Bunyók és verekedések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Az egyik gyereket elkezdték buzizni (mert elkezdett simogatni egy másik gyereket 😄) és ez így ment vagy 5 percig (tudni illik, hogy ez a gyerek nem az osztály kedvence, mert õ is ilyen szájhõs... igaz van rajta izom rendesen 😊 ) Na szval már elég ideges volt, aztán odament az egyik gyerekhez (pont az osztály kemény csávójához 😄) és elkezdte lökdösni. A másik csávó lepakolta a cuccait (teló, nyaklánc... stb) aztán mondta, hogy na most gyere. Kicsit lökdösték egymást, aztán a kemény csávó lefejelte a "buzit" aztán elkezdtek "birkózni", lökdösték egymást meg ilyenek... Aztán a kemény csávó bedurvult, elõször gyomorszájon térdelte, aztán elkezdte ütni ököllel a fejét... 2 ütés volt, aztán szétszedtük õket, mielõtt valami nagyobb baj lett volna 😊 Még kicsit pofáztak egymásnak azt lenyugodtak.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[flashhttp://www.youtube.com/v/v7PMp-yXHT0&hl=en&fs=1[/flash]
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de kik jönnek be egybõl akiknek közük sincs a témához, csak tudjanak oltogatni...igazi flame harcosok!
na viszlát!
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
de nem rúgták mer hát...az egy más sztori XD
Masik középiskolas sztory nem voltam ott de megtörtént hogy a diak beszolt valamit a tanárnak. tanár odament kikapta a padból elkezdte rángatni mivan mivan mivan.
A srác azután mondta hogy tökre beszart.
Live for nothing or die for something.
Az én drága Julika nénim isten nyugosztalja elsõben fröcsögõ nyállal üvöltve a pajeszánál fogva verte bele egyenként a fejét minden egyes gyereknek (25-körül voltunk az osztályba ha jól emlékszem) a fejét az asztalba és közben ilyeneket üvöltözött hogy állatok férgek stb.. vagyunk. Ki tudja lehet neki volt igaza... 😄
Mondjuk itt igazán az a hibás aki egy ilyen közveszélyes elmebeteget tanárként engedett dolgozni. Bocs az off. ért.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Persze az is jó amit te mondtál konkrétan hogy egyszerûen levegõnek nézed az ilyeneket (ez ráadásul szinte a legjobban idegesíti õket) de sajnos vagy szerencsére ki tudja, nem vagyunk egyformák különbözõ vér csörgedezik az ereinkben és ami mellett te elmész egy legyintéssel sajnos én nem tudok. Irigyellek hogy te igen...
A tanár meg utalta azokat akik nem voltak szorgalmasak(5.-es lehettem).
Szerintem az hogy 5.-be folyékonyan tudj olvasni nem nagy követelmény.
A tanár odament a gyerekhez akkorát lebaszott neki hogy kiesett a székbõl és sírt.
Baszki csak néztem aztán beszolt valamit hogy tanuljál már meg olvasni és egy masik gyerek folytatta a felolvasást.
kb ennyi történt 29 év alatt
V9ykn8_TZL0
Arra pedig hogy rákeféljek szinte zéró az esélyem mivel az ilyen nagypofájú szar életû buzogányok mögött az égvilágon semmi sincs csak a szar életük. Legroszabb esetben ugye a rendõrség de meg kell mondjam azoktól egyáltalán nem félek.
Lekövetem, megvárom. Még jó, hogy nem képeled fel a kesztyûddel és hívod ki párbajra a fegyvernem megnevezése mellett.
A többség valóban csak nagyszájú, de ne történjen meg, hogy ilyen helyzetbõl még szarabbul jössz ki.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha minden bunkót, ostobát és nagypofájút leütnél, elkopna az öklöd...
Ez persze eleve egy szegénységi bizonyítvány de attól még egyeseket rohadtul idegesíthet fõleg ha pont õket találják meg. Majd cicai is idõsebb lesz tapasztaltabb és nem ész nélkül szájba vágja ott azonnal hanem mondjuk azt csinálja amit én szoktam. Nem is kevésszer mert sajnos manapság az emberek szeretik kihasználni azt amirõl szó volt. Konkrétan azt hogy nem "divat" már szájba vágni a másikat és emiatt mindenkinek beszólogatnak ráfékezgetnek autóval autóból mutogatnak flegmák az elárusítóhelyeken kutakon stb... és mindezt tényleg mindenféle háttér nélkül teszik csak egyszerûen szar a kedvük mert kevés a pénz meg amúgy is alapból buta bunkók.
Következõt szoktam csinálni ilyenkor ha az illetõ tullõtt a célon. Megkérdezem tõle mikor ér véget a munkaideje és gyönyörû szépen megvárom ha van annyi töke és azonnal nem kér bocsánatot remegõ szájszéllel. A kocsis mutogatókat pedig egyszerûen lekövetem ha nem megy túl messzire.
És hogy ennek mi az eredménye?
Nem bunkók velem sehol hanem kinyalják a fenekem elõre köszönnek stb.. Plusz én is lenyugszom és nem érzem ugy magam mint akit megsértettek.
Én lányokat szoktam megszólítani, hogy de szép blúzod van...
Az, hogy az áll-dozat (hehe) épp a Te öltözködésedre lett figyelmes, rá nézve cinkes, nem Rád.
Take it easy, ahogy a német mondaná. Ha tudna angolul.
Am mostanában sok a gond és tény és való h nagyon ideges vagyok manapság, tényleg lazitanom kéne:S
Egy magyardolgozat miatt elveszíted az önkontrollt?
Tényleg lazíts, mielõtt kárt teszel magadban - vagy az egyik áldozatod barátai tesznek kárt benned.
Hidd el, nem túl jó úgy élni, hogy állndóan a hátad mögé kell nézni...
Nem kellett volna ütnöd. Le sem kellett volna sz..nod, hiszen a beszólásával saját magáról állított ki szegénységi bizonyítványt.
Azzal viszont, hogy ütöttél, Te magadról...