NKS (Nem Közölt Sáv)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
odabasz az album így elsõ gondolatok:
sikerült nekik ami a punnanynak és a kezdetnek nem: hoztak újat, változtak õkis, de hozzák a régi hangulatot. ez ötcsillag. zenknek olyan új flowja van néhány trekkben hogy nehezen ismerem fel😄 meg tetszik hogy dallamot is belevisznek a hangsúlyba sokszor (pl. dealerek álma. beszarás mi lazán nyomják, rendesen elõttem van ahogy rap közben sétapálca + cilinder van náluk) teljesen jó.
a közremûködõk száma nekem kicsit sok, de még pont belefér a tûréshatárba. tibba nem a kedvencem amúgysem, ask.. hát nemtom, oké hogy spanok de elég õskövületek már. eckü jót tol, de gáz a szövege, nemtud mást fújni csak pia így-úgy. azáék is tudtak újítani flowban, de tõlük kevesebb nem is várható.
norba pedig egyértelmûen a legjobb sorokat hozza mint közremûködõ:
lehetnék a szelvényeden az ötödik x, ami telibe talál
a jó kövér money clips,
lehetnék az álmod reggel valóra válok
a króm felnik, buta picsák, drága bárok
lehetnék a vészfék, szigorú mérték
mielõtt eldorbézolod az agyad rádeszmélnék
könnyen kifarolsz, lehetnék aszfalt a driftedbe
ahhoz hogy feljuss elõtte hívd a liftet le
lehetnék a történeted írója mint andersen
a széfed több gyémántot rejtene mint antwerpen
lehetnék a tükröd, nem mutatna szebben
ha túl gyengén muzsikálsz a rendszerben
lehetnék az inspiráló energiád, vagy mi
talán sikerülne pár jó gondolatot átadni
a közhelyeken a helyzet mindig ugyanaz
de a lóvé önmagában nem boldogít te fasz.
az alapok úgy ámblokk jobban ütnek, fõleg az elõzõ minimál nks beatekhez képest. bebaszna hogyha a következõ albumon már rendesen g-funk vagy new-school beatek lennének, nagyot szólna!
mindenki vegye meg, 3 ropit igazán megér, egy bulit kihagyni hogy támogassuk a srácokat!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
KÖZÉRDEKÛ INFORMÁCIÓ!
AZ NKS - TDI LEMEZ MÁR A MEGJELENÉS NAPJÁN ELFOGYOTT, ZAJLIK AZ UTÁNGYÁRTÁS, 1-2 HÉT MÚLVA LESZ KAPHATÓ ÚJRA.
EZÚTTAL IS GRATULÁLUNK NEKIK!
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
really stoked that i could work for a legendary hungarian hip-hop crew , NKS - Nem Közölt Sáv !
A huge honor!
úgyérzem odabaszós lesz a körítés is akkor a TDI-hez.
grindesign munkái
...
már szedem is
01 Nem Közölt Sáv – Nospa freestyle Rock Steady Beat Radio
02 Nem Közölt Sáv – Csak a 3
03 Nem Közölt Sáv – Rivaldafényben
04 NKS (Nem Közölt Sáv) – Megszól6nak
05 NKS – Csalók
06 NKS – Dõlnek ránk a házak (live)
07 NKS – Mijjafontoss
08 NKS – Mikrofonparty Mixtape skit
09 NKS – IQtape skit
10 NKS – Live Freestyle Székesfehérvár
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ma jött meg a 2 limitált szériás Kriminal pólóm a HanyagEleganciából <#smile>#smile>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Arizone : Underground a felhõk fölött Elõre is köszönöm
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

egyszerûen csak Kriminal 4 life. 😄