MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha esetleg valakit érdekel, CDgalaxisban csak 9200Ft a Battletech a Steam/GoG 40 Eurojával szemben. (Steam kulcsot kapsz).
És elvileg 04.24. a játék hivatalos megjelenési dátuma.
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2018.04.22. 20:50:49
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Az MW5 is keszuloben van BTW^_^
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
NEM-E-É-E!
Amikor megvettem életem első nehézkéjét a JM-6-S-t, akkor arra felraktam a 4db AC 5-öt és MELEGEDÉS NÉLKÜL, folyamatosan lehetett vele lődözni - volt rá quirks-e... (se páncél, se mozgás és csak kb. 8-900 dmg-nyi lőszerkiszabat, de a DWF-ek és az Atlas-ok megfutamodtak előlem, mert jóféle sebességgel üzemeltek az AC 5-jei - ismétlem: melegedés nélkül a 10 db DHS-el, amiből 1 nem is a motorban volt...)!
De ezek az idők már nagyon régen elmúltak: mostanság a KGC-met nagyon, de nagyon felforralja a 4 db AC 5, pedig nagyobb gép, több is jut a hűtésre, de mégis túl hamar felforr!
Hol vannak mámamá az iljen gépek a játékban - tudom: ha mindig megveszed a legfrissebbet, akkor amíg a power creep kitart rajtuk, addig azok is hasonlóak lesznek - pl. marauder II ?!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
(ballisztikus mechek persze elmehetnek abba az irányba is, mivel azoknak nem kell félniük például a túlmelegedéstől)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Pl. a radar depriv' egy kupac aljára került, amit nem vagyok hajlandó benyelni, mert azon a sok, "fölösleges" pöttyön inkább "hasznosabb" dolgokat - amikről uú kiderül, hogy "értelmetlenek" - húzok be.
A full pluszpáncél pl. annyi, hogy egy lövéssel többet bírsz ki - vagy nem és uú döglesz, mer' kritikus vo't az az egy...
Még mindig az a döntő, hogy milyen quirks-öket kap - ha kap - a mech alapból: ami semmit nem-, vagy csak negatívat kap az ritká(bba)n tud érvényesülni a harcmezőn!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.01.07. 13:05:27
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De legalább ezzel a skill rendszerrel elejét vették a 3 meches kimaxolásnak, ami mindenképp pozitívum, így nincs már szükség annyi helyre.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mintha most jobb csatákat mentem volna, mint 0,5-1 éve: talán változtattak vmit, vagy csak az újrakezdők szerencséje...
A körítés viszont mindenképp jól jött (MC, kredit, stb.)!
Mindenképp felnézek.
Ha játszik még valaki..
INFO
Egyszerűen nem lehet érezni, hogy az assault-ok azok lennének, amik: talán még hamarabb kidőlnek, mint egy heavy, mozgáskészsége nem mindegyiknek van, ami bármi módon kompenzálva lenne - 4 gauss, egyszerre, hogy azért legalább meggondolják, hogy ráugorjanak-e, ugyan már, minek az - , és tetejébe még minden másnál előbb felforrnak, mert a "balance" miatt ők nem kaphatnak quirks-öket...
Kivéve persze amikor egy alfával ledurrantok egy light mechet a 6 x S-SRM6, 5 x ER-SLAS Mad Doggal, ami megint csak unbalance, de ez az irányú unbalance az egyébként igen nehezen szétlőhető light mecheknél kezdődött.
1 MechBay
Year 4 Anniversary Cupcake Standing Cockpit Item
ez jár..
Battle of Tukkaid3, MC, C-Bill, premium day, mechbay, supply cache key özön.
Hogy örültem, amikor 2-t fizet 3-t kap akcióban megszereztem a DW-imet...
Most meg azon gondolkozok, hogy a visszanyesett kodiakokra érdemes-e lecserélni őket, mert már x@r-t sem érnek a "nagy farkasok".
Sok más mellett MC és Premium time akciók:
BOXING DAY SALE STARTS - DEC 26th to DEC 30th
20% More MC with MC Purchase
NEW YEARS RESOLUTION SALE - DEC 30th to JAN JAN 2nd
50% off 1 YEAR and 6 MONTH Premium time
Én tavaly ennek keretében vettem az éves prémiumhoz az MC-t s magát a prémiumot.
Talán jövőre cserélek az új AMD-re, bár lehet nem lesz miből.
Cobra, neked milyen CPU-d van? Én most tervezek váltani, vagy i7-7700K, vagy valamilyen hat vagy nyolc magos lusta vagyok megnézni milyen sorozatú processzor között billegek. (Nem csak játékra használom a gépet, s mint látható, viszonylag sokáig maradok egy platformon.)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Meg UE4 elvileg használ sok magot is, nem csak kettőt.
Kellene már egy Mech commander is..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.12.04. 13:00:26
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Jaja 😊 Az öregség úgyis csak viszonylagos...
A lista megy még ([email protected]), bár mostanában több havonta van egy-egy levél csak rajta. Mech Factory köré viszont rendesen épült community, bár főleg külföldiekből. Az app kb. 13000 aktív installal megy.
Amíg pedig nem tudunk éppen táblást játszani, addig itt az MWO 😊 Az jó egy napi kis gépesített lövöldözésre (bármily silány pótlék is néha). (BTW, este 20h körül szoktunk fent lenni, játékban 'Phoenix Wolf' néven lehet engem elérni)
Phoenix Wolf
Ugy latom a BT mania soha nem mulik akarmilyen oregek is legyunk😊
A battletech lev list meg megy Phoenix?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
MWO-ban amúgy FNA (Fallen Angels) jelzés alatt szoktunk előfordulni itt-ott; ha valakinek van kedve csatlakozni hozzánk (akárcsak egy-egy drop erejéig), az megtalál minket a Discord csatornánkon. (a Mech Factory főoldaláról elérhető)
Phoenix Wolf
Valahol össze van gyűjtve a klánok-házak által használt-rendszeresített mechek listája?
A Shadow Cat például melyik clanos háznál volt rendszerben?
A faction miatt kérdem.
Előre is köszönöm a segítségeteket!