Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Kaszas
akkor úgy kérdezem hogy senki nem keres társakat?

RiCSi1234
Játszani játszunk, csak ki-ki a saját ismerõsével, vagy.. a fene tudja. 😊

GTA V (*.*)

A Kaszas
játszik még valaki?

LEft For dead 2 mókához keresek társakat.
Steamen UrmyHun a nevem..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

MerlinW
Nekem mind megvan már jó ideje😊

[merlinw.org]

SötétBarom
Van valaki, akinek megvan a real deal achi? 😄D Két haveromnak is megvettem a gémet, és próbáltam meggyõzni õket, hogy ezt kizárólag expert/realism módban érdemes nyomni, de még nem érzik 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bertino
jah, majd... csak hat melo is meg asszony is...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
fiam jössz gammázni valamikor?
xxdani
Probléma megoldva.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
Közben jobban figyelve az itt a probléma, hogy a hangfájlokat wav kiterjesztéssel keresi , de nálam az összes ogg.
(Újratelepítés után is wav-ot keres)
((mondjátok,hogy nem kell átkonvertálgatni azt a pár száz hangocskát :S))
(((snd_rebuildaudiocache nem volt elég. végigfutott, de annyi.)))

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Lunki88
Esetleg az snd_rebuildaudiocache parancs segíthet még.
MerlinW
Extras menüben kapcsold ki a custom mappokat. Az legyen csak bepipálva, amit éppen használsz. Valszeg üti egymást kettõ.

[merlinw.org]

xxdani
sziasztok, feltelepítettem pár custom map-ot és most nincs hang, van megoldás esetleg valahova feltöltött sound mappa , hogy ne keljen újratelepítenem?

MerlinW
Csakis haverokkal. Ez multi játék, single csak "tutorial"-nak van benne😊
A tanknak a hátát vagy a fejét kell lõni. A feje mondjuk kicsi, így azt nehezebb. Természetesen elõtte dobáljuk meg molotovval vagy boomer löttyel.

[merlinw.org]

géppel vagy haverokkal nyomod?
Tankot hol célszerû lõni
MerlinW
Van pár aranyam😊 Mondjuk 400 óra után illik is, hogy legyen😊

[merlinw.org]

Srácok nektek mennyi a rekordotok survival módban, mi 4-en nyomjuk, de a bronz szintet is alig érjük el.
köszi
Lunki88
Hát ja a folyamatos özönlõ zombi hordákkal túlzásba estek a készítõk. Állítólag a hétvégére már kijön az új verzió, amiben ezt javítani fogják, meg nem fog kidobálni az asztalra.
Nem lehet, de ha zavarnak akkor lõjétek le õket saferoomban és probléma megoldva.

Why so serious?

xxdani
jah, valamint be lehet állítani, hogy ha ketten játszunk akkor a másik két gép ne legyen vagy ne kövessen?

xxdani
sziasztok. Hol tudom megnézni, hogy éppen melyik map-ot játszunk online? Jó lenne onnan folytatni.

cs1rk3
huu kipóbáltunk de nagyon brutál elsõ mapon vagy 400 zombit szedtünk szét fejenként haveromnak meg folyton kilép gondolom kevés ram :-D

MerlinW
Csak Steam-es L4D létezik. Lévén Valve játék😊

[merlinw.org]

ez kompatibilis a steames verzióval ?
Lunki88
Megjelent, lehet tölteni. 😊
bertino
nagyon jol nez ki! 😊

Lunki88
Hmm érdekes, amikor kiraktam még nem volt az. :S Itt van újra.
bertino
privat, nem lehet megnezni.

Lunki88
Erre a kampányra érdemes lesz odafigyelni, hamarosan megjelenik. 😊
A Kaszas
valaki szakértõn valósághûn?

blackparty
Valamit félreértettél mert nem a szerverekrõl van szó, hogy kikapcsolták volna, hanem hogy megünnepeljék a végleges Cold Stream kiadását 75%-os leárazást csináltak a Left 4 Dead 2-n.

tomo05
A játék fõmenüjében ott van, hogy Blog Bejegyzés.

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Lunki88

Upsz, így akartam. 😊
Lunki88
http://youtube.googleapis.com/v/fyl1L-q0Rg8
nekem sem jönnek be tegnap óta. milyen blogbejegyzésrõl van szó,adnál linket?
tomo05
Velem? 😊 tomo5750 a nevem. Amúgy már látom a blogbejegyzést, miszerint az L4D game 75%-át kikapcsolták steam-en, mert kijött új Cold Stream.<#wilting>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

A Kaszas
veled lõttem tegnap

tomo05
Üdv! Miért lehet az, hogy nem látom a steam csoport szerókat? Egyik nap lehetett most már nem jön be a játékon belül. Legfrissebb steam van fent, sõt az elsõdleges csoportot is változtattam.

tomo05
Üdv!
Ez mit jelent: Server is enforcing consistency for this file: models/infected/spitter.mdl

A lényeg, hogy amikor belépek a game-be akkor egyjátékosba valamikor a sima smg-nél, valamikor pedig a hangtompítós smg-nél írja ki ezt. Tehát pl. vagy a Blood Harvest-nél vagy pl. a The Orange-nál. (Smg skinekkel szórakoztam)
Helyi fájl ellenõrzést már próbáltam illetve újra raktam a game-t.

pyrohun
Rendes vagy de egészen nyugodt vagyok, mert beszélek angolul 😊 De lefordítani... nee 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Megnyugtatlak, angolul is ugyanilyen hülyén hangzik😊

[merlinw.org]

zsakosfrodo2
Azok, akik ezt fordították elég sok idõt szenvedtek vele, hogy minél jobb és minõségibb munkát adjanak ki a kezük közül, ha ez most neked nem tetszik, így jártál, nem kell foglalkozni vele. Nagyon sok embernek jelent a magyar nyelvû játék elõnyt, mert pl németet tanul az iskolában, vagy csak egyszerûen nem érti, hogy mi van odaírva. Én is pontosan ugyanazt tudom csak kérdezni, mint Lunki88.

Lunki88
Tény hogy elég viccesen hangzanak, de te hogy fordítanád le? 😊
Narxis
Ez tök jó 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pyrohun
Ekkora szart mint ez a magyarítás... "Edzõ" meg "Zsoké".... hihetetlen...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Légyszi nézzétek meg ezt a L4D2es videót amit a haverokkal csináltunk, nézzétek végig, megéri 😄
A Kaszas
ja valaki helyetted biztos😄

Narxis
lol, nem én voltam, legalábbis nem emlékszem, leveszem mindjárt 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.