Amit nem láttál, de jól jön

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
stopper az órán? 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sztok!
Olyan progit keresek pl corelhez amivel lehet mérni a munkamenet idejét.
Ha tudtok ilyet nagyon megköszönném!

God is Black ? Yes SHE is!

RAZOR27
Ahhh... Isten áldjon, köszi! 😊

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
Na ezt szedtem is köszi! Amúgy videó változatba nincs ilyesmi?
Nagyon jól jönne most.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

rooney8
Ez jó 😊 De majd jön az "eredeti" google street view, nem? 😄
Mer valami olyasmit olvastam, hogy egy román cég és a gugli is csinál(t) street viewet...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Kmarha
Ez valami hatalmas 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Uh!<#wow1><#eljen>

Köszönöm, ezt nagyon sokszor fogom használni.<#worship>

http://www.norc.hu

Budapesti google street view 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Balumann
... 😄 (nemhittem volna, hogy még ennél az egyszerû oldalon is megkérdezi valaki)
-Regisztrálsz, kapsz emailt, rámész az aktivációra
-ha szeretnéd, hogy a telefonszámodról küldje: Fiók (felül) melletti nyil, Beállítások -> mobil szám igazolása, beírod a számod, küld, sms-ben megkapod a kódot, aktiválod
-Új üzenet, átváltasz SMS -re, címzetthez telszám, alá üzenet, Send!
A számot úgy kell beírni, hogy +36******** (pl.: +3630111111)

Vágd szét és a cd kiírásakot távolítsd el a szüneteket. Mindkét dolgot el tudod intézni Nero-val.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Én a Miro-t használom podcastolásra. Egyéb apróságot is tud, de az lényegtelen.

Youtube tetszõleges csatornát én úgy feedelek, h keresést intézek a csati nevére és a keresés eredményét mentem le feedbe, így betölti az új találatokat. Lehet normálisabban is meg lehet oldani, de még nem jöttem rá hogyan. Vki tud ajánlani esetleg más progit podcastra?

Barnabyka
hogy is kel használni?..bocsi lehet hülye vagyok de nem megy.

Landren
Olyan progit nemtud véletlenül valaki, amivel a nagy méretû mp3 zene filokat tudnám számokra bontani? Nem akarom szétvágni, csak a számokhoz betenni azt a jelet, hogy a lejátszó érzékelje, hogy több számból áll az az 1 mp3 file, és tudjam léptetni. Meg pl. ne kelljen végigtekernem ha mondjuk a vége felé szeretnék belehallgatni.

sose nyomd fullba a kretént

rooney8
"Csak" 2x kiírja hogy wadja és hogy free sms 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Gondolom berak a végére jósok reklámot.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Balumann
Nem tom, nem írja sehol hogy mennyi a korlát :|

rooney8
Ez jó 😊 Kipróbáltam és mükszik... thx 😉

tnm
mennyit lehet és what's the catch? 😄

Balumann
Bár nem program, de hasznos tud lenni.
wadja.com - Ingyen SMS küldés :-)

tnm
jah, igen a lentebb ajánlott irfanview is képes batch mûveletekre: átméretezés, effektek végrehajtása, konvertálás, stb...
és természetesen az is ingyenes. minden amit lent ajánlottam az ingyenes program.

de ilyen képmanipuláló/nézegetõ programok között, amúgy is elég nagy a választék. 😊

Loál János
Faststone képutilityk.

A képnézõt már jóideje használom, illetve tömeges átméretezéshez a Resizert. Nem mondom, hogy nincs jobb, vagy gyorsabb náluk, de ingyenesek. Természetesen adományozni lehet nekik. -.-

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Hamachi - lan hálózatot szimulál, jókat lehet vele multyzni
VirtualBox - virtuális gép, én pl Linuxot futtatok rajta, ott van az összes php-s/c-s dolgom.
Thunderbird - levelezõ kliens, szerintem nagyon hasznos (márha nem blokkolja az a rohadt ESET 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BB7
norbi56
Minden webcammal mûködik,Win7 alatt is?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

tnm
errõl jut eszembe:
http://www.ntwind.com/software/windowspace/download.html
ezzel van valakinek tapasztalata? szándékosan nem linkeltem, mert nem teszteltem, nem vállalok érte felelõsséget, de vannak érdekes funkciói.

Balumann
Okés, nyugodtan ajánlj ilyeneket is, nem mondtuk hogy ne. Csak így kicsit vicces volt, hogy: NFO nézegetésre a legjobb program, mikor gyakorlatilag mindennel meg lehet nézni rendesen, nekem legalábbis nem okozott még gondot egybõl kivenni a hasznos szöveget ezekbõl. 😄 Ahogy írtad, még én is elgondolkoztam rajta, hogy ez hû de hasznos lesz. (linkeket még így sose nyitottam nfo-ból).

MP3DirectCut
mp3 vagdosó progi. Azoknak ajánlott, akik nem akarnak sokat szöszölni egy ilyennel és csak arra kell nekik, hogy kivagdossanak 1-1 részletet egy számból, felszeleteljenek valami bedigitalizált anyagot, diktafonnal felvett cuccot, egymásba ágyazzon 2 zenét,stb...
Két nagy elõnye van. Egyrészt semmit nem konvertál, minden mûveletet valós idõben azonnal végez anélkül, hogy terhelné a gépet másrészt pedig ahogy írtam egyetlen dologra jó, de épp ezért abban az egyik legegyszerûbb és legprofibb.
Taskbar Shuffle
A program segítségével tetszõlegesen rendezhetjük a futó programjaink sorrendjét a tálcán.
Az értesítési területen levõ kis ikonokat is ugyan így átrendezhetjük bele bármikor.
Tessék Notepad++-t használni 😊 Pláne ha esetleg kódoltok is valamit, nagyon jó a syntax highlighting benne. Mondjuk tény, hogy elsõsorban azoknak domborít, akik nem csak nézésre használják, de megjeleníteni is mindent profin tud és minden beállítgatható.
tnm
jó mindenki azt csinál természetesen, amit akar, de én getdiz-ben hamarabb találom a kódokat a grafikák között, és a nem elcsúszott sortörések mellett, mint egy csapat random karakter mellett. (azt meg csak mellékesen jeleztem, hogy arra, hogy megnézzek valamit gyorsan inkább használok egy lightweight alkalmazást, de írhattam volna azt is, hogy kevesebbet takar ki a képernyõbõl így kisebb eséllyel takarja ki a telepítõt.)
a lényeg, hogy sztem kényelmesebb. és ha nem hetente telepítesz windows-t akkor még gyorsabb is, mert csak egyszer kell felrakni. (és azért wordpad-dal is van teendõ egyszer, hogy alapértelmezettbe õ nyissa meg az .nfo-kat)

de mégegyszer: én csak ajálottam egy alkalmazást, ami esetleg kellhet másnak is. ha nem kell, akkor szó nélkül haladj el mellette.
annak se lenne sok értelme, ha pl. valaki bejönne egy linux disztr. reklámozva, hogy abban mennyi minden van és mennyi itt felsorolt programot feleslegessé tesz...

Balumann
najah <#hehe>
WinXP wordpadja sztem kevesebbet foglal, de az a 11 mega sem túl megerõltetõ 😄

joebacsi
azokat a karakteres grafikákat tényleg nagyon fontos szépen megjeleníteni

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Aquir
azaz. Kmplayer jóak <#eljen>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

"Erik Everhard" lol 😄
tnm
elnézést kérek, igazad van 😛

😛

(és amíg wordpad eközben 11MB ramot eszik, addig getdiz 4-et...)

#36: jaja én is azt használom, csak lejátszó progit nem mertem ajánlani, mert abból hamar viták kerekedhetnek.
kmplayer, amúgy tényleg mindent tud*. csak egy darabig el lehet vele lenni, mire beállít az ember mindent. (én pl. nem is telepíteni szoktam, hanem .ini-be mentem a beállításait és csak mindig az aktuális rendszerbe másolgatom, meg a fájlasszociációkat beállíttatom vele)

*kivétel: nem lehet videóképnél fogva mozgatni a lejátszóablakot, vagy legalábbis még nem jöttem rá. 😄

"sajnos mkv-re nem mûködik, és nem is találtam még olyat, ami mûködne"
pont itt jutott eszembe a kmplayer, ami eddig nekem mindent lejátszott, még az mkv-s videókat is, emellett rengeteg beállítási lehetõség közül lehet választani benne.
itamragy
ha esetleg vlk nem ismerné ez nagyon jo weboldi sok program van fenn.

Egyszer fenn, Egyszer lent.

Balumann
NFO nézegetésre a wordpad is ugyanúgy tökéletes 😄

BB7
KeePass
Egy elég biztonságos jelszó adatbázis program!
Gyûjtsd vele az összes jelszavadat, PIn kódodat, mindened, s így sosem felejted el õket!
*Biztonságos, tesztelt, imádom*
BB7
Filehippo Update Checker
Ez a kis alkalmazás analizálja a programjaidat és ha elérhetõ, akkor letölti a frissebb verziót a saját szerverérõl!
tnm
+fav

írok egy párat én is, ezek talán ismertebbek. mindennapi használatnál jöhetnek jól, fõleg ha nagyon és gyorsan kéne, de google csak ilyen "jószándékú" gyújtõoldalakra kalaúzol (ahol a free, nem free, vagy nem azt tudja, amit kerestél)

irfanview valószínûleg a legjobb képnézegetõ és gyorsszerkesztõ program windows-on. (egyik ok, amiért nem tudok ubuntu-ra váltani, hogy nincs ennek alternatívája)
érdemes letölteni hozzá az allplugins-t is, esetleg egy ghostscript-et is. ezzel kb minden evõ lesz a progi. ha valamihez fölösleges gimp-et (photoshop-ot,stb.) indítani, akkor azt ezzel meg tudod csinálni(meg max egy kis mspaint pixeles szerkesztéshez)
mindenféle formátumból ment mindenfélébe (bár png-be mentés nálam nem megy)

---

unlocker, ha egy fájl nagyon nem hagyja magát letörölni. (folyamat zárja, stb...). általában segít

---

getdiz nfo nézegetésre a legjobb, amit próbáltam. pont annyit tud, ami minimálisan szükséges ehhez. szövegszerkesztésre vannak jobbak. (notepad++)

---

coverjuke zene és filmlejátszó program, bár utóbbira nem próbáltam sose. igazából vlc-t használja a lejátszáshoz (integrált vlc), de albumok közötti keresgélés élmény vele. rakok képet, de aki tudja, mi az a coverflow apple-nél annak nem lesz új. 😄

újabb verziókban már elég sok minden változtatható (borítók elhelyezése, szkinek, stb.)

---

thegodfather mp3 id3 tag szerkesztõ, csoportos szerkesztési feladatokra

---

audioshell mp3 id3 tag szerkesztõ, ami a fájl tulajdonságaihoz tesz be új tabokat. azaz csak egyenként lehet szerkesztgetni vele a fájlokat, de ha csak egyet kell, akkor így gyorsabb, mint a fenti tgf-fel. legjobban mégis azért szeretem, mert ha rajta hagyom egérmutatót egy fájlon, akkor a popup-ban megjelennek az id3 tag-ek
elsõsorban XP-re. fejlesztését 2007-ben abbahagyták

---

abcavi avi fájlok tag-eit lehet vele szerkeszteni, de ami hasznosabb, hogy avi fájloknál a popup-ba kipakolja a codec infókat (kép és jang egyaránt) sajnos mkv-re nem mûködik, és nem is találtam még olyat, ami mûködne 😞
elsõsorban XP-re. fejlesztését 2005-ben abbahagyták

---

subtitleworkshop feliratok szerkesztésére, idõzítésére, formátumok közötti váltására

Örülök, h soaknak tetszik a topik, remélem még sok hasznos program kerül fel ide 😊

3DClinic: ez a progi nem csak azoknak szól, akik érdeklõdnem a biológia iránt, mert a szervek/szervrendszerek, betegségek bemutatásának megvalósítása egyszerûen lenyûgözõ <#wow1>
nem csak 3d-ben forgathatjuk meg a testrészeket, de mozgathatjuk is õket, és különbözõ folyamatokat játszhatunk le (pl sz@rás, nem vicc /kitaláljátok melyik kép az?😛/).
Azonban a weboldalánál a google egybõl figyelmeztet, h vmi nem ok, de nálam nem csinált gondot, sztem mindenképp érdemes megszerezni.

Fabio Capello
nemrossz topik, fav

Balumann
Jó topik, ez a kamerás progi is jónak tûnik, nekem sajna nem akar összejönni 😊 Freetrack jól mûködik nekem lámpával, viszont valamiért nagyon sötét a kamerám, ha világosabbra rakom akad (genius webkam rulz... 😄), így ez sem akar jól mûködni. Ráadásul csak 20 fps-el veszi, freetrackban 30-al is megy (20 azért kevés, fõleg hogy nem is simítja)

Én is írok 1-2 progit:
SpeakBoard - magyar szöveg felolvasó

Xpadder - egeret és billentyûzetet tudja "szimulálni" gamepadról, joystickról

TeamViewer - a Windows távsegítségéhez hasonló távoli irányítást teszi lehetõvé, alapméretezettben el sem kell fogadnia a kliensnek (számát meg kódját kell tudni csatlakozáshoz), használható segítségnyújtáshoz, vagy távoli eléréshez (pl. szerver, vagy ilyesmi kezelés)

Meg ha valaki nem ismerné:
Google Earth

Ic3 m4n
jó,jó
de böngészõben nem mûködik csak programokban 😞

Zomil
showpw link

a lényege, h a windows-ban ****-ként elrejtett jelszavakat fel lehet vele fedni, szvsz nagyon hasznos progi, pl.: email kliensbe ha elfelejted a jelszot ezzel megnézheted

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
az én szobámat nem nagyon szereti.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fantos
de ha bal felülre rakok egy gombot akkor csak azon a bal felsõ területen tudok vele kattintani