Munkanélküliség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
tanuld meg értelmezni a mondatomat...
azért volt egy sorral lejebb írva,mert már nem tartoznak össze,de sebaj,majd kinövöd

BMW Über Alles!

"Tetszettek volna forradalmat csinálni"

Köszönd meg hát nekik Vlala hogy tönkrették az országot,ezért igazán mindenki hálával tartozik nekik.A bosszú meg birka dolog,felejtsük el a múltat és öleljük õket keblünkre,elvégre itt mindenki hibás.
Te tényleg ilyen értelmi szinten vagy?<#szomoru1>

...és azzal, hogy a gonosz boszorkány elnyeri büntetését, az átok leszáll az ártatlanokról, és békesség száll a Kárpátok völgyére.

Rossz úton jár, akit a bosszú vezérel.

bp
"...és vidéki az ország, onnan meg mit akar elérni egy egyetemen vki? földet kell mûvelni, mindenki maradjon ott ahova tartozik és ne a pestiek elõl próbálja elhalászni az ottani melókat, és nyerészkedni azon hogy a mi õseink világvárost építettek az övé meg szõlõt aszalt."

B+!

Biológia órán lenyelted a piócát aki fél perc alatt leszívta az agyadat? Genetikai selejt vagy! Remélem az õseid kukások voltak és maradsz a hagyományok útján!

Emberek!
Az ilyeneknek ki javasolja, hogy észt osszanak az interneten?????

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifõzdéje!

kihagytad...és hosszú-hosszú börtönbüntetés az azt kiérdemlõknek...Audi helyett dutyi..

[IRAM] leader

89
milyen TÉK-et hagytam ki :( xD

hát minimum Vlala <#nevetes1>
„Egy nemzet ereje a kimûvelt emberfõk sokaságában rejlik.”

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

felõlem....<#violent>

[IRAM] leader

89
ilyen gödörbõl már nagyon nehéz lesz a kimászni...vagy egyenletesebb-lassabb lesz a kilábalás, vagy emberek százezrei fognak nyomorogni. Valahol ott kéne kezdeni, hogy felelõsségrevonás és vagyonelkobzás, és onnan el lehetne indulni

89
hát legalább egy érettségije legyen meg annak a tisztelt szavazópolgárnak, aki a jövõnkrõl dönt

Akkor kérhetem a takarítást? <#hehe><#hehe>

Az emberek többsége még szerintem fel szem fogta,mekkor sz@rban vagyunk..vagy nincs neki mivel,vagy már belefásult és minden mindegy alapon él...90 E új munkanélküli....hihetetlen,tudjátok mit jelent ez?A mezõgazdasági alkalmi munka kellõs közepén.
Én is kényszerpihenõn vagyok,s kihasználom,hogy még egy pár napig van netem..a tartozásaimból ítélve nem sokáig lesz már.

[IRAM] leader

Molnibalage
Nem rosszabb. A régi rendszerben beverték volna a fejed, most nem lenne mobilod és netet, mert korlátozhatnák, szûrnék, vagy egyszerûen nem adnának vagy csa 6 évet kellene rá várni. Te tényleg ezt sírod vissza?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

89
Nem errõl van szó...akkor királyság volt az államforma, de éppen azt mondja, ki, hogy a király nem a legfelsõbb felség, hanem õt is korlátozza a Szent Korona Tan. És akkor egy kis idézet:

"Mivel a Szent Korona a legfõbb szuverén, a Szentkorona-tan nem ismer el fölötte álló személyt. Ezáltal a Szent Korona tagjai, vagyis a polgárok egyenlõek, közülük senki nem uralkodhat a másikon, tehát a Szentkorona-tan eleve kizár minden diktatúrát. Az ellenállási jog lehetõvé teszi a Szent Korona tagjai számára, hogy az alkotmányosságon túllépõ önkényuralommal szemben föllépjenek."

Ezt kéne beépíteni ebbe a "demokratikus" rendszerbe

Gondolod aktív dolgozó embereknek van ideje ide írkálni??...kivéve persze a fórum adminokat...xD

[IRAM] leader

Bocs, azt hittem, ez a Munkanélküliség topic. Valószínûleg mellékattintottam.

Jah van egy szavazatunk 4 évente oszt kuss:DDD

"A Szent Korona Tan többek között a népuralmat és visszahívhatóságot hirdeti embeeeer"
pl:1050-ben népuralom?megreformáltad a történelmet:DDDDD.

"Ha az a rendszer lenne felülrõl súrolnánk az Észak-koreai munkásparadicsom szintjét."Ne haragudj,már ott vagyunk...attól,hogy szabadon beszélhetsz bármirõl,még nincs beleszólásod semmibe.Ha így haladunk,mi alulról fogjuk azt a szintet súrolni<#confused>

[IRAM] leader

"Elvben jobb lenne"
Elvben minden rendszer maga a tökély.......
"csak nem olyan tetû emberekkel és olyan mentálisan megviselt emberekkel, mint akik végigszenvedték abbana rendszerben a fél életüket."
Magyarán gyakorlatban rosszabb mint az elõzõ,mert ez a rendszer illetve a mostani réteg a magyar történelemben a legutolsó legaljább minden tekintetben.Csak egy kérdés szerinted ha ezek kihalnak akkor jobb lesz a rendszer?:DDD
"Ha az a rendszer lenne felülrõl súrolnánk az Észak-koreai munkásparadicsom szintjét."
Kínai példa vagy az oroszokhoz való közeledés segítene.Minden esetre ha észak-Koreait is követnék nem járnánk ugyanúgy tekintve hogy kitûnõ a mezõgazdasági potenciánk.
mert ahogy a dolgok állnak nagyobbnál nagyobb szégyenek történnek meg:A föld amiért évszázadokig harcoltak hogy megvédjék külföldi kézbe fog kerülni.Nem sikerült a Habsburgoknak,se a németeknek,se az oroszoknak,erre most....Hm..

Molnibalage
A censuson már én is eltöprengtem. A sokszor példának beállított svájcban a nõk a '70-es (!) évekig nem szavazhattak. Nem azt mondom, hogy ez jó, de azért valami szûrõ tényleg nem lenne rossz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

89
Bocsáss meg, akkor 907 évig...de gondolkozzál már el, hol van ez a komcsik 50 évéhez képest???? A Szent Korona Tan többek között a népuralmat és visszahívhatóságot hirdeti embeeeer....Amúgy én ma is úgy bevezetném a cenzust, mint a huzat, olyan emberek szavazhatnak, akiknek még a gondolkodás is megterhelõ...Légyszíves nézz már utána a dolgoknak, mert hülyének néznek itt az emberek, mert egybõl jössz ezzel a kirekesztõ szélsõségezõ dumával

Molnibalage
Ki mondta, hogy ezzel a mostani rendszert védem? Elvben jobb lenne, csak nem olyan tetû emberekkel és olyan mentálisan megviselt emberekkel, mint akik végigszenvedték abbana rendszerben a fél életüket.

Ne mondjad már, hogy te abban a mocsok rendszerben akarsz élni. Én egyetlen könnycseppet sem hullatok érte. Ha az a rendszer lenne felülrõl súrolnánk az Észak-koreai munkásparadicsom szintjét.

"Egyesek agyára jótékony homály borul. A régi rendszer is korrupt volt a javából, csak akkor nem írta meg az újság és a net hiánya miatt nem tudtál róla."
Egyesek meg így védik a mostani rendszert,jó ez így sose volt jobb....Büszke lehetsz magadra.

"Szent-Korona Tan-t, ami 1000 évig szilárdan fenntartotta államunkat."
Látom benyelted a szélsõ jobb reklámot....Eleve nincs 1000 év.Jah meg tudod a Szent Korona tan kizárta a nemzetbõl a jobbágyokat,a nemzet döntõ többséget szép......

89
Melyik régi rendszer? remélem nem a körömletépõk és az akasztók korszakára gondolsz....
Nem (csak) a rendszerrel van baj, hanem ezzel az idegen alkotmánnyal, amit ránk erõltettek.
Sajnos pár évtized alatt a kommunizmusnak (vagy legyen tõlem szocializmus) sikerült teljesen kitörölni a magyar ember tudatából a Szent-Korona Tan-t, ami 1000 évig szilárdan fenntartotta államunkat.
Így 4 évente elmegy szerencsétlen munkásember részegen szavazni, véletlenül virágra szálló 3 madarat x-el be és aztán nézheti a mûsort, semmi beleszólással.

Molnibalage
De, volt. Akkor is voltak az egyenlõk közt egyenlõbbek. Akkor is épültek 200 négyzetméter feletti házak a dunaparton, csak nem nyugat-európai színvonalon. Akkor is a csókosoknak adták óda (fillérekért) a duna parti telkeket aminek köszönhetõen egyes településeken nem tudsz lemenni a Duna parthoz jóformán.

Egyesek agyára jótékony homály borul. A régi rendszer is korrupt volt a javából, csak akkor nem írta meg az újság és a net hiánya miatt nem tudtál róla.

A belõle felhasznált vízért ugyanúgy fizetni kell hiába a földeden van......

Így van

Mûködés képtelen a rendszer elképzelésed.

Magadat jellemezd,lehet hogy te magadnak akarsz milliárdokat.De képzeld van aki azt szeretné hogy mindenki normális körülmények között élhessen....

Slayerboy
Az egész parlamentet fel kéne robbantani, és hozzáértõ embereket kéne az ország élére állítani, akiknek tényleg az a fontos, hogy az országot kihúzza a szarból, nem az, hogy a saját zsebét megtömje aztán le van szarva. Csak sajnos ez lehetetlen mindaddig, amíg ez a parlament van.

Voltam zárás elõtt. _______________

Slayerboy
A régi rendszerben senki nem élt nagy lábon, de mindenki megélt! És nem volt olyan, hogy valaki 2 millát keresett havonta, vki 70 ezret. És ez a lényeg.

Voltam zárás elõtt. _______________

Ne magadból indulj ki.

Attól függ kinek? Az adócsalóknak, zavarosban halászóknak, kízárólag segílybõl élõknek valószínûleg a jelenlegi. Viszont a tisztességesen dolgozó embereknek jobb volt a régi rendszer.

Sadist
Mindegy az, csak õk legyenek a górék az a lényeg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

GregSB
Omg Rundstedt és tom nem vagytok egyszerû emberek :D

Csak úgy kíváncsiságóból megkérdezném hogy szerintetek mi lenne ma ideális rendszer Magyarországon? :)

wordsworth
Amugy ez milyen topik? Jaaa hogy munkáról van szó.. :D

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Sadist
Ja, csak úgy gyártogatnánk fegyvereket, aztán beraknánk vitrinbe. Te ezt amúgy direkt csinálod?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]FaTaL
Te arról beszéltél hogy nem kell háború a fegyverekhez, lehet azokkal kereskedni is. Kérdés, ha nincs sehol háború ki a jó francnak adod el a fegyvereket?:D

http://goo.gl/gd6Zi5

89
annyit mondod, hogy milyen jó voltál történelembõl xD úgy látszik nagyon rég voltál jó belõle...a fasizmusban nincs szó fajgyûlöletrõl

89
ne keverd már a nacionalizmust a soviniszta nemzeti szocializmussal

TheRock18
én nem lehetek fasiszta...csak hungarista
mellesleg annyiban ismerem el magamon a fasizmust,hogy utálom a liberalizmust és kommunizmust...a többi nem stimmel
nem vagyok fajgyûlölõ,mert nincs bajom a néger kosárlabdázóval,focistával...
azt utálom,aki lop,csal,gyilkol...kihasznál...
így ezek szerint nem lehetek rasszista..

BMW Über Alles!

fasiszta leszel,szóval poziciót:DDD

topicom:D
a magyar himnusz ott volt róla szó:DDDDD

TheRock18
reakciós gárdista?..mi van ? XD

BMW Über Alles!

TheRock18
óó..jóhogy nem a wehrmacht indulót rakod be...:D
látod..nem megy neked :D magyar dolog eszedbe sem jut :D
am tudtátok,hogy európában csak nekünk van ilyen szomorú melankólikus himnuszunk?

BMW Über Alles!

Csak akkor ha én leszek RF. meg van tehetséged:DDD..amúgy meg reakciós gárdista:DDDD

Gestapo.
Mondott valaki vmit?<#confused><#smile>