Amit nem láttál, de jól jön
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Tálcára keresõ, sokféle keresõt lehet használni vele (alap a gugli).
All Wallpaper Lite
Háttérkép rotáló
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Én egy érintõképernyõs tabletpc-nek azért hasznát veszem vezetés közben. Szuszkába elég 3.5 vagy 4.3 coll, de a nyergesbe elkél egy ilyen.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
zseni vagyok bazeroga:@
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egyszer fenn, Egyszer lent.
Windows 7 skinpack XP-hez
Visual task tips
Ha a tálcán levõ progik fölé viszed az egered, akkor kis méretben mutatja az ablakot.
WizMouse
A nemaktív ablakokban is tudsz scrollozni.
Jelenleg csak az uccsót használom, sztem nem sokáig. Én nem veszem hasznukat.
A foobar2000 egy ingyenes (de nem szabad forrású) audiolejátszó Windows operációs rendszerekre. Fejlesztõje egy egykori Winamp programozó, Peter Pawlowski.
A foobar2000 fõbb jellemzõi
* Beépített támogatás a legelterjedtebb audioformátumokhoz
* Alacsony memóriahasználat
* Széles körû testreszabhatóság
* Unicode támogatás
* ReplayGain támogatás
* Szünetmentes lejátszás
* 64 bites kimenet
* Beépített tag-szerkesztõ
* freedb támogatás
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
"Rosszfiúként a dózisok közül az orgazmust próbáltam.. elsõre "kis" orgazmus, végülis nem volt rossz, és teljesen más volt, mint az az orgazmus, amit lányokkal/nõkkel tapasztaltam.. Másodszorra pedig.. azt le nem tudom írni.. Úgy érzem, átéltem a nõi orgazmust, átéltem, amit a nõk érezhetnek egy igen jó, és nagyon igazi orgazmus alkalmával.. Az elsõ kb. fél órában semmi, de az utolsó 20 percben beindult a henger.. Folyamatos orgazmusok egymás után.. Percekig önkívületi állapotban voltam, ide-oda dobáltam magam, elképesztõ volt. És érdekes, ejakuláció nem volt, ez nem "olyan" orgazmus, ez agyi orgazmus. A harmadik meg ha lehet, még jobb volt. Majd még tesztelem.😊"
Az LSD dose-t próbáltam ki...
KB fél óra után meguntam, és inkább a sárkánnyal pókereztem a fürdõszobában....."
hát ez kész 😄DD
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
[ Most vagyok túl egy elég komoly csalódáson, de azért beszélgethetünk msnen ha gondolod 😄 Jelzem fiú vagyok, és HETERO xD]
Barátokat keresel? lol <#vigyor>#vigyor>
A testre szabható azonnali üzenetküldõ Skype, IRC, AIM, ICQ, MSN Messenger, és Yahoo! Messenger üzenetek kezelésére alkalmas. Adatok küldése, csoportos beszélgetés, audiochat, és számtalan buddy ikon található még a programban. Az új verzióban Facebook és Twitter-integrációt, többszörös csevegés és videochat lehetõség is megtalálható. A szoftver használatához regisztráció szükséges, illetve telepítésnél ASK Toolbar is felrepülhet a számítógépünkre amennyiben azt engedélyezzük.
A Microsoft virtuális teleszkópjával galaxisokat, csillagrendszereket, vagy a saját naprendszerünket is bejárhatunk szabadon. A NASA fényképarchívumából, illetve a Hubble és Spitzer ûrteleszkópokkal készült fotók 12 terabájtnyi képanyag elérését biztosítják a programban, ahol úgy böngészhetünk, mintha a világûrben utaznánk.
Klikk
De mégis hogyan készülhet egy ilyen 3D-s látkép? Az azonos környezetben - például egy nagyváros fõterén - készült fotók között kapcsolat van. Minél több képünk van és minél sûrûbb közöttük a kapcsolat, annál nagyobb a valószínûsége, hogy a fotók összeilleszthetõk, és együtt egy 3D-s látképet alkotnak. A Photosynth algoritmusa feltérképezi a képek közötti kapcsolatot - ez alapján történik a fotók összeillesztése. Ahhoz, hogy a végeredmény részletes és látványos képet adjon, természetesen sok kiváló minõségû fotó szükséges.
Most elõször a felhasználóknak is lehetõségük van arra, hogy egy letölthetõ eszköz segítségével Photosynth-összeállításokat készítsenek. A fejlesztõk azonban ennél tovább mennek: az a céljuk, hogy a felhasználók a weben egyébként is fellelhetõ és folyamatosan növekvõ fotórengeteg segítségével hatalmas tereket járhassanak be, anélkül, hogy kezükbe vennék fényképezõgépüket. A szoftver hátterében a Microsoft által 2006-ban felvásárolt Seadragon technológia áll, ami lehetõvé teszi a képkockák közötti navigálást, függetlenül a fotók felbontásától és méretétõl.
Érdemes megnézni a Photosynth mûködési elvét bemutatóvideót!(Ajánlatos átméretezni a böngészõt kicsire)
Egyébként ami így témába vág:
Tekzila Daily podcastján szoktak néha érdekes/hasznos dolgokat mutatni. De többnyire (nekem legalábbis) irrelevánsak. Mondjuk attól még megnézem, mert rövidek és találhatok olyat, ami érdekel.
God is Black ? Yes SHE is!