Dingoo A320

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felgolos
GBA v1.0 attól van jobb? Mert a GTA nekem nem ment

Felgolos
sejtetem xD KIRÁLY

Felgolos ... az 1.2-nel nincs jobb alap firmware, esetleg még a dingux-ot lehet mellé tenni... az 1.2 és 1.20 ugyanaz ;)
Egyébként hogy tetszik!? Ja, es lehet a http://dingoo.hu -n is kerdezgetni, úgyis kb ugyanazok az emberek figyelik.

http://goo.gl/tJm5 http://dingoo.hu/

Felgolos
1.2 van fent alapból attól van jobb

koryne
Ja, emulátorok: NES, SNES, GBA, NeoGeo, CPS1-2, SEGA Megadrive. Plusz most jött ki a SEGA master system és GameGear emu kicsit jobb minõségben. Van még gameboy color is, de az erõsen beta még.

Xbox Live gamertag: kilencnad

koryne
Hello!
Itt írtam róla egy kicsit. Ha valahol elakadsz, kérdezz nyugodtan.
Hamarosan lesz majd egy kibõvített tutorial a dingoo.hu-n is. Meg írok majd a dingux telepítéshez is egyet.
Mindenki: játszogatok mostanság a 7days Salvation-nel, nem is rossz kis játék ez <#eljen>
Igazán belehúzhatnának a dingoo-gamesnél, mert jó lenne még ilyeneket látni...

Felgolos
Ma kaptam meg a dingoo-m, és nem tudom hogyan kell frissíteni. Valaki segítene benne? Alapból milyen emulátor van rajta? Köszi a válaszokat!

Köszi a gyors választ!
Tesz-veszen van egész olcsón, úgyhogy nem lesz probléma!<#vigyor2>
koryne
MiniSD slotja van, olyan átalakítót vegyél (már ha sikerül <#szomoru1>)

Hello!
Normál SD kártya bemenete van a Dingoonak? Micro SD-m van, és érdekelne, milyen átalakítót vegyek hozzá.
szuper.. most nekem sincs sok idõm folglalkozni vele, de addig is ötleteket várok, hogy milyen irányba induljunk el... van a neten több jó blog szerû oldal, forum, letöltõ site és wiki... arra gondoltam, hogy ezt mind ötvözni kéne, csak elég kényes kérdés, hogy mi hova kerüljön, vagy jelenjen meg több helyen, stb..
szóval ötleteket és leírásokat is várok mindenkitõl, aki úgy érzi, hogy tud tenni valamit a többi emberér ;) ... ez lehet a kedvenc dingoo-n futó játékaid rövid leírása, és hogy mivel kell emulálni, vagy hogy dingux v eredeti rendszer alatt megy-e jobban, vagy érintõképernyõt hekkeltél a dingoo-dra (én speciel egy ilyenen agyalok :) ), vagy bármi más aminek köze van az a320 konzolodhoz :)

A késõbbiekben a termékeny "információszórók" kaphatnak @dingoo.hu -s email címet (egyelõre mással nem szolgálhatok cserébe)... Korynenak már megelõlegeztem a bizalmat :)

Regeltem!
koryne
Király, regeltem <#eljen>
Ez a hét (meg talán a következõ) kissé sûrû lesz még, de utána szívesen írok GYIK-et.

Üdv mindenkinek ebben a forumban.
Most lett élesítve a dingoo.hu oldal, örülnék ha regisztrálnátok, és összeszednénk a meglévõ információkat rendszerezve egy helyre, magyarul ;)

Most épp nekem sincs saját dingoom (veszik mint a cukorkát), úgyhogy veletek együtt izgulok, hogy karácsony elõtt ideérjen a szállítmány. :)

Szurkolunk neked, hogy megkapd karácsonyra a fa alá!:)

Én is rendeltem, remélem karácsonyig megérkezik:)
Szia! Addig amíg megkapod a Dingoo-dat, nézegesd a Dingoonity, vagy Dingoo-scene oldalakat! Innen tölthetsz le szinte mindent a Dingoo A320-ra! Jó böngészést!

Sziasztok!

megrendeltem én is, izgatottan várom, hogy mikor postázzák!
semmi érdekesség?
nagy a csönd!
Felgolos
Kösz

koryne
isohunt.com
Teljes rompack-ok is fent vannak a különbözõ emukhoz. De ha rákeresel ugyanitt a dingoo-ra, akkor is talál pár dolgot (bár azoknál jelenleg nincs seed).

Felgolos
dingoo-digital.com azt már néztem. torrent kellene ha tudtok adni!(torrentz már kerestem de nem sok minden volt)

koryne
Ha az eredeti játékok érdekelnek, akkor -dingoo-digital.com-on fent vannak, ha meg az emus játékok. akkor a legbiztosabb a torrent.

Felgolos
thx a válaszokat

Felgolos
Tudtok adni egy oldal a honnan tudok a dingoora játékot letölteni

koryne
Nagyon köszönöm! :)
De mint ahogy Te is mondtad: most nincs nálam (a sajátomon kívül) egy sem, és nem is igen lesz már... Nem éri meg a vele járó macerát.

De a legmegbízhatóbb, és egyben legkedvesebb eladó; Koryne! Én Õt tudom ajánlani mindenkinek Dingoo vásárlás ügyben! De neki valószínû hogy most nincs eladó Dinoo-ja, mert különben jelezné.

Felgolos
Én is rendeltem egyet,de még nem érkezett.(Már nagyon várom :)))!
Megbizható én ajánlom a vaterás eladót!

Láttam vaterán, használt érdekelne, hátha kicsit kevesebbért is megúszom, ha nem jön össze marad az új...már nagyon felkeltette az érdeklõdésemet a cucc!
koryne
Vaterán szerintem most is van, ha esetleg itt senkinek nincs eladó.

Hello!
Nincs valakinek egy ilyen eladó masinája?
1.20-as firmware megjelent. Y+B gomb balhé ki van javítva,
más érdekesség nem hiszem hogy van benne.

http://dingoo-digital.com/

Szia! Igen sajnos a szaggatás már az emulátor hibájából adódik. Ezzel már mi nem tudunk semmit tenni. Csupán imádkozni hogy frissítsék már végre a meglévõ emulátorokat!

Szia!Oksi,köszönöm szépen:)..a Metal slug 3 így is szaggat:)!
Szia! Csak rakd a fájlokat a 3D game mappába ahol a .APP játékok is vannak! Majd ezután válaszd ki valamelyiket, és nyomj "A"-t. Látszólag nem fog történni semmi, de most lépj vissza a fõmenübe, majd lépj be az Interesting game menübe, ahol értelemszerûen a játékaid vannak. És válassz egy játékot, ha minden igaz, most már azon az órajelen fut a játék amit választottál! Ha esetleg mégsem mûködne alaphelyzetben a mûvelet, nekem van egy trükköm amivel biztos reagál majd! Ilyenkor csak szimplán csatlakoztatom a Dingoo-t a Pc-vel, persze a Pc ki van kapcsolva és így tölteni akarja magát a Dingoo. Ez természetes. Ezt követõen válaszd ki újra a kívánt órajel fájlt azután a játékot, és ha elindítottad a játékot, utána lehúzhatod az usb-t a Pc-rõl! De csak ha már fut a játék! Ez fontos! Ez kissé fárasztó lehet, de garantáltan mûködik!

Jajj...és pontosan hová kell másolni és hogyan?:(mert láttom a fájlokat,de nem reagál semmit,ha rányomok...:(
Szió!Nagyon köszi!:)Aranyos vagy..
koryne
Szia!
Ezt.

Szió!Nekem nincs a menüben az alkalmazások közt semmi ,amivel a procit tudnám húzni:(!Segítsetek please,mit töltsek le,hogy (nem dinguxon) felhúzzam a procit?:(
ATARI LYNX-native emulator!!! Töltsétek le!!!

koryne
Pedig PocketPC-n még ott a WinCE is közben... Ha ott ment, itt is van rá esély. Reméljük a legjobbakat.

Terensz
Én egy dolog miatt remélem, hogy jó lesz ez a psx4all: anno PocketPC-re írt valaki hasonló emut, és ott pl. az Oddworld 2 hibátlan sebességgel futott. Pedig az ARM proci, a sebesség pedig ugyanaz, 3D gyorsítás egyikben sincs. Szóval várjuk a folytatást, ez a verzió használhatatlan.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Anubys
Mortal 4 megy, csak lassú (frameskip és 1-es scanline gyorsít rajta)

Wargods megy, csak lassú + graf hiba

Diablo megy, de a videók lassúak, nem lehet õket ugratni, ezért elég kínszenvedés. Ajánlott nagyobb frameskip-et beállítani

Nekem tetszik a cucc

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

koryne
Közben tesztelgettem, van még mit fejleszteni rajta... Nagyban hátráltatja a dolgot, hogy a dingoo-ban nincs semmilyen grafikus chip, így annak a helyét is a fõprocesszornak kéne átvennie, az meg úgy már elég szûkös. Reméljük, lesz valami okos ember, aki kitalál valami jó kis algoritmust erre a problémára :) Talán kicsit segít, hogy mindegyik proci MIPS architektúra.

Eddig 3 játékot teszteltünk: Castlevania: SoTN, Oddworld 1 és Final Fantasy 6. A Castle és az Oddworld eljutnak a játékig, de az elsõ képernyõváltásnál elszállnak, Final már a menü elõtt kifagy, még csak vissza sem rak a dingux menüjébe... Érdemes több Psx BIOS-szal is tesztelgetni a játékokat, mert különbözõ eredményeket kaphatunk.

WiZZaRD
hoppá <#wow1>

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

koryne
Mellékesen kijött egy dingoo-ra optimalizált prboom. Így végre nem kínszenvedés az oldalazás, tök használható lett. Eddig elég szar volt és állítani sem nagyon lehetett. Asszem újrajátszom, amiket már játszottam, amiket meg eddig nem, azokat végigtolom elõször (tnt, plutonia, final) :) Innen tölthetõ egyébként, csak felül kell írni a meglévõ emufájlokat.

koryne
ZOMFG!!!44!! (sry, ez volt az elsõ reakcióm :))
Psx4all dinguxra <#wow1>

sziasztok!Segítség kellene!!:(a [email protected] msncímemen valaki vegyen fel,vagy ugyanerre a címre írjon egy mailt,tegnap óta van egy dingoo-m,:)és egy két apróságban jól jönne a konzultáció:)elõre is köszi,ha valaki lesz szíves
Kornye,te kaptál egy privi e-mailt is..mert naon kened ezt a dolgot ,ahogy látom:)!Csáó
Észrevétel! Ha viszont elõzõleg, 1.1-es firmware-en raktuk eleve fel a .GB, .GBC romokat, azután már vissza lehet rakni az 1.11-es firmware-t! Nem fognak eltûnni a romok!

Más téma! Már tölthetõ a Gnuboy-Game Boy, Game Boy Color native os emulator Dingoo-ra! Akinek esetleg az 1.11-es firmware van a gépén annak nem fogja látni a .GB,.GBC fájlokat az emu. Legalábbis én ezt tapasztaltam, így vissza raktam az 1.1-es firmware-t. Így azonnal láthatóvá váltak a romok! Szerintem ez fontos lehet.

Én is csatlakozom Koryne észrevételéhez, valóban csak fekete háttérnél lehet látni ha valaki szándékosan keresgéli a pixelhibákat! Nekem is volt PSP-men is nagyon pici pixelhiba, de egyáltalán nem zavart. Dehát pixelhibapontok elõfordulhatnak mindenfajta LCD-kijelzõn!