Milyen faj?

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi

Szeressük a zacskós tejet

Cuchulainn
Szenderlepke.
Három fajuk is él nálunk, a leggyakoribb a kacsafarkú szender.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Ilyet láttam régebben, kisebb kiszerelésben:)
Azt nem tudja valaki, hogy melyik az a rovar ami itt él hazánkban és sok hasonlóságot mutat a kolibrival? Idõnként feltûnik a kertben,de elég gyorsan repül virágról virágra..

Szeressük a zacskós tejet

Cuchulainn
Ez valószínûleg egy faggyúpók, talán a háromszöges faggyúpók (Steatoda triangulosa). Nálunk elsõsorban lakott területeken élnek, délebbre elõfordulnak a természetben is.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Nekem nem tûnik nagynak, bár ahogy elnézem a potroha télleg nagyobbnak tûnik. De nem vagyok szakértõ.

Ennél*

Amit õ vett fel, az nagyobb volt ennék, sokkal.

Ez az a pók amirõl úgy gondolod hogy hasonlít rá, csak mozgásban. Szerintem ugyan az a kettõ.

Bruk
Ez legalább nem a nyomorék kockák leáldozott féle topikja. Sajnos nem értek a pókokhoz de végre nyílt 1 értlemes topik.

azt a mindenit, az jó nagy darab lehet.

[NST]Cifu
A pókok nem az én mûfajom, de szvsz kezd el a kutakodást a pok.lap.hu oldalon, ha tényleg ki akarod deríteni milyen fajtába tartozik.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ezt magyarországon vetted fel ???

Egyébként hazánkban kb 700 pókfaj él :)

A kertünkben pedig egy szongáriai cselõpók :D

[NST]Cifu
Csak úgy szólok, hogy a hülye hozzászólásokat elakadásjelzõvel honoráljuk. Lehet idióta képeket berakni, és hülyeségeket irkálni, de nem kell csodálkozni, ha következmények is lesznek.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sg szint. Mit vártál? Lenne végre egy értelmes topik, erre ezt is szétkúrják-.-.

Jrex
Azért nyitottam ezt a topicot,mert láttam 1-2 olyan pókot amirõl nem találtam semmit,és szeretném megkérdezni,h szerintetek milyen faj lehet.

Felvettem videóra.
De már láttam barna színben is,és néhány évvel ezelõtt láttam a fókuszban is hasonlót.
Talán erre hasonlít
vagy a hamvas pókokra.

← ElőzőOldal 4 / 4