Amit nem láttál, de jól jön

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom mit értesz nyögvenyelõs alatt, de nekem nem szaggat.. ha arra gondolsz..
(szintén logitech kamerával)

Free Hide Folder.
Ingyenes, nagyon egyszerûen használható mappaelrejtõ program. Gyakorlatilag ugyan azt csinálja, mint a sima windowsos mappa elrejtés, tehát a mappa láthatatlan lesz és a keresés se találja meg.
Amiért jobb:
- nem jelzi ki alul, hogy van 1 rejtett mappa is az adott helyen
- akkor is láthatatlan marad a mappa, ha a windows beállítás segítségével láthatóvá vannak téve a rejtett mappák
- a program jelszóval védhetõ, tehát csak az tudja újra láthatóvá tenni a mappákat, aki tudja a program jelszavát.
Aki nem sajnálja a pénzt, az megveheti az eddigi legjobb angol-magyar/magyar-angol szótárt, a dativust.

ez a program teljes szövegeket képes lefordítani, jobban, mint bármely más hasonló program, de azért itt is kijönnek érdekes fordítások.

weblapfordításra is alkalmas, továbbá a dativus klikkel rámehetünk bármilyen szóra (még a tálcán lévõkre is 😊, és az azonal lefordítja.

Ha már a szótáraknál tartunk, ak itt van egy több, mint 53000 kifejezést tartalmazó egyszerû kis program: Magyar értelmezõ szótár
Firefox Password Recovery, kifejti a firefoxban eltárolt jelszavainkat. Ha valamit már ezer éve eltároltunk, el is felejtettük, de most mégis kéne tudni, akkor nagyon jó. Ja és lehet vele kémkedni öcsi/hugi gépén is ;-)
Bulk Rename Utility. A legtöbb funkcióval ellátott fileátnevezõ alkalmazás.
Nekem már sokszor kellett ilyesmi, ha esetleg másnak is kell szedje le, platformfüggetlen és egy szál exe, telepíteni se kell (persze van telepítõs verzió is). Nagyon hasznos, ha egy nagy adag fájlt akarunk valamilyen rendszer alapján átnevezni.
Fõleg egy élethû játékban... lassan már ki se kell menni az utcára <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

FZoleee
nekem is az van, elmegy, de nem a legjobb :S
Elméletben jó, de az "any webcam" se igazán állja meg a helyét... nálam pl logitech quickcam-mel elég nyögvenyelõs...
hatalmas ahogy egy tányérral vezetsz, meg "fogod" a láthatatlan fegyvert, és úgy lõsz a játékban 😄

na meg amikor autós játékba belsõ nézetbe nézelõdök.. ingyenes trackir.. 😊

Ingyenes szótárprogram meg minden, ezt elsõk között teszem fel ha telepítem a gépem.
Szótár
Ha ismerek valakit, és tudom róla, hogy valamilyen módon kedveli a távol keleti (japán vagy kínai) kultúrát, akkor a Wakan nevû szótárprogramot ajánlom neki.

Jó topik, tetszik a kamera-ötlet 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

kiválasztod a "egér használata" játékot, és a bal fölsõ sarokba bizgerálod a balklikk jelet 😄

qetuol
ReactOS

Windowst helyettesítõ (vele kompatibilis) ingyenes oprendzser. Még alfastádiumban van, de jó lesz =D (remélhetõleg).

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

FZoleee
ennél a proginál hogy lehet klikkelni? 😄DD
hunbasser
baszod,be is üzemelem mindjárt a webcamet 😄dddddd

ReaL MaDRid x siempre

Szabi84
nekem van egy program ami egy betû megnyomására nagyítóvá változtatja a kurzort, de nem tudom melyik betû az vagy mivel lehet elõhozni, ha valaki tudja, írja már le, köszi

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

kuci06
+fav jó topiknak hangzik 😄

#3 - loál 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Apus
jóféle<#eljen>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

nem könnyû sg-zni vele, de nem kell hozzá se bill, se egér 😄DD

Itt van pl a Celestia, egy nagyon hasznos csillagászati program, amelyben nem csak a naprendszerben szelhetjük át a bolygókat, hanem sok infót tudhatunk meg az objektumokról, emellett az idõt felgyorsítva nézhetjük, ahogy a bolygók keringenek a nap körül.
Mindenen felül még a Tejútrendszert kívülrõl figyelhetjük, aztán más galaxisokat is meglátogathatunk.
Akit kicsit is érdekel a csillagászat, annak kötelezõ! <#nyes> <#eljen>

http://www.shatters.net/celestia/
Alexease
Szabadidore egy kis game, a legjobb😊

Crayon Physics Deluxe - Infok, kepek, videok
Sziasztok, mostanában azon gondolkoztam, h mennyi érdekes és fontos programot találtam a neten, és mennyi lehet még ezeken kívül, amit nem ismerek, de biztos, h hasznos lenne számomra.

Bizonyára a ti gépeiteken is van pár olyan progi, amik talán jól jöhetnek másoknak is, de nem sokan ismerik ezeket.

Ez a topik azzal a céllal jött létre, h itt mindenki megmutassa a nem mindenki által ismert, de annál hasznosabb és érdekesebb programokat.

Egy progi neve után érdemes berakni egy rövid leírást, de a legjobb az lenne, ha linkeket, képeket, v akár videókat is beraknátok mellé.
← ElőzőOldal 4 / 4