Dingoo A320

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nappali fénynél engem sem zavar, de este, sötét hátterû játéknál vagy filmnél ront az élménybõl a stuck/dead pixel. Az én PSP-m kijelzõjén kb 10db ilyen van. Csak sötét tónusú screen-en látszanak és akkor fehér pöttyökként jelentkeznek. Engem zavar. Elvonja a figyelmem a lényegrõl.
koryne
Ezeket a pixelhibákat úgy kell elképzelni, hogy elõször én is hibátlannak néztem, de ha nagyon mereszted a szemed a teljesen fekete háttéren, akkor ESETLEG felfedezheted :) Pedig én ezekre nagyon érzékeny vagyok, rögtön meg szoktam látni.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Köszi. Nem túl jó hír. A PSP-men zavar egy kicsit. Persze annak nagyobb a kijelzõje. Neten tudnék rendelni 76 USD-ért+száll ktg. de hajlandó lennék többet áldozni egy tökéletes darabért. Szerintem van rá esély.
Terensz
"sub/badpixeles" sub/badpixel-mentes akart lenni...

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Hali!
Nem árt tudnod: eddig 8 db Dingoo-t rendeltünk összesen, ebbõl 8 db volt subpixeles, az enyém a legdurvábban, mivel ott 2-3 pixel rossz egymás mellett. Ez amúgy játék közben egyáltalán nem zavaró (azaz: nem látszik), mindegyik hiba tiszta fekete háttérnél jött csak elõ.

De azért sok sikert a sub/badpixeles Dingoohoz.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

koryne
Volt nálam pár darab, de már mind elvitték.

Már elkelt. Te nem foglalkozol ilyesmivel?
koryne
Rumkola fórumtársnak volt itt egy eladó, nem tudom, elkelt-e már.

Sziasztok!

Fekete Dingoo-t vennék budapesti átvétellel. Új és/vagy karcmentes kijelzõjû legyen és pixelhiba mentes. Ha hibás a kijelzõ, nincs üzlet.
Ajánlatokat: [email protected] vagy itt, a fórumon.

Köszi és bocs, hogy "idepiszkítottam", de nagyon be vagyok indulva a tappancsosra!
Szerintem viszont érdemes letölteni a kimondottan a Dingoo-hoz ajánlott konvertálót a Dingoo Korea-ról, hiszen itt alapból 320x240-re van beállítva a felbontás. Ami nem véletlen, mivel a kis gép max. felbontása mégis csak ennyi. És ha ezen a felbontáson hagyjuk, akkor már a képkockasebességet(FPS) és az átviteli sebességet(Kbps) sem kell lecsökkenteni, hanem minden állítható a legmagasabb minõségre. És nem kell többé aggódni, hogy mikor fog esetleg megakadni a film.

Én próbáltam 640x272 -es felbontásúakat, és nem akadt, tökéletesen
mûködött. Tehát nem hiszem hogy a felbontás a probléma.
Talán túl magas a képkockasebesség(FPS) vagy az átviteli sebesség(Kbps).

Igen az lesz az!

WiZZaRD
thx
nekem itt vmi 3GPconverter_3.zip-et szedett le, remélem ez lesz az.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

http://www.ibs-play.com/index.php Ezt követõen a downloads menüre kattintva lesz elérhetõ a progi letöltése. Sajnos csak koreai nyelvû az oldal, de a letölthetö fájlokból az elsõ a converter! Abból fogod tudni, hogy az MP4-bele van szõve a koreai betûk közé. De szerintem nem lehet eltéveszteni! Üdv.

WiZZaRD
Egy pontos linket tudnál adni ehhez a konvertáló progihoz? thx.

Igen ez igaz, de VGA-felbontásban sajnos minden formátum akad. Tehát muszáj a képernyõfelbontást 320x240-re állítani.

WiZZaRD
Pont ez volt a lényege, hogy ne kelljen konvertálgatni :/

Sziasztok! Ha valakinek gondja van még az AVI-formátumú filmek lejátszásával Dingoo-n, akkor ajánlanám a Dingoo-Korea oldalt, ahonnan letölthetõ egy nagyszerû MP4-Video Converter, melyben konvertálás elõtt, csak a képernyõfelbontást kell hagyni 320x240 QVGA-án, a többi beállítás állítható a legmagasabb minõségre! És természetesen .AVI-n hagyjuk a film formátumot! Ez után már nem 640x480-VGA lesz amin ugye akad a lejátszás, hanem 320x240-QVGA ami ugyan olyan minõségû marad a kis képernyõn, és nem akad többé a lejátszás! Remélem segítettem.

már megvan természetesen :)

fotográfik kolomp edisön :D

koryne
Szerintem próbáld meg vaterán, esetleg prohardveren. Ide többnyire úgyis csak mi járunk, nekünk meg már van :)

Fekete gép eladó, kb. 2 hónapos, firmware frissítve, fólia még a képernyõn.
Ár: 17.000.-

koryne
Lehet választani:
- az eredeti firmware-ben nincs témakészítési lehetõség
- a cfw meg haragban van a javított megadrive emuval :)
Egyéni ízlés kérdése.

SZiasztok! Nekem is alapból 1.1 van rajta. Akkor azt nem érdemes lecserélni?
Szerintem 1000 forintos kenyér hamarabb lesz.<#nevetes1>
Egyébként felraktam az 1.1-es firm-et, azzal nem fagy le a gép az új MD emu-val.

koryne
Lehetetlen kapni szinte bármilyet, nemhogy 8 gigásat :( Egy átalakítót + microsd-t javaslok.

Anubys
Már csak miniSD-t kell vegyek hozzá... :(
Nem tud valaki olyan helyet, ahol lehet 8 gigásat kapni? Nem baj, ha "kici-occó-ejedeti"

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
És Anubys megtalálta a RESET gombot... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

koryne
Reset gombot az oldalán fogpiszkálóval vagy gemkapoccsal benyomni ;) És elfogadni, hogy néhány emu nem teljesen tökéletes még... Sztem dingux alatt menni fog egyébként.

Anubys
sikerült valahogy szétfagyasszam a gépet. Elindítottam egy Super Turrican 2-t SNES emuval, és azóta semmire sem reagál. A háttérvilágítás megy, de kikapcsolni nem tudom. Ötletek?

koryne
Gyorskeresés eredménye: javítottak a koreai fonton, több különbség nincs...
Ejj, az emukon javítanának inkább :)
Anubys: mi is csak a 2-t találtuk meg, az elsõ részt mintha a föld nyelte volna el -.-

Anubys
Wikipedia-n találtam, ezek szerint is van 1.11 -es FW.

Anubys
igen, az about-ban van a 1.11
Köszi a válaszokat. Még annyi, hogy nincs valahol egy oldal, ahol egyszerre MINDEN official játék fent van letölthetõen (pl az elsõ Hell Striker-t sehol sem találom, mindenhol csak a 2 van)

WiZZaRD
Az érdekes, ha van új fw, amivel esetleg az újabb példányokat szerelik, de ameglévõ tulajoknak nem elérhetõ:(

koryne
1. Hol láttad az 1.11-est kiírva? About-ban? Mert én még nem találkoztam ilyennel, de attól még nincs kizárva, hogy létezik.
2. Kell neki a minisd, onnan tölti be a rootfs-t is.
3. Igen, tölt. Azt nem tudom, hogy usb módban is tölt-e (ilyenkor nem jelzi semmi), de ha leválasztod, de a kábelt bedugva hagyod, akkor mutatja is, hogy tölti.

Egyébként grat a kutyához! :)

Anubys
Na, akkor most jönnek a kérdések:

1. "Elvileg" 1.11-es firmware van rajta, de a neten 1.1-ig találtam, melyik a legújabb?

2. Dingux-nak mindenképpen kell MiniSD kártya?

3. Ha rá van kötve USB-kábellel gépre, onnan is tud tölteni? (lévén, hogy a töltõje egy 200-> USB átalakító, ezért gondolom)

Seth
Akkor tampont fel !!!

PSN ID.: Beegabor

Anubys
Megjött!!! :D

majd lesz :)

Mia különbség a legújabb erdeti és a legújabb custom FW között?
<#help>

Én soha sem állítok le USB eszközt, csak szimplán kihúzom.
Még soha sem volt probléma ebbõl kifolyólag.

koryne
Eredeti firmmel tényleg nem fagy a megadrive emu.

koryne
A CFW-t lefagyasztja, elvileg az eredetivel okés (nem próbáltam még). Egyébként sokat javít rajta, így már játszható <#eljen>
rumkola: ha leválasztja, akkor is lefagy.

nem csak szimplán kihúzgálni kell, hanem, winfosban elöször leállítani az usb meghajtót....

koryne
Olvastam valami ilyesmit, hogy lehet gond ezzel a "javított" megadrive emuval :C Ha csak akkor fagy le, miután lehúzod, akkor, dugd rá usb-re, reseteld, rakd vissza a régi md.sim-et és várunk tovább egy tényleg mûködõre... De majd délután én is megpróbálom, ha hazajöttem.

Miután felraktam a Dingoo-ra ezt az új md.sim fájlt, kihúztam az usb kábelt belõle, és lefagyott. Azóta akárhányszor rádugom a gépemre,
miután kihúzom a kábelt lefagy a Dingoo.
Nem tudom mi van vele, és hogy csináljam vissza.

Helló! Találtam egy kis okosságot Megadrive emu-hoz.
Megszünteti a csíkozódást a játékokban.
(pl.:Sonic,Alien Storm,stb. amelyikben volt)
Az MD.SIM file-t kell lecserélni + van egy mappa is fájlokkal, a mappa is ugyanott legyen mint az MD.SIM fájl. Itt a link.

http://rapidshare.com/files/280091564/mdfix.rar.html

Üdv.
Robert

koryne
Állat a c64 emu <#eljen>
Néha kicsit beakad ugyan, de biztosan lesz ez még jobb is.
Duke Nukem 3D majdnem tökéletes így kb fél óra játék után.
Reméljük, hogy nem állnak le a srácok és egyre több jó cuccot látunk majd a kutyusra :) Fõleg a fejlõdés üteme a szimpatikus.

WiZZaRD
Egyre több Dingoo tulaj lesz, hajrá:D

Anubys
Én tegnap rendeltem meg... :p

Lammer
AAAAAAAAAAAAAAAAA!444

majd probald ki, jol! ettol fog fuggeni, hogy veszek-e ilyen gepet-e!4?,,,

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan