ha eladnám a bicóm bolti áron akkor vennék egy HTC-t meg egy Iphonet:D
Tehát én nem választanék újra ilyet.. de Te döntésed. :D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ha van rá lehetõség visszakérem az árát és vagy egy km900 aréna vagy egy 5530-as nokia lesz....
Még egyszer SOHA SEMMI LG-T NEM VESZEK!! az fix.
Ettõl a szemét bandától nem szabad semmit venni!
Nagyot csalódtam!
Egyébként a problémádra nemtudok megoldást
lenne egy problémám.
most vettem egy lg kp502-est és amikor hívnak nem jelzi ki sem a nevet sem a telefon számot azoknak sem akik benne vannak a telefonkönyvben."nincs hívóazonosító"
valaki tud valami megoldást?
elõre is köszi!
Nálam az aksi csatlakozás szarakszik néha mg néha kikapcsol magától ez egy kalap sz@r XD
A kövi telóm tényleg minumum Samsung vagy valami kurva faszán összerakott
Én még 45000FT ot adtam érte!!!
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!
De ez áhh.
Mennyi gyártási áron ez a telefon 2-3e ft....
Amugy gondolkozzunk picit:D ugye ha megcsinálják normálisra.. akkor minek a szervíz?:D Így meg fent tudják tartani. Meg ha megcsinálják norm
lisra akkor egy ember nem 2 évig használ egy mobilt, hanem 5-6-x évig, abba megint csak semmi haszon nincs. : )
Te pedig ( meg én is ) jó, hogy megcsinálsz otthon mindent normálisan ami nem 2 hétig bírja.. mivel a te érdeket az, hogy jót csinálj.. na az övék nem ez. : )
Voltam tavaly tv gyárban, volt szerencsmé látni hogyan is készülnek ( valamennyire értek az elektronikai dolgokhoz, így kicsit értettem mi-mi ), hagy ne meséljem mit raknak bele a 200ezres tv-kbe.. :D:D:D Kb az elõállítás meg ami benne van cucc.. ér olyan... ööö max 40 ezret:D:D
tehát errõl ennyit..:DXDXD
Vagy nyomattak volna a nyákra mûanyagot (ragasztópisztoly ) és akk soha nem vált volna el a csati.
Mi így tanuljuk, hogy amit tervezek az ne csak 2 hétig legyen használható. Pl a múltkor (kb fél éve) nyákostól mindenestõl terveztem egy akkumulátor kijelzõt. Fém házba van azóta bírja egy autószerelõnél, pedig átment rajt már egy kocsi is:D
Nah valahogy igy kell tervezni...
ÛDe ez...
Az akksiját meg szidtam elõzõ hsz-imben, msot viszont ( nem dicsérem most se !!! ) vasárnap töltöttem fel és csütörtök délutánig bírta úgy, hogy minden nap hallgattam zenét, igaz minden megjelenítés a minimumon volt!!!
Azis Hulladék...
Novemberben vettem:D
Én már tölteni se tudom:)))))))))))))
Nah még kb 13 nap és meglesz az eredmény:)
Azért van éám ez mert szar a telefon burkolata és a csatinak van egy 2-3 tizedmiliméter játéka.
Nemtudom az LG mérnökei mit tanultak, de nekem már a középiskolába(most vagyok 3.as késõbb BME) megtanították, hogy állandó használatú csatit vagy rögzítsünk a házhoz is vagy vezetékkel kössük oda, hogy ne károsodhasson a nyák a "játékától"
Nekem is kezd ugyan ez a hiba elõjönni. Ráadásul én kabát zsebbe tartom, mert ott nem feszül.. van elég hely, hogy elférjen ( ugye nem olyan mint egy szûk farmernadrágzseb), de mégis nekem is kezd mozogni.. az usb-s csatlakozóról inkább szót sem említek. Mikor dugom be mondok egy imát, hogy csak még most ne törj le..
Pedig 3. hónaposa telóm, akksiról megint csak inkább nem mondok semmit!
Tehát így 3 hónap használat után azt tudom ajánlani annaka ki msot venne ilyen telót, hogy: NE!! Legalábbis én biztos nem venném meg még egyszer!!!!!
Ugyan ezért a pénzért, ha nem is sokkal jobbat, de ilyet ( de szerintem jobbat is mint a kp 500 )lehet venni. ( nem csak érintõképernyõsekre gondoltam ez alatt. )
Elég érdekes eset!
Én nem naon használom a fülest úgyhogy nekem nem akadt ilyen összetûzésem a gyártóval.xd
ui:nekem nincs semmi bajom ezzel a készülékkel.!
Nagy Péter
SEMMIT NEM CSINÁLTAK VELE!
Bevittem azzal, hogy kibilleg a csatlakozó és nem hallatszik a zene. Csak gyári headsettel volt használva elég sokat és zsebben. Mivel elektronikus vagyok láttam a csatlakozót, és tudtam, hogy a fõpanelról leszakadt.
2 hétig ott volt, majd visszaküldték, hogy mechanikai sérülés nem rendeltetés szerû használat miatt. Na most a zsebben fülhallgatóval tartás zenehallgatás közben nem rendeltetésszerû használat?...
Utána is jártam.
Felhívtam a szervízt, aztán kapcsolták az LG HUN kft.-t aztán egy másik szervízt, ahol elmondták, hogy akkoris ezt írják rá (hogy nem rendeltetésszerû használat), amikor a fõpanel károsodik és igazából rendeltetésszerû volt a használat csak annyira drága lenne javítani, hogy nem javítják. Na hopp...
Ezekután felhívtam az LG Magyar KFT.-t mivel azt javasolták, hogy vetessek fel reklamációt. Mivel tudom, hogy rendeltetésszerûen használtam, csak a csatlakozónak (szar dobozolás miatt) vagy 1-2-3 tized miliméter játéka, ezért eltört a lába meg leszakadt a forrszem. Namost mivel tudom, hogy nekem van igazam, ezért felvetettem a reklamációt. 15nap az elbírálás, ha érdekel titeket a fejleményekkel jelentkezem.
Jelenleg nem lhet a cuccot tölteni úgy ha nem fogom a csatit és zenét hallgatni sem.
Én a konkurens SAMSUNG S5230-at venném meg ha most kéne telefont vennem!
Többet LG cuccot nem veszek!
Ilyen szervíz hozzáállással nem lehet vevõket megtartani. Botrányos, hogy rámkenik azt, ami nem az én hibám!