Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Mondani sem kell hogy a safe house-ig sem tudtak eljutni, pedig az első kampány első pályája volt ami az egyik legrövidebb. Ketten értünk be a safe house-ba de ezek közbe is állandóan szövegeltek a mikróba, hogy hová menjünk be, mit vegyünk fel, olyan bőszen irányítgattak minket közbe egy métert nem tudnak megtenni a játékban.
A szülei helyében kiosztanék két olyan nyaklevest nekik hogy a levegőt is gyógyítani kéne körülöttük. Ja és ezek magyarok voltak... inkább tolnának startlap játékokat, az való nekik.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Ha valaki könnyedebb szórakozásra vágyik, simán megkaphatja. Nem fogja elrontani olyanok játékát, akik picit komolyabban szeretnének játszani.
Vagy ha mégis betéved egy ilyen mérkőzésre és trollkodik, akkor a rendszer eltiltja a játéktól x időre.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.20. 13:12:23
[merlinw.org]
Én mindig haverokkal szoktam játszani L4D2-öt idegenekkel sohasem :D
Kiengedik a tankot, mindkettejüket leteríti, de nagy nehezen, körbe-körbe futkosva takarásból leszedtem. Felszedem őket, erre a két gyökér nem elkezd lőni? Majd egy kedves szöveget beírva "megköszönik" a produkciómat azzal, hogy megölnek és röhögnek rajta. Eddig is elcseszett közössége volt ennek a játéknak, az egyik, ha nem a legrosszabb amit valaha láttam, de hogy már kampány módban se lehessen lassan játszani (nem ez az első eset, hogy gyökerekkel futok össze)... Nem tudom egyszerűen megérteni hogy lehetnek az emberek ennyire degenerált, undorító, hányadék kis férgek. Szánalom az egész...
Kieg már nem lesz, csak technikai (source) frissítések vannak, játékmechanikai már nincs.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.12. 16:07:29
[merlinw.org]
A játék jelenlegi verziószáma már 2.1.3.6.
Még mindig ilyen támogatás van ehhez a játékhoz? Vagy már újabb verziószám növekedés csak elvétve lesz tapasztalható?
Tudtok erről valamit? Lesznek még kiegek?
Utoljára szerkesztette: Ingman12, 2014.08.31. 18:14:03
Most találtam rá egy jó leírásra.
-console
[merlinw.org]
de valszeg itt-ott meg lehet venni fillélekért, mivel karácsonykor INGYEN le lehetett tölteni az eredetit. csak steam kell hozzá, és nem kell azután semi garéna meg hasonlók, csupán elinditod a játékot ami szép magyar nyelvû, és mindent jól érthetõen kiir, hogy hogyan akrsz játszani, online, vagy egyedül, stb.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tök jó, hogy feltehetsz itt egy kérdést, és olyan emberek válaszolnak itt az interneten akiket amúgy nem is ismersz.
Miután elindítod a játékot, talán a legfelsõ menüpontra kattints, majd az almenükbõl egyet. Vársz és már nyomhatod is!
Szia!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Okés.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Segitségért jövök ide.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=231488354
www.youtube.com/user/phonix132
Sõt remélem összejön, a dolog mert akkor lesz saját serverünk, és akkor azon tudunk állítani, mert volt már olyan, hogy többen voltunk mint 8. Az ilyen dolgokhoz amúgy ért valaki, mert lehet szükség lenne majd segítségre.
Más kérdés: Van olyan aki letöltötte több accra is a Leftet amikor ingyen volt? Én +1 et letöltöttem, de azt öcsémnek adtam, viszont van ismerõsöm akinek kéne (amint megcsinálja a gépét).
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Személyes kedvenceim:
- I Hate Mountains
- Suicide blitz
- Warcelona
- Yama
- Diescraper Redux