LG KP500
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kp500 asomra ha motion sensor(mozgásérzékelõs) -os játékot rakok akkor miért tiltja le a teló a mozgásérzékelõt?? :O
nem tudja vki hogy hogyan lehet kiütni belõle ezt a tiltást ha kilehet?? :O :)
válaszotokat elõre is köszi
http://dictionarymid.sourceforge.net/dict.html
Én Arena-ra az ittenit használom, gondolom kp500-al is üzemel.
Na meg wifi + bt alapból off természetesen.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
...és nem az aksija a szar, mert a többi ilyen paraméterekkel rendelkezõ telefon sem bírja tovább.
Most milyen van?:D
Motorola vagy LG..? csak ezeknek szar az akksija...xD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Jó mondjuk a mostani még ennyit sem bír xD
Mert ismerosnek a konkurense van ( S5230) aztan 5 napot siman megy full hasznalattal. :( :)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Most merítsd le tövig és utána 16 óra töltés ugyanaz a hatás lesz.
Különben ha már halódik a telefon akksija (évrk múlva) ha a formázást megcsinálod nyersz vele még pár hónapot:)
Kül akármi gondd van szívesen segítek:)
Tehát mp3at csengõhangnak be tudtam állítani elvileg SMSnek is be lehet de én nem próbálkoztam vele és szerintem ébresztõhöz is lehet de ezt most nem tudom megnézni neked mivel szervízben van a vas:)
Nah az akksi formázás:
A LI-ION azaz a Lítium-Ion akkumulátort nem kell formázni.
DE
Az akkumulátorok gyártástechnikából kifolyólag csak akkor lesznek készek és teljes kapacításúak, ha egyszer le vannak merítve (a kis tárolócellák meglazulnak benne) és fel van töltve utána teljesen egy 16-20 órát így túltöltve (csepegtetéses töltés) az akkumulátor cellái teljesen felépülnek és megerõsödnek
(ne nézzetek hülyének azért magyarázom így hogy mindenki megértse:D)
Nah szóval használható formázás nélkül, de kétségkívül nem tesz rosszat neki az a lemerítés és feltöltés
:))
Nagy Péter
de én elgondolkoznék rajt nem biztos hogy megvenném mostis....
Ha zenét akarsz rajt hallgatni ne vedd meg!
Felejtõs az ötlet, a telefon szoftverében nincs benn az, hogy a szímítógépet modemként felismerje. Ezt még egyik sem tudja.
De sztem nem fog menni mivel ebben elfordulás érzékelõ van abba meg olyan, hogy minden irányba lehet forgatni és arra dõl a cucc!
Szal nem csak 1 irányba érzékel, hanem mindegyikbe.
Lg kp500-om van.
Ha van mobil internetem a teloról buetooth segítségével a netet át tudom vinni a számítógépre ezálltal modemként üzemel a mobilom és a számitogépen netezhetek.
A kérdésem az ,hogy fordítva ezt tudom müködtetni???
A számitógép internetét buetooth át tudom vinni a kp500-ra és igy a mobilon lehet netezni?
Nagy bûvészkedés kell hozzá:D
A kamerahang valóban nem némítható.
A Samsung sem rossz...
Nekem a csatija miatt van fenn pesten...
lehet rakni rá.
Minõségi forrasztás (ez csak feltáételezett baj...)
Az én kp502 csak úgy enged kapcsolatot létesíteni a számítógéppel, ha teljesen fel van töltve, majd mielõtt összekapcsolom a pc a mobillal, elindítom a pcsuite alkalmazást, ezután beállítom a telefon kapcsolatok menüpontjában az adattárat, utána kapcsolom össze a mobilt a pc-vel, utána automatikusan felismeri az adattárolókat.(tálcára leteszem utána a pcsuitet, melyet csak a kapcsolat megszakítása után zárom be)
Kérdés, hogy a memóriánál átállítottad-e a telefonmemóriát külsõ memóriára (lehet, hogy formázni is kell), remélem ez segít.
Én most licitáltam 1 4g-ra 667Ft-ért.:)
Nagy Péter
Még nem találok megoldást addig a memóriakártyát rakosgatom át a tesóméba mert azt felismeri!!
.
Neked jó?? lehet a kábel rossz vagy nem??
Köszi a választ!!
Nagy Péter
1g -ás memóriakártyával.
Zenét szerettem volna rárakni de a gépem nem ismeri fel: -feltelepítettem a programot amit adtak hozzá
-amior bedugom akkor pittyen és kiadja h milyen módon akarok adatot átvinni!4
mire menyjek rá??
mert bármire mentem nem csinált semmit, a gép nem hozta cserélhetõ lemezként!
Mit tegyek??
A válaszokat elöre is köszönöm!
Nagy Péter
Nagy Péter
(akit érdekel class 6 os eredeti nokia micro sd 3600 ft+pk... Privit! )
3gp vagy mp4 és akármien képernyõfelbontás de ne legyen nagyobb 320*170 nél. vagy lehet hogy a telefonod szoftvere hibás