Munkanélküliség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összefoglalás:
Állításunk:
A víz minden állampolgárnak ingyen járjon.
N3whous3:szétlocsolom a világba mer ingyé van
sz4bolcs:"A fölösleggel meg lehetne kereskedni. ;]]"
Munka mindenkinek járjon.
Reakciók:Ferrarit mindenkinek mi?meg luxusvillát?
Szánalmas ilyen emberekkel semmi sem mûködik,csak pazarolnának,fogyasztanák és abból is profitot akarnának csinálni ami ingyen van...
Szép egy generáció.Szarból építeni nem lehet,de mondhatom így már érthetõ a mostani vezetés.Olyan mint a mai magyar társadalom romlott,erkölcstelen,pénzéhes....
Mezõgazdaság itthon lenne a legnagyobb dolog, 2x ennyi embert el lehetne tartani kajából ami itt megtermelhetõ és mégis fos... Faszért kell annyira az ipart meg a turisztikát erõsíteni.
púúúúú
[IRAM] leader
púúúúú
én annyit írtam h nem nincs ingyen a víz. ennyi. ez nem azt jelenti hogy locsoljuk szét a világot mert ingyen van.
\"You are fucking crazy people!\"
a munkanélküliség oka az, hogy pazarlunk a vízzel <#idiota>#idiota>
púúúúú
nos amit itt látsz egy sorral feljebb, ennyit se tennél, hogy környezettudatosabban élj? Sok kicsi sokra megy, most gondold már el, ha mindenki minden nap csak 1-2 liter vízzel spórolna az mennyit jelent. És akkor még lehetne minden más dolgot sorolni.
púúúúú
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
lehet h hülyeséget írtam de én ezt gondolom.
http://goo.gl/gd6Zi5
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
[IRAM] leader
púúúúú
1. Valaki csöveket fektetett le.
2. Szivattyúk nyomják a vizet.
3. Azok árammal mennek.
Akkor miért is kéne ingyen adni? Na vedd sértésnek, de talán használd egy nagyon picit azt a valamit amit agynak hívnak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
20 éve 2x annyi (!) vizet használtak itthon, mint ma, mert olcsó volt és lehetett pazarolni... Semmi környezettudatosság nincs senkiben, ezt kellene a fejetekbe beleverni, mert kurvára nem fogjátok fel, hogy mivel játszunk. Idióta banda komolyan.
púúúúú
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Azt viszont nem értem, hogyan lehetne megoldani, hogy bármennyi vizet ingyen használjon el az ember. Ezt hogy gondoltad? Lenne valami korlát, ami fölött fizetni kell?
Nem tudom elképzelni, hogy ez így mûködne.
aki teheti még ha csak segédmelos is lesz
meni kell kifele hollandi ir német dán
rengeteg ember kell pl hollandiába
meg jönnek a szezon munkák igaz nehéz kijutni de ha van lehetõség és teheti az ember menni kell
De legalábbis addig nem szereznék diplomát (az ingyenes felsõoktatás csõdje), amíg nem biztos, hogy tanárként el tudok helyezkedni... az ország ott tart, mint a Pál utcaiak, ahol kb. 30-40 tiszt ugráltat egy szerencsétlen Nemecseket.
[IRAM] leader
Én a saját bõrömön tapasztaltam,velem egykorú egyén ült otthon feleségestõl segélyecskén,én barom meg dolgoztam még estébe hajlóan is 1500 ft-al kevesebbért...és itt a baj gyökere.Míg a jó munkásokat nem tudják(vagy nem akarják) megfelelõen megfizetni,ez lesz a követendõ példa.Ülünk otthon segélyen,dolgozzon a sok hülye ha neki az úgy jó.A vállalkozót ,vállalatokat már megölik a legkülönfélébb jogcímen történõ befizetési kötelezettségel,az uniósnál is szigorúbb elõírások betartatásával,amit költhetne nyugodtan a jól dolgozó melós fizetésére,s már lenne is becsülete a munkának.
De míg fiaink és lányaink azt fogják látni- pl. a médában is-hogy trükkökel ügyeskedéssel meg lehet élni(nem is rosszul) addig ne várd tõlük,hogy belevessék magukat a "munka élvezetébe"
Két 22 éves fiam van,hidd el tudom mirõl beszélek.
[IRAM] leader
Tanári diplomával elmennél iskolába takarítani?
Voltam zárás elõtt. _______________
tudom h meg kell tisztítani és fizetni a munkást. de nem elég az adó amit fizetek? ne mond már. lenyúlják a felét vagy csak rosszul bánnak vele. nemtom. lassan több lesz a kiadás(víz,gáz,villany) mint amit kapunk fizetést.
nem egy ismerõs fizetett havi 50-60 ezret gázért. ez kicsit túlzás már.
Ezt én is említettem, bár nem ezekkel a szavakkal. Senki sem akar olyan "lúzernek" látszani, hogy pályakezdõként pl. karbantartói állást vállal egy szakmájába vágó cégnél minimálbérért. Mindenki egybõl a nagy lóvét, nagy lehetõséget keresi, mert hozzászokott ahhoz, hogy csak az "idkfa"-t kell beírnia ahhoz, hogy mindent megkapjon, rosszabb esetben apuci, anyuci mindent elintéz neki, harmincéves korában mehet nyugdíjba, mert siekrült lefizetni az ebben ileltékes személyeket.
Hogy ez-e a válság okozója, vagy fogjunk inkább mindent a vezetésre, arról elég hosszú vita kerekedett itt, szerintem egy kicsit mindkettõ, de az, hogy most, bajban is mindenki csak a másiokra mutogat, nem fogja elõrébb vinni ezt a kis országot.
A munkanélküliség fejben dõl el. Ha nem akarok munkanélküli lenni, megoldást keresek. Ha az akarok lenni, kifogást keresek.
Vízkivételi engedély kell hozzá és azért fizetni kell.
Próbálj csak hivatalosan bejelentett ásott,vagy fúrt kutat létesíteni a portádon,majd rádöbbensz..
[IRAM] leader
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Voltam zárás elõtt. _______________
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem feltétlenül a válság az oka mindennek!
Nekem mint munka adónak az a tapasztalatom, hogy aki szakképzett nem hajlandó a szakképesítése alatti pozícióban munkát vállalni, pedig ha elvállalná, és bizonyítana, utána minden bizonnyal feljebb kerülhetne a ranglétrán, csak sokan egybõl az "ügyvezetõi posztra" pályáznak...!
A diákok munkáltatása pedig nem egy egyszerû feladat!
A minap érdeklõdtem hogy hogyan tudnék diákokat foglalkoztatni... az nem elég hogy kb. ugyanannyi munkabért kellene kifizetnem a diáknak, mint egy gyakorlott munkaerõnek, de még a biztonsági elõírásokat is komolyabban kell venni, mert vannak bizonyos bejelentési kötelezettségek, ami miatt jobban várhatóak az ellenõrzések!
Az ilyen fajta ellenõrzésekrõl annyit nem árt tudni, hogy lehetsz te akármilyen tökéletes, nem úszod meg! Ez olyan mint a közúti gépjármû ellenõrzésnél, a tartalék izzó effektus!
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Csak annyit böfögtem közbe az "értelmi szintemmel", hogy a hangadók sajnos leragadnak a bûnösök megbüntetésénél - ami egyébként jogos - és nem a porgbléma megoldására koncentrálnak, hanem a húsosfazékhoz való közelebb kerülésre.
A munkanélküliség egyik oka épp ez. Másokat hibáztatunk, ezzel nyugtatjuk magunkat, így nincs motivációnk életünk jobbá tételéhez. (igen, ez egy szerencsétlen kísérlet volt az ontopic felé hajlásra)
hol nincs háború te okostojás?azért,mert nem a házad elõtt lövöldöznek,akkor már nincs háború?
2001 óta újra háborúznak az amerikaiak nem..te nagyon okos...
észak-koreától retteg most a félvilág...fõleg dél-korea,mert olyan tûzérsége van észak-koreának,amivel szétszaggatná még az amerikai flottát is...és az összes lövege észak és dél-korea közötti határon húzódik...
valóban nincs háború...csak egyesek nem néznek tv-t,sem híreket,csak élik világukat...:S
BMW Über Alles!