Google Chrome OS

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mo.Organ
a nyílt forráskód az emberek 99,99% nem érdekli.
Mégis mindenki erre veri ...

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

az más, az egy webes kommunikációs eszköz lesz
Hegi90
én valami Wave-rõl hallottam... vagy az nem az?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

szerintem valami más név szerencsésebb lett volna
passatgt
nyilván egy nyílt forráskodú rendszer kémprogram lesz(nem beszélve arról, hogy a chrome is az, abban sincs semmi "kém")

Narxis
Olyan embereknek lesz jó akiknek a netbook is. Akik nem sokat értenek a géphez, csak netezni, e-mailezni meg "emesenezni" tudnak.

#10 mert szerinted a Windows-t csak az EULA tartja vissza a kémkedéstõl? :-)

Ilyen világban élünk, ekkora cégek a segglyukadba is benéznek ha akarnak. Nem egy szaros jogi maszlag fogja õket visszatartani.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Csirke4
Ha emlékeztek a Chrome legelsõ EULA-jára akkor tudjátok, hogy ez az oprendszer maga lesz a kémprogram. ;-)
autoszimulator
<#eljen>

fõleg az lesz elõny az elején, hogy kevés lesz rá a vírus, ma már kezdõ netezõknek elég 15-20 perc hogy szétfertõzzék a gépüket, hiába van vírusvédelem. De aztán szerintem ezt még jobban elárasztják a kémprogramok, mint a windowst valaha is fogják.

Ubuntu meg a grafikus felületet használva teljesen korrekt most már, igaz néhány dologban egy windowshoz szokott, jobbkatt társításból élõ usernek fura, de a parancssorra már szüksége sincs benne.

.: mobilize.hu :.

Lammer
no, erre en is :)

bar szerintem ingyenes OSek teren az ubuntu kikupalodott egesz juzerfrendlive' szal nehez lesz :)
(9# ua-t irtuk kb :D)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

kuci06
No, erre kíváncsi vagyok...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

jól hangzik, laptopra jó lesz
Máté94
Hmm
BB7
Amúgy mit jelent, hogy az Android-tól külön kell kezelni, semmi nagyobb közös vonása nem lesz?
Máté94
Hat az Android az nagyon jo!
BB7
Meg aki rengeteg Google cuccot használ, annak is perfekt lesz!
Nem mellesleg a nyílt forráskódnak hála elég hamar belakható OS-nek ígérkezik! :)
GregSB
Kulcsszavakban a lényeg: Nyílt forráskód, minimál dizájn, elsõsorban netbookokra, netezésre tervezve, de hosszútávon céljuk a normál desktop gépeken való megjelenés is. Android platformtól külön kell kezelni, az inkább mobil eszközökre és netbookokra lett fejlesztve, ez pedig kifejezetten netbookokra és desktop gépekre.

Elsõ verziója 2010 második felében fog megjelenni netbookokra, de addig tuti jönnek a kiszivárgott alfák meg béták :)

Link 1, Link 2

Kinek lesz ez jó? Aki komolyabb dolgokat akar a gépével csinálni (videóvágás, játszás, grafika, stb...) annak továbbra is a Win marad a nyerõ SZVSZ, de ha van egy régebbi gép elfekvõben, amivel csak netezni akarunk arra ingyen feltehetjük. Erre eddig ott volt az Ubuntu, de ez attól elvileg felhasználóbarátabb lesz.

← ElőzőOldal 3 / 3