Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
4-8 fõs, lobby alapú játék...

[merlinw.org]

Prince of Máté
mindenkinél 😄 nem készültek fel ekkora látogatottságra 😄

nálam behalt a steam...
Magyar szerók vannak?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Igen, teljes játék, ingyen, megmarad, tied lesz. Ha nem így lenne nem mondtam volna..

[merlinw.org]

akyyy
Pár napja vittük végig a törtet <#szomoru1> de attól jó lenne "megvenni", kérdés, hogy ha most "megveszem" (online csak azt irja letötlhetõ, steambe nem hoz be semmit mert le van terhelve), akkor késõbb is játshzatok mert teljes értékü játékként jelenik meg?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kekeN7
To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it.

If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out!

Prince of Máté
Szóval akinek nincs meg, most "megveszi" az innentõl kezdve bármikor tud vele játszani, vagy csak most pár napig? Ez nem tiszta nekem...

MerlinW
Lunki88
Szia! Én tudok pár hasznos tutorialt, de ezek mind angol nyelvûek. Valamnt elõrebocsátom neked hogy csak akkor kezdj bele ha nagyon sok türelmed és idõd van hozzá. (Saját tapasztalat, többször nekiálltam de egy idõ után mindig feladtam... )

Elõször szerintem ezt a linket tanulmányozd, mert ez az alapoktól kezdi el bemutatni mit hogyan kell, kezdve a pályakészítõ program telepítésével.

Ha már az alapok mennek, utána meg ezt fusd át.

Sok sikert hozzá! Õszintén remélem hogy neked jobban fog menni. 😊
denevérember
Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék,hogy pálya/kampány készítéshez valami jó leírást esetleg videóval mellékelve hol találhatnék? + Milyen program kell hozzá amivel neki tudok állni? Nagyon bonyolult? Valakinek van saját tapasztalata?

Elõre is köszönöm a választ!

Üdv, D.

In space no one can hear you scream.

Ez eddig oké, de így se jelenik meg a campaign listában, csak a konzol map paranccsal tudom futtatni.
TG Gida
Futtatni kell a .vpk file-t,ekkor automatikusan települ, vagy ha így nem mûködik, akkor be kell másolni az addons mappába.

Isten áldja a pogányokat!

Sziasztok, azt meg lehet oldani hogyha letöltök egy custom campaign-t akkor az meg is jelenjen a listában ne csak konzolból tudjam indítani,
Ha esetleg tolja még valaki akkor keressen meg mailen!
Van TeamSpeak szerver is!
E-mail: [email protected]
A Kaszas
lol

Prince of Máté
menyetszar

A Kaszas
akkor adjál te

Prince of Máté
Steam nevetek? A Doom-ra kiadott 100 találatot...

A Kaszas
akkor steamre fel

Narxis
nem

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A Kaszas
gyáva vagy

A Kaszas
kampány mehet

Narxis
jah, lehet, nem ígérek semmit. Valami csoport kéne. Nincs SG csoport?

Lunki88
Chet Faliszek cáfolta már ezt a hírt (lásd az elsõ hsz-t).
Prince of Máté
Te jönnél ma? Mert akkor már ketten vagyunk.
Egyébként, én örülnék ennek!

Narxis
jaja kéne embereket szerezni

Prince of Máté
Van itt még valaki aki játszik? Jó lenne egy versust vagy kampányt tolni 😊

A Kaszas
azert kerdeztem mert engem erdekel ) hetvegen nyonhatjuk.vegyel fel steamen. Doom

Hali! Lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban. Amikor még nem kezdõdött el a menet, tehát még a zombik nem jönnek, akkor nincs semmi gond a pingemmel sem és nincs semmi lag természetesen, aztán rengeteg zombi özönlik egyszerre, akkor a pingem hirtelen megugrik 200 felett, és marha nagy a lag szinte játszhatatlan. Eddig egyik játékban sem tapasztaltam ilyet, tudja valaki mi lehet a probléma vagy esetleg a megoldás rá?

Én játszanék szívesen,de nem ismerek senkit aki játszana vele...
Egyedül meg annyira nem izgalmas.., ha valakit érdekelne majd szóljon. 😊
A Kaszas
hi. jonne valaki expert realizmon?

Lunki88
Nem túl aktív a topik... Na mindegy, nem sokára kijön ez a rajongók által készített kampány is. (Konkrétan május 20-ára ígérik.)

Sziasztok, barátnõmmel szeretnék játszani, 1 gépen osztott képernyõn, van erre a szokásos bill+egér kombó, valamint 1 Logitech F710-es gamepad. Gamepad mûködik rendesen, mivel xinputos. DE... amiket a neten láttam, sehogy se akar mûködni, mert mindig csak a player 1-el mûködnek a dolgok.
Player 2-t nemtudom sehogy se irányítani, hiába írtam át a 360controller cfg-jét arra, amire kell... akkor se jó.

Szóval tudtok TUTI megoldást?

A másik: igazából jobb lenne az a megoldás, HA LÉTEZIK, hogy 1 pc, 2 monitor. Tehát meg lehet csinálni, hogy 1 steam acc. 1 gép... de 2 monitoron 2 játékos zuzzon? 😄

köszi elõre is.
Jaka923
Egyrészt ott van a Workshop, másrészt egy coopra kihegyezett játékot nem szoktak évekig támogatni (max DLC-vel pénzért). Itt pedig 3-4 éven keresztül elég sûrûn megkaptuk õket ingyen, úgyhogy ez nem szomorú, hanem tiszteletre méltó, fõleg a mai pénzlehúzós rendszerben. L4D3-ra pedig még rohadtul nincs szükség egy jó darabig, legalábbis a HL3 elõtt biztosan nincs.

Narxis
Elég szomorú, hogy már vége az L4D 2 támogatásnak mikor még kanyarban sincs az L4D3...

valakinek nincs egy fölös példánya ? megvenném.
(4 darabos pack van most olcsón steamen azért kérdezem)

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

tutituti
ehh,átfutottam csak a cikket.Megörültem pedig.Resi6 nem ér nekem annyit hogy l4d2-ben lássam a fícsöröket.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

MerlinW
Workshop fícsör azoknak, akik rendelkeznek a RE6-al. Nem DLC. Egyébként a L4D2 támogatásának már rég vége (ezért is került bele az összes mutáció)

"Create your favorite character(s) from Resident Evil 6 and submit them with the Resident Evil 6 tag to appear here. The top submissions will be included in our Official Resident Evil 6 collection that will be available next month. Check out this blog post for more information."

[merlinw.org]

tutituti
Új DLC jön
Resident evil - L4D2 közös dlc-zés lesz.
Öröm hallai hogy nem hagyták magára ezt a fasza játékot
http://www.l4d.com/blog/post.php?id=10153

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Bokafix2
Mostanában elég gyakran írja ki a játék a "pool memory low" üzit. Általában akkor ha sokadjára lépek be, mondjuk negyedjére-ötödjére játszani.

Most vettem új ati karit legfrissebb driverrel van 8 gb ramom, ez nem kéne hogy kevés legyen... a régi karinál is csinálta ezt, mi lehet az oka, elfogy a memória? Rosszak a ramjaim? vagy szoftveres a probléma? Majdnem csúcs konfigom van és pont ez a játék köcsögösködik velem.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

darki81
ez jópofa 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

A Kaszas
jó soka a duma gyere õlni

Narxis
Ragequit amikor valaki ideges lesz és kilép a játék közepén. :p

A Kaszas
hogy mi csinálsz?😄 inkább gyere steamre

Narxis
Nem mert haveroknál gondot okoz ha ragequit-tel az ember. 😄

Na jó nem, én nem csinálok ilyet.^^

Lunki88
Ha haverok vagytok miért nem dobtok össze neki a játékra? Akcióban amúgy is olyan olcsó volt hogy egy iskolás is megvenné a zsebpénzébõl.
Doom 4
Oi! Haverjaimmal szeretnénk játszani, de csak 3-unknak van meg eredetibe a játék. Azt meg tudnánk csinálni, hogy akiknek nincs meg leszedik, felpatcheleik belépünk egy tunngle szobába és "lan"-on játszanánk. Ilyen esetbe mi (akiknek eredetibe van meg a játék) számíthatunk bannolásra?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

RiCSi1234
Privibe ha adsz steam nevet, felveszlek, aztán jöhetsz majd ha gondolod! 😊

GTA V (*.*)

SimaSuna
hatalmas FAN film 😄