MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából skillezésnél én mindig megkeresem a youtubeon a Baradul nevü csóka ajánlatát az adott felszerelésű mechre, azt jó lesz az. Igazából csak első rénázésre bonyi, egy idő múlva adja magát...

Az iccakai lávapálya a 4 lpl-es BNC-3M-mel..., mondom: ezt megszítam a (túl)melegedés miatt.
Aztán nézelődünk, menetelünk és elkezdik foglalni a bázisunkat, erre beírja vki, hogy foglaljunk mi is, hiszen többen vagyunk már a környékén, így is tett a csapat és 1-3-ra nyertünk: alig pár foglaláspont, 0 dmg és a járgány napi első győzelemszorzója is befigyelt..., mint a régi szép wot-os időkben, amikor még ritkaságszámba ment a 3x-os szorzó, teljesen elérzékenyültem. <#hehe>

...

ximix #6441:

Az Atlas nem rossz még most sem - ha falkában kísérik <#nyes> - , csak skill-ezni kell a páncéljára is, hogy valóban tartós legyen. Manapság mintha kedveltebbek is lennének a tagoltabb, kisebb pályák, ahol, ha nem kezdenek el körbemászni, akkor helyre kis pofozkodást lehet csinálni a közelharcosokkal.

A skill-ezés nálam a fegyverek (1. csoport), a páncél (2. csoport) és a hűtés (vhol utánuk) körül összpontosul - ezek idáig mindig beváltak, pláne az egynemű fegyverzettel bíró gépeknél, ahol nem kell túl sok pontot elszórni az fegyverzetre és marad a hűtésre is.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2022.01.03. 16:09:32

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

ximix
Köszi <#worship>
Mr Lammaer Ewing mindig eszembe jut, mikor a nikkedet látom <#hehe>

A skillezésbe még nem bonyolódtam bele csak néztem, hogy van jó pár darab, majd nagy hümmögések közepette be is csuktam azt a fület, nem éreztem magamban az erőt, hogy átbogarásszam.
"Futottam" pár kört tegnap, (az Atlas és a futás😊, volt pár nagy pofára esés, de volt pár jó kör is, kicsit eljárt felette az idő.
A számomra új pályákon, amikor addig bandukolsz oldalra, mert ott is áll valaki, jó akkor még arrébb cammogok, míg pont belefutsz az ellenség kemény magjába és így nézzük egymást, én ó vazze, ők ez tényleg ennyire hülye <#nevetes1>

Nézegettem az új gépeket vannak érdekes szerkentyűk közöttük.
Ááá..., így má' érthető! <#worship>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Na akkor egy rövid gyorstalpaló:

Mecheknél ugye SP (SkillPoint) -ből unlockolhatók a skill treen a nodeok, mechenként max 91 lehet aktiv egyszerre. (unlockolhatsz természetesen többet is, mondjuk ha át szeretnéd skillezni a ballistic mechet laserre, de egyszerre mindig csak 91 node lehet aktiv)

SP az XPből készül: 1 SP = 800 xp és 45.000 Cbill.

az XP lehet:
- mech specifikus XP (ami XPt a mechben szerzel), mint a Wotban a tank specifikus XP.
- general XP (GXP), ez kb mint a free XP wotban. Bármely mechnél felhasználható.

Ezen kívül van még az SPből is globális (GSP), amit szintén bármely mechnél használhatsz. Ez többnyire eventeken, lootbagból esik.

Az XPk konvertálása SPvé illetve a GSP hozzáadáse egy mechhez a mechlabban, bal oldalon a skills opció, majd a jobb felső sarokban "Add SP" gombra rábökve mehet.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.01.02. 23:17:41

ximix
Köszönöm, sikerült megtalálni a alul azt a szumma jel szerű valamit ahol az evetek vannak, majd futok egy pár kört és csendben sírok milyen béna vagyok már hozzá 😊
Én sem tudnám levezetni, de a mech'-ek skill-ezéséhez kellenek ezek az XP-k - a régi speciális eszközök vásárlása és felhelyezése helyett van ez. Talán az a különbség, hogy az egyik átváltásához c-bill, a másikhoz MC kell - egyébként mintha pont ilyen átváltós event is volna.
'17-ben voltam utoljára, ezelőtt a játékban, nálam meghagyta a mech'-eket - volt 2-3 event-es Champion, a többi mezei, c-bill-es jószág - , de akkor én is kaptam pár marék akármit - egy kevés c-bill-t is, de messze nem annyit, amennyiről lammaer kolléga beszámolt, mint éves keresete - , amiből még van némi XP, mert nem minden gépemet elite-ztem ki újból - nem is jött annyi, hogy ki lehessen az összeset. <#nemtudom>

Ha gyorsan megcsinálod a még futó event-eket, akkor azért csinos hozományra tehetsz szert, 2 assault társaságában, csak a játék online oldalán a tournament fülön se felejtsd el betakarítani a termést (2*150 db MC, C-Bill, XP-k, fogyóeszközök nyitási lehetőség = kisebb vagyon) az aktuális event-ek fülön felszedhető kacatokon kívül.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2022.01.01. 15:58:20

ximix
Na igen, én is azt néztem, hogy a 3 Atlas-ból maradt 1, miután megtaláltam hol van a shop akkor néztem, hogy a két hiányzó Atlas darabja 9.6 misi C-bill nekem meg 19 misim van, ebből nem áll össze a régi csapat.

Van GXP-m, meg HXP-m ezeket el lehet valahol költeni ?

Egy átváltót találtam, ahol adnának is érte "Nevem SP"-t <#hehe>, 6,3misi C-bill társaságában beváltanák 139SP-re.

Közbe látom van még GSP és HSP is kicsit kezd a fejem kavarogni <#circling>
Biza, nem kicsit változott, ahogy a térképeken is variáltak!
Az még az "érdekesség", hogy az anno milliós c-bill értékű kiegészítőkért is "csak" XP-ket adtak - ha a kidobott gépek felszerelése megmaradt, akkor egy kicsit más a kép, de kéttucat nehéz lézert az értéke feléért eladni, majd visszavásárolni apránként, hogy játszani tudj...
Ha rápislantasz az utolsó kép bal alsó sarkára, akkor láthatod, hogy ebből eléggé nehéz egy nagyobb mech'-t beszerezni és felszerelni és ehhez képest az utolsó 3 event mennyit is ad a játékosoknak: eléggé nagy a változás mértéke az évek alatt.

Rendesen átfaraghatták a játékot ha igy kellett korrigálni az accountot....

ximix
Anno még a kezdeteknél játszottam MWO-t majd amikor az itt lévő baráti társaság feloszlott én is abbahagytam.
Aztán kb 2015 táján updateltem és 2-3 csata erejéig megnéztem mi az újság, majd most megint eszembe jutott, hogy megnézzem mi is lett a játékból.
A képen azt látni, hogy valami nagyobb frissítés miatt a 11 mechből csak 3 maradt és cserébe az "eltűnt" dolgokért adtak kártalanítást.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.12.31. 20:30:24
Mit látok a képen?

ximix
Hát ebből, ha jól számolom 11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

meghagyták ezt a 3-at <#vigyor5>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.12.31. 16:56:29
Akkor nagyon jól kapkodod el a feléd dobált pénzeszsákokat.
Nekem még 3 db-ot meg kellett vennem 1-1 sorozatból és mindet meghajtani, hogy akárcsak egyet is elit-re tudjak húzni belőle, aztán a felesleget a feléért eladni, így nem volt módomban (annyi) pénzt felhalmozni. Nem lehetett válogatni, hogy ez OP, ez kell, a többi meg le van ejtve: mindent, vagy semmit elven működött, akkor még a MWO mech'-nemesítési rendszere.
3 DWF-t megvenni, felszerelni és bejáratni, másfél, működőképes darabért..., aztán a speciális kiegészítők horribilis ára, amik ma már a skill-fákba vannak beépítve, töredékáron. <#shakehead>
Meg ennyi és ilyen jóféle akció sem volt... <#nyes>

hát, momentán 220 milla c-billen ülök, és van 9 hero mechem.... Herot mostmár csak akkor veszek ha a pénznyomtatási képessége mellett van valami különlegessége vagy valamiért nagyon OP és nincs jó cbilles alternatívája (tán egy Cyclops Sleipnir 4xLBX10 vagy egy Huntsman Pakhet 8*SRM6 esélyes még...)

Könnyebb pénzt szerezni int a WOTban, mert ugye itt nincs javitás meg lőszerköltség, és hát nagyon gyakran vágnak az emberhez minimum 1 heti prémet.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.12.30. 23:09:34

De a +30% C-Bill-t adó Hero-kra igen!
Arra a pár helyre, ami még üres, ilyeneket vennék, amikkel aztán majd könnyebb lesz fenntartani a társaságot - nem mintha a wot-féle elnincstelenedés veszélye fennállna, ebben a játékban. <#hehe>

Fene, a Cbilles mechekre nincs akció... 😞

RAC-ból nekem ez a build jött be, egyrészt imádok egyujjas jelzést mutatni az ellenséges LRM boatoknak (4AMS), másrészt ennek van elég páncélzata hogy kiálljon szemtől szembe és tunkolja az ellent COR-7A

Illetve RAC helyett nekem bejött az alábbi DireWolf-A 4*AC3 + 2*AC5 build (már nem tudom honnan kukáztam), ez ugye sose sül be, túl se melegszik, nincs felpörgési idő, és a RAC5 és RAC2 eltérő tűzgyorsasága miattt az ellenség folyamatosan kapja az ivet (persze nem annyira gyorsan mint a RAC, de roppant zavaró)

A\25<😛1|IR|IRp01dE7|FC|FC|IR|IRq01bE7|FC|FC|IR|IRr41YE7|GC|KR|KR|KRs41eE7|IR|IR|GC|KR|KR|IRtD1^E7uD1_E7|KR|KRvB0XE7wL0D0D0

De jó hogy szóltál, nem gondoltam volna hogy még egy ilyen eventet is bedobnak. Azt mondjuk néztem a csataképernyőn hogy milyen event miatt adnak több XP-t... 😊

MWOban olyan vagyok mint Plata StarTrekben, fürdök a Cbill-ben, akkor elő a jegyzeteimet hogy mit is akartam még megvenni... 😄

50%-os kedvezmény, szinte mindenre!

Még 3, ill. 5 napig tartanak azok az event-ek, amiken az ezen elkölthetőt össze lehet talicskázni...

Sajnos, a supernova és JM6 Hero megvásárlása után már "csak" 3k MC-m maradt, így a Kodiak a távoli jövőbe tűnik, pedig nem sok hiányozna hozzá, má' megin'...
30 milla kreditet elvertem csak a BNC-3M megvételére, felszerelésére és skill-ezésére: nem rossz az 4 db LR Pulse Laser, csak kissé melegszik.
A JM-6 FB felszerelésére (+ skill-ezés) még maradt 10 milla - 2 rac-5 + 4 ml - , de a Boiler megint csak a várólistára kerül - a ballisztikusok nagyon alul vannak a karokon, de a 3-3 energia- és rakéta-hely a fejnél ígéretesnek tűnik.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2021.12.30. 18:13:49

ximix
Elkezdtem letölteni, kíváncsi vagyok mi maradt a fiókomból, 2015.09 a dátum a "saves games" mappán.<#vigyor3>
Nemtom mennyi van, de én kb 1-1.5 perc alatt csatában vagyok mindig amikor játszom. Annak is a legtöbb ideje a timerekre megy er, amig mindenki betölt és readyzik.

Szóval annyi van amennyi kell 😄

MarkBlade
Ennyire nincsen játékos?
headsup - holnaptól január 3ig aki belép az MWOba és tol egyetlen csatát, két ingyen hero mech a jutalma

holiday event

A téli eventet is érdemes most megtolni, több mint 3000 MCt ki lehetett szedni, egy rakás CBill meg vagy 20+ napi prémium mellett.

Most nagyon jó havi event van, mindjárt 2 ingyenmechet is lehet húzni belőle....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.05. 08:56:56

Hát, 1 hónapja játszom és van 1400 MCm, most épp 50% akció is van a prém mechekre igy light mecheket tudnék is venni.
(amúgy jelenleg azok jönnek be a legjobban, van, az abszolút favorit az urbanmech, de emellett egy adder és égy kitfox is figyel a garázsban). Nagyobb mechekkel valahogy nem megy a játék 😊

F2P-ként két évembe került, mire a legolcsóbb prémium Mech'-re összejött volna az MC, természetesen az akkori legnagyobb leértékelés mellett!
Ehhez képest ez az összeg hatalmas! <#nyes>

A kampányokon annyit adnak, ja. Mondjuk tök szokatlan, hogy a havi ingyenes mech eventeket borzasztóan könnyü megcsinálni, tök amatörként is megvan 3 nap alatt. Nem kell úgy rabszolgaként seggelni mint pl a WOTban

Hhmm, amikor még az 50-100-aknak is örülni kellett...
Nagyon promózni akarják a terméküket - ráadásul belterjesen, a legolcsóbb módon - , vagy már kevesen játszanak MW-ket... <#nemtudom>

Bucser
Living Legends-et imadtam anno. Azt remelem tudod, hogy kicsoda Sean"Criminal" Tracy😊

Jelenleg a CIG Technical-Art Directora 😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egyelőre csak randomot tologatok, de folyamatosan pörögnek a meccsek, minimális várakozási idő van - kb 15 sec amig keresi, utána megy annyi amig lemennek a szavazási timerek, meg amig mindenki betölt és ready-z.
(Este 6 és hajnali 2 között tologatom)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.06. 01:37:15

Torzonborz
na mwo még él? 😄 néha kapok tőlük promo mailt de már el se olvasom 😞
lammaer, mennyien játszanak most, sokat kell várni meccsekre?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

CSAK abban a játékmódban vagy megkötve az oldalt illetőleg!
A Random-ban bármivel mehetsz, nincs korlátozás!

Jah, de hogycsak ABBAN a játékmódban nem, egyébként a sima módokban nem zárnak el semmitől választás után sem....

Igen, ezen játékmódban a másik oldal nem használható.
Ehhez kell jó pár Mech' és ajánlott a gyakorlott, baráti társaság, amúgy, kezdőnek inkább a random csata lesz a kedvezőbb terep.

Igen, klán nem klán oldalra gondoltam... ha választok hogy mehessek azok az eventekre, akkor a másik oldal mechjeit nem használhatom majd?

MarkBlade
Hát igen.. nekem ez a véget nem érő pénznyelő feketelyuk jut eszembe a játekról. Sajnos.. a mechwarrior merc nem lenne rossz csak nincs befejezve.. az is unalomba csúszik egy idő után. Én a mw4 el ligáztam ott is a játékosokon múlt a hangulat de ott legalább hagyták.. itt a pénz minden..
Igazából inkább bele fogsz unni és nem dühből törlöd, mint a wot-ot, mert a lövölde résznél többet tényleg nem tud nyújtani.

Választás?

Mármint klán és "nem klán" oldal szerint?
Mindennek megvannak a maga előnyei: anno a klános dolgok drágábbak, de "jobbak" is voltak. Most nem t'om, mi az ábra.

Ha meg védő és támadó oldal szerint a bolygóknálra érted, akkor meglátásod és tapasztalatod szerint: néha (csak) a csapaton múlik, de van térkép, ami esetleg lejthet vmerre. Itt a klánba verődött népektől mindenképp óvakodj és ne akarj semmi pénzért se ellenük menni: ez oljan, mint wot-ban free-ként, pártucat csatás "társakkal" a vastagon gold-ozott szakaszok ellen a magatehetetlen céltárgyat eljátszani...

Az MMO-sággal mindenből kiölik a hangulatot, mivel az gyakorlatilag egy állandó pénzkunyerálda, vmi mázzal "játéknak" álcázva!
Ezért is ragaszkodnék az egyszer megveszed és kész játékokhoz - amiből meg már egyre kevesebb jó (és kész) van, az is megosztva, háromfelé - , mert azokban még lehet önfeledten élvezni a történetet úgy, hogy közben ne szólongatnák állandóan a pénztárcádat, annak tartalmára vadászva.

Viszont, egy napi fél-egyórás "ereszd el a hajamat"-hoz még mindig jó választás ez a gém - a wg termékeinél mindenképpen élvezhetőbb!

Hát, én annó nagyon sokat toltam egy Crysis 1-hez készült unofficial moddal, ami pont ilyen multiplayeres robotos móka volt (imádtam ellőni a nagy behemótok lábait PPC-vel, ott az is elég volt ha az egyiket előtte az ember, már dölt is elfele), plusz ott volt respawn is.

Annak a hangulatát nekem ugyanúgy hozza, igazából nem tudom ezt hova lehetne fokozni - de maj kiderül pár nap/hét múlva.

(jó, ott volt olyan hogy ki lehetett ugrani a gépből és gyalog keverni a szart jetpackkal 😄)

Tényleg, abban tudtok tanácsot adni hogy az oldalválasztásnak milyen következményei/előnyei vannak?
jött fel vmi event, de nem engedett be amig nem mondom meg hova akarok állni....1 nap után még nem látom át az összes mechanikát 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.03. 13:02:30

MarkBlade
Csak az a baj hogy a mechwarrior lényegét vették ki..a hangulatot és egy sima lövölde lett.
Az újkori wot-nál nem nehéz élvezhetőbbet/jobbat csinálni! <#nyes>
Ez a játék már kezdetekkor szimpatikusabb volt és ha nem is azonnal, de kerültek bele olyan jó ötletek, amire nem tudom, hogy mennyit kéne még várni, hogy azokat az STO-ban bevezessék - pl. igazi EU szerver, ami harmadolta-negyedelte a lag-omat.
Ha le tudod gyűrni a PC és a P2W iránti jogos ellenszenvedet, akkor még mindig a mai legjobb MMO-k közé sorolnám, mert a játszhatóság terén nem akar annyira a felhasználóval szembe menni, mint a konkurenciájának többsége.

Sok sikert és kitartást a játékhoz! <#worship>

Hát mindenesetre én belecsaptam a lecsóba....

Nulláról kezdve pár órai játékkal hozzámvágtak 21 nap prémet (gondolom ez a beetetés),
És még van 24 órám hogy megszerezzem a madcatet 😄
talán bele is fér 😊

Amúgy szimpatikusabb mint a WOT, itt nem nagyon látok randomot, itt ha mellélövök magamnak köszönhetem, nem a kockának. Plusz egy picit kévésbé pörgős, taktikusabb,
és mintha a játékosállomány se lenne idegbeteg (én is tiszta nyugodta voltam végig, egyszer anyáztam csak, nem úgy mint a tankosban 😄
Elleszek vele egy darabig 😊

Amúgy az elején ez a térkép és játéktípus szavazés tök jó ötlet, ezt betehetnék a tankos játékba is 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.03. 01:53:01

Hát, kellőképpen elijesztették a népeket az állandó power creep-jükkel és az ehhez csatolt p2w-nel: mire a mezei játékos megkaparinthatta volna az éppen aktuális mindenvivőt, addigra azt mindig elérte a nerf hammer és lehetett az újabb csodamasinára gyűjteni, vagy pénztárcát nyitni a nem kicsit eltúlzott árazáshoz.
Lassan az STO is beéri őket... <#hehe>

Teljesen kihaltunk kezitcsókolom? Gondoltam megnézem, nagyon nagyon rég rengeteget toltam a crysoshoz készitett unofficoal meches moddal....

xblades
Megjelent a Mercenaries, lehet játszani single player és max 4 fős copban. Van saját topikja.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

MarkBlade
Szerintem csak a nagyon hardcore játékosok nyomhatják már csak.. jól szétcseszte.. de hát mit várunk Piranha.. megesz mindent 😄
Torzonborz
Szerintem vagy egy éve be se léptem 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

MarkBlade
https://mw5mercs.com/#preorders Na erről beszéltem 😞 kezdődik.. játszik még valaki Online-al egyáltalán?