MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Az is érdekel, és majd várom a beigért MW5 is 😊 A lényeg hogy legyen valami újdonság végre ebben a témában.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Cobra.
kicsit off
Ha esetleg valakit érdekel, CDgalaxisban csak 9200Ft a Battletech a Steam/GoG 40 Eurojával szemben. (Steam kulcsot kapsz).
És elvileg 04.24. a játék hivatalos megjelenési dátuma.
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2018.04.22. 20:50:49

Hide and fear, Cobra Commander is here !

MarkBlade
Hozzáteszem lehet jobb lesz mint a mostani MW.. még ha teljesen más műfaj is.. Ebbe az onlineba nagyot csalódtam. Iszonyatosan elcseszték az elejét és még ha mostanra össze is hozták ezek a csillió pénzért árul mech-ek bökik a csőröm.
Bucser
Ez nem a beigert MW5. ezt a HBScsinalja akik a Shadowrunokat is kihoztak Kickstarterbol.

Az MW5 is keszuloben van BTW^_^

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Cobra.
És van benne multiplayer is 😊

MarkBlade
Az, de körökre osztott stratégia.
xblades
Ez a single player játék?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

ximix
fél off
Battletech
Megjelenés dátuma: April 2018
steam link
"ballisztikus mechek persze elmehetnek abba az irányba is, mivel azoknak nem kell félniük például a túlmelegedéstől"

NEM-E-É-E!
Amikor megvettem életem első nehézkéjét a JM-6-S-t, akkor arra felraktam a 4db AC 5-öt és MELEGEDÉS NÉLKÜL, folyamatosan lehetett vele lődözni - volt rá quirks-e... (se páncél, se mozgás és csak kb. 8-900 dmg-nyi lőszerkiszabat, de a DWF-ek és az Atlas-ok megfutamodtak előlem, mert jóféle sebességgel üzemeltek az AC 5-jei - ismétlem: melegedés nélkül a 10 db DHS-el, amiből 1 nem is a motorban volt...)!
De ezek az idők már nagyon régen elmúltak: mostanság a KGC-met nagyon, de nagyon felforralja a 4 db AC 5, pedig nagyobb gép, több is jut a hűtésre, de mégis túl hamar felforr!

Hol vannak mámamá az iljen gépek a játékban - tudom: ha mindig megveszed a legfrissebbet, akkor amíg a power creep kitart rajtuk, addig azok is hasonlóak lesznek - pl. marauder II ?!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Atisz
Egyrészt igen, nem lehet annyira agyontápolni a mecheket, visoznt nem kell 3 mech-hel unalomig játszani ahhoz, hogy kimaxold az ez 1-et ami tetszik is. Előnyére vált, de tény, hogy az extra finomságok (mint pl. a radar depriv) kiaknázatlanok maradnak, mert a mobilitás és a hűtés a legfontosabb még mindig.

(ballisztikus mechek persze elmehetnek abba az irányba is, mivel azoknak nem kell félniük például a túlmelegedéstől)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

A régihez képest kevesebb bónuszt lehet kihozni belőle, de igény szerinti irányokra rágyúrva - "természetesen" 2x ennyi pötty is kevés volna a jó mech eléréséhez.

Pl. a radar depriv' egy kupac aljára került, amit nem vagyok hajlandó benyelni, mert azon a sok, "fölösleges" pöttyön inkább "hasznosabb" dolgokat - amikről uú kiderül, hogy "értelmetlenek" - húzok be.
A full pluszpáncél pl. annyi, hogy egy lövéssel többet bírsz ki - vagy nem és uú döglesz, mer' kritikus vo't az az egy...

Még mindig az a döntő, hogy milyen quirks-öket kap - ha kap - a mech alapból: ami semmit nem-, vagy csak negatívat kap az ritká(bba)n tud érvényesülni a harcmezőn!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.01.07. 13:05:27

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

MarkBlade
Ez az új skill rendszer most hogy néz ki? Egy mechet tudok gyakorlatilag erősíteni? Annyi skill lett hogy pislogok..
Atisz
Tudom, az a 2 mech jól jött volna, már csak a bay miatt is :/

De legalább ezzel a skill rendszerrel elejét vették a 3 meches kimaxolásnak, ami mindenképp pozitívum, így nincs már szükség annyi helyre.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Majdnem nekem is, de aztán még időben kapcsoltam.
Mintha most jobb csatákat mentem volna, mint 0,5-1 éve: talán változtattak vmit, vagy csak az újrakezdők szerencséje...
A körítés viszont mindenképp jól jött (MC, kredit, stb.)!

Atisz
A fene egye meg... kiment a fejemből 😞

Atisz
Kösz az infót!

Mindenképp felnézek.

MarkBlade
Most 2 mechet lehet kapni ingyen ha 27-én belogolsz egy játékra. A mechet igaz csak Márciusban kapod.. 😊
Ha játszik még valaki..
INFO
Nem az, hogy nehezen lőhető szét, de 3 nehéz lézerrel simán kifilézi a 100 tonnás DW-t, miközben az folyamatosan felforr - hiába van még mindig fixen belesütve az a 3 C-DHS, nehogy értelmesen lehessen felszerelni... <#falbav> - , míg az apróság épp, hogy eljut odáig és bőven lehűl, mire otthagyja az assa' roncsait!
Egyszerűen nem lehet érezni, hogy az assault-ok azok lennének, amik: talán még hamarabb kidőlnek, mint egy heavy, mozgáskészsége nem mindegyiknek van, ami bármi módon kompenzálva lenne - 4 gauss, egyszerre, hogy azért legalább meggondolják, hogy ráugorjanak-e, ugyan már, minek az - , és tetejébe még minden másnál előbb felforrnak, mert a "balance" miatt ők nem kaphatnak quirks-öket...

Napi fél óra lövöldének jobb nem lévén nekem épp megfelel. Viszont ez a Rotary AC kb. kinyírja a taktikus játékot, heawy-assault mecheket is úgy lő szét öt másodperc alatt, hogy érkezésem sincs fedezékbe érni, ha belefutottam. Az MW-nek számomra épp a taktikus, elnyújtott, hosszan csipegetős adok-kapok volna a lényege, nem az one shot kill.

Kivéve persze amikor egy alfával ledurrantok egy light mechet a 6 x S-SRM6, 5 x ER-SLAS Mad Doggal, ami megint csak unbalance, de ez az irányú unbalance az egyébként igen nehezen szétlőhető light mecheknél kezdődött.
MarkBlade
Megint egy LOL kategóriás rewards programot hirdetnek. 😄 Free mech csak akkor van ha vettél már náluk valamit. egyébként 100 meccs után 2,000,000 C-Bills
1 MechBay
Year 4 Anniversary Cupcake Standing Cockpit Item
ez jár..
MarkBlade
csak pont ez miatt a baromság miatt nem fejlődik a mech világa. szerintem ezzel csak a nagyon hardcore rajongok játszanak már. És mivel kevesen játszák nem lát potenciált benne más kiadó.. pedig mennyi lenne.. mechcommander.. áááá...
Uú, mint a wot-nál, ahol még erőteljesebb az MWO-hoz hasonló pénznyomda: azok, akiknek így is megfelel és van bőven pénzük (meg idejük) a legújabb tartalmakkal "játszani" - és nem zavarja őket a penetráns p2w szag (sem)!

MarkBlade
Annyit talán már nem.. nem tudom elképzelni hogy ki játszik még vele. Kár mert a Mechwarrior a kedvenc világom volt 😞
xblades
Évek óta hozza a pénzt így nekik, tehát miért is változtatnának.

https://mwomercs.com/tournaments?t=201705tuk

Battle of Tukkaid3, MC, C-Bill, premium day, mechbay, supply cache key özön.
...miközben a power creep-pel agyonvágják a még megmaradt emberek reményeit is, hogy egyszer majd "játszható" lesz.

Hogy örültem, amikor 2-t fizet 3-t kap akcióban megszereztem a DW-imet...
Most meg azon gondolkozok, hogy a visszanyesett kodiakokra érdemes-e lecserélni őket, mert már x@r-t sem érnek a "nagy farkasok".

MarkBlade
Ahelyett hogy plusz tartalmakkal foglalkoznának még mindig a Mecheket fossák.Értem én hogy kell a pénz de ez így nem hiszem hogy vezet valahova..
Holyday Deals

Sok más mellett MC és Premium time akciók:

BOXING DAY SALE STARTS - DEC 26th to DEC 30th
20% More MC with MC Purchase

NEW YEARS RESOLUTION SALE - DEC 30th to JAN JAN 2nd
50% off 1 YEAR and 6 MONTH Premium time

Én tavaly ennek keretében vettem az éves prémiumhoz az MC-t s magát a prémiumot.
Cobra.
FX6300 + 8Gb ram
Talán jövőre cserélek az új AMD-re, bár lehet nem lesz miből.

Holiday events.

Cobra, neked milyen CPU-d van? Én most tervezek váltani, vagy i7-7700K, vagy valamilyen hat vagy nyolc magos lusta vagyok megnézni milyen sorozatú processzor között billegek. (Nem csak játékra használom a gépet, s mint látható, viszonylag sokáig maradok egy platformon.)
Cobra.
Igen, a cpu használat a problémás, nem is a gpu. Ha van 2 effekt a képen, akkor mindjárt leesik nekem is 20 körülire az fps. És én ezt az ingadozást nem nevezném játszhatónak, főleg ha ellenségre ráfordulás közben akadozik a játék.

A konfigom Core2 Quad Q9650, 8 GB DDR800, Asus GTX 970, ezzel hajtok ki játszható sebességgel közel maxra húzva mindent egy monitornak használt 55"-os Samsung UHD tévét, természetesen natív felbontásban. A CPU-MB-RAM kombó lényegében 8 éves, akkoriban kezdett terjedni a FullHD, UHD még nyomokban sem volt, fentiek miatt az MWO-t nem nevezném optimalizálatlannak. Persze nincs 60 FPS, esetenként még húsz sem, de amikor a nyár közepén UHD-ra váltottam, nem számítottam értékelhető sebességre, s lám.
Caliph
majd ha kijött,volt már ilyen pár éve 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Cobra.
Ha Jól tudom csak maxon az, és elég jól scalelhető (bár más kérdés, hogy a Cryengine se ennyire gépigényes, csak a Piranha nem tud kódolni).
Meg UE4 elvileg használ sok magot is, nem csak kettőt.

Mindenképp fejlesztened kell, Unreal 4es motor az elég brutális.
Stand-alone single player. A teljes bejelentés és jövő évi roadmap itt:

MWO 2017 Roadmap

MarkBlade
pfff.. az még nagyon messze van.. de remélem jó lesz. Mondjuk a videó tényleg bejön.
Kellene már egy Mech commander is..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.12.04. 13:00:26
Torzonborz
Azt írták single lesz, soká jön 2018-ban várható.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Atisz
Az Cryengine, ez meg Unreal 4.

MarkBlade
pedig eléggé úgy tűnik..
Lehet amúgy tudni róla valamit? Single? Multi? Mi lesz? Mikor?
Cobra.
Csak remélem nem az MWO motorját használják, mert nincs pénzem gépfejlesztésre.

MarkBlade
huh ez nem xarul néz ki 😊 nekem tetszik..
Torzonborz
Ennek ki örül? 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Halihó,

Jaja 😊 Az öregség úgyis csak viszonylagos...
A lista megy még ([email protected]), bár mostanában több havonta van egy-egy levél csak rajta. Mech Factory köré viszont rendesen épült community, bár főleg külföldiekből. Az app kb. 13000 aktív installal megy.
Amíg pedig nem tudunk éppen táblást játszani, addig itt az MWO 😊 Az jó egy napi kis gépesített lövöldözésre (bármily silány pótlék is néha). (BTW, este 20h körül szoktunk fent lenni, játékban 'Phoenix Wolf' néven lehet engem elérni)

Phoenix Wolf

Bucser
WoW😊

Ugy latom a BT mania soha nem mulik akarmilyen oregek is legyunk😊

A battletech lev list meg megy Phoenix?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

@KrankoFireHun ez az info megtalálható a Mech Factory-n, bár kissé nehéz rátalálni. Applications menü, az alatt Factionlist. Állítsd be a factiont Ghost Bear-re illetve Clan General-ra (abban minden általánosságban a klánok által használt cucc ott lesz). Az unit type legyen BattleMech. Az appban (ami viszont csak Android), ezt könnyebb leszűrni (mech database-ben van rá szűrő). Ezeknek a gépeknek persze csak egy kis része lesz benne a játékban.

MWO-ban amúgy FNA (Fallen Angels) jelzés alatt szoktunk előfordulni itt-ott; ha valakinek van kedve csatlakozni hozzánk (akárcsak egy-egy drop erejéig), az megtalál minket a Discord csatornánkon. (a Mech Factory főoldaláról elérhető)

Phoenix Wolf

Sziasztok. Valaki szokott lenni ts3 -on?Van olyan szoba amibe szoktatok lenni?
Köszönöm az infót!
Atisz
A Ghost Bear-nél azt hiszem van.

Szervusztok!

Valahol össze van gyűjtve a klánok-házak által használt-rendszeresített mechek listája?
A Shadow Cat például melyik clanos háznál volt rendszerben?
A faction miatt kérdem.

Előre is köszönöm a segítségeteket!