PSP Go

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
úgy néz ki itthon nem is lesz hivatalosan 😞

Nekem a GO egyáltalán nem jön be...maradok a jó öreg régi phat pspnél<#buck> nem fogja megérni az árát várom inkább a psp2-t<#puszis>
<#nyes>
BB7
Há' mer' talán az a menõõ? <#wow3>
komolyan mondom, nem értem itt az embereket. miaz, hogy mit csináltok az UMD-kkel? honnan lenne UMD-je, aki PSPGO-t vesz? miért venne PSPGO-t az, akinek már van sima PSP-je? <#conf><#help><#miaz><#fejvakaras>

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

EmThor

majd mininováról rendelünk! <#nevetes1>

EmThor
Még egy kép:

EmThor
Úgy tûnik nem lesz itthon, október 1.-tõl kapható a gép, Store hiányában - ergo hogy veszel rá játékot ?! Persze még semmi sem biztos, de itthon a Sony Hungáriánál sok a töketlen alak: bocs srácok, de ez a helyzet, persze a "ti nem tehettek semmirõl" hozzáállás is OK, de legalább az itthoni közösséget támogatnátok, ha nem is mással, némi infóval, de nem még azt sem...

foxpal
Akarok egy ilyet😄

BB7
PoisonChihuahua
Görgess le egy picit...
foxpal
Tudni már hogy kb mennyibe fog kerülni?

5c0rp330n
nem, négy van, csak jól álcázzák.

mégis hogy gondoltad? ha ilyen alapvetõ dologban eltérne a sima psp-tõl, nem lenne kompatibilis vele. ez pedig még nem a psp2, csak egy revízió.

Jol latom? Meg mindig 1 analog kar van, az is a bal oladalon? 😞
BB7
Logikusan minden mûszaki cuccnak esik az ára!
szabikafarkas
de ez az ar megg fog esni ugye?

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

BB7
250€ lesz az indulóára, de még nem lehet kapni!
szabikafarkas
ez a PSP mennyi lehet ? ha tudod akkor segits legyszi psp

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

BB7
OMG! 😄
EmThor
EmThor
EmThor

EmThor
nagyon durva anyagok jönnek, Soul Calibur PSP-ben Kratos is játszható karakter lesz

http://www.youtube.com/v/WHx80KcbqsY&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385

BB7
😞
greg benz
Nagy divat lett mostanában az,hogy lényegében nem veszed meg a játékokat/programokat,stb.-t,hanem csak kifizeted és letöltöd<#idiota>Tiszta üzlet..kevesebbe kerül nekik,kb ugyanannyit lehúznak az emberekrõl,öröm bódottá<#idiota>Az meg le van szarva,hogy csak virtuálisan vettél vmit..

BB7
Hát.. szerintem sem!
Ha megveszek egy játékot akkor az a polcomon szeretem látni! ...
SL
hát az úgy nem lesz jó

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Jim Morrison
Nekem is ez tetszik

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Én tuti veszek 1-et majd jönnek a okos oldalak és akkor jó lesz 😊

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Na látod... ezért van ott a harmadik mondat...
GP2100
Valaki eddig sem használta...<#buck>

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

baaka
Én személy szerint teljesen értelmetlennek találom ezt a döntést hogy kivették az umd-t a gépbõl!

Anubys
"Így próbálnak a vareznak végetvetni. A játékok nem jelennek meg UMDn csak a PSNen"

Volt már pár ilyen játék... Van ISO-ban pár a vinyómon... 😄
Ennyit az elsõ mondatodról.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Így próbálnak a vareznak végetvetni. A játékok nem jelennek meg UMDn csak a PSNen (Kár hogy már azt is réges régen "feltörték")
1et értek

"- umd nincs"

rajottek h senki nem vesz umd-t ?😄
baaka
ezért nem érdemes beruházni!fõleg majd ha meglátjuk az árát!

BB7
Le kell majd tölteni õket!
SL
ha nem lesz UMD akkor a játékok hogy mennek?

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

http://www.youtube.com/v/MKAS-acoq5c&start=59" width="480" height="360
5c0rp330n
biztosan valós információ, egyenesen a sony hivatalos magazinjából van minden kép, videó és infó róla. szóval ez ne is legyen kérdés.

#24: ez pedig a kamu, illetve valakinek az elképzelése, photoshopban.

BB7
Ezt csak megoldják valahogy! Ennyire még a Sony sem lehet köcsög a saját vevõivel szemben! :/
BB7

Ez bejönne! Nem csak a b@aszottnagy kijelzõ miatt, hanem a dupla joystick miatt is!
Anubys
Hát, legyen igazad...
Illetve ne, mert akkor dobhatom ki az UMD-s játékaimat, ha esetleg le akarom cserélni a régi Psp-met 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Nem kamu, fent van pár helyen az e3 utáni Qore PSP-s részlete, olyat nem forgatnak le félrevezetésnek 😄

PSN: berghold

balla27
ezek a képek szerintem nem valódiak a psp-rõl.nagyon olcsó hatásúnak tûnik.a gran turismo 5-rõl 5 éve tudnak hallgatni,de egy psp meg kiderül az e3 elött.szerintem ez elég furcsa.kamu az egész.

Anubys
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem kicsit médiahekknek tûnik. Csak elgondolkodtam azon, hogy van, hogy 1-2 oldalon van csak megemlítve (írjátok be gugliba, hogy "psp go", és nézzétek meg a külföldi találatokat)
Ha már tényleg ennyi infó lenne róla, már rég tele lenne vele a külföldi sajtó.

5c0rp330n
vicces, de tényleg kénytelenek lesznek valami hasonló megoldást kitalálni, hivatalosan.. gondolom valami jó kis védett ripet lehet csinálni ami csak a saját cuccodon fog futni utána..

BB7
Lol! Tényleg! De ilyen Samsung-ot nem lehet Mo.-n kapni, ez valami koreai cucc lehet!
Oldal 1 / 2Következő →