Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Kaszas
mé tiltottál le?😄

Narxis
ööö izé majd elküldöm

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A Kaszas
steam id?

Optimus Prime
Már több, mint éve benne hivatalosan. Hisz a tavalyi Summer Sale-n még achit is kapott. Azt tudom egyszer a végét is átírták.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Csak mostmár elvileg nem béta. De a hivatalos confog ígyis bugos...
MerlinW
Fél éve benne van a játékban😊 Egy 4 pályás kampány. Kellemes.

[merlinw.org]

TheGrinder
Mi lenne ez a Cold Stream?

tudtok 😊
ugyanúgy steam-es a dobozos is.

Egy kis versus mode 😄

Tails
Dobozost is steamen kell aktiválni, vagy nem ? 😄

TrashLáda
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudunk-e ismerõssel játszani úgy, hogy nekem Steam-es, neki pedig dobozos verziója van?

pyrohun
Ja hogy az ID-t, jó oké, korán van (vagy késõ?) 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Õõõ wut? Miért adjam meg? 😊 Ígértem? Vagy... nem értem 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Minden Valve DLC ingyenes. Egyébként csak egy frissítés lesz, hiszen már egy éve benne van a játékban a Cold Stream.

[merlinw.org]

Fabio Capello
Valve DLC, gondolom ingyé lesz.

XeeN
Ezt próbáld ki.

Road To Nowhere 2

(Mellesleg megadhatnád a steam id-det is, így 6 év után. 😊 )

grebber
Cold Stream DLC-rõl lehet tudni mennyibe for kerülni vagy errõl semmi hír?

Next PC upgrade: 2022

Optimus Prime
Még 1 év után sincs kész? Már egyszer a végét is átírták, meg kapott achit is a Summer Sale alatt. 😄 Jogos kérdés.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Lunki88
Pedig nem értem mit kéne. 😄 Arra értettem hogy még ezután is béta állapotban lesz-e? Már többször updatelték de még mindig az van odaírva zárójelben hogy béta.
MerlinW
Ez a kérdést gondold végig még egyszer😊

[merlinw.org]

Lunki88
Ez már végleges verzió lesz?
na júli 24-én jön a cold stream

azért õk nem csak 1-2 évre terveznek elõre
tf2-t is a hl1 motorra próbálták évekig miközben már rég ment a source fejlesztés is 1999 óta

MerlinW
Nem lesz új engine, a Source marad, azt fejlesztik tovább (lásd UE4 motor is gyakorlatilag tovább fejleszett UE3, ahogy a CryEngine 3 is bõvített Cryengine 1 - semmi értelme újraírni valamit, ami kész van és mûködik). 2013-ban jön a Source Linuxos változata, valamint 2014-re terveznek egy nagyobb turbót a Source-on, hogy villanthassanak XBox 720-on.

HL3-ról továbbra sincs hír, azonban az új generációs konzolok megjelenésével rengeteg elfeledett cím fog életre kelni. Nem egy kiadó várja már az új generációt. Ahogy a Epic is arra tartogatja az UE4-et, Valve is lehet hogy arra vár HL téren. Hiszen a konzolok diktálnak a játékiparban.

[merlinw.org]

hl3 meg új engine is biztos készül 😊

MerlinW
Valve sosem foglalkozott exkluzívan semmivel. Most is fejlesztik a CS:GO-t, TF2, L4D2, DOTA2, valamint készítik Linux-os Steam-et. Továbbá a Portal 2-höz is jön valami. 300 fõs cég, játékonként (a jelenlegi állapotukat tekintve) 10 ember sem szükséges.

DOTA-val kapcs pedig a komoly tempó kicsit vicces, ha azt vesszük, hogy 3 éve fejlesztik. Ma már csak a balanszolás és foltozgatás megy.

[merlinw.org]

húzzák? láttál valamit amit komolyabb tempóban fejlesztenek mint a dota2? hetente jönnek elég komoly patchek
cs-hez is gyakran, és az ki is jön augusztusban

Narxis
Idõ kell a jó munkához.

Lunki88
Ül a seggén a valve úgy látszik. E3-on is semmi új bejelentés. Az új CS is már 1 éve béta lesz lassan, meg ezt a dota-t is húzzák rendesen.
pyrohun
Már mióta nem. És az erdõs vége sokkal nehezebb volt mint a mostani 😊

tutituti
szólj mikor jó,egyeztetünk haverral.Nekünk a realism,legnehezebben acsi kéne,csak pont egy ember hiányzik😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

hát valamit csinálhatna a l4d team mert tavaly tavasz óta nem sikerült ezt a cold streamet összehozni 😄

tutituti
nagyon jó,hogy kooperál a két fejlesztõcsapat😊
Reméljük oda-vissza dolog lesz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Lunki88
Panzeradler
Talán tunnglen, ha indítasz ott kitudod választani a custom mapot is, bár ez nem 100%, én is ezért vettem meg anno 1500ftért, mert szenvedés törttel multizni.
itt akkor se tudunk warez kérdésben segíteni, meg nem is akarunk. egyébként a kérdésedre a válasz nagy valószínûséggel nem. 2 hét múlva summer camp a steam-en, tutira legalább fél áron lesz a L4D2, vedd majd meg ha online szeretnél játszani.

SigS
Online hogy akarsz ha nem eredeti? <#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Sziasztok
Csak azért írok ide mert az off-ba legutoljára januárba írtak
Az lenne a kérdésem h lehet online játsztani custom mapon? ha igen akk hogy? elõre is köszi (ja és persze tört játékom van non steames)
darki81
thx

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

a játékosokon múlik

Narxis
Eléggé gyengék a zombik. Mutációban játszottunk és szinte mindig a túlélõk nyernek. Mondjuk map függõ is de azért érezhetõ különbség van. Vagy nincs igazam?

MerlinW

[merlinw.org]

Én letöltöttem egy custom mutationt és akkor megjelent a menüben az "all mutation" fül ahol az offical-ök is ott vannak. De elég csak a lobby indítónak meglennie, a többiek tudnak csatlakozni és nyomhatják a játékot.
Elég érdekes mapbemutató videó: Itt
darki81
ezt hol lehet letölteni?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Most jöttem rá, ha letöltesz egy custom mutationt akkor lesz egy ilyen menüpont, hogy all mutation és mindegyikkel lehet játszani. Bátyámmal végignyomnánk experten a Swamp Fevert és a Hard Raint olyan mutációban, ahol csak M60 van és végtelen töltény (Gib Fest). Ha valakinek van kedve, csatlakozzon.
Steam ID
Sziasztok!
Az "egységben az erõ"-t szeretném megszerezni,de nincsen annyi barátom,hogy a 4vs4 összejöjjön.Ha másnak is ez hiányzik esetleg összedolgozhatnánk.😉 Természetesen más érmek megszerzésében én is tudok segíteni. Üdv: http://steamcommunity.com/id/crazyhu/
Optimus Prime
Érteném én honnan fúj a szél. De szerintem egy HL3-al is tarolhatnának. Bár lassan a hardcore rajongók is legyinteni fognak rá.

MerlinW
Cseppet több pénzt hoz nekik, mint egy játék😊

[merlinw.org]