LG KP500

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali mindenki!
a kp500 asomra ha motion sensor(mozgásérzékelõs) -os játékot rakok akkor miért tiltja le a teló a mozgásérzékelõt?? :O
nem tudja vki hogy hogyan lehet kiütni belõle ezt a tiltást ha kilehet?? :O :)

válaszotokat elõre is köszi
rányomod usb-n keresztül a telót és rápakolod a jar kiretjesztésû fájlokat és abból a mappából telepítheted ahova felraktad a játékokat!
icses
usb kábellel hogy telepíted fel a jar kiterjesztéseket meg hová,ha még nincs memóriakártyám?

német-magyar szótár is nincsen? köszi a segítséget
köszi
Maxtreme
Nem küldök, de linkelek:
http://dictionarymid.sourceforge.net/dict.html

Én Arena-ra az ittenit használom, gondolom kp500-al is üzemel.

Üdv.! Valaki tudna kp 502-re szótárt küldeni ( [email protected] ), legfontosabb lenne a magyar-angol, angol-magyar, de ha van némettel is azt is elfogadom! Vagy ha nem elég lenne a link is, ahonnan le lehet tölteni. Köszi elõre is!
Maxtreme
Nekem sikerült kisajtolnom az ARENA-ból kb 4-4.5 napot úgy hogy energiatakarékos módra állítottam a kijelzõt (valamivel sötétebb mint az alap, de teljesen jó) illetve a 3G-t automatikusra tettem (csak akkor kapcsol be mikor kell)
Na meg wifi + bt alapból off természetesen.

SrAta
5800 is meghal totál használat mellett 3,5 nap alatt

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Vegyetek vissza a fényerõbõl,enyém 40%-kon megy, egybõl tovább fogja birni az akksija!
Maxtreme
LG Arena.
...és nem az aksija a szar, mert a többi ilyen paraméterekkel rendelkezõ telefon sem bírja tovább.

matyi0323
Hat na..:D
Most milyen van?:D
Motorola vagy LG..? csak ezeknek szar az akksija...xD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Maxtreme
Az baszna be :) Az elõzõ telefonom s5230 volt, és úgy ment el 4 napot ha szinte alig telefonáltam vele, ill nem b*szogattam.
Jó mondjuk a mostani még ennyit sem bír xD

matyi0323
Hm. akkor megallapitom, hogy ez igy tok sz.r :DD xD -.-
Mert ismerosnek a konkurense van ( S5230) aztan 5 napot siman megy full hasznalattal. :( :)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

naponta töltenem kell

SrAta
zene minden max 2,5 nap de a végén má imádkoztam h zene nélkül kibírja 3 napig még nem jutottam:D

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

matyi0323
Hali. A toltesekrol jut eszembe.. nektek mennyit bir kb. az akksi egy toltessel? Nekem 3 napnal tovabb sosem birta. ( Ha egyaltalan nem hasznaltam akkor sem, zenvel pedig max 2 nap )

icses
oké megfogadom tanácsod. most már használom, de 16 órát fent volt töltõn,de most amikor lemerítem csumára,akkor megint felrakom 16 órára. akkor így remélem jó lesz már.köszike a segítséget.

SrAta
a gyártás miatt vann benn feszültség és a válaszom IGEN!
Most merítsd le tövig és utána 16 óra töltés ugyanaz a hatás lesz.
Különben ha már halódik a telefon akksija (évrk múlva) ha a formázást megcsinálod nyersz vele még pár hónapot:)
Kül akármi gondd van szívesen segítek:)

icses
na az a baj hogy késõn olvastam el. mert én nem kapcsoltam be a telcsit,de most rátettem töltõre.így is töltsem 16 órát vagy így már felesleges hogy nem merítettem le?mert megvettem a telcsit, de nem kapcsoltam be.azt hittem, hogy ez a független telcsik nincsenek feltöltve.

SrAta
Nah akkor szépen sorban:)
Tehát mp3at csengõhangnak be tudtam állítani elvileg SMSnek is be lehet de én nem próbálkoztam vele és szerintem ébresztõhöz is lehet de ezt most nem tudom megnézni neked mivel szervízben van a vas:)

Nah az akksi formázás:
A LI-ION azaz a Lítium-Ion akkumulátort nem kell formázni.
DE
Az akkumulátorok gyártástechnikából kifolyólag csak akkor lesznek készek és teljes kapacításúak, ha egyszer le vannak merítve (a kis tárolócellák meglazulnak benne) és fel van töltve utána teljesen egy 16-20 órát így túltöltve (csepegtetéses töltés) az akkumulátor cellái teljesen felépülnek és megerõsödnek
(ne nézzetek hülyének azért magyarázom így hogy mindenki megértse:D)

Nah szóval használható formázás nélkül, de kétségkívül nem tesz rosszat neki az a lemerítés és feltöltés

Köszi a válaszokat!!
:))

Nagy Péter

icses
telefonálni szeretnék rajta, a office cuccokat használni esetleg, meg fényképezni,viszont olyan kérdés,hogy az mp3-akat csengõhangnak meg sms jelzõnek, ébresztõhöz betudom állitani? most hogy van ez akksi formázás mindenki mást mond?.

SrAta
a függetlenen kívül az összes butított...
de én elgondolkoznék rajt nem biztos hogy megvenném mostis....
Ha zenét akarsz rajt hallgatni ne vedd meg!

icses
na úgy nézz ki ma megyek a photo hallba megvenni a független kp 50-at.sz.tettek jó döntés?a független nincs lebutítva?

SrAta
*számítógépet

SrAta
Próbálkoztam már vele régebbi telómmal...
Felejtõs az ötlet, a telefon szoftverében nincs benn az, hogy a szímítógépet modemként felismerje. Ezt még egyik sem tudja.

SrAta
Felrakni feltudod!:D
De sztem nem fog menni mivel ebben elfordulás érzékelõ van abba meg olyan, hogy minden irányba lehet forgatni és arra dõl a cucc!
Szal nem csak 1 irányba érzékel, hanem mindegyikbe.

Sziasztok!
Lg kp500-om van.
Ha van mobil internetem a teloról buetooth segítségével a netet át tudom vinni a számítógépre ezálltal modemként üzemel a mobilom és a számitogépen netezhetek.
A kérdésem az ,hogy fordítva ezt tudom müködtetni???
A számitógép internetét buetooth át tudom vinni a kp500-ra és igy a mobilon lehet netezni?
icses
szerintetek a sony ericssonos motion szenzoros játékokat feltudjuk rakni a kp500-ra?

icses
köszi a választ.

icses
köszi a választ.

icses
köszi a választ.

csak 640 x 480as felbontásig tudsz és az is csak 2x zoom

icses
de a zoomolásban tud v.ki segíteni,mert ez a fõ kérdés.amúgy én azt írtam hogy némítható v.ki már megcsinálta.biztos belenyúlt a telcsibe de elnémította.

SrAta
a témát azt ne hamarkodd el:D
Nagy bûvészkedés kell hozzá:D
A kamerahang valóban nem némítható.
A Samsung sem rossz...
Nekem a csatija miatt van fenn pesten...

icses
sziasztok.én ma néztem a media-ba ezt a telcsit én is ilyet szeretnék,mert még a 5230 samsunggal hasonlitottam össze,de ebbe van office kezelés, meg szép is ez a telcsi.viszont teszteltem a mediaba,és azt vettem észre,hogy 3mp-en nem lehetet zoomolni,és az a kérdés,hogy kisebb felbontáson lehet zoomolni vagy egyáltalán nem lehet? amúgy a kamera hangot lelehet némitani utána olvastam,eg iphone témát s fel
lehet rakni rá.

SrAta
Enyim szervízben van letört a csatlakozó a nyákról és eltört...
Minõségi forrasztás (ez csak feltáételezett baj...)

Szia,
Az én kp502 csak úgy enged kapcsolatot létesíteni a számítógéppel, ha teljesen fel van töltve, majd mielõtt összekapcsolom a pc a mobillal, elindítom a pcsuite alkalmazást, ezután beállítom a telefon kapcsolatok menüpontjában az adattárat, utána kapcsolom össze a mobilt a pc-vel, utána automatikusan felismeri az adattárolókat.(tálcára leteszem utána a pcsuitet, melyet csak a kapcsolat megszakítása után zárom be)
Kérdés, hogy a memóriánál átállítottad-e a telefonmemóriát külsõ memóriára (lehet, hogy formázni is kell), remélem ez segít.

Szia a vaterán vannak olcsó memóriakártyák!
Én most licitáltam 1 4g-ra 667Ft-ért.:)

Nagy Péter

Köszi de kipróbáltam de nem jó:((
Még nem találok megoldást addig a memóriakártyát rakosgatom át a tesóméba mert azt felismeri!!
.
Neked jó?? lehet a kábel rossz vagy nem??
Köszi a választ!!

Nagy Péter

sziasztok én smot vettem az 502es szériát akciosan és nem adtak hozzám sd kártyát nemtudom járna e hozzá (most akcios ára van a tmobilnál) szal és nekem 4 gigás kellene nincs vkinek elado mert néztem neten 3000ft nekem vmivel olcsbban kelene mert erre rájön a posta is..
SrAta
belépsz a beállításokba és ott beállítod, hogy a telefon adattárolóként mûködjön

Pár napja vettem ezt a telefont!
1g -ás memóriakártyával.
Zenét szerettem volna rárakni de a gépem nem ismeri fel: -feltelepítettem a programot amit adtak hozzá
-amior bedugom akkor pittyen és kiadja h milyen módon akarok adatot átvinni!4
mire menyjek rá??
mert bármire mentem nem csinált semmit, a gép nem hozta cserélhetõ lemezként!
Mit tegyek??
A válaszokat elöre is köszönöm!

Nagy Péter

sziasztok

Nagy Péter

és class4 es vagy class6 os microsd?? mer azért nem mind1..

(akit érdekel class 6 os eredeti nokia micro sd 3600 ft+pk... Privit! )

3gp vagy mp4 és akármien képernyõfelbontás de ne legyen nagyobb 320*170 nél. vagy lehet hogy a telefonod szoftvere hibás
sziasztok.nekem az a problémám lenne,hogy nem tudok filmet nézni a telómon.Átkonvertáltam én már mindenre,de azt írja ki,hogy nem támogatott fájltípus.az meg,hogy lehetséges???
SrAta
én még nem találtam rá megoldást...

Jelszóval nem lehet védeni eggyes dolgokat a telón? pl. sms vagy mappák? (Lg Kp502)