MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán nézelődünk, menetelünk és elkezdik foglalni a bázisunkat, erre beírja vki, hogy foglaljunk mi is, hiszen többen vagyunk már a környékén, így is tett a csapat és 1-3-ra nyertünk: alig pár foglaláspont, 0 dmg és a járgány napi első győzelemszorzója is befigyelt..., mint a régi szép wot-os időkben, amikor még ritkaságszámba ment a 3x-os szorzó, teljesen elérzékenyültem. <#hehe>#hehe>
...
ximix #6441:
Az Atlas nem rossz még most sem - ha falkában kísérik <#nyes>#nyes> - , csak skill-ezni kell a páncéljára is, hogy valóban tartós legyen. Manapság mintha kedveltebbek is lennének a tagoltabb, kisebb pályák, ahol, ha nem kezdenek el körbemászni, akkor helyre kis pofozkodást lehet csinálni a közelharcosokkal.
A skill-ezés nálam a fegyverek (1. csoport), a páncél (2. csoport) és a hűtés (vhol utánuk) körül összpontosul - ezek idáig mindig beváltak, pláne az egynemű fegyverzettel bíró gépeknél, ahol nem kell túl sok pontot elszórni az fegyverzetre és marad a hűtésre is.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2022.01.03. 16:09:32
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mr Lammaer Ewing mindig eszembe jut, mikor a nikkedet látom <#hehe>#hehe>
A skillezésbe még nem bonyolódtam bele csak néztem, hogy van jó pár darab, majd nagy hümmögések közepette be is csuktam azt a fület, nem éreztem magamban az erőt, hogy átbogarásszam.
"Futottam" pár kört tegnap, (az Atlas és a futás😊, volt pár nagy pofára esés, de volt pár jó kör is, kicsit eljárt felette az idő.
A számomra új pályákon, amikor addig bandukolsz oldalra, mert ott is áll valaki, jó akkor még arrébb cammogok, míg pont belefutsz az ellenség kemény magjába és így nézzük egymást, én ó vazze, ők ez tényleg ennyire hülye <#nevetes1>#nevetes1>
Nézegettem az új gépeket vannak érdekes szerkentyűk közöttük.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mecheknél ugye SP (SkillPoint) -ből unlockolhatók a skill treen a nodeok, mechenként max 91 lehet aktiv egyszerre. (unlockolhatsz természetesen többet is, mondjuk ha át szeretnéd skillezni a ballistic mechet laserre, de egyszerre mindig csak 91 node lehet aktiv)
SP az XPből készül: 1 SP = 800 xp és 45.000 Cbill.
az XP lehet:
- mech specifikus XP (ami XPt a mechben szerzel), mint a Wotban a tank specifikus XP.
- general XP (GXP), ez kb mint a free XP wotban. Bármely mechnél felhasználható.
Ezen kívül van még az SPből is globális (GSP), amit szintén bármely mechnél használhatsz. Ez többnyire eventeken, lootbagból esik.
Az XPk konvertálása SPvé illetve a GSP hozzáadáse egy mechhez a mechlabban, bal oldalon a skills opció, majd a jobb felső sarokban "Add SP" gombra rábökve mehet.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.01.02. 23:17:41
'17-ben voltam utoljára, ezelőtt a játékban, nálam meghagyta a mech'-eket - volt 2-3 event-es Champion, a többi mezei, c-bill-es jószág - , de akkor én is kaptam pár marék akármit - egy kevés c-bill-t is, de messze nem annyit, amennyiről lammaer kolléga beszámolt, mint éves keresete - , amiből még van némi XP, mert nem minden gépemet elite-ztem ki újból - nem is jött annyi, hogy ki lehessen az összeset. <#nemtudom>#nemtudom>
Ha gyorsan megcsinálod a még futó event-eket, akkor azért csinos hozományra tehetsz szert, 2 assault társaságában, csak a játék online oldalán a tournament fülön se felejtsd el betakarítani a termést (2*150 db MC, C-Bill, XP-k, fogyóeszközök nyitási lehetőség = kisebb vagyon) az aktuális event-ek fülön felszedhető kacatokon kívül.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2022.01.01. 15:58:20
Van GXP-m, meg HXP-m ezeket el lehet valahol költeni ?
Egy átváltót találtam, ahol adnának is érte "Nevem SP"-t <#hehe>#hehe>, 6,3misi C-bill társaságában beváltanák 139SP-re.
Közbe látom van még GSP és HSP is kicsit kezd a fejem kavarogni <#circling>#circling>
Az még az "érdekesség", hogy az anno milliós c-bill értékű kiegészítőkért is "csak" XP-ket adtak - ha a kidobott gépek felszerelése megmaradt, akkor egy kicsit más a kép, de kéttucat nehéz lézert az értéke feléért eladni, majd visszavásárolni apránként, hogy játszani tudj...
Ha rápislantasz az utolsó kép bal alsó sarkára, akkor láthatod, hogy ebből eléggé nehéz egy nagyobb mech'-t beszerezni és felszerelni és ehhez képest az utolsó 3 event mennyit is ad a játékosoknak: eléggé nagy a változás mértéke az évek alatt.
Aztán kb 2015 táján updateltem és 2-3 csata erejéig megnéztem mi az újság, majd most megint eszembe jutott, hogy megnézzem mi is lett a játékból.
A képen azt látni, hogy valami nagyobb frissítés miatt a 11 mechből csak 3 maradt és cserébe az "eltűnt" dolgokért adtak kártalanítást.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.12.31. 20:30:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

meghagyták ezt a 3-at <#vigyor5>#vigyor5>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.12.31. 16:56:29
Nekem még 3 db-ot meg kellett vennem 1-1 sorozatból és mindet meghajtani, hogy akárcsak egyet is elit-re tudjak húzni belőle, aztán a felesleget a feléért eladni, így nem volt módomban (annyi) pénzt felhalmozni. Nem lehetett válogatni, hogy ez OP, ez kell, a többi meg le van ejtve: mindent, vagy semmit elven működött, akkor még a MWO mech'-nemesítési rendszere.
3 DWF-t megvenni, felszerelni és bejáratni, másfél, működőképes darabért..., aztán a speciális kiegészítők horribilis ára, amik ma már a skill-fákba vannak beépítve, töredékáron. <#shakehead>#shakehead>
Meg ennyi és ilyen jóféle akció sem volt... <#nyes>#nyes>
Könnyebb pénzt szerezni int a WOTban, mert ugye itt nincs javitás meg lőszerköltség, és hát nagyon gyakran vágnak az emberhez minimum 1 heti prémet.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.12.30. 23:09:34
Arra a pár helyre, ami még üres, ilyeneket vennék, amikkel aztán majd könnyebb lesz fenntartani a társaságot - nem mintha a wot-féle elnincstelenedés veszélye fennállna, ebben a játékban. <#hehe>#hehe>
Illetve RAC helyett nekem bejött az alábbi DireWolf-A 4*AC3 + 2*AC5 build (már nem tudom honnan kukáztam), ez ugye sose sül be, túl se melegszik, nincs felpörgési idő, és a RAC5 és RAC2 eltérő tűzgyorsasága miattt az ellenség folyamatosan kapja az ivet (persze nem annyira gyorsan mint a RAC, de roppant zavaró)
A\25<😛1|IR|IRp01dE7|FC|FC|IR|IRq01bE7|FC|FC|IR|IRr41YE7|GC|KR|KR|KRs41eE7|IR|IR|GC|KR|KR|IRtD1^E7uD1_E7|KR|KRvB0XE7wL0D0D0
MWOban olyan vagyok mint Plata StarTrekben, fürdök a Cbill-ben, akkor elő a jegyzeteimet hogy mit is akartam még megvenni... 😄
Még 3, ill. 5 napig tartanak azok az event-ek, amiken az ezen elkölthetőt össze lehet talicskázni...
Sajnos, a supernova és JM6 Hero megvásárlása után már "csak" 3k MC-m maradt, így a Kodiak a távoli jövőbe tűnik, pedig nem sok hiányozna hozzá, má' megin'...
30 milla kreditet elvertem csak a BNC-3M megvételére, felszerelésére és skill-ezésére: nem rossz az 4 db LR Pulse Laser, csak kissé melegszik.
A JM-6 FB felszerelésére (+ skill-ezés) még maradt 10 milla - 2 rac-5 + 4 ml - , de a Boiler megint csak a várólistára kerül - a ballisztikusok nagyon alul vannak a karokon, de a 3-3 energia- és rakéta-hely a fejnél ígéretesnek tűnik.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2021.12.30. 18:13:49
Szóval annyi van amennyi kell 😄
holiday event
A téli eventet is érdemes most megtolni, több mint 3000 MCt ki lehetett szedni, egy rakás CBill meg vagy 20+ napi prémium mellett.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.05. 08:56:56
(amúgy jelenleg azok jönnek be a legjobban, van, az abszolút favorit az urbanmech, de emellett egy adder és égy kitfox is figyel a garázsban). Nagyobb mechekkel valahogy nem megy a játék 😊
Ehhez képest ez az összeg hatalmas! <#nyes>#nyes>
Nagyon promózni akarják a terméküket - ráadásul belterjesen, a legolcsóbb módon - , vagy már kevesen játszanak MW-ket... <#nemtudom>#nemtudom>
Jelenleg a CIG Technical-Art Directora 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(Este 6 és hajnali 2 között tologatom)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.06. 01:37:15
lammaer, mennyien játszanak most, sokat kell várni meccsekre?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A Random-ban bármivel mehetsz, nincs korlátozás!
Ehhez kell jó pár Mech' és ajánlott a gyakorlott, baráti társaság, amúgy, kezdőnek inkább a random csata lesz a kedvezőbb terep.
Választás?
Mármint klán és "nem klán" oldal szerint?
Mindennek megvannak a maga előnyei: anno a klános dolgok drágábbak, de "jobbak" is voltak. Most nem t'om, mi az ábra.
Ha meg védő és támadó oldal szerint a bolygóknálra érted, akkor meglátásod és tapasztalatod szerint: néha (csak) a csapaton múlik, de van térkép, ami esetleg lejthet vmerre. Itt a klánba verődött népektől mindenképp óvakodj és ne akarj semmi pénzért se ellenük menni: ez oljan, mint wot-ban free-ként, pártucat csatás "társakkal" a vastagon gold-ozott szakaszok ellen a magatehetetlen céltárgyat eljátszani...
Ezért is ragaszkodnék az egyszer megveszed és kész játékokhoz - amiből meg már egyre kevesebb jó (és kész) van, az is megosztva, háromfelé - , mert azokban még lehet önfeledten élvezni a történetet úgy, hogy közben ne szólongatnák állandóan a pénztárcádat, annak tartalmára vadászva.
Viszont, egy napi fél-egyórás "ereszd el a hajamat"-hoz még mindig jó választás ez a gém - a wg termékeinél mindenképpen élvezhetőbb!
Annak a hangulatát nekem ugyanúgy hozza, igazából nem tudom ezt hova lehetne fokozni - de maj kiderül pár nap/hét múlva.
(jó, ott volt olyan hogy ki lehetett ugrani a gépből és gyalog keverni a szart jetpackkal 😄)
Tényleg, abban tudtok tanácsot adni hogy az oldalválasztásnak milyen következményei/előnyei vannak?
jött fel vmi event, de nem engedett be amig nem mondom meg hova akarok állni....1 nap után még nem látom át az összes mechanikát 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.03. 13:02:30
Ez a játék már kezdetekkor szimpatikusabb volt és ha nem is azonnal, de kerültek bele olyan jó ötletek, amire nem tudom, hogy mennyit kéne még várni, hogy azokat az STO-ban bevezessék - pl. igazi EU szerver, ami harmadolta-negyedelte a lag-omat.
Ha le tudod gyűrni a PC és a P2W iránti jogos ellenszenvedet, akkor még mindig a mai legjobb MMO-k közé sorolnám, mert a játszhatóság terén nem akar annyira a felhasználóval szembe menni, mint a konkurenciájának többsége.
Sok sikert és kitartást a játékhoz! <#worship>#worship>
Nulláról kezdve pár órai játékkal hozzámvágtak 21 nap prémet (gondolom ez a beetetés),
És még van 24 órám hogy megszerezzem a madcatet 😄
talán bele is fér 😊
Amúgy szimpatikusabb mint a WOT, itt nem nagyon látok randomot, itt ha mellélövök magamnak köszönhetem, nem a kockának. Plusz egy picit kévésbé pörgős, taktikusabb,
és mintha a játékosállomány se lenne idegbeteg (én is tiszta nyugodta voltam végig, egyszer anyáztam csak, nem úgy mint a tankosban 😄
Elleszek vele egy darabig 😊
Amúgy az elején ez a térkép és játéktípus szavazés tök jó ötlet, ezt betehetnék a tankos játékba is 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.03. 01:53:01
Lassan az STO is beéri őket... <#hehe>#hehe>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/