NKS (Nem Közölt Sáv)

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
én egy ötcsillag remixalbumnak örülnék, newschool alapokkal😄
Lacee
alapok tényleg tök jók, a szövegek is többségében, szóval fasza lemez lett! Nem vagyok otthon az ilyen hiphopper körökben, de az öt csillag öt csillagos volt nálam, ez legyen mondjuk 4-4.5. Nyilván nem lényeg ebben a stílusban, de a refrének megírására még mindig nem pazarolnak sok idõt 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tigeroo
nmagon is fenntvan.

odabasz az album így elsõ gondolatok:

sikerült nekik ami a punnanynak és a kezdetnek nem: hoztak újat, változtak õkis, de hozzák a régi hangulatot. ez ötcsillag. zenknek olyan új flowja van néhány trekkben hogy nehezen ismerem fel😄 meg tetszik hogy dallamot is belevisznek a hangsúlyba sokszor (pl. dealerek álma. beszarás mi lazán nyomják, rendesen elõttem van ahogy rap közben sétapálca + cilinder van náluk) teljesen jó.

a közremûködõk száma nekem kicsit sok, de még pont belefér a tûréshatárba. tibba nem a kedvencem amúgysem, ask.. hát nemtom, oké hogy spanok de elég õskövületek már. eckü jót tol, de gáz a szövege, nemtud mást fújni csak pia így-úgy. azáék is tudtak újítani flowban, de tõlük kevesebb nem is várható.

norba pedig egyértelmûen a legjobb sorokat hozza mint közremûködõ:

lehetnék a szelvényeden az ötödik x, ami telibe talál
a jó kövér money clips,
lehetnék az álmod reggel valóra válok
a króm felnik, buta picsák, drága bárok
lehetnék a vészfék, szigorú mérték
mielõtt eldorbézolod az agyad rádeszmélnék
könnyen kifarolsz, lehetnék aszfalt a driftedbe
ahhoz hogy feljuss elõtte hívd a liftet le
lehetnék a történeted írója mint andersen
a széfed több gyémántot rejtene mint antwerpen
lehetnék a tükröd, nem mutatna szebben
ha túl gyengén muzsikálsz a rendszerben
lehetnék az inspiráló energiád, vagy mi
talán sikerülne pár jó gondolatot átadni
a közhelyeken a helyzet mindig ugyanaz
de a lóvé önmagában nem boldogít te fasz.

az alapok úgy ámblokk jobban ütnek, fõleg az elõzõ minimál nks beatekhez képest. bebaszna hogyha a következõ albumon már rendesen g-funk vagy new-school beatek lennének, nagyot szólna!

mindenki vegye meg, 3 ropit igazán megér, egy bulit kihagyni hogy támogassuk a srácokat!
ScarY MAN
Addig is itt van 4 szám amit eddig feldobtak (:

...

tigeroo
jaja basszus, igazán terjeszthetnék digitálisan is, 1-2 ezret megérne úgyis, vagy esetleg free dl. ígyis szerintem bestseller ug album lesz idén, ebben az évben az egyetlen kiadvány amire beszeretnék ruházni.
Lacee
hát fakker... igazán feltehetnék valahova, mondjuk a dalok.hura egy ezresért, vagy bármi

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tigeroo
osg fellépés:

ááá geci én nagyon rápörögtem már a cuccra:S

tigeroo
HANYAG ELEGANCIA SHOP
KÖZÉRDEKÛ INFORMÁCIÓ!

AZ NKS - TDI LEMEZ MÁR A MEGJELENÉS NAPJÁN ELFOGYOTT, ZAJLIK AZ UTÁNGYÁRTÁS, 1-2 HÉT MÚLVA LESZ KAPHATÓ ÚJRA.

EZÚTTAL IS GRATULÁLUNK NEKIK!
tigeroo
Lacee
frankó, addig meg hátha felteszi valaki jószándékú ember a netre is... úgyis meg lesz véve, csak a gyorsaság miatt.

tigeroo
nekemis többe kerülne a vonatút mint a napijegy. ennyi feles pénzem meg nincs ezért. de hétfõn már lehet rendelni a hanyagból elvileg! 3 ropi lesz
Lacee
áá, vidékrõl esélyem sincs megvenni egy darabig, kéne egy letöltõs link vagy stream vagy valami, marha kiváncsi vagyok 😊

tigeroo
Gyerekek, nálam pörög a TDI, gyilkos a motyó!!!!!
Lacee
na, valaki megvette a mai OSG-n az új lemezt? milyen? 😊

Danka88
ja egyébként mindjárt gondoltam. ez azért elég fasza, meg a scbp vs tkyd is jó. kiváncsi leszek

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

tigeroo
nemhiszem, azáéknak is õ csinálta a borítót back to business
Danka88
jólnéznek ki a munkáik. csak ne olyan "profi" legyen a végtermék mint az új barbár albumnál, ami enyhén szólva gagyi lett.

tigeroo
Grindesign
really stoked that i could work for a legendary hungarian hip-hop crew , NKS - Nem Közölt Sáv !
A huge honor!

úgyérzem odabaszós lesz a körítés is akkor a TDI-hez.

grindesign munkái
ScarY MAN
másnap szülcsinapcsi. fasza ajándék lesz magamnak 😄

...

tigeroo
szept 1. 😊
Lacee
<#eljen><#taps>

ScarY MAN
Na egy kis up!

...

ScarY MAN
<#nezze><#eplus2><#taps><#worship><#worship><#worship>

...

tigeroo
Lacee
<#eljen>
már szedem is

tigeroo
Korai NKS felvételek… trekkek, freestylok, lájvcuccok az ***** elõtti idõszakból. 10 db NKS klasszikus egy rarban itt

01 Nem Közölt Sáv – Nospa freestyle Rock Steady Beat Radio
02 Nem Közölt Sáv – Csak a 3
03 Nem Közölt Sáv – Rivaldafényben
04 NKS (Nem Közölt Sáv) – Megszól6nak
05 NKS – Csalók
06 NKS – Dõlnek ránk a házak (live)
07 NKS – Mijjafontoss
08 NKS – Mikrofonparty Mixtape skit
09 NKS – IQtape skit
10 NKS – Live Freestyle Székesfehérvár
tigeroo
valaki feltudná appolni megint azt a pakkot a régi trekkekrõl? megköszönném!
symbol
Szerintem az szégyen, hogy te ebben nem találod meg a zenét... :/ Ezen most meglepõdtem...

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

tigeroo
tigeroo
jól megy geci 😄
Danka88
igazából itt van a szomszéd, csak elaludt már szegényke, gondoltam nem keltem fel ezért kérdeztem meg itt a fórumon. nospa meg wc-n van, nem akarok benyitni hozzá.<#wink>

tigeroo
kérdezd meg zenkéket <#idiota>
Danka88
nincsmeg valakinek a tdi, akár rossz minõségben is? <#beka2>

tigeroo
ez nincs meg valakinek jó minõségben?

topikáp
tigeroo
iwiw: csináltam NKS klubt, hesszeljétek 😊
tigeroo
most nem dzseni van a blokban, hanem a csezi aki lop csal 😄!
tigeroo
áh nincs.... jöhetne már nagyon a turbódízel...
Matt07
nincs vmi infó h mikor jön a TDi? meg Bankos&Kasko - Pesti Mese c. albuma? :|

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

tigeroo
baszod😄
Matt07
TDi-t akarok... :|

ma jött meg a 2 limitált szériás Kriminal pólóm a HanyagEleganciából <#smile>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

mazsola89
Hi all! Elõre is bocs de lenne egy olyan kérdésem ami csak kicsit tartozik ide:S Egy zenét keresek de nem találom sehol és arra gondoltam ti tudnátok segíteni nekem. A zene címe:
Arizone : Underground a felhõk fölött Elõre is köszönöm

fixon
Szerintem addigra csak az ilyen díjkiosztós ügyességeket rendezik le: D

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Lacee
ja nem azért kérdem, csak 9 felé lenne más programom 😊

fixon
Jó nem hiszem, hogy 11-kor lámpaoltás. Azért kezdik akkor, hogy mindenre legyen elég idõ, hisz 2 terem és több fellépõ és rendezvény.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Lacee
ha 16-kor kezdõdik, vajon meddig tart?

fixon
28. omf. ottkell lenni... 😊

hunbasser
szuperhõõõsööööök,ver mindent 😄

ReaL MaDRid x siempre

Matt07
Oh La-La, Pirománia és Legpestibb of course. imádom mindet de ezek mindent visznek^^

egyszerûen csak Kriminal 4 life. 😄

tigeroo
áh, az is kurvanagy...
sztem még külföldön sincs ehhez hasonló sztílóban zene 😛
Lacee
nagy szám, jaja 😊
bár nekem még mindig az oh-la-la szövege visz mindent.

Oldal 1 / 8Következő →