Kaktusz,Pozsgás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy szára már leesett, nem látszik, a másik is nemsokára leesik. A szárán, meg mintha nem is tüske, hanem szõr lenne. 😄
sáláláláláááá
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
sáláláláláááá
★★★★★
sáláláláláááá
Van egy kis kaktuszom, amit auchanban vettem és eddig csak maradék sörrel öntöztem. Hibátlanul virágzik és jól érzi magát 😄
milyet érdemes ajándékba vennem neki? ami még lehet hogy neki nincs is agyüjteményében😊
Éppen költözöm, úgyhogy fotó majd késõbb lesz. Azt sajnálom, hogy a Sulcorebutia-k mind kipusztultak. 😞
gamertag: kenobita
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
locsolás:tavasszal növelni kell mindig egy picivel a víz mennyiséget(öntözés elõtt azért fontos hogy kicsit száraz legyen a földje), májustól szeptemberig meg rendszeresen kell õket öntözni, októbertõl meg csökkenteni kell a víz mennyiségét, télen meg ha hidegben telelnek(2-5fok) akkor nem kell nekik víz ha melegben akkor csak nagyon nagyon kevés!
átültetés:agyagcserepek jobban "lélegeznek" és a föld is hamarabb szárad ki benne,mûanyag cserép meg pont az ellentettje,csak akkor kell õket átültetni ha a föld már tápanyagban szegény vagy a növény kezdi kinõni a cserepét.
elhelyezéshez és átültetéshez is...
Bár azóta már jött új is, és néhány a teleltetést sajnos nem vészelte át. Úgyhogy a létszám kb. maradt. 😊
(nekem is virágoztak idén elég szép számban csak nem volt nálam fényképezõ...)
Az hogyan?😄
Vagy a kaktuszaid virágoznak?:d
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
(nekem vagy egy rakás Astrophytum 😄)
Aloe cikk.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"