Amit nem láttál, de jól jön
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Olyan progit keresek pl corelhez amivel lehet mérni a munkamenet idejét.
Ha tudtok ilyet nagyon megköszönném!
God is Black ? Yes SHE is!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nagyon jól jönne most.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Mer valami olyasmit olvastam, hogy egy román cég és a gugli is csinál(t) street viewet...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Köszönöm, ezt nagyon sokszor fogom használni.<#worship>#worship>
Budapesti google street view 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
-Regisztrálsz, kapsz emailt, rámész az aktivációra
-ha szeretnéd, hogy a telefonszámodról küldje: Fiók (felül) melletti nyil, Beállítások -> mobil szám igazolása, beírod a számod, küld, sms-ben megkapod a kódot, aktiválod
-Új üzenet, átváltasz SMS -re, címzetthez telszám, alá üzenet, Send!
A számot úgy kell beírni, hogy +36******** (pl.: +3630111111)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Youtube tetszõleges csatornát én úgy feedelek, h keresést intézek a csati nevére és a keresés eredményét mentem le feedbe, így betölti az új találatokat. Lehet normálisabban is meg lehet oldani, de még nem jöttem rá hogyan. Vki tud ajánlani esetleg más progit podcastra?
sose nyomd fullba a kretént
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
wadja.com - Ingyen SMS küldés :-)
és természetesen az is ingyenes. minden amit lent ajánlottam az ingyenes program.
de ilyen képmanipuláló/nézegetõ programok között, amúgy is elég nagy a választék. 😊
A képnézõt már jóideje használom, illetve tömeges átméretezéshez a Resizert. Nem mondom, hogy nincs jobb, vagy gyorsabb náluk, de ingyenesek. Természetesen adományozni lehet nekik. -.-
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
VirtualBox - virtuális gép, én pl Linuxot futtatok rajta, ott van az összes php-s/c-s dolgom.
Thunderbird - levelezõ kliens, szerintem nagyon hasznos (márha nem blokkolja az a rohadt ESET 😄)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
http://www.ntwind.com/software/windowspace/download.html
ezzel van valakinek tapasztalata? szándékosan nem linkeltem, mert nem teszteltem, nem vállalok érte felelõsséget, de vannak érdekes funkciói.
mp3 vagdosó progi. Azoknak ajánlott, akik nem akarnak sokat szöszölni egy ilyennel és csak arra kell nekik, hogy kivagdossanak 1-1 részletet egy számból, felszeleteljenek valami bedigitalizált anyagot, diktafonnal felvett cuccot, egymásba ágyazzon 2 zenét,stb...
Két nagy elõnye van. Egyrészt semmit nem konvertál, minden mûveletet valós idõben azonnal végez anélkül, hogy terhelné a gépet másrészt pedig ahogy írtam egyetlen dologra jó, de épp ezért abban az egyik legegyszerûbb és legprofibb.
A program segítségével tetszõlegesen rendezhetjük a futó programjaink sorrendjét a tálcán.
Az értesítési területen levõ kis ikonokat is ugyan így átrendezhetjük bele bármikor.
a lényeg, hogy sztem kényelmesebb. és ha nem hetente telepítesz windows-t akkor még gyorsabb is, mert csak egyszer kell felrakni. (és azért wordpad-dal is van teendõ egyszer, hogy alapértelmezettbe õ nyissa meg az .nfo-kat)
de mégegyszer: én csak ajálottam egy alkalmazást, ami esetleg kellhet másnak is. ha nem kell, akkor szó nélkül haladj el mellette.
annak se lenne sok értelme, ha pl. valaki bejönne egy linux disztr. reklámozva, hogy abban mennyi minden van és mennyi itt felsorolt programot feleslegessé tesz...
WinXP wordpadja sztem kevesebbet foglal, de az a 11 mega sem túl megerõltetõ 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
😛
(és amíg wordpad eközben 11MB ramot eszik, addig getdiz 4-et...)
#36: jaja én is azt használom, csak lejátszó progit nem mertem ajánlani, mert abból hamar viták kerekedhetnek.
kmplayer, amúgy tényleg mindent tud*. csak egy darabig el lehet vele lenni, mire beállít az ember mindent. (én pl. nem is telepíteni szoktam, hanem .ini-be mentem a beállításait és csak mindig az aktuális rendszerbe másolgatom, meg a fájlasszociációkat beállíttatom vele)
*kivétel: nem lehet videóképnél fogva mozgatni a lejátszóablakot, vagy legalábbis még nem jöttem rá. 😄
pont itt jutott eszembe a kmplayer, ami eddig nekem mindent lejátszott, még az mkv-s videókat is, emellett rengeteg beállítási lehetõség közül lehet választani benne.
Egyszer fenn, Egyszer lent.
Egy elég biztonságos jelszó adatbázis program!
Gyûjtsd vele az összes jelszavadat, PIn kódodat, mindened, s így sosem felejted el õket!
*Biztonságos, tesztelt, imádom*
Ez a kis alkalmazás analizálja a programjaidat és ha elérhetõ, akkor letölti a frissebb verziót a saját szerverérõl!
írok egy párat én is, ezek talán ismertebbek. mindennapi használatnál jöhetnek jól, fõleg ha nagyon és gyorsan kéne, de google csak ilyen "jószándékú" gyújtõoldalakra kalaúzol (ahol a free, nem free, vagy nem azt tudja, amit kerestél)
irfanview valószínûleg a legjobb képnézegetõ és gyorsszerkesztõ program windows-on. (egyik ok, amiért nem tudok ubuntu-ra váltani, hogy nincs ennek alternatívája)
érdemes letölteni hozzá az allplugins-t is, esetleg egy ghostscript-et is. ezzel kb minden evõ lesz a progi. ha valamihez fölösleges gimp-et (photoshop-ot,stb.) indítani, akkor azt ezzel meg tudod csinálni(meg max egy kis mspaint pixeles szerkesztéshez)
mindenféle formátumból ment mindenfélébe (bár png-be mentés nálam nem megy)
---
unlocker, ha egy fájl nagyon nem hagyja magát letörölni. (folyamat zárja, stb...). általában segít
---
getdiz nfo nézegetésre a legjobb, amit próbáltam. pont annyit tud, ami minimálisan szükséges ehhez. szövegszerkesztésre vannak jobbak. (notepad++)
---
coverjuke zene és filmlejátszó program, bár utóbbira nem próbáltam sose. igazából vlc-t használja a lejátszáshoz (integrált vlc), de albumok közötti keresgélés élmény vele. rakok képet, de aki tudja, mi az a coverflow apple-nél annak nem lesz új. 😄
újabb verziókban már elég sok minden változtatható (borítók elhelyezése, szkinek, stb.)
---
thegodfather mp3 id3 tag szerkesztõ, csoportos szerkesztési feladatokra
---
audioshell mp3 id3 tag szerkesztõ, ami a fájl tulajdonságaihoz tesz be új tabokat. azaz csak egyenként lehet szerkesztgetni vele a fájlokat, de ha csak egyet kell, akkor így gyorsabb, mint a fenti tgf-fel. legjobban mégis azért szeretem, mert ha rajta hagyom egérmutatót egy fájlon, akkor a popup-ban megjelennek az id3 tag-ek
elsõsorban XP-re. fejlesztését 2007-ben abbahagyták
---
abcavi avi fájlok tag-eit lehet vele szerkeszteni, de ami hasznosabb, hogy avi fájloknál a popup-ba kipakolja a codec infókat (kép és jang egyaránt) sajnos mkv-re nem mûködik, és nem is találtam még olyat, ami mûködne 😞
elsõsorban XP-re. fejlesztését 2005-ben abbahagyták
---
subtitleworkshop feliratok szerkesztésére, idõzítésére, formátumok közötti váltására
3DClinic: ez a progi nem csak azoknak szól, akik érdeklõdnem a biológia iránt, mert a szervek/szervrendszerek, betegségek bemutatásának megvalósítása egyszerûen lenyûgözõ <#wow1>#wow1>
nem csak 3d-ben forgathatjuk meg a testrészeket, de mozgathatjuk is õket, és különbözõ folyamatokat játszhatunk le (pl sz@rás, nem vicc /kitaláljátok melyik kép az?😛/).
Azonban a weboldalánál a google egybõl figyelmeztet, h vmi nem ok, de nálam nem csinált gondot, sztem mindenképp érdemes megszerezni.

Én is írok 1-2 progit:
SpeakBoard - magyar szöveg felolvasó
Xpadder - egeret és billentyûzetet tudja "szimulálni" gamepadról, joystickról
TeamViewer - a Windows távsegítségéhez hasonló távoli irányítást teszi lehetõvé, alapméretezettben el sem kell fogadnia a kliensnek (számát meg kódját kell tudni csatlakozáshoz), használható segítségnyújtáshoz, vagy távoli eléréshez (pl. szerver, vagy ilyesmi kezelés)
Meg ha valaki nem ismerné:
Google Earth
a lényege, h a windows-ban ****-ként elrejtett jelszavakat fel lehet vele fedni, szvsz nagyon hasznos progi, pl.: email kliensbe ha elfelejted a jelszot ezzel megnézheted
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S