Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Eddig a legeredményesebb taktika az volt, hogy a gépfegyvernél mindenki védett egy irányt, egy meg a gépfegyverrel irtott, csak valaki mindig elkolbászol a csapattól, hogy aztán jól legyakják valahol a térkép másik felén, hogy ne lehessen menteni se. Persze ettõl az egész védekezés is felbomlik.
Egyébként nagyon bírom, nem is értem, hogy eddig miért nem cuppantam rá a játékra.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De szép bauxit, honnan van?
Próbáltuk hogy óvatosan elõre, probátuk hogy mind3-an rhantunk elõre, de az elsõ tanknál mindig nagyon leragadtunk. Ha mégis sikerült, akkor a második tanknál már esély nem volt, a zombik is folyamatosan jöttek.
Végén már csak úgy sikerült hogy épp hogy feljutottam a helikopterre, de a tank utánam jött a kopterre le is utott, akkor a bot odaért, az edzõ társunk eléggé lemaradt, a harmadik ember meg épp felért a helikopter ajtajához amikor elterült a földön a tank miatt. Az edzõ mikor leütötték már és a földön fekütt, vége lett a játéknak de a gép által irányitott karakter egyedül megmenekült, hiába ott ált melettem a heliben, esze ágába se volt meggyógyítani. vicces hogy a végén a kiírásban hogy egyedül õ élte túl a pályát <#idiota>#idiota>
Jockey ellen: ezt is érdemes távolabbról elintézni, de ha közel van és ugrik egyet feléd, akkor ne kezdj el hátrálni elõle, mert a következõ ugráskor biztos a nyakadban landol... hanem mikor ugrás után földre ér, gyorsan nekiszaladsz, megütöd a fegyverrel és míg szédeleg lelövöd... tuti módszer.
Chargerhez meg annyit hogy azt elszédíteni nem lehet mert elég kötegelt monszta, tehát meg kell várni míg elkezd szaladni és mielõtt neked menne gyorsan félreugrasz és szétlövöd
De boomerhez is van egy tippem... sok játékos ösztönösen belelõ ha pl. befordul egy sarkon és ott áll egy boommer (ált. mindig a sarkokon áll, igyekszik takarásban maradni mert nagyon sérülékeny)
De ilyenkor nem szabad rálõni mert egybõl beterít a robbanás a dzsuvájával ami olyan mintha lehányt volna... õt is meg kell ütni a fegyverrel és akkor hátrahõköl, utána egy lépést távolabb lépni és szétlõni.... ekkor már nem fröccsen rád a dzsuva és nem ront rád a horda... ezt a tanácsot fõleg expert fokozaton érdemes megfogadni, mert ott egy horda pillanatok alatt ledarálja a bommerrel beterített játékost.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Steamról tölttem le a játékot. Valaki tudna segíteni?
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Mi eddig skypot használtuk, azért is, mert ha valamimiatt "viszhangozna" a beszélgetés akkor a skype ezt tudja szürni még steambe nem. Ez olyankor van ha a másik oldalon ki van hangosítva és fel van vive a hangerõ.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A skype pedig akár hiszed akár nem, voice chat 😊
[merlinw.org]
Nekem majdnem 1500 órám pub meccs volt, de sokszor csak jó játékossal toltam... advanceden senkinek nem ment 80 alá a hp-ja... ez elég jó neked?
Nekem beváltak eddig a public meccsek, nem mondom hogy nem voltak gyengébb játékosok, de volt mibõl gyógyítani õket mindig, szal gördülékenyen ment.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
voice chat miért jobb mint a skype?
Pub meccseket pedig kezdõk, alkalmi játékosos és bohóckodni vágyók játszanak. Ha normálisan szeretnél játszani, ismerõsökkel játszol, voice chat-el. "Noob"-ok (én általában abban a pillanatban rúgok ki mindenkit amint leírja ezt a szót) pedig logikusan most sokan vannak, pár hét múlva helyre fog állni a rend. Mindig felhígult a tömeg, mikor akciós volt a játék. Mondjuk személy szerint ha 10 pub játszmát játszottam a 400 órám alatt akkor sokat mondok.
Összefoglalva: szedd össze a pajtásaidat és játssz local szerveren. Probléma megoldva.
[merlinw.org]
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Nehogy én legyek már gázos mikor velem csesznek ki...
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Azelõtt voltak fenn 8-10 ezren, most meg nem bírja a staem, mennyi ideig konnektol a játékokhoz is, nem lehet kivárni míg be bír csatlakozni...
Tele a játék noobokkal, akik újonnan szerezték be még nem is tudnak játszani csak bénáznak összevissza... francot már!
Tegnap egy olyan ürgével toltam aki a Chargert akarta heal-elni, odament hozzá a medkittel és... áhhh... aszitte õ is játékos... vagy nem tom, de ez már szánalom... pár napja még jó volt most már nem az.
inkább majdnem kétszer annyian (kb. 130 000-en)
http://store.steampowered.com/stats/?l=hungarian
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)